Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kulonben meg nem itelkezem: Lineage2 egy qurva unalmas jatek, szoval megertelek benneteket.
Ennek ellenere mi (DoO) nem botozunk: mivel mint irtam unalmasnak talaljuk, inkabb megyunk vissza Shadowbane-be, amig DarkFall beta nem indul.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Szóval!
MIKOR MEGYÜNK BETEGSZABADSÁGRA?????😛PPPPP
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Tessék ittvan 1 napotvoltam partyzni AL be igaz ez nagyon 1 kivételes nap volt de esély megvolt rá.Jokey nagyon is rosszul látod aparyzás témat mivel nem vagy alliens ezért te esel ki mindig a partybol (felteszem ha jön 1 IC )Engem 1általán enm zavart semmi és ez votl a baj hogy nem történt semmi.. nem tom miért kell kifakadni enyire amikor1 árva szval se emlitetem a boto se semmit 1x üencsak mar untam hogy napok ota 1 helybe áltam dv elött minden clan ment parytzni AL -én meg ültem és neztem hogy mennek de jo mondom marad emg int az aréna..
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
amíg nem használod addig szenvedned kell a céljaidért(szint, armor, fegyver, stb.) ezért több idõt fordítasz a játékra, viszont mikortól elkezdel botot használni, nem fog annyira érdekelni a játék, mert nyugodtan szervezheted magadnak a különbözõ programokat hiszen a bot megcsinálja helyetted a dolgokat
az oké, hogy így jut idõd az élet dolgaira, de a többi playerrel szemben ez NEM FAIR! persze mi is használhatnánk botot -mondjátok Ti-, de ez nekem elvi kérdés, és én nem élek ilyen eszközökkel
ez teljesen ugyanolyan, mint a doppingolás
vannak sportolok akik többet dolgoznak a sikerért, több idõt fordítanak rá(mégha ez másnak a rovására is megy), mert szeretik azt amit csinálnak, és vannak akik szintén szeretik ugyan a sikert, viszont kevesebbet tesznek érte, nem olyan kitartóak, agilisak(vagy mittom én), ezért a könnyebb utat választják, tiltott(nem fair) dolgokat használnak
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kit és miért zavar ha botol valaki?
ha tud gép elõtt ülni játszik ugyanúgy veletek, mint én is, ha nem ülök gép elõtt miért ne mehetne a bot?
továbbra sem értem miért lépnek ki akik kiléptek, 37töl folymatos klan groupba xpzödtem fel 40re crumában, csak magyar partykban, nem értem komolnya mi bajotok
nem tetszik ne nézd, de igen nagyfokú naívságra vall, aki azt hiszi más klánba nem botoznak
abban is biztos vagyok hogy az IC-s srácok mindelkitöl elzárt helyeken nem folyamatosan végigülték azokat a 60as szinteket, ennyire senki nem lehet naív. jah meg szt is mindeki elfelejti, hogy a top klánok anno dupe-l hogy szedték meg magukat mindenki elõtt lol, ilyne alapon sztem nincsolyan klán ahova be lehetne állni nyugodt szívvel
az, hogy mondjuk dana (bocs,nem személyeskedésböl, csak épp te jutottl eszembe) már hazsnált botot, engem nem zavar, mert bármikor amikor partyzunk akkor jókat beszélünk röhögünk. Nem értem ennek mi köze ehhez. Ha valaki elhagy ezért egy magyar közösséget akkor tegye, viszlát, persze azt mindeki elfelejti, hogy milyne jól összeért itt a csapt, bot ide v oda
nemlehet minden partyzni, nekem sincs mindennap kedvem, de ezért nem lépek ki aklánbol mert épp nics party (mellesleg midg szokott lenni pár ember aki már partyzik..)
ha nektek ennyit ér a magy klán, isten áldása rá..
cuki: tudod nekem semi bajom vee, mindif segítettél, de ez kcist gáz szvsz. Dolgozol, nem érsz rá kb 3 hete mondjuk? de elõtte egész nap játszottál, tudtáál szintet lépni stb, én nem (98óta dolgozm..😊). csinálojn mindeki töre karit hogy legyen pénze? na jah perzse, van idõm játszani, de játszak és csionáljak mg 1 karit és szánjak rá dupla idõt, hogy talán legyen annyi manim ami kéne, igaz kzbe a fõkarim nem fejlõdik. No ez az amire nincs idõ, szal ez a törpének nehéz dolga, meg én megszenvedtem a pénzemért az enked napi 18óra gammában van benne, másnak ninics, nem volt ennyi ideje játszani..(mellesleg cuki téged nem egyszer hívtunk már partyzni, de pont te nem jöttél, mindei ms jött általába..)
Partyzás: lehet én látom rosszul, de INQ-n kívül is lehet partyzni, aki már csinálta biztos van ismerõse, akit random megtud kérdezni van e hely épp náluk, ezért továbbra sem értem miért kell kilépni.
én ha van idõm akkor kézzel játszok, és jol érzem magam, ha nincs botozok, vagy ha ahhoz sincs kedvem akor semmit, de se többnek, se kevesebbnek nem érzem magam miatta, ezek az ömlengõ szövegek, hogy nem kzzel csinltam ésmilyne jó sztem meg nevetséges, ez a játék már rég nem arrol szól (sõt, bétában sem már arrol szolt) hogy kézzel toltad akarit vagy géppel vagy mind2-l, kb mindeki leszarja, csak ti nem még...😊
Zoncák megint külön "állatfaj", két embeke nyomta a karit, szal az megint ms tészta, kivi lettem volna, ha mindekettõjüknke külön-külön lett volnakarija mi lenne az átlagszintjük..😊
szal nevetségesek ezek akilépések számomra..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Akkor még Cuki is azt mondta, hogy hiába voltak ellentétei az inq tagokkal, mégis inkább belép a társaság és az összefogás miatt (vagymi). Ezért is értetlenkedek... de mind1.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Meg különben is, nem sok szem maradt a végén, valamelyik elõbb-utóbb csak eldobja 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Soha nem tudom, minek mi az ára, és még ha mellettem árul vki olyan cuccot, amit keresek, és bazi nagy betûkkel reklámozza, én akkor sem veszem észre! 😄DD
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
De a piacozásra,kereskedésre akármit is moncc születni kell...."sajnos" ez nincs benne mindenkiben!!
Hagy ne mondjam mekkora szenvedés, meg mennyi idõ ennyit keresni mikor Gat SLS-e is 1,5 óra folyamatos craft volt....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
De a tegnapi nap szerintem mindenki elõhozta magából a gyermeki énjét! És ez jó volt! 😄DD
Erre való a játék!

na errõl van szó!
Mert a végén azért "foglaltuk el" Ivoryt! 😛P
Vagy volt valami más is? 😊
Én meg részemrõl sokszor botozok melóból úgy, hogy a gép elõtt ûlök, csak épp mást is kell csinálnom mellette 😊

Mert a lényeget nem hoztuk össze!

Utána meg gyõzködött, hogy menjek IC-be. Ááá mondom, nem Cuki a fõ karim, hanem van egy prphetem. Elkezdi nem baj, lépjek be mindkettõvel, mert mindkettõ jól jön most az IC-nek 😄
Minek nekik még craftos törpe, ha van vagy 20. Meg prophetbõl is van vagy 40. 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az alábbiak közül melyik nem számít csítnek?
- Shared account, többen nyomják ugyanazt a karit
- Pénzért venni és árulni adenát és karaktert
- Mobok beszorítása tereptárgyakba és úgy leöülni õket
... és ezek közül melyik nincs jelen la2ben...? Mindegyik miatt lehetne ban, egyik se szép dolog.
Ezek után nem értem miért kell lenézni a botosokat?
Tegnap például nagyon jó kis partizás volt, miután hazaértem és tudtam normálisan játszani (ivory tower = inq játszótér 😊. És nem hiszem, hogy ott bárkit is érdekelt, vagy zavart volna, hogy valaki azon kívûl botozik vagy sem.
Egyébként még néhány érdekesség, hogy viszont mi nem csít és szabadon megtehetõ 😊
- A C2 textúra paccs szerintem nem vét az eula ellen. Nem külsõ program, ncsoft készítette dolgok vannak benne.
- Agró mobok trainelése csapatokra és fake death...
- Scammelés
- KSelés
Ezek se sokkal szebb dolgok, mint a fentebb említettek és aki ezeket csinálja, szerintem jobban közutálatnak örvend...
Egyik este meghívtak a "fiúk" bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy
legkésõbb éjfélre otthon vagyok, de tuti!
Nos az órák csak teltek, sörök meg könnyedén gurultak lefele.
Úgy fél három felé - sik részegen - elindultam hazafele.
Éppen az ajtóban állok, amikor a kakukkos óra hármat kakukkol.
Gondoltam, hogy a feleségem még a végén felébred, és lebukom, tehát
kakukkoltam még kilencszer.
Nagyon büszke voltam, hogy ilyen gyors helyzetfelismeréssel megoldottam
a helyzetet, elkerülve egy esetleges veszekedést.
Következõ nap reggel feleségem kérdezte, hogy mikor érkeztem haza?
Mondtam neki, hogy 12-kor.
Nem is kérdezõsködött tovább!
Pfuuu, ezt megúsztam! Aztán mondta nekem, hogy vennünk kellene egy új
kakukkos órát.
Kérdeztem miért?
Nos azért, mert tegnap este hármat kakukkolt, majd azt
mondta: a francba, majd kakukkolt négyet, megköszörülte a torkát,
kakukkolt négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettõt, és fingott egy
jót........
LOL
Bocsika,tudom hogy nrem idevaló de annyira jó......

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Majd felébredsz!
Hogyan lehet felraknom L2-t ugy, hogy ezzel is jatszhassak? Külön meghajtora telepitsem, masoljam be ini fajlt es updeteljek?