Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
"cukipifa jossz?
😄DDDDD
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nem tom! 😄D
De majd este elkiáltom magam, és akkor megnézem mi a neve! 😄DD
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
silence-et? 😄😄😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de pont most indulok haza 😛
01110000 01110010 00110000

Naah! hát kérdezd meg, hogy beférsz-e a partyba! Mert én még eddig nem hallottam, hogy bárkinek azt mondtuk volna, hogy nem! (ahol én ott voltam)
De ígérem, én hívni foglak!

ott az a kuva szmájli!
(ennek már az is baja, hogy jó kedvem van és hülyülök
)
Ma este 20.00-tol Harit Lizardmen Shaman és társai farm (Emi Bow, Shaft, Divine cuccok). Akinek van kedve és tud jönni segíteni, az PM ME in game!
Általában mikor Cukival partyztunk, mindig tesóm szervezte.
Belépek gémbe, látom vannak bent vayg 20-an, megkérdem ki merre, mondják, hogy itt meg itt partyzunk, de nem sok olyan volt, hogy hívtak is.

VELEMENY???????!!?!?!?!?!?!?!?

hmm....
...én se látom! 😛

😛PP
ööööööö...írd át!
"GAth3rHUN (Mindjááárt lvl50 DARK AVANGER CICA LVL2 RESZKESSETEK! BOT ON"
😛PPPPPP
Rajtam kivul meg Zolee tolja zoncat.Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
én kicsit türelmesebb vagyok, mint öcsém, de azért én se szeretnék órákon át csak kraftolgatni
viszot csináltunk már olyat szyllel, hogy ideadta az összes alapanyagot a dual katanához, és mentünk partyzni dv-be, hent közben kraftoltam neki
így mindenki jól járt
szóval, ha megtudjátok oldani, hogy craft közben legyen party is, akkor bámit és bármennyit megcraftolok nektek, viszont, ha nem akkor csak kisebb munkákat vállalok 😊
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
nem kellett volna megszólalnod 😄DDDDDDDDDDDDD
"ÁÁÁHÁ, akkor Téged lehet keresni kraft ügyben?"
😄DDDDDDDDDDDDDD
Jó hangulatot 😄, jó partykat, ökörködést!
Olyan kék buffot a fejem fölé!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Valahol Party? 
Gyere ide!