Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Emlékeim szerint nekünk sikerült 3 pt-val bevenni Gludio-t, persze volt benne szerencse faktor is. Jó idõben, jó helyen. 😄
Védésnél és késõbbi ostromoknál már voltak idõleges "friendly" klánszövetségek. Ahhoz képest, hogy non-factor klán voltunk a Teon-on elég sokszor szereztünk várat magunknak. 😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
én használom az eszem, ezért nem értem, hogy Franzon miképpen lehet elfoglalni egy várat 2 nem teljes partyval amiben van B grade tõrös. akkro milyen lehetett az enemy? 😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Legalább Error használja az eszét :o
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Nem egész két pt-val? Nem rossz, nem rossz.
Bár így nem hiszem, hogy a Franz feltámadt volna.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Szép móka lehetett, ha van film valaki feldobhatja! A pici törpét meg lökjétek hátra és máris szabad a trón...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Gratu mindenkinek aki ott volt és végig pvp-zte azt a 2 órát.
(btw Fon logo > ICA logo ) 😊
Gz nekik!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Elvileg a FolkOfNimrod vártulajdonos a Franzon, gratu, szép volt fiuk! ;-)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Baium 2009.08.07.
P.S.: 0:57-1:03 Epic evasion! és 7:05-7:12 között is megvívtam dmv-vel 😉
if u going into 1% of high pts = 120к tokens
if u going into 10% of high pts = 80к tokens
if u going into 25% of high pts = 55к tokens
if u going into 50% of high pts = 35к tokens
all noblesses who have 9 fights and have pts >50% from all nobless 9fights = 20k tokens
hero = +180k tokens
ha jol tudom akkor ha vkinek mind a 9 meccs le van jatszva az olympian es 10 pont felett van akkor nem az "alap token" jar neki:20 000 token
hanem 35 000
vagy segitesen vki pls😊
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"