Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi
nem veled dumátam tegnap? 😄

Baszkurátor
Annó orosz helyett taníthattak vóóna mondjuk kínai nyelvet.
Bár asszem asse tanultam vóóna meg mint ahogy a ruszkit se

Baszkurátor
Brühühühüüüüüüüüüü
Megszerettem volna nézni, hogy hogy mutat egy humán muff harcimarci half plate-ben.Meg ilyenek....

Nethyrrea
hidd el ha lenne englis változat már mindenki barbibabázna.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Csak sárgául van.

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
ott a kulcs. PARTY. mégpedig jó parti. egy 52+-os prophet a maga haste 2-jével csodákra képes. egy ötfõs partival a legnagyobb hallwayt, és egy nagytermet tartottunk tisztán egyik este cruma2-ben, és olyan gyorsan megvoltunk, hogy unatkoztunk. jött is az xp jól 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Még mindig keresek egy ilyen óódat....

Senki

Baszkurátor

Bazz, mar nem azer, de erre lvl40 kellett hogy rajojj?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

teganp egy srác modott egy érdekes dolgot: nem az xp nagysága számit hanem hogy milyen gyorsan kapod...
szerintem van benne valami mert igaz hogy 500xp ket kaptam a partyban (700-900 akat szoktam) de nagyon gyorsan haladtunk szal jött az xp!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor

SDana
Ez nagyjából annyi, mint amikor partizol valahol valakivel és egy idõ után bevillan az agyadba, hogy deszar xp, vagy dejól haladunk. És akkor már tudod...
Egyszerûbb, mint végigolvasni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nincsen hacsak, ettol meg lassanbban fox fejlodni😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
ja. leírja pl hogy nemtomhanyas szinten az ant queent lenne a legjobb megoldás farmolni, mert annak szintjéhez képest igencsak magas az xp-je....

nekem elhiheted, végigolvastam, ettõl igazán nem fogsz hamarabb szinteket lépni HACSAK nem napi 12-16 órákat farmolsz.

Baszkurátor
Emléxxxem rá,olvastam.Ez csak olyan kis izé volt a rizsföldrõl.....

B@lu
na ka megnezed van olyan szint ahol 988 helyett csak 500valamennyit kell olni

ja hogy pl ha kéket ölsz kevesebb xpt kapsz érte mint amikor még fehér volt...

B@lu
Haha de itt irja meiket erdemes irni es vmi bonuszrol is mekeg...

jo hogy mondod lassan inni kéne!
kár hogy itt sok a "gubanc"?!

Nethyrrea
múltkorjában már lefordítottam egy cikket arról hogy miért is nyomják a sárgák az ipart. egyáltalán nemazért hogy megkeressék a napi rizsadagot: a szegényebbek nemjutnak gépközelbe se, nemhogy órabérét l2-zzenek... ugyanolyan fiatalok mint mi. csak õk nem azért botolnak/grindelnek 24/7 hogy szintetlépjenek, hanem hogy minél hatékonyabban termeljenek adenát, amit majd eladnak ebayen/IGE-n. ebbõl a pénzbõl õk szintúgy csajozni mennek/moziba/motorra/kocsira/jobb gépre gyûjtenek/elisszák, stb.

GSXR
Ehh-ehh és azok a bicskás ijjas looserek átlagba 4 -5 szintel erõsebbek is voltak. Elf varázsló villámja marhán tetszett nekem is kellene egy olyan.

Baszkurátor
A citromosoknak ezis egyfajta életcél.....és lehet, hohy jobb mint a rizsföldön nyomni az ipart

Csak azt nem tudtam felfogni, hogy minek irta az iroja...

Igy van. Az egesz 1 hasznavehetetlen suletlenseg.

Nethyrrea
sok extra nincs benne...annyi az egész hogy statisztikailag kiszámolja hogyha normál mobokat grindelsz, akkor monnyuk 4896-ot kell leölnöd, ami monnyuk 28 óra hogy szintetlépj, DE ha pl néhanéha közbeiktatsz egy kisfõnököt ami dupla xp, akkor csak 4700 !! mobot kell leölnöd, ami CSAK 27 óra 😄DDD magyarán szánalmas az egész. akkor jó, ha egész életedet és az összes szintedet farmolással akarod leélni.

GSXR
Enchanted Walleyba campelek egyedül valszeg egész péntekig mivel esténként nemtudok játszani. Akinek bármilyen könyv kell innen most szóljon. Már egy kisebb könyvtár van nálam.
Valamelyik 52+ 56+ -os tehát gondolhattok a jövõre is Divine cuccokhoz alkatrészek ugyanitt eladók.
Remélem kapok komplett cuccot is.

Manoooo
😄DD
És milyen kis szemét, hogy táncol felettük! 😛PPP

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BlackArt
A lenyege, hogy a ficek (is) rajott, a szintlepes L2-ben el van qurva rendesen, es ha NCSoft meg akarja tartani a jatekosokat, jobb ha ezen valtoztat mert hamarosan jon ki a WoW es az EQ2. Blizzardek rajottek erre a dologra es lejjebb vittek a szintlepeshez szukseges xp pontot (szerinte nincs mas jatek amiben igy lenne, haha, Shadowbane-ben tegnap 10 szintet leptem este 8-tol ejfelig, na jo, lvl21-rol 31-re)

Az elejenek ez a lenyege, vagyis hogy a jatekosok elobb-utobb megunjak a dolgot, mivel ez a fajta lassu novekedes nem szorakoztato egyaltalan. Azutan kifejti az xp-gyujtes mikentjet de azt mar nem olvastam el. Most meg rohannom kell, bocsi.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

SDana

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gogo27
k .. thx

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

SDana
Gogo: jaja, csak írd felül õket.
Diniz: a fenének van végigolvasnia ezt... A lényeg, hogy öld a mobot, oszt leszxp 😊

Gogo27
Hi .. ha felteszem a c2 skint .. akkor csak siman felul kell irnom a filokat amik benne vannak??

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

B@lu
eddig en is eljutottam😊))

ANGOLOSOK #32639!!!!!!!!

Baszkurátor
És azok kik????Csag nem a GM-ek????

gPROject
ahogy én ezt kibogoztam(nuku angol tudásommal) még anno, az a lényeg, hogy a dupla exp-s mobok ölésével lehet a legjobban haladni

SDana
Huhu... végre egy elven elder is lesz? 😊
Nekem már hiányzott... neki is van evasion buffja 😊
Viszont kiskarim nem nagyon van. :/

Manoooo
Cuccot nem tudok sajnos adni!
De ha kis karival vagyok benn, keresni foglak! 😄D
A kiscsajok nagyon durvák!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Szekijoe
Végre sikerült befizetni a acc-ot.
Tudom, hogy mindenki általában a fõkarijával nyomja de nekem ez a fõkarim. Végre gyûlnek a buffok. Ha valaki akar partyzni hétköznap akkor szóljon.
Ha tudna valaki adni kölcsön bármilyen jó D-s cuccot szívesen fogadnám, ha lesz rá adenám kifizetem vagy visszaadom igérem. Bármi amit a karim jól tudna használni!!!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Baszkurátor
Hááát,meglássuk.....aszondta vak negroid (szabad itt ilyet irni??)is!

B@lu
32639 PLIIIIIIIIIIIZ!!!

mindenki erdeke hogy elolvassa!!!!! gyorsabb LVL UP!

B@lu
Oksa😊

es inditasz egyet?

Manoooo
Megyek kávézok, mert még nem vagyok a toppon! 😛PP

Manoooo
LOL!
sokat=szokott!

Manoooo
Pali barátnõje is sokat játszani!
És akkor neki lánynak kell lennie! 😄DD

Baszkurátor
Hát ha más nincs akkor elbeszélgetek itt magammall ...
A sámánt kitárgyaltuk priviben

B@lu
NA EZT OLVASSA EL VALAKI ES FORDITSA LE A LENYEGET PLS!

B@lu
na LVLUPOLNI!!!EZT olvassa el valaki, es mondja el mi a lenyeg!

NAGYON FONTOS MINDENKI SZAMARA AKI GYORSABBAN AKAR LVLUPOLNI!!!EZT

B@lu
huhh most jut eszembe irtam elkuldtem neked priviben amit osszeszedtem a saman kasztrol??????

B@lu
Jó reggelt!

igen lelkesen beindultal itt ugy latom a hozzaszolasokbol😊

Baszkurátor
sárául = sárgául