Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra OFF

Láttátok már a Faithless: I Want More c. új klippjét?
Nagyon durván nyomják benne a farmerek! 😄D
Nézzétek meg! 😊

extra ON 😊

"Formor hunting by Gattaca"

A formorok szexepilje a pukkki 😄D

Kék Katana...

Egy perverz formor alámlesett 😞(

Hi! I'm Gattaca Copperfield! I just made invisible my other Katana! 😄D

GAthersw
Elmondhatod, csak ne fosozd le mert elkaplak az arénában 😛PPPPPPPPP

01110000 01110010 00110000

😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Azt a svájcióra mindenüket, hogy pontosan 7kor lelõtték a szervereket...
Csak indulással is legyenek ilyen pontosak... Jó, tudom, sokat várok, de olyan szép lenne 😊 Fõleg a multkori 2 órás restartból egynapos szünet után...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Tudsz, csak nem érdemes... Az egyik pixel kergeti a másikat játék már kissé idejétmúlt 😊 Ráadásul most félig kínaiul is van, szóval nem egyszerû az ember dolga...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ez nem is jutott eszembe! 😄
mekkora cool lenne bazz 😄D

Az ok, de full automata izé, vagy tudok vele én játszani, értsd irányítani, mit merre hogyan, stb...

SDana
P166on is elfut monokrómban...

phalanx
jah amúgy restart után nem nem megyünk valami kissebb raid-re? 😊

Ez az akármi bot progi használható, mint nem grafikus kliens? Csak mert melóhelyi gépem nem bírja el a normál gámát, viszont ott ráérnék tolni bõven. Itthon viszont kb másfél hónapja be sem léptem, mert nem igazán van idõm egybefüggõ mostanság.

Tolnom kéne ahogy csak tudom, mert lemaradok minden fun event-rõl. :/

SDana
Persze.. minden közelharcra kétfajta animáció van... Ijjászkodásra csak egy 😊

phalanx
az lenne komoly ha az mob party crumaban szobarol szobara járna és playerekre vadászna

Igy van, Destroyer rulz😊)

Hat ijasz tenyleg iszonyat uncsi. Nekem meg beta idejen volt 1 16es, meguntam az eletem is mig felvittem oda😄 Szal minden tiszteletem az 50+os ijaszoknak😊
DA se bonyolultabb, vagy Glad se, de vhogy a kozelharc nem uncsi, legalabbis nekem.

SDana
Warlord eléggé specifikus, hogy milyen mondûszta ellen jó, de szerintem hangulatos kaszt. Bár részemrõl ha már nagylengetõs kasztot akarnék, akkor ork destroyert gyártanék, mert az ért még sokminden máshoz is 😊

Ez az én véleményem. Legközelebb szólj elõre, hogy nem mondhatom el a véleményem.
Bocs.........
A DA akkor is uncsi f.. 😊)
Stun, üt, stun, üt, stun, üt........
Íjász is uncsi, Ric is megmondta hiába kemény kszt.
Lõ, fut, lõ, fut, lõ, fut..... 😊

Bar eloszor ademantite vagy black ore set lesz, elven set kicsit ego mar 53on😊

IC-tol kapom?😊)))) Hol elsz te ember?😄DD Meg csak nem is elmelkedek. Ezt fogjuk megvenni a penzbol ami van most(pontosabban kraftoltatni). (kicsit meglodult a szeker a damascus meg lance parti droppal😄)

GAthersw
Nehéznek nehéz, de egyedi és erõs, bármelyik Gladiátort összepakolja partyban magasabb szinten.

Warlodra nincs nagy igeny sztem, meg nehez, meg gyenge. Inkabb DA meg gladiator kozul valassz sztem.

GAthersw
Ezeket te fogod megvenni vagy csak elmélkedsz vagy az ICtõl kapod?

BlackArt
Nyugodtan fejlessz minden szart 😊)))
Skillpont lesz dogivel 😊
Na jo, ha tort akarsz hasznalni akkor a kardra ne tegyel es igy tovabb.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Doom plate, meg wolf also felso defe ugye u.annyi lesz a char statsnal? Meg ha enchantolom akkor melyik fog jobban noni?

GAthersw
Mindent.

GAthersw
Ki fogja Antharast tankolni ha nemleszek heh? 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Egyébként szerntem semmilyen classt nem szabad leszólni mert ha valaki szereti valamiért akkor annak nem esik jól. Ugyanezvolt múltkor találkoztam régi ismerõssel SK lett, köztudott, hogy nem a legjobb pvp kaszt, de a srác nagyon kedvelte a kariját, és meg is sértõdött, hogy azt mondtam neki, hogy nem jó. Castle Siegenél is pl. a legjobb class a DA ezt nem én találtam ki.

dark elf harcosnál miket fejlesszek skilleknél?
nem értem még annyira

ah
ezt nem tudtam.. az igaz, havernak 230-as vért esett 14-es sziten

Tudom, de ezek gyenguszok és íkújuk sincs sok 😞((
Amit én írtam az lenne az igazi!!! 😛P

hihi egy percen belül 4 komment 😊
(16:35)

Baszkurátor
dankesÜn

DA az egy uncsi fos (sztem) és minden 5. kari az.
Warlord lennék mindenkép, ha kettõ közül választanék.

Lynx_TWL
je ugyanaz a kommentszámunk #32696

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
már most is van kevés ilyen, pl a PLAIN csoportok (lord of plain, és társai, meg a timak orc troopok, stb), de azért jólesz 😊 snipe stunol, csicskái gyógyítják.... 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
ha a kettõ közül akarsz választani menj Warlordnak, DAból annyi van mint az oroszokból, meg kínaiakból együtt😊

๏̯͡๏﴿

A csoportos mobok tényleg jók fejlõdni!
Én lvl 39-40-en Gattacával Lord of Plain-t (Orentól délre lévõ lizardmen csoport) és társait farmoltam.
Ugyan olyan könnyû leverni mint pl. a Leto lizarman overlordot, de kb 25-30% több exp!

Lynx_TWL
DA tank kari, magas PDEF MDEF (MDEF magasabb mint WLnek )
meg jó eséllyel stunol azt csá😊 inkább ilyen egy mobra kurvahatékony kari.

Warlord meg jó tömeghentre partyban, mert sok mobot tud egyszerre csapni nagy sebzéssel, jó skillekkel..

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Emberek.Beszélgessünk!!!
Mi és miért??

Knight --->Dark Avenger
vagy
Warrior--->Warlord

Szal melyik jobb,miért, stb ....

Lynx_TWL
Bocs az OFFért, de ha valamelyikõtök kapott WoW kulcsot, és nem használja annyira, vagy egyáltalán nem, annak kezét csókolom😊 vagyis szívesen használom helyette😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Csak lassu, jellemzõen szerverrestartkor spawnol... (asszem talán 3 nap lenne a spawnja, de annyit úgyse bír ki a szerver egyhuzamban)

B@lu
Oks koszi!

pedig az ant queen farm nem lehet egy rossz dolog....😊

B@lu
ehhe😊

ezt egy ORK nehezen fogja am fel😊

Áááááá ez naon fincsi! 😊
Ez kellett már, csoportos mobok.
Ha rajtam múlna akkor az ilyen "dungikban" csak csoportos mobok lennének.
Képzeljetek el egy "mob partyt" pl. sámannal, destryoyerrel, íjásszal, tõrössel, prophettel, healerrel. 😄DDDDD
Lenne benne kihívás egy ilyen csoport mobot kinyirni 😊))
Buffolnák egymást meg healelnék! 😄D
Soxor halnánk, de lenne benne élvezet. Már sajnálom azokat a mobokat amik ennyire kiszolgáltatottak mint pl.Krator porta crumában.Szegénykém kurva lassú és ütik 20-an egyszerre.

Baszkurátor
Azért mert nemmüxxxik minden a frost szerveren.
Minek vásárolni amikor minden eshet csak idõ kérdése!!

Baszkurátor
Hálám örökké üldözni fog Nethy !!!!!

Nethyrrea
ehe..ehe....

cruma kicsit keményebb lesz c2-ben?

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=47422

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
parancsolj kérlek

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=16840

miért nem tudok vásárolni a másik városban? bazz, pedig mire leértem oda gyalog 😊