Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: folytatmom csak MELO!!!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Meg most kiprobálom ezt a free servert aztán ha ujra megjön a kedvem és a scenet is olyannak találom talán befizetek egy accra =)
Másik dolog, látom szépen kipattant a dolog, de látom sikerült megint nem megérteni a mondandóm lényegét.
Leszarom ki minek tartja abotozást, és csinálja e vagy sem, de engem NE ÍTÉLJEN meg senki negatívan mert botozok néha, mert ha megítél ezek szerint kurvára nem ismer. Ha valaki ezért lép ki, mert páran botoznak, az a többieket degradálja le sztem, akikkel 1 héttel korábban még jót partyzott, kérdem én mi változott azota az emberben?
Röhej
Ha valaki azrt lép ki, mert nics elég klánraid, stb tegye, én nekem nem ez a elsõ klánom (mmo-ra értem!!), és képes voltam több évig együtt jtszani ugyanazzal a csapattal (álá daoc) mert jófejek voltak, ott is voltak hasonló gondok (igaz ott nics bot), de ez van... (ott is voltak akik kilépetek és elmentek eliteklánosdizni, aztán utána jol abba is hagyták..)
Nem akarok senkit megbántani, de néha olybá gyerekes és nevetséges dolgokon sértõdnek meg páran, hogy az félelmetes😊
Továbrra is tartom aki nem bozotzik váljék egészségére, aki botozik annak is. Ez a játéké fos, régen írtam már soxor, beast úgy támadt mintha annyát szídtam volna, hogy ez miért szar, oszt igencak erõs pálfordulatott vett...
Szal én inq miatt játszok még, és nem abot miatt, a bot egy kellemes +, ami sporol nekem 8óra monoton xp-ést..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mellesleg az sztem nem en voltam😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem igy a helyes: Játszassuk együtt a botjainkat szépen okosan😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
majd szólj, ha kell valamit craftolni gattacanak 😛P
amúgy én mondtam tesómnak, hogy lépjen ki cukival inqbõl, de csak azért, hogy beléphessen a profétával, mert már az a fõ karija
Illuvator!
rám lehet számítani patyban, ha kell segítség
amúgy az utóbbi 1-2 hónapban asszem talán én szerveztem a legtöbb partyt, mindig mentünk dv-be, vagy máshova
még éjfél után is, de amióta van ez az izééé, azóta már 10 után jó formán "senki sincs magánál"
Amikor szóltunk a GM eknek BOT miatt történt valami? NEM
Tud az NC szoft a BOT használókról? IGEN
Mások is használják, kinaiak, amerikaiak (mindenki)? IGEN
Bannoljáka a botozókat? NEM
Ezekszerint szabad használni, úgyhogy BARÁTAIM no para, uccu neki játszunk együtt szépen okosan!
Reg lattalak errefele😊

Szóval te ne írogass és vesztegesd a drága idõd!

BOT
Ratatataaa
BOT

Ezt már rég be akartam írni, de vhogy mindig elfelejtettem. 😊
Régen tényleg így volt...mindenki szidta a bot használókat, most meg magyarok fele használja.
Én biztos nem találnék partyt Cukival AL-ba vagy GC-be. 😞(
Tank az elég 1 max 2 egy partyba. És Cuki már egyáltalán nem jó tanknak 😞(
Ott van pl. Gat. Aki már lvl 45-ön jobb tank mint Cuki lvl 52-õn. Magas szinten craftos törpék csak exp szívók....
amikor mindig a csalókat szídtuk, hogy így meg úgy dupeolnak meg pénzt szereznek.... most meg ti váltatok csalóva 😊
én nem akarok itt flémet, meg szídni se, de ne védjétek már a botozást
๏̯͡๏﴿
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
100 % ig egyet értek
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
értem😊
és az hogy kell?
"ezek az emberek soha semmire nem viszik ezen a világon": Ott van pl Ric, aki nem botozott, megis mar tobb honapja o a legnagyobb magyar (lvl53-as).
"aki kihasználja a kiskapukat az gazdag": Vagy ott van pl Cuki, aki magasan a leggazdagabb(es iszonyatosan sok embernek segitett). Semelyikuk sem hasznalt botot, kiskaput, megis elertek vmit sztem...
a valóságban is legtöbbször csak akkor viszi valamire az ember ha lop/csal/hazudik 😄DDD
ennyibõl tényleg életszaga van. lehet hogy csak mi szoktunk hozzá hogy a játék kicsit elrugaszkodik ettõl...de ez mégis túl valóságos. sajnos.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
hogy lehet vkit partyba felvenni?
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
itt melóhelyen kicsit kipróbáltam hogy megy, amikor még piacoztam, hogy ha hazamegyek ne azzal teljen az idõ hogy csak ülök egyhelyben, mert az tényleg maga a halál. de mivel nem ment jól, ezért hagytam a fenébe.

..