Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
üdv,

természetesen fizetõs, ecceri 10-11 rugó a megvétel, aztán havi 3-4000 a díj

a fizetõsben is párhuzamosan 8 szerver fut, mi általában a 2-esen vagyunk (sieghardt)
vannak ingyenes magánszerver-szárnypróbálgatások, eddig nem sok sikerrel

letölteni kell a netrõl a játékot. elõfizetési kérdésekkel ne engem zargass mert nekemis más fizette elõ 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

0Fritz0
Üdv nép!
Most a "lámákmiértnemnéznekkörbemielöttkérdeznének!?"-karis fórumozók nem fognak csipázni, de sajna a meló miatt most nincs idõm jobban körülnézni.
Nah akkor:
-Fizetõs a játék és ha igen, mennyi?
-Most olvasom, hogy lehet több szerver is, ez hogyan nyuxik?
-Meg jöhet mégmindenféle okosság.

Nem találtam FAQ-ot, de ha van, akkor annak a linkje is jó.
Elõre is köszi! (Levélbombák kíméljenek)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
orc raiderem reményeim szerint az lesz 40fölött😊
lengetõ kari, de addig valszeg 1h/shield
kéne egy pole hogy stszteljek help😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
k, csak az akérdés mekkor alesz az esély
mindenestre ha kiüti saját maga a saját stunját, az lényegesen csökkenti a hatékonyságukat sztem, mert amúgy sebezni nem sebeznek szinte semmit:-)
én most ráérõ idõmbe épp az orc raiderem nevelgetem, meglátjuk meddig nõ fel, de ezek a battle roa-k meg 20% hp alatti 100%os patk insta noveles izgatja a fantaziám😊
igazi boxzsák amúgy, mókás..
nics valakinek d-s spearje klcsonbe 1 napra? kivi vagyok milyen vele farmolni, de pénzem nincs hogy vegyek 1t, még normál wp-ra sincs...(thx csipi itt is..)

SDana
Gladiátor jó, mert nagyot csap. Warlord meg még nincs magyarok közül (meg egyáltalán nagy lengetõs kari...), szóval az is megfontolandó 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Én azért tolom ott(is), hogy kitudjam választani a rendes szerveren melyik karit csináljam meg.
DA vs. Gladi vs. Warlord

Az igazi gáz inkább az, hogy akár lvl 1-en is hordhacc/használhacc akármit.C-s armort,fegyót, bármit.
A kihívás az abszolút 0 !!!

Gogo27
egyebkent is visszamegyek majd az eredetire .. de most meg nem tudok .. nem a havi 3k ft miatt nem jaccom az eredetin

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Gogo27
ma valami teszt nap van

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Nethyrrea
jaja, ezért is tolom az igazin inkább.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ha már ennyire nem akartok elõfizetni, miért nem csináltok valami izmos gépen egy saját publikus la2 szervert?

Az már más kérdés, hogy én tuti hamar megunnám, hogy ha mellettem max 100an játszanak és soha nem találkozok velük 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Hát én reggel néztem, elég fos volt az egész.
Pl.:piros mobért 0xp+0sp,semmi drop.Szal kakika vóót...

Gogo27
tegnap nagyon eskudoztek h ma jo ujitasokat tesznek fel .. de egyelore semmi nem muxik .. 2 percenkent server restart van ... nincs drop .. es a pancelok statjai sem muxenek

Gogo27
hat en azt nem tudom ... a mobok nagyjabol ugyanott vannak es ugyanazok mint az oridzsiben 😛

...gatekeeper ingyen muxik .. es a magus boltokban lehet venni sarkanyt 2ezer penzert ..

BlackArt
Jol meg lett olve 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Ahogy hallottam alapban semmi sincs a szerveren, gm-nek kell folpakolni monsztat, cuccot, mindent...

Strahd_
"De mindenesetre ha a B@lu nem nyirja ki eccer mero veletlensegbol, ki tudja hanyas szinten jarna az a kari😊))"

na hallod 😄 😄

Gogo27
egy azonban biztos .. a "gm"-ek .. egyfolytaban ujitanak .. fejlodik a jatek 😛

Gogo27
elmenti .. de most epp nem megy a szerver mert valamit probalgatnak
.. nem egy nagy elmeny ezen a szerveren jaccani .. 4 ora alatt lvl 20-as vagyok .. van mar gods bladem, dragon slayerem .. a tobbit nem is emlitem.. osztogattam a shamshirt meg ilyenek ... de egy rohadt tunicot nem tudok sehol sem venni 😞 .. ja es meg a buffjaim sem mukodnek .. csak masokon

BlackArt
A szerver fejlesztes alatt all, lehet hogy kesobb jobb lesz...

B@lu
figy a karidat elmenti a server , vgy mindig elorol kell kezdeni?

Gogo27
Hi .. de velem!
..a vasarlasrol annyit tudok .. h vannak gm shopok es csak akkor van bennuk cucc mikor a gm-ek akarjak .. en sem talalok magamnak tunicot sehol 😞 .. es a buffok sem mukodnek magamon.. csak masokon ... sux

A stun eddig is megszakadt, de nem volt vmi nagy az esélye. Gondolom C2-ben nagyobb lesz az esélye.

Jockey
hát, DA jövõje se tul fényes, bár lehet rosszul tom, de mintha c2tol a stunt meg lehetne frankon törni, és a DA-k ez volt az egyetlen Igazi fegyvere, amúgy sztem nem egy "erõs" pvp kari
Ha télleg ki lehet ütni stunbol majd az ellenséged akkor eljön sztem a Gladiátorok ideje stb.. damage dealerek lesznek elonybe..

Nethyrrea
lehet énis kipróbálom majd mit tudnak a skilljeim BSPS-el 😊 de csak ha megtanultam a 49-eseket...majd....

B@lu
tok jo vlot tegnap vettem 30 db blessed C spst, es azzal szorakoztam hogy a silenosokat 1 steel essence vel irtottam😊 1200 at sebzett😊 es akkor meg rajtam sem volt az empower 2 ...azzal kb 1400😊

B@lu
Lehet😊))

De mindenesetre ha a B@lu nem nyirja ki eccer mero veletlensegbol, ki tudja hanyas szinten jarna az a kari😊))

B@lu
akkor jo😊

Strahd_
Bah... .) Isendur megevett volna téged reggelire 😄 De grat Balu .)

Baszkurátor
Már miért ne érdekelné a nagyérdemût Mr.Captain??
Szívbõl gratulálok!!!!

B@lu
Bocsi ha ez ne mmindenkit erdekel, de ki kellett adnom magambol😊

B@lu
Na megvolt az elso pozitv pvp arenas kalandom tegnap.

egy 47 es ember vari ellen nyomtam 2 fightot, mindkettot nyertem...

eloszor bsps el mentunk, bealtatott, de pechere ramlott egy valamit es felebrettem en meg gyorsan be tudtam altatni. innentol kezdve 15 masodpercig elt. 2 burn es eletszivas vege...

masodik fight megbeszeltuk sps es sleep vmint stun nelkul ment, vegig eletet szivtam es nyomtam neki egy egetest😊 kozelrol majdnem megolt az auraval, de elszaladtam es 65 hp val tudtam meg tolni ra egy eletszivast(260hp) ami pont eleg is volt😊

majd betojt mikor megmondtam hogy tenyleg csak 40 es vagyok😊 utana tobb 45+ os karit elpicsazott elottem😊)))

elso pozitiv elmeny shamannal...(warcryer)

Nethyrrea
lol, én max éjfélkor lefexem hogy életképes legyek következõ nap 😄DD

apropó, megszabadulnék egy orcish poleaxe bladetõl, és egy sage staff headtõl. tegnap este estek cemeteryben nekem.

éééééés

MEGVAN AZ AVADON BP RECEPT 😛PPP igaz qrvadrága volt sztem, de ahogy a többiek is mondták, a piaci helyzethez képest még ígyis olcsón sikerült megvennem......

Szekijoe
LOL Hogy tudtok fenn lenni hajnal 4 után én ha 3-nál tovább nyomom nem tudok reggel felkelni és az rossz a munkahelyi hangulatnak

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Baszkurátor
Ja.Énvolnék de nem KisLevi hanem KisElvi ....

ilyenko mar aludni kell😊
phalanx
bazz testing

GSXR
Sok-sok spellbook eladó Bitangnál!

BlackArt
Eggyel lejjebb

Frost most megy valakinek?

király a játék!
már klán tag vagyok
KisLevi kinek a karija?
Baszkurátor a tiéd nem? (the clanleader)

GAthersw

01110000 01110010 00110000

Keress Orphuson vagy Warcryon...

Baszkurátor
Na.
Kipróbáltam a Frost szerveren a warriort.Elsõ nekifutásra egész jó.Mondjuk a radiátor felé húzok a kard miatt de hát kituggya.Az a baj, hogy nemláttam még warlordot harcunyi.Milyen lehet amikor olyan kurva nagy haleffel rohangászik......
Nemtuggyátok, nincs róla valami videjó???

HUNrricane
Nem csak unalmas, hanem fárasztó is. DA-nak legalább nem kell futkozni össze vissza..

Majd felébredsz!

Végén ahogy tapsolnak a katonák ütemre az is nagyon el van találva

😄 igen az nagyon ott van .De nekem a hangyák jutnak eszembe valamiért

Nekem az tetszik benne, hogy kurvaprecízek!
Ilyen sok ember ennyire egyszerre mozogni.....

Acro
thx

Khold- 52 SR

kveszt

cuki :
Óó and jah láttam a klippet nem csoda hogy képesek egy szó nélkül farmolni

Acro
hali...
nem tud valaki egy linked adni ahova le vannak irva a 20 as questek?
thx

Khold- 52 SR