Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
természetesen fizetõs, ecceri 10-11 rugó a megvétel, aztán havi 3-4000 a díj
a fizetõsben is párhuzamosan 8 szerver fut, mi általában a 2-esen vagyunk (sieghardt)
vannak ingyenes magánszerver-szárnypróbálgatások, eddig nem sok sikerrel
letölteni kell a netrõl a játékot. elõfizetési kérdésekkel ne engem zargass mert nekemis más fizette elõ 😄D
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Most a "lámákmiértnemnéznekkörbemielöttkérdeznének!?"-karis fórumozók nem fognak csipázni, de sajna a meló miatt most nincs idõm jobban körülnézni.
Nah akkor:
-Fizetõs a játék és ha igen, mennyi?
-Most olvasom, hogy lehet több szerver is, ez hogyan nyuxik?
-Meg jöhet mégmindenféle okosság.
Nem találtam FAQ-ot, de ha van, akkor annak a linkje is jó.
Elõre is köszi! (Levélbombák kíméljenek)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lengetõ kari, de addig valszeg 1h/shield
kéne egy pole hogy stszteljek help😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mindenestre ha kiüti saját maga a saját stunját, az lényegesen csökkenti a hatékonyságukat sztem, mert amúgy sebezni nem sebeznek szinte semmit:-)
én most ráérõ idõmbe épp az orc raiderem nevelgetem, meglátjuk meddig nõ fel, de ezek a battle roa-k meg 20% hp alatti 100%os patk insta noveles izgatja a fantaziám😊
igazi boxzsák amúgy, mókás..
nics valakinek d-s spearje klcsonbe 1 napra? kivi vagyok milyen vele farmolni, de pénzem nincs hogy vegyek 1t, még normál wp-ra sincs...(thx csipi itt is..)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
DA vs. Gladi vs. Warlord
Az igazi gáz inkább az, hogy akár lvl 1-en is hordhacc/használhacc akármit.C-s armort,fegyót, bármit.
A kihívás az abszolút 0 !!!
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az már más kérdés, hogy én tuti hamar megunnám, hogy ha mellettem max 100an játszanak és soha nem találkozok velük 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Pl.:piros mobért 0xp+0sp,semmi drop.Szal kakika vóót...
...gatekeeper ingyen muxik .. es a magus boltokban lehet venni sarkanyt 2ezer penzert ..
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
na hallod 😄 😄
.. nem egy nagy elmeny ezen a szerveren jaccani .. 4 ora alatt lvl 20-as vagyok .. van mar gods bladem, dragon slayerem .. a tobbit nem is emlitem.. osztogattam a shamshirt meg ilyenek ... de egy rohadt tunicot nem tudok sehol sem venni 😞 .. ja es meg a buffjaim sem mukodnek .. csak masokon
..a vasarlasrol annyit tudok .. h vannak gm shopok es csak akkor van bennuk cucc mikor a gm-ek akarjak .. en sem talalok magamnak tunicot sehol 😞 .. es a buffok sem mukodnek magamon.. csak masokon ... sux
Ha télleg ki lehet ütni stunbol majd az ellenséged akkor eljön sztem a Gladiátorok ideje stb.. damage dealerek lesznek elonybe..
De mindenesetre ha a B@lu nem nyirja ki eccer mero veletlensegbol, ki tudja hanyas szinten jarna az a kari😊))
egy 47 es ember vari ellen nyomtam 2 fightot, mindkettot nyertem...
eloszor bsps el mentunk, bealtatott, de pechere ramlott egy valamit es felebrettem en meg gyorsan be tudtam altatni. innentol kezdve 15 masodpercig elt. 2 burn es eletszivas vege...
masodik fight megbeszeltuk sps es sleep vmint stun nelkul ment, vegig eletet szivtam es nyomtam neki egy egetest😊 kozelrol majdnem megolt az auraval, de elszaladtam es 65 hp val tudtam meg tolni ra egy eletszivast(260hp) ami pont eleg is volt😊
majd betojt mikor megmondtam hogy tenyleg csak 40 es vagyok😊 utana tobb 45+ os karit elpicsazott elottem😊)))
elso pozitiv elmeny shamannal...(warcryer)
apropó, megszabadulnék egy orcish poleaxe bladetõl, és egy sage staff headtõl. tegnap este estek cemeteryben nekem.
éééééés
MEGVAN AZ AVADON BP RECEPT 😛PPP igaz qrvadrága volt sztem, de ahogy a többiek is mondták, a piaci helyzethez képest még ígyis olcsón sikerült megvennem......

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
már klán tag vagyok

KisLevi kinek a karija?
Baszkurátor a tiéd nem? (the clanleader)

Kipróbáltam a Frost szerveren a warriort.Elsõ nekifutásra egész jó.Mondjuk a radiátor felé húzok a kard miatt de hát kituggya.Az a baj, hogy nemláttam még warlordot harcunyi.Milyen lehet amikor olyan kurva nagy haleffel rohangászik......
Nemtuggyátok, nincs róla valami videjó???
Majd felébredsz!
Ilyen sok ember ennyire egyszerre mozogni.....