Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodtan klikkeljetek 'a FILM'-re, azzal csak a DoO-s link jon be, ott kell a tobbi haccare 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Legio alkotott egy uj "filmet" a DoO stab segitsegevel, ebben foszereplok a torpok...
DivX-es, kb 67mega, letoltheto az alul lathato linkrol, de ha raklikkeltek elindul a winplayer, szoval jobb klikk a linken es a "Save target as"-t, vagy magyar vindoz eseten a neki megfelelot kell valasztani.
a FILM
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
De pl pvpben a futási sebességem se ér sokat 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ha valaki fel van buffolva, az már nekem impossible, még ha kissebb is mint én. Míg nekem a buffok a sajátjaimon kívül nem sokat dobnak a teljesítményemen... Hasteval gyorsabban csapok - úgyse sebzek nagyot, focussal több a kritikusom és jobban találnak a spécik - amúgy is jó ez nekem, death whisperrel nagyobb a kritikus sebzésem - jajj, de mennyivel 😊, evasion (amit soha nem tudok szerezni 😊 - jobban kitérek, ami így is megy, de spéci ellen nem véd, ww - lesz nekem is...
Mindez egy ember vagy DE tõröst halálos fegyverré változtat. Meg egy DAt is... Nekem csak pár ikon, esélyem akkor sincs 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egyébként meg DE tõrösnek csak egyel kisebb az evasionja, szóval ugyanannyi esélye van tank ellen.
EVben meg fehérek voltak a mobok, azok ellen már nem érvényesül evasion, nehéz õket tankolnom... Neked meg a con miatt nagyobb a pdefed, meg több az életed, szóval nem csoda, hogy ugyanúgy tankolsz... Arról nem is beszélve, hogy már most hamarabb nyírod ugyanazt a monsztát, mint én 😊
Elf tõrös nem sok mindenre jó. Az elõnyeimet kizárólag egy helyen tudom kihasználni... Farmolásnál, amikor világoskék monsztákat kell ölni.
Csapatban nem érek sokat, mert DDhez képest mindent csinálok, csak pont damázst nem osztok. Az evasion és a nagy critical nem ér semmit csapatban, mivel piros monszták ellen így se ütök sok kritikust, evasion meg hiába nagy, nem elég nagy ahhoz, hogy kitérjek elõlük...
Szóval marad a farm, az legalább jól megy :/
Ott érvényesül az evasionom, a kritikus esélyem és még a gyógyítás is jól jön, jóformán megállás nélkül haladhatok.
Pvpben esélytelen vagyok, csapatban meg majdnem értéktelen 😞
Jah, ma elmentem PVP-zni Giranba, es egy lvl_50-as Elf torosnek hagytam 320-hpt (1 deadly-blow, kb. az utlso, ami nem jott be 😄) Meg is dicsert, hogy szep volt 😄DD
01110000 01110010 00110000
GG NoComment Soft!
Mit szolnatok ha keresnenk 2-3, velunk egy szinten levo lvl3-as fullos klant, 40 feletti tagokkal, szovatkeznenk, es megprobalnank bevenni valamelyik varacskat, akar olyat ami eddig meg nincs elfoglalva, csak a poen kedveert 😄
Bar halottam hogy C2-ben elvileg lesznek valamilyen kastelyok, amiket hetente el lehet foglalni. Errol tud-e valaki valamit?
ui.: tegnap volt egy Ghost Staff (74M.atk. | 90P.atk) dropunk es sikerult is 1 oran belul eladni, 4M-ert igy Manooonak es nekem is megvan a C-G fegyo is!!!!!!!!!!! 😄
ha ez ne migy van, akkor a masik lehetoseg az hogy a player statja hordozza a +3 folotti enchantolas eselyet, es tok mindegy mit enchantol, azt szepen megcsinalja az epp aktualis eselyesseggel.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
egy dolog azert elgondolkodtato...
a srac allitasabol kiindulva tehat:
az armor es wep enchantolasi szazalekok ugyanazok ugya, nade:
minden egyes targy a gameban el van latva valamilyen parameterekkel, az enchantolasra vonatkoztatolag. Ez gondolom nem attol fugg hogy melyik player inventoryjaban van a cuccos. Tehat targyhoz kotodik az enchantolas ne mszemelyhez
01110000 01110010 00110000
Szóval nem tuti, de lehet benne valami.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha ez igaz enchantal, lehet hogy kraftnal is igaz😊 Mondjuk kraftolsz par ademantite ringet amig el nem romlik, es utana johet a damascus

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

namost lattam en mar karon varjut, es sok nagyszaju embert, nehez eldonteni hogy igazat mond e, vagy csak vakit...
weappon armor egy kategoria?
mer armor ocsobb és utnna csinálhatnám a + sokas mithrildagert!
lol és mivan ha a elbaszol rá 10 enchantot, mire eltörik? a végén többe kerülnek a scrollok mint a fegyver amit eredetileg enchantolni akartál

Aki akar craftoltatni, azt kérem szépen craftolja meg az alap cuccokat! Steel, Cokes, CBP ilyenekre gondolok.
Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lenne egy törpéje ami tudja a lvl1-es craftot. Kemény lvl 5-ig kéne felvinni csak 😊
Mert azért pár száz cokest, cbp-t, steelt összerakni nem kevés idõ (hála NCSoftnak). Most már nekem sincs annyi idõm játszani mint nyáron és nem azzal szeretném eltölteni azt a kevés idõm, hogy belépek - craftolok - kilépek.
Ennyi!
De hát ez van sajna :/
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Shadimarnak +8-as Tarbarja volt meg minden armor sisak, páncél, gatya, cipõ, kesztyû, pajzs +4-es.
Nethy plz fordítsd le mit ír pontosan!