Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg... Sokkal jobb lenne, ha esténként mindenki inkább partira lenne kötelezve és nem botolna meg ilyesmi. Tegnap is sikoltottam, de senki nem akart partizni. Inkább az, elvégre akkor látszik a klán igazán, ha partiban elmegyünk valami jó helyre, nem ha bottal az istenháta mögött elvan az ember.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Szted ki lesz e líder ?
éppen hogy a leadert kéne ráállítani a botra, hogy minél hamarabb meglegyen sz sp😊)
az hogy pk lesz meg megint nevetségesnek tartom, sztem ezt gondoljátok még át párszor, én nem fogok egy 3ik karit azért tolni hgy legyen pénzem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
-Mem hulyeseg amit itt irsz, a fo karit azert sem erdemesbotoltatni mert csunan megszivathatnak, es a klan renomeja is igen megromlik.
-torpe scavi bottal huzasa nem hulyeseg, az tuti hogy a fo karin nagyot tud lokni egy allando SS SPS POTION combo, ezt tegnap magamon tapasztaltam, ugyanis ugy felbu8ffolt egy 60+ os de valaki, hogy meg oylan buffokat sosem lattam... erre fogtam es 20 percig meg sem alltam toltam a mobokat folyamatosan. mana vegeztevel SS. olyan 17 perc alatt 5% jott! de ez penzbe kerul... itt jon be a scav kari...
-ui. egyszer lassalak meg isendurral hogy MI zel, kapod a PK t😊)) kerdezd csak meg Strahd ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😛
Neki kellene azt mondani, hogy márpedig a klános karival TILOS botunyi.Ennyi.Akirõl meg kiderül, hogy a klános karijával nyomja az ipart azt kikell baszkurálni 😊 a klánból.Más karival persze mindenk iazt csinál amit akar.szvsz
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
-mivel szeretnénk a lvl 4 es klánt így kicsit urrá kellene lennünk magunkon és a Fõkarikat nem botoztatni (kivétel:Csöben és Gugger,sztem tudjátok miért!)
-max ha valaki új karit kezd és pwr lvl elni akarja, de ha csak pénz kell akkor mindenki indítson egy scavy törpét és azza annyi pénz össze tud szedni hogy másnap a fõkarijával végi SS/SPS/BSPS+potionokkal tud menni és a játék élvezete is megmarad.
-Páran már áttértük rá és szeretnénk ha MINDENKI megtenné ezt!
-tudom most mindenki azt mondja hogy én is botoztam de már nem. Szeretném ha mindeni elgondolkozna a dolgokon, mert ez már tényeg nem játék
u.i.:aki folyamatosan a géptöl távol lesz annak PK PK lesz.
Mert ha igen, akkor azért gather macskával, életszívással és reflecttel okozhat meglepetést 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
bazzeg dual katana meg orc pole axe, meg istenm tudja még mi, hát nem panaszkodhatsz az tuti..😛
kérdésem a kövi, tudom már 1000er fel lett téve, de láttam egy képet Dark screamer-l c2es texturával, és iszonya jol néz ki, szal honnan tudnám leszedni a c2-es skineket, és nem kínaiosodik el a grafik vele az mostani peccsel, mert valaki tán írta gázok voltak vele...
PVP-ben még nem próbáltam, de nyugodt szívvel kihívom már lvl 42-õn Gathert 😄DDDDDDD
Gyere Gat!!! Akár arénán kívül is!!! 😄DDDDDDDDDD
Root+polearm a király!
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
tudod, naon gyorsan olvasok meg irokk

Mintegy 3 hónap kihagyás után visszatérek!!! Még mindíg él a 30-as (vagy 29 már nem emléxem) scavengerem, szóval hétfõtõl várom a partyzni vágyókat!!!
A nyáron többször olvasgattam a fórumot szóval szerencsére sikerült követnem az eseményeket. De addig is szükségem lenne egy kis segítségre!!!
Valaki be tudna fizetni???? A pénzt átutalom, befizetem meg minden, de egyenlõre nincs interneten használható kártyám... Aki tud segíteni írjon mindenképpen!!!
Köszike!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Emlékszem, egyszer girani arénába beszabadult egy "me china" srác. Drake set, gastra. Az ember nem nézett ki sokat belõle... Ennek ellenére 58as silver ranger volt, nem sokan verték meg 😊
az is igaz hogy az utolsó halálomkor droppolta mert a tank afk-ba ment (csak nem jó pillanatban) persze hogy nem adták vissza akik melletünk partyztak
de sebaj éjjel esett egy közép D-s nyaklánc OB-ban
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amiket eddig farmoltam és jól dobáltak, azokból éppen kinõttem. Igazán újba meg nem nõttem még bele... És pénzem nincs nagyon új fegyverre, nemhogy a közeledõ 52re Bs cuccokra...
Delevelni kellene 47ig, de azt nem fogok, túlságosan nagy szenvedés lenne újra felszedni magam 😊
de én már 25.szintû vagyok +50% ha nem gáz hogy kevesebb xp-t kapsz mondjuk szerintem gyors fejlõdéshez az AC jó partyban 20-25 szinten én ott fogok megjelenni kb délután 5kor ha kevesek vagyunk ketten szerzünk egy + Tankot nekem eddig ott 10-20% óránként összejött +egy D-s kesztyû csak mostanában kicsit vigyázni kell mert oda jönnek tápolódni a másokkarik dupla kardal táp ijjal és elhúzzák a mobokat (mondja már meg valaki mitõl lett a PVP-m 1/0-ás?) OBI-INQ ventrillón fenn leszek Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
szal ahgy mondjátok, egyenlõre marad apajzsos buli, 30 fölött majd lehet váltok, ott már lehet crumába télleg jobb lesz a pole, bárcsak ott járnék már😊
Viszont ha majd mész crumába portát és kratort trainolni gyógyásszal, akkor nagylándzsa kötelezõ... Még látványnak is szép. És persze lándzsával 5-6 kratoron nyugodtan lehet ssezni, mert jóformán ingyen van a drophoz képest és látványosan nagyobbat csapsz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
most egyenlõre azon filózom mi a jobb 40alatt, pole vagy shield/1h fegyo.
1h kardnál ugyebár van stun meg sima ütés, spearnél csak 1 ütés azt annyi
ha tudnánk keriteni egy healert állandó partytagnak, igen szépen tudnánk haladni sztem, szal harcimarci is nézeleggyön, hátha talál valami healer barit😊
Jelenleg 17-es a harcimarci,úgyhogy még maradhat a cuccos amig 20 nem lessz az ides....
ha kell help msn : [email protected] holnap 12 töl 4-5 ig leszek...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben