88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ghost79
    Helyesbités: miért nem muxik.
  • Ghost79
    Hali!
    Valaki tudna segiteni miért muxik az L2 Win7x64 alatt?Vagy esetleg valamilyen link ami segitene megoldani a problémámat?Köszi
    (Op: Win7,Nod32,ie8)
  • Predtom0O
    Ezekiel 25:17

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének örizője és az elveszett gyermekek meglelője.
    Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek!
    És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
  • Bugxa
    Teon-on elado adena és egy 81es adventurer 75HE/75warlock/75tyrant subokkal ajánlatok pmben
  • Kanqukac
    qwertzuiopasdfghjkléáűíyxcvbnm,.-
  • Thomx
    Nevess csak, de majd egyszer talán rájössz, hogy régen rossz benned valami, ha viccesnek találod azt a postot.
  • Odikee
    :D:D
  • Thomx
    Nem kóstolgatásnak szántam, csak gondoltam felhívom rá a figyelmed, hogy teljesen felesleges volt elpostolni #83859-et. Őszintén, volt annak valami értelme? Meg annak ami utána következett? Még csak az sem, hogy vicces, mert szerintem már ezerszer elsütötték ezt a féle 'poént'.
  • darkmenx
    nem vagyok benne biztos, hogy feltunt de mielott te nem kostolgattal en egy budos szot nem szoltam hozzad.
  • Predtom0O
    Apaaaa Mááá megÍÍnt kedŐŐŐdik
    vagy folytatódik
  • Thomx
    Van ennél frissebb kép is :/
    Amúgy köszönöm, hogy reklámozol... még ha ezek nektek nem is tetszenek. =)
  • Lenderow
    én bele-bele néztem a linkekbe de már a kép is megtette a hatását, beleborzongtam eme csodálatos ember sokszínűségébe
    de lehet inkább ... ahhh inkább nem is de talán lehet de IGEN ... EF
  • Thomx
    sok minden változott nightmare óta, valahol el kell kezdeni... de az már elég régen volt.
    amúgy értékelem, hogy végre 'rendes' postal válaszoltál.
  • PenisNinja
    Egy ilyen rendkívül intelligens,segítőkész embert mindenki meg akar ismerni!
    Kezdjük kívülről:
    The Pro Kolondzso "I own the post wallz @ sg"

- Belülről: dad hurt meh
    - Buli közben : naaah im not gay

Ha még ez sem lenne elég akkor RTFM
  • darkmenx
    igazabol csak gerike nyomasara probaltam par jo szot szolni iranyodba de felolem megmaradhatsz ugyanakkora balfasznak, mint eddig.

gl hf.
  • darkmenx
    halistennek ettol fuggetlenul meg mindig tobb ertelem szorult belem, mint beled :(
  • Thomx
    Kis javítás... Zomanic volt a nicknév és kb. csak nightmare-en használtam.
    Így megint bukik amit írsz.
  • Thomx
    Ha legalább egy ember ismerne közületek, még talán lenne is súlya annak amit írtok... :)
  • Midas
    ha ezt mas mondja es nem te akkor meg ertelme is volna
  • darkmenx
    attol fuggetlenul, hogy nem egy ertelmi csucsragadozo amugy semmi baj nincs zomanickal, de az elegge a legalja mikor uj neven regisztral ide csak, hogy ugathasson aztan meg hirtelen visszakapja es probal meg valamit kihozni belole :(
  • Ray2
    "hat hogy te milyen egy kibaszott segitokesz szardarab vagy" - "segitokesz" =

hat hogy te milyen egy kibaszott szardarab vagy - Mennyivel pontosabb és igazabb képet kaptunk róla.
  • Kanqukac

ma 14:41 | privát | galéria | válasz erre | #83879
    Még gyakorolnod kell a nyelveteket.
    Válasz 'ErrOrHUN' üzenetére (#83876) "A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó."

ma 14:39 | privát | galéria | válasz erre | #83878
    false.
    Válasz 'Odikee' üzenetére (#83875) "A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó."

ma 14:14 | privát | válasz erre | #83877
    :D :D :D
    Válasz 'ErrOrHUN' üzenetére (#83876) [17:32:35] [@bark_lavaOnMe] ha nem lehet botozni
    [17:32:41] [@bark_lavaOnMe] akkor nyomorekok lesznek a toppon
    [17:32:52] [@bark_lavaOnMe] akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
    ˆ ErrOrHUN
    ma 13:36 | privát | válasz erre | #83876
    segílyen "vett" tescos verdáról mi mást vártál, mint segítőkészséget? remélem nem estél még el vele, mert rákiabálnád, hogy rásszistá!
    Válasz 'Odikee' üzenetére (#83875) 90HE/90TH/90SWS/90WARLOCKKILLER
    50 Elyos Ranger
    "No one likes us - we don't care"
    ˆ Odikee
    ma 09:34 | privát | válasz erre | #83875
    hat hogy te milyen egy kibaszott segitokesz szardarab vagy
    Válasz 'Thomx' üzenetére (#83874) 84 Gh MG! banned petition war ftw!
    84 Bp MG
    85 GH RM

ma 07:11 | privát | galéria | válasz erre | #83874
    rtfm
    Válasz 'Yodu' üzenetére (#83873) "A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó."

ˆ Yodu
    tegnap 23:56 | privát | válasz erre | #83873
    Hello!

olyan kerdesem lenne h hogyan mukodik a fortress?

azt tudom h be kell regelni meg h lv 4 klan kell hozza es egy oran van ra h ott "oljek".es kapok KE-t meg fame pontot

az erdekelne h mennyi ido kozonkent lehet regelni,meg stb stb

ksozi

tegnap 02:22 | privát | galéria | válasz erre | #83872
    I lol'd
    L2: 82MM, Sieghardt/Bartz/Aria/Franz - sold
    Aion: [NA] Siel, Asmodian chanter, Legion: Blaze w/ Kafaya
  • Thomx
    Még gyakorolnod kell a nyelveteket.
  • Thomx
    false.
  • darkmenx
    :D :D :D
  • ErrOrHUN
    segílyen "vett" tescos verdáról mi mást vártál, mint segítőkészséget? remélem nem estél még el vele, mert rákiabálnád, hogy rásszistá!
  • Odikee
    hat hogy te milyen egy kibaszott segitokesz szardarab vagy
  • Thomx
    rtfm
  • Yodu
    Hello!

olyan kerdesem lenne h hogyan mukodik a fortress?

azt tudom h be kell regelni meg h lv 4 klan kell hozza es egy oran van ra h ott "oljek".es kapok KE-t meg fame pontot

az erdekelne h mennyi ido kozonkent lehet regelni,meg stb stb

ksozi
  • Endaer
    I lol'd
  • Thomx
  • darkmenx
  • Thomx
  • darkmenx
  • Thomx
    Kedves Batman, csak majdnem "top quality", ugyanis lehagytál egy nullát.
    Üdv,
    Robin!
  • darkmenx
    pedig azthallottam, hogy erre a teszko biciklire epic rage lesz, de azert te is belathatod, hogy az a 30,000ft -os bicikli kategoria amivel tekersz nem egy top quality :(

• Thomx
    óh, hát "teszko biciklim" sose volt, így eladni sem tudok neked ilyet. De vannak más sportok is, nem kell egyből megerőltetned magad. :>
  • darkmenx
    megigerem megveszem majd a teszko biciklid es egesznap tekerni fogom, hogy lefogyjak egy kicsit)

gerike mar ugyis mondta, hogy majd mehet a HAITI PAJTI :<
  • Thomx
    +n
  • Thomx
    te meg menj fogyókúrázni egy kicsit)

life is serious bussiess.