Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem veled dumátam tegnap? 😄
Bár asszem asse tanultam vóóna meg mint ahogy a ruszkit se

Megszerettem volna nézni, hogy hogy mutat egy humán muff harcimarci half plate-ben.Meg ilyenek....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
szerintem van benne valami mert igaz hogy 500xp ket kaptam a partyban (700-900 akat szoktam) de nagyon gyorsan haladtunk szal jött az xp!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egyszerûbb, mint végigolvasni 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nekem elhiheted, végigolvastam, ettõl igazán nem fogsz hamarabb szinteket lépni HACSAK nem napi 12-16 órákat farmolsz.
kár hogy itt sok a "gubanc"?!

Valamelyik 52+ 56+ -os tehát gondolhattok a jövõre is
Divine cuccokhoz alkatrészek ugyanitt eladók.
Remélem kapok komplett cuccot is.
És milyen kis szemét, hogy táncol felettük! 😛PPP
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Az elejenek ez a lenyege, vagyis hogy a jatekosok elobb-utobb megunjak a dolgot, mivel ez a fajta lassu novekedes nem szorakoztato egyaltalan. Azutan kifejti az xp-gyujtes mikentjet de azt mar nem olvastam el. Most meg rohannom kell, bocsi.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Utálom mind 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Diniz: a fenének van végigolvasnia ezt... A lényeg, hogy öld a mobot, oszt leszxp 😊
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Nekem már hiányzott... neki is van evasion buffja 😊
Viszont kiskarim nem nagyon van. :/
De ha kis karival vagyok benn, keresni foglak! 😄D
A kiscsajok nagyon durvák!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Tudom, hogy mindenki általában a fõkarijával nyomja de nekem ez a fõkarim. Végre gyûlnek a buffok. Ha valaki akar partyzni hétköznap akkor szóljon.
Ha tudna valaki adni kölcsön bármilyen jó D-s cuccot szívesen fogadnám, ha lesz rá adenám kifizetem vagy visszaadom igérem. Bármi amit a karim jól tudna használni!!!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
sokat=szokott!
És akkor neki lánynak kell lennie! 😄DD