88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83861 inkabb menjel vissza biciklizni a margit szigetre.
internet is serious business. -
#83860 erre szükség volt -
#83859 segitek szivesen...
NOT. -
#83858 Ennél kicsit pontosabb kérdéseket tegyél fel, mert ezt elég nehéz megfelelően megválaszolni:)
De természetesen segítek szivesen -
#83857 durva. -
#83856 ^____________________________^
3:22:10 :[Phoenix: 1645/6000
3:22:10 :[Aria: 905/6000
3:22:10 :[Sayha: 1046/6000
3:22:10 :[Luna (EURO): 425/6000
3:22:10 :[Franz (EURO): 998/6000
3:22:10 :[Teon (EURO): 1231/6000
3:22:10 :[Devianne: 811/6000
3:22:10 :[Bartz: 1130/6000 -
#83855 WTB lessons: how to play a PS
kaptam ajandekba egy noble 79/78 phantom summoner/bd karit Phoenixen, jo lenne ha megtanitanal Sanci a PS-el valo jatek rejtelmeire, mert ilyenem sose volt eddig... :)) -
#83854 http://www.l2dellirio.com/ -
Modaa #83853 Hello!
Bishopot/cardit vennék, 76 körül, full felszereléssel együtt. Ajánlatokat pmben plz. Ezen kívül spoilos is érdekel, szintén felszereléssel együtt.
Szerver szempontjából a legjobb Franz/Teon lenne, de a többiről is jöhet ajánlat. -
endu1 #83852 Hello Endu here from teon old timers, greets for B@lu and ErrorHUN.
Still got 79.08 SE for sale with mana gain, 150 eur for anyone from hungary. [email protected] -
xxmogyixx #83851 bocs..invalid_socket...szóval ezzel mit kell kezdeni? -
xxmogyixx #83850 srácok az invalid_socecest hibával mit lehet tenni??mert elég idegesítő h a pass-t beírom és ezt a hibaüzit löki be..plz segítsetek...köszi előre is
-
Lehuzlak #83849 hehh, nem ...
előbb a jó magyar forint, aztán megy az adena -
BaalKain #83848 Hja...
Eladnék franzot 22-ért -
#83847 Előre odaadtad az adenát vagy hogy? -
Lehuzlak #83846 WTS adena @ teon 28 ft/m -
#83845 Nem. -
BaalKain #83844 Engem is csak magyarok basztak át a kínaiak megbízhatók -
#83843 Nem piaci scammelessel kevered? -
#83842 "A magyarok között én még nem hallottam olyat, hogy valaki átverte volna ilyen téren a másikat..."
Pedig volt rá példa. -
#83841 Nincs biztonságos lebonyolitás, kb "bíznod" kell abban akitől veszel, vagy akinek eladod. A magyarok között én még nem hallottam olyat, hogy valaki átverte volna ilyen téren a másikat - bár legutobb kitudodott, hogy az egyik itteni forumozo gond nélkül adott túl a kölcsönkapott itemeken... -. Külföldiekkel direktbe én nem üzleteltem, csak farmerekkel, nekik pedig nem érdekük hogy átkurjanak, ahogy én észrevettem, de ilyen téren nyilván vannak tapasztaltabbak nálam:)
Lebonyolitás pedig előbb kifizeted amit szeretnél, majd megkapod - kivéve ha farmernak adsz el, mert ők elkérik előre az adenát és utána fizetik ki, illetve a karaktert is igy bonyolítják -. -
kkbb #83840 Újra mint noob fordulok hozzátok. Ezt az adena vásárlástól kezdve a karakter vásárlástól bezárólag hogyan bonyoltják le biztonságosan az emberek? Ez ilyen vagy megszívom vagy nem alapon működik? Mert gondolom senki szívesen dobál ki IRL pénzt az ablakon a semmiért. Forumokon olvasgatom hogy e-bay így meg úgy,de ott valahogy nem sikerült ráakadnom lineage-es itemekre( Lehet én vagyok a béna)! Válaszotokat előre is köszönöm!:) -
Csenky #83839 Huh, ez 10 sec delay után kurvanagyot koppant.. xD -
ErrOrHUN #83838 epic :D -
#83837 muszáj...
-
#83836 TE VAGY A LEGESLEGJOBB MAD! PUSZCSIZLAK! -
ErrOrHUN #83835 Kösz Mad te egy ISTEN vagy!!! -
Kanqukac #83834 Kocce mad te egy Isten vagy... mellesleg nem szokasod msnen fent lenni? -
#83833 Vagy >>KATT IDE<< és itt minden egy helyen megtalálható google fordító nélkül. -
#83832 Na a koreaiak meg bekaphatják. Sorry a dupla postért de látom, hogy mindre ugyanazt a linked használják, vagy lehet, hogy a google translate miatt. Ez esetben az én hibám, hogy nem vettem észre. Mindenesetre a lap alját megtaláljátok mind a 3om armor set-et. -
#83831 Látom elég nagy itt a csend.
Új S84-es fegyók
Új S80 heavy armor set
Új S80 light armor set
Új S80 Robe armor set
Piroska S84 heavy set
Piroska S84 light set
Piroska S84 Robe set
S84 Desity heavy set
S84 Destiny light set
S84 Destiny Robe set
A "változatos" ruha kollekció is azt mutatja, hogy még idejében quitteltem. Egyébként aki maradt annak azt javaslom, hogy huzzon bele, ha ilyen cuccokat akar magára ölteni, mert
"Antharas raised to lvl 85 -> Added Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons to his loot table.
Valakas Now only drops Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons.
Ekimus No longer drops Dynasty armors & Now Can Drop Full Nobled Vesper Armors along with all Will Books and Holy Spirit Cloaks.
Frintezza changed into instance raised to lvl 85 Now only Drops Vesper Weapons and Bofess Armors/Jewels
Zaken lvl 78~85 Instance Drops Destiny & Vesper Armors/Jewels" -
#83830 részvétem Shanway-ért
Flymi: nem megy vita. Beszélgetés van. Attól, hogy az interneten tesszük, még lehet néha beszélgetni is... :) -
#83829 Ez tény - mármint a képviselet -, bár sajnálatomra minden neked sem sikerült:( De szerencsére azért ha utóbb is de csak megvívtam a magam harcát és lett eredménye is:)
Szerintem amugy sajnos a software vs software - és itt nem a walkerre gondolok, mielőtt a legit lovagok haraga lecsapna rám:D - csaták miatt már távol van teon is az igazi l2től -
Kanqukac #83828 mar azthittem hogy csak engem Kanqukac(Emirkehahr), nyultam is a bankkartyamert... -
Flymi #83827 Nem értem min megy a vita, amikor én kvára nem kértem senkit hogy támogasson bármivel is. Egyszerűen annyit kérdeztem, hogy van-e magyar klán teonon. Ennyi. -
#83826 Természetesen nem támogatok én senki jött-ment embert hogy bekerüljön...csak Kanqukac(Emirkehahr) ismét vicces kedvében volt :o
Tezza pvpről pedig: 40(RM) vs 75(X) volt(SH oldal kb annyian voltak mint mi).Jött egy hirtelen szerverleállás éjfél környékén és csak ennyi embert sikerült összeszedni.Mókás volt hogy a 3 oldal egymást ölte,eléggé nagy volt a fejetlenség.(Videóból pont a PR utáni részben öljük meg az SH-t).
Partynk amúgy vicces volt (6 dd,wc,bp(boxed),bd).Sws,bp,ee még nem érkezett meg a const pt-mból majd jövőhét kedden. :D
-
#83825 12-15 screenshotom volt arrol a napról szinte 0,5%konként ahogy poleval huzok mobokat. Azt oldja meg botbol, hogy singeltargetel huz nem soc nem agro mobokat egy kőhöz nyilt terepen.... -
#83824 milyen screenshottal lehet azt alátámasztani, hogy nem botoztál az adott időpontban? :)
5percenként csinálsz egy screent a gameről timestappel? -
#83823 shanway-vel 1 éve nem botozok:) shanaelel(82(80%)SH/78Db/75AB) tavaly október óta nem. És most jön a valódi irónia!
This account failed our verification tests on THREE separate occasions. The first occurred on 8/31/2009. The second was on 1/28/2010. The third and final time occurred on 2/22/2010.
The character failed repeated verification attempts and was also verified exhibiting behavior only possible through the use of a 3rd party program. We were also able to verify consistent participation with other characters also having failed the repeated verification process.
The Support Team will not provide specific information regarding the methods used to verify bot usage. Providing this information would allow bot users the means to develop methods to circumvent the verification checks. However, we are confident in the evidence obtained in respect to this incident
Ez Shanaelnek jött.
És mivel mertem levelet írni screenshotokkal alátámaszva, hogy mi?? Márpedig én nem botozok. Kedves GM will kibanolta Shanway-t is. Ez pontosan 5 napja történt.... Szal azt kell mondjam NCSoft most ért al a csúcsra.... mikor 100emberből 80 botozik és ő azt bannolja aki kézzel XPzik... még csak botpartyba se ültem nehogy véletlenűl is banoljanak... -
#83822 Jut eszembe, ironia es cinizmus nelkul, oszinten gratulalok Shanwaynek amiert meg mindig sikerrel tud botozni - manapsag ez nem sokaknak megy, sok a peches ember is, szoval tenyleg jol csinalja, fogadja elismeresem. Grat! :)