Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
En pl. tamogatnam az olyan Party-kat, amikor valakinek szuksege van valami, legyen az barmire, es akkor akar 2-3 napon keresztul is megyunk oda estenkent farmolni, hogy dobja neki, fuggetlenul attol hogy milyen szintu az a mob, vagy hogy mi van...Termeszetesen ha meg tudjuk oldani, ugy hogy valaki eppen nem tud jonni, azert nincs harag. Pelda: en nagyon szeretnek egy emi bowt, es szerintem vagyunk meg ezzel igy paran a klanban, hat menjunk estenkent, amennyien cska tudunk Harit Shamant farmolni. Lehet hogy nem a legjobb XP, de van cel es szerintem ez jot tesz a moralnak, ha egy kozos celert kuzdunk tobben. Akar tobb Emi Bowt is kiverhetunk,akar 2 heten keresztul is, de farmolhatunk barmit!

ui.: folytatmom csak MELO!!!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Gugger
Az a kari volt aki az aláírásodban is szerepel, és a fene sem tudja éppen ki tolta akkor éppen! De biztos öriztem a karidat vagy 20 percet mikor éppen indultunk partyzni, te meg egyszercsak megálltál! Nézelõdtem egy darabig, válaszolni nem válaszoltál, lehúztam rólat azt a 3 torfe-t aki nyalogatta az ánuszod, aztán egyszer csak eltünt a karid!

Gugger
ÁÁÁHÁ, akkor Téged lehet keresni kraft ügyben?

Ittvagyok én ,csak figyelek a háttérbõl =)
Meg most kiprobálom ezt a free servert aztán ha ujra megjön a kedvem és a scenet is olyannak találom talán befizetek egy accra =)

Jockey
zonca-zolee: nem sértésként írtam az állatfajt, remélme nem is így vettétek..azért írtam ígym, mert téleg nem sok olyat ismerek én, akik egmásol szinte "melegen" veszik át az accot. Így, hogy 2en nyomtátok azért mégiscak könnyebb felhúzni sztem a karit, erre probáltam utalni..(van kivel egyezetetni, ha te épp nem vagy akkor tolja másik pl..)
Másik dolog, látom szépen kipattant a dolog, de látom sikerült megint nem megérteni a mondandóm lényegét.
Leszarom ki minek tartja abotozást, és csinálja e vagy sem, de engem NE ÍTÉLJEN meg senki negatívan mert botozok néha, mert ha megítél ezek szerint kurvára nem ismer. Ha valaki ezért lép ki, mert páran botoznak, az a többieket degradálja le sztem, akikkel 1 héttel korábban még jót partyzott, kérdem én mi változott azota az emberben?
Röhej
Ha valaki azrt lép ki, mert nics elég klánraid, stb tegye, én nekem nem ez a elsõ klánom (mmo-ra értem!!), és képes voltam több évig együtt jtszani ugyanazzal a csapattal (álá daoc) mert jófejek voltak, ott is voltak hasonló gondok (igaz ott nics bot), de ez van... (ott is voltak akik kilépetek és elmentek eliteklánosdizni, aztán utána jol abba is hagyták..)
Nem akarok senkit megbántani, de néha olybá gyerekes és nevetséges dolgokon sértõdnek meg páran, hogy az félelmetes😊
Továbrra is tartom aki nem bozotzik váljék egészségére, aki botozik annak is. Ez a játéké fos, régen írtam már soxor, beast úgy támadt mintha annyát szídtam volna, hogy ez miért szar, oszt igencak erõs pálfordulatott vett...
Szal én inq miatt játszok még, és nem abot miatt, a bot egy kellemes +, ami sporol nekem 8óra monoton xp-ést..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ez nem kotozkodes, fun, ott a smajli😊
Mellesleg az sztem nem en voltam😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Taptarap
én megyek veled bárhova partyba. 😉

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Gugger
Te meg miért kötsz belém, megmentettem a segged crumaba, úgyhogy te velem vagy nem ellenem!?

"játszunk együtt szépen okosan"
Sztem igy a helyes: Játszassuk együtt a botjainkat szépen okosan😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gugger
De miért?

gPROject
vedd ki cukit az aláírásodból, mert mostantól csak én játszok vele 😛
majd szólj, ha kell valamit craftolni gattacanak 😛P

amúgy én mondtam tesómnak, hogy lépjen ki cukival inqbõl, de csak azért, hogy beléphessen a profétával, mert már az a fõ karija

Illuvator!
rám lehet számítani patyban, ha kell segítség
amúgy az utóbbi 1-2 hónapban asszem talán én szerveztem a legtöbb partyt, mindig mentünk dv-be, vagy máshova
még éjfél után is, de amióta van ez az izééé, azóta már 10 után jó formán "senki sincs magánál"

Gugger
Ezt nem is láttam!

Gugger
egyzsónak is száz a vége!

Amikor szóltunk a GM eknek BOT miatt történt valami? NEM
Tud az NC szoft a BOT használókról? IGEN
Mások is használják, kinaiak, amerikaiak (mindenki)? IGEN
Bannoljáka a botozókat? NEM

Ezekszerint szabad használni, úgyhogy BARÁTAIM no para, uccu neki játszunk együtt szépen okosan!

Csa Bear!
Reg lattalak errefele😊

Szánalmas.

phalanx
mondjuk ilyenkor én is elhondolkozom, hogy megérné e átmenni valami aktívabb külföldi klánba, ahol hetente akár többször is van raid vagy akár aktívan részt vesznek a siege-eken, INQ-bõl szvsz már nem lesz semmi, mert belép 2 ember aztán kilép három..... na meg, hogy ennyit kell könyörögni, hogy eljöjjenek egy raid-re ... lvl 4-bõl meg szintén nem lesz semmi mert már összesen nincs egy lvl 4-hez elég magyar a sieghardt-on

Gugger
bla bla blama

Van még egy órád, utána Gattacázok!
Szóval te ne írogass és vesztegesd a drága idõd!

Dieeeeeee!!!BOT
RatatataaaBOT

gPROject
ne írogass! tanuljál bazze!

Ezt már rég be akartam írni, de vhogy mindig elfelejtettem. 😊
Régen tényleg így volt...mindenki szidta a bot használókat, most meg magyarok fele használja.

Neked jó, mert te DD vagy. DD kell sok a partyba, de tank.....
Én biztos nem találnék partyt Cukival AL-ba vagy GC-be. 😞(
Tank az elég 1 max 2 egy partyba. És Cuki már egyáltalán nem jó tanknak 😞(
Ott van pl. Gat. Aki már lvl 45-ön jobb tank mint Cuki lvl 52-õn. Magas szinten craftos törpék csak exp szívók....

Lynx_TWL
jó, hogy írtál majd egy oldalt, de ettõl függetlenül a botozás csalás és kész passz😄
amikor mindig a csalókat szídtuk, hogy így meg úgy dupeolnak meg pénzt szereznek.... most meg ti váltatok csalóva 😊

én nem akarok itt flémet, meg szídni se, de ne védjétek már a botozást

๏̯͡๏﴿

Taptarap
jah napi 24 órában játszva ahogy õk csinálták mindenki ott lenne 😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Strahd_
Megéri tolni a Frost serveren? .) lehet ott elérném az álom staffom .)

Nethyrrea
"a valóságban is legtöbbször csak akkor viszi valamire az ember ha..." 😉

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

100 % ig egyet értek

Manoooo
Csííítttteeeerrrrrr! 😄DDD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

aha
értem😊
és az hogy kell?

Ellenpeldak #32502 kommentemben.

Strahd_
Nem tudom engem örömmel tölt el hogy sohja nem botoztam mégis valamit elértem és ha nem tudntam volna ameg a gemét az álom staffom is elérem... .) amivel nem te játsziol hanem valaki helysetted az nem ugyanolyan mégha sak egy program is 0,00000001% szed össze neked vagy csak 1adenát akkor sem a tied... nem azért játszol mert tetszik a játék naem azért mert szereted a akraktered? attol jobb lesz ha ++x szintet behuz amikor nem is jatszol vele? + milliokat szerez amikor nem is játszol vele?

Ja, ezt kifelejtettem a vegerol: "baratom"

Olvastam soraidat, csak nem lattam ertelmet hozzaszolni. Most ugye l2-rol van szo.
"ezek az emberek soha semmire nem viszik ezen a világon": Ott van pl Ric, aki nem botozott, megis mar tobb honapja o a legnagyobb magyar (lvl53-as).
"aki kihasználja a kiskapukat az gazdag": Vagy ott van pl Cuki, aki magasan a leggazdagabb(es iszonyatosan sok embernek segitett). Semelyikuk sem hasznalt botot, kiskaput, megis elertek vmit sztem...

Nethyrrea
monnyuk igaz ha így nézzük ilyen szempontból a játék igenis valósághû 😄DD

a valóságban is legtöbbször csak akkor viszi valamire az ember ha lop/csal/hazudik 😄DDD

ennyibõl tényleg életszaga van. lehet hogy csak mi szoktunk hozzá hogy a játék kicsit elrugaszkodik ettõl...de ez mégis túl valóságos. sajnos.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD barátom

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

HUNrricane
Invitálni kell, de nem biztos hogy müxik a frost szerveren..

Majd felébredsz!

BlackArt
Sir Thorin sigje a forumon 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

kira a game
hogy lehet vkit partyba felvenni?

Gugger
olvass kicsit a sorok között, barátom ez az élet maga!

Gugger
ez mindenhol így van! 😄

Gugger
Gat teljesen más tészta, Õ azok közé a fiatalok közé tartozik akik nem tisztelik a öreg bikákat! Na hagyd magad!

HUNrricane
Ma még kaptam 3 +bonusz napot ..

Majd felébredsz!

BlackArt
Ez magyareknal igy van: ha nekem nincs, neked se legyen 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nethyrrea
ad2.: már csak azért sem szoktam/fogok botozni, mert általában akkor nem is hagyom bekapcsolva a gépet ha nem vagyok otthon, hamáreccer fogyasztani akarom a villanyt akkor már inkább ott ülök elõtte és magam játszom.

itt melóhelyen kicsit kipróbáltam hogy megy, amikor még piacoztam, hogy ha hazamegyek ne azzal teljen az idõ hogy csak ülök egyhelyben, mert az tényleg maga a halál. de mivel nem ment jól, ezért hagytam a fenébe.

Ez most vmi "botozz te is, mert az jo" propaganda?

Gugger
csak okosan!

omg

Nethyrrea
a másik lop. lopjunk miis?

Gugger
+ Nekem nem hiányzik az elismerés, hogy pl: Ez ám a fasza csávó képzeld tök egyedül és tök szabályosan csinál mindent -- > ezek az emberek soha semmire nem viszik ezen a világon. ÉBRESZTÕ, aki kihasználja a kiskapukat az gazdag, befolyásos, boldog, stb. lesz, aki nem az ugyan belenézhet bûszkén a tükörbe minden reggel és válonveregetheti saját magát, hogy mennyire becsületes és gerinces. Aztán mehet melózni ahol a fõnöke (az az ember aki a kiskapukat használja) szépen feltörli vele a padlót minden nap! Szal emberek lehet választani!

Nethyrrea
engem holérdekel hogy õk mit csinálnak, felõlem ott botoznak ahol akarnak, HA botoznak. amíg nem zavarnak vele, nemérdekel. de nálam pl akkor borult ki a bili, amikor mentem a szokásos karul bugbear-tamlin orc farmolóhelyemre ahol már három-négy hete untam magamat, mikoris gat botja nagyban ütötte elõlem a mobokat, és még gat be is jött szólni hogy menjek már kicsit arrébb játszani....ahol meg kog botja szaladgált épp (igen, gat botozott, de amin röhögtem, hogy közbe ott ült a gép elõtt és figyelte hogy játszik helyette a gép....) EZ viszont felidegesített.