Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttátok már a Faithless: I Want More c. új klippjét?
Nagyon durván nyomják benne a farmerek! 😄D
Nézzétek meg! 😊
extra ON 😊
A formorok szexepilje a pukkki 😄D
Kék Katana...
Egy perverz formor alámlesett 😞(
Hi! I'm Gattaca Copperfield! I just made invisible my other Katana! 😄D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak indulással is legyenek ilyen pontosak... Jó, tudom, sokat várok, de olyan szép lenne 😊 Fõleg a multkori 2 órás restartból egynapos szünet után...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ez nem is jutott eszembe! 😄
mekkora cool lenne bazz 😄D
Tolnom kéne ahogy csak tudom, mert lemaradok minden fun event-rõl. :/
DA se bonyolultabb, vagy Glad se, de vhogy a kozelharc nem uncsi, legalabbis nekem.
Bocs.........
A DA akkor is uncsi f.. 😊)
Stun, üt, stun, üt, stun, üt........
Íjász is uncsi, Ric is megmondta hiába kemény kszt.
Lõ, fut, lõ, fut, lõ, fut..... 😊
01110000 01110010 00110000
Skillpont lesz dogivel 😊
Na jo, ha tort akarsz hasznalni akkor a kardra ne tegyel es igy tovabb.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Egyébként szerntem semmilyen classt nem szabad leszólni mert ha valaki szereti valamiért akkor annak nem esik jól. Ugyanezvolt múltkor találkoztam régi ismerõssel SK lett, köztudott, hogy nem a legjobb pvp kaszt, de a srác nagyon kedvelte a kariját, és meg is sértõdött, hogy azt mondtam neki, hogy nem jó. Castle Siegenél is pl. a legjobb class a DA ezt nem én találtam ki.
01110000 01110010 00110000
nem értem még annyira
ezt nem tudtam.. az igaz, havernak 230-as vért esett 14-es sziten
Amit én írtam az lenne az igazi!!! 😛P
(16:35)
Warlord lennék mindenkép, ha kettõ közül választanék.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
๏̯͡๏﴿
Én lvl 39-40-en Gattacával Lord of Plain-t (Orentól délre lévõ lizardmen csoport) és társait farmoltam.
Ugyan olyan könnyû leverni mint pl. a Leto lizarman overlordot, de kb 25-30% több exp!
meg jó eséllyel stunol azt csá😊 inkább ilyen egy mobra kurvahatékony kari.
Warlord meg jó tömeghentre partyban, mert sok mobot tud egyszerre csapni nagy sebzéssel, jó skillekkel..
๏̯͡๏﴿
Emberek.Beszélgessünk!!!
Mi és miért??
Knight --->Dark Avenger
vagy
Warrior--->Warlord
Szal melyik jobb,miért, stb ....

๏̯͡๏﴿
Ez kellett már, csoportos mobok.
Ha rajtam múlna akkor az ilyen "dungikban" csak csoportos mobok lennének.
Képzeljetek el egy "mob partyt" pl. sámannal, destryoyerrel, íjásszal, tõrössel, prophettel, healerrel. 😄DDDDD
Lenne benne kihívás egy ilyen csoport mobot kinyirni 😊))
Buffolnák egymást meg healelnék! 😄D
Soxor halnánk, de lenne benne élvezet. Már sajnálom azokat a mobokat amik ennyire kiszolgáltatottak mint pl.Krator porta crumában.Szegénykém kurva lassú és ütik 20-an egyszerre.
Minek vásárolni amikor minden eshet csak idõ kérdése!!
cruma kicsit keményebb lesz c2-ben?
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=47422
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=16840