Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Skacok,létezik olyan oldal ahol a karikat lehet öltöztetni (ilyen van,tudom) és nem sárául van????Meer én csak ilyet találtam.....
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
..de en mindig is BD akartam lenni .. elvegre partyrol szol ez a game
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
01110000 01110010 00110000
értékelném mindenkitöl ha nem ugy viselkedne mint egy EMBER!
az emberek: szánalmasak, féltékenyek, tudatlanok!
srácok lányok probáljunk kicsit jobbak lenni!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nemtom mi bajod van, de legalább ne localba írd, fõleg ha nincs igazad.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
( ------> Tanulni )
PST=GMT-8 ora, vagyis mi 9 oraval vagyunk elore (de mivel nyari idoszamitas van, ezert marad a 8, ha jol tevedek)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Egyébként nem hinném, hogy bármi komoly ostrom lenne. IC és társai eléggé összeszedettek, az ellenlábasaik meg nagyon nem. Arról nem is beszélve, hogy még ha két egyenlõ erõ is állna egymással szemben, egy player várat sokkal nehezebb elfoglalni, mint npc várat. Igazából nem is értem, hogy adent még miért nem foglalják el 😊
A nurkás móka meg érdekes lehet, kos mostanában nagyon hadilábon áll, eléggé eltûntek mindenhonnan... Lehet, hogy ripé lesz a lakás? 😊 Bár azt nem tom, hogy ott ugyan mit kempelnek, mert kicsit már kinõttek abból a korból, hogy ott érdemes legyen kempelniük...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
9-en: Dion & Gludio, 8pm PST
10-en: Giran & Oren, 4pm PST

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak egy 5 percre kérném kölcsön, ki szeretnék próbálni vmit!
A legeslegjobb mobokhoz az EBoN. Fõleg C2-ben!
C2 Weapon Special Ability List
+evasion
+kevés mp használat
+manát is ad
Este 8 körül majd megyek én is lizzardozni.
Addig mesterséges inteligencia jobb híjján 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
vevõ vagyok mindenre!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nemtom van e valakinek elfekvõbe, akár kölcsönbe is mig összeszedem amaradék 500k-t ami hiányzik, de ha van és kibír nélküle pár napot, vagy akár el is adná, 1m-t azonnal adok érte kp-ba, többit késõbb, vagy csak aggya kölcsönbe nekem az is jó pár napra😊
Ha tud valaki segiteni ne tartsa magába, Rendbetesz nevû ifjonc orc raiderem megvette a 20as skilljeit, de nics fegoym hozzá atm😊
HELP😊)
INgame: Csendpenge vagy Rendbetesz néven vagyok
te csak egy példa voltál, nem azért mert idegesít..:-)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Akár honan nézem sztem nem nagyon lehetett ezt félre érteni :F.Engem mondjuk az bánt hogy funlosz(nem vagy 1edül) és az miert idegesit hogy ketten toljuk a karit.Összesen én is csak ezért irok pár sort ide.. 1szo mint száz 
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2