Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackArt
khm....
Nyugodtan klikkeljetek 'a FILM'-re, azzal csak a DoO-s link jon be, ott kell a tobbi haccare 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Haliho!
Legio alkotott egy uj "filmet" a DoO stab segitsegevel, ebben foszereplok a torpok...
DivX-es, kb 67mega, letoltheto az alul lathato linkrol, de ha raklikkeltek elindul a winplayer, szoval jobb klikk a linken es a "Save target as"-t, vagy magyar vindoz eseten a neki megfelelot kell valasztani.
a FILM

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

veszel valamamit, és addig enchantolod, amig el nem baszódik, majd elkezded enchantolni mondjuk a fegyódat, és mindig sikerülni fog.

SDana
Ja, a sikítva szaladás az megy 😊
De pl pvpben a futási sebességem se ér sokat 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

sikits hatha az segit😄D

SDana
Nem éppen... ha kapsz buffot (accuracy), meg esetleg a macskádat is megpatkolják kicsit, akkor ledarálsz PWt is...
Ha valaki fel van buffolva, az már nekem impossible, még ha kissebb is mint én. Míg nekem a buffok a sajátjaimon kívül nem sokat dobnak a teljesítményemen... Hasteval gyorsabban csapok - úgyse sebzek nagyot, focussal több a kritikusom és jobban találnak a spécik - amúgy is jó ez nekem, death whisperrel nagyobb a kritikus sebzésem - jajj, de mennyivel 😊, evasion (amit soha nem tudok szerezni 😊 - jobban kitérek, ami így is megy, de spéci ellen nem véd, ww - lesz nekem is...
Mindez egy ember vagy DE tõröst halálos fegyverré változtat. Meg egy DAt is... Nekem csak pár ikon, esélyem akkor sincs 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Én 45ön öltem õket, SSel, 6osával max 😛

csuzlee
Tegnap Ivory mellett Timak Orc Warriroron, ami nekem sarga, 5 mp-alatt csinaltam 1845 damaget 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

human törös powa ! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
DAnak a varázslókon kívül csak az PW az ellenfele.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Darkelfre 100% a stunom 😛
Elfre csak 99% 😛PP

SDana
Egy tankot bárki lenyom 😛
Egyébként meg DE tõrösnek csak egyel kisebb az evasionja, szóval ugyanannyi esélye van tank ellen.
EVben meg fehérek voltak a mobok, azok ellen már nem érvényesül evasion, nehéz õket tankolnom... Neked meg a con miatt nagyobb a pdefed, meg több az életed, szóval nem csoda, hogy ugyanúgy tankolsz... Arról nem is beszélve, hogy már most hamarabb nyírod ugyanazt a monsztát, mint én 😊

GAthersw
Tankok ellen csak elf tõrösnek van esélye pvpben.

csuzlee
Azert szerintem ez nem igy van, bar azt figyeltem valamelyik nap EV-ben, hogy kb. ugyan ugy tudok tanolni mint te, es te lvl_47 vagy! De tolunk majd egy PVP-t 😄

SDana
Sajna ez így van... 😞
Elf tõrös nem sok mindenre jó. Az elõnyeimet kizárólag egy helyen tudom kihasználni... Farmolásnál, amikor világoskék monsztákat kell ölni.
Csapatban nem érek sokat, mert DDhez képest mindent csinálok, csak pont damázst nem osztok. Az evasion és a nagy critical nem ér semmit csapatban, mivel piros monszták ellen így se ütök sok kritikust, evasion meg hiába nagy, nem elég nagy ahhoz, hogy kitérjek elõlük...
Szóval marad a farm, az legalább jól megy :/
Ott érvényesül az evasionom, a kritikus esélyem és még a gyógyítás is jól jön, jóformán megállás nélkül haladhatok.
Pvpben esélytelen vagyok, csapatban meg majdnem értéktelen 😞

csuzlee
Manooonak, Karmian Set-lesz meg Crystal Staff! Az evam most 88, HP-m 1460!

GAthersw
mennyi így az evasionod?

GAthersw
és Manoooo?

csuzlee
Cursed Dagger meg Temp. Mith Set. + Reinf. Mith. Gloves. Theca csizmara nincs mar penz, de teljesen jol elvagyok a +4-es EVA-val 😄

GAthersw
Neked akkor már theca seted meg Cursed Daggered van?

csuzlee
De a lvl_41-es Orc harcosnak eselye nem volt 😄DDDDDDDDD

csuzlee
Hajra Hajra Salgotarjan!!! En szurkolok!

Jah, ma elmentem PVP-zni Giranba, es egy lvl_50-as Elf torosnek hagytam 320-hpt (1 deadly-blow, kb. az utlso, ami nem jott be 😄) Meg is dicsert, hogy szep volt 😄DD

GAthersw
lvl4es klánok jelentkezhetnek ostromra, lvl5 clan kell a szövetséhez, de az nem feltétlen kell az ostromhoz. Ha minden igaz, lesz lvl4 magyar klán, abba befér mindenki 😄DD

csuzlee
Nah ez most megdobbentett, errol nem volt szo!!!!!!!!!!
GG NoComment Soft!

lvl3as klanok nem foglalhatnak varat

csuzlee
Jah es Zitusnak az uj C-G Heavy Armor 😄 (ha jol tudom Full Plate Armor) 😄DD

csuzlee
Kerdes:

Mit szolnatok ha keresnenk 2-3, velunk egy szinten levo lvl3-as fullos klant, 40 feletti tagokkal, szovatkeznenk, es megprobalnank bevenni valamelyik varacskat, akar olyat ami eddig meg nincs elfoglalva, csak a poen kedveert 😄

Bar halottam hogy C2-ben elvileg lesznek valamilyen kastelyok, amiket hetente el lehet foglalni. Errol tud-e valaki valamit?

ui.: tegnap volt egy Ghost Staff (74M.atk. | 90P.atk) dropunk es sikerult is 1 oran belul eladni, 4M-ert igy Manooonak es nekem is megvan a C-G fegyo is!!!!!!!!!!! 😄

Strahd_
gyanusan sok +4 feleti tárgy van annyi serverrestart meg nem igen van...

SDana
Szerintem egyszerûen csak a nagy számok törvénye érvényesül... Nem valószínû, hogy egy rontás után megint ront. De lehetséges. Kötve hiszem, hogy le lenne kódolva, hogy elrontás után nem ronthat...

B@lu
mi kovetkezik ebbol? akar egymas utan 4 kulonbozo enchant is besulhet ha az eselek ugy adodnak.

ha ez ne migy van, akkor a masik lehetoseg az hogy a player statja hordozza a +3 folotti enchantolas eselyet, es tok mindegy mit enchantol, azt szepen megcsinalja az epp aktualis eselyesseggel.

hpzolee
Sanca 😄D😄::😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

B@lu
haha

egy dolog azert elgondolkodtato...

a srac allitasabol kiindulva tehat:

az armor es wep enchantolasi szazalekok ugyanazok ugya, nade:

minden egyes targy a gameban el van latva valamilyen parameterekkel, az enchantolasra vonatkoztatolag. Ez gondolom nem attol fugg hogy melyik player inventoryjaban van a cuccos. Tehat targyhoz kotodik az enchantolas ne mszemelyhez

GAthersw
Hát ha skill kirpóbálja és mûxik akkor a köv prject a +10 SLS

GAthersw
veszel egy szar D grade cuccot (armor vagy weapon), addig nyomod rá az enchant scrollt mig el nem törik, utána meg plusszolod a saját cuccod mondjuk +4re, aztán megint eltörsz vmi szart, megint plusszolsz +5re és így tovább, én nem vagyok bene biztos hogy igaz amit a csávó mondd, de ki kell próbálni.

SDana
Szerintem egyszerûen csak mázli. Persze, statisztikailag kevés az esélye, hogy kétszer egymás után ne sikerüljön az enchant, de azért mindenki látott már olyat, hogy 3szor egymás után misselt egy sötétkék monsztára, pedig már két hete azokat farmolja 😊
Szóval nem tuti, de lehet benne valami.

Nethyrrea
lol...ahhoz képest tegnap arénában megint great patával láttam...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Bar lehet benne vmi, hogy a jatek ugy van megirva hogy nem enged 2 failed enchantot 1mas utan.
Ha ez igaz enchantal, lehet hogy kraftnal is igaz😊 Mondjuk kraftolsz par ademantite ringet amig el nem romlik, es utana johet a damascus

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ha 10 enchantnal sem torik el akkor eladod

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
Ja azt irja hogy vegyel scrollokat, es pl egy gyurut, amit kezdj el felturbozni +3 fole es ha eltromlik, azonnal enchantold a fegyot, tuti sikerulni fog...

namost lattam en mar karon varjut, es sok nagyszaju embert, nehez eldonteni hogy igazat mond e, vagy csak vakit...

WTB brig shild brig gaiters !

de meddig kell nyomatni? mig össz nem törik ?
weappon armor egy kategoria?
mer armor ocsobb és utnna csinálhatnám a + sokas mithrildagert!

szerintem én ráprobálok

phalanx
ettõl függetlenül kipróbálhatná valaki mûködik e, kíváncsi vagyok

phalanx
Shadimar: "enchant it till it breaks"
lol és mivan ha a elbaszol rá 10 enchantot, mire eltörik? a végén többe kerülnek a scrollok mint a fegyver amit eredetileg enchantolni akartál

Õõõõ izééé még vmi...
Aki akar craftoltatni, azt kérem szépen craftolja meg az alap cuccokat! Steel, Cokes, CBP ilyenekre gondolok.
Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lenne egy törpéje ami tudja a lvl1-es craftot. Kemény lvl 5-ig kéne felvinni csak 😊
Mert azért pár száz cokest, cbp-t, steelt összerakni nem kevés idõ (hála NCSoftnak). Most már nekem sincs annyi idõm játszani mint nyáron és nem azzal szeretném eltölteni azt a kevés idõm, hogy belépek - craftolok - kilépek.
Ennyi!

Ha nem lenne suli meg nem járnek vezetni biztos lennék vagy 2-3 szinttel magasabb. 😊
De hát ez van sajna :/

hpzolee
Cuki gogomar kellenének nekem azok a durva buffok :F haste 2 beserk..injured..amugy egeszjol tudtam szolozni Fstar felbuffolt 2x es 2% ot tudtam fejlödni amig lejárt kétszer a buff.Minden 3mas volt kivévea pataknövelöt az csak kettes és ugyan olyan jo volt mintha 1 prophettolkaptam volna a buffot.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GSXR
uhh ez engem is érdekelne😄

Itt meg az enchantolásról van szó.
Shadimarnak +8-as Tarbarja volt meg minden armor sisak, páncél, gatya, cipõ, kesztyû, pajzs +4-es.
Nethy plz fordítsd le mit ír pontosan!