Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jeee most örülök igazán hogy ott a hun 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

woooooooooooooow jössz botolni? >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

phalanx
hát a klán hírnevének már annyi, délután giran arénában mechasok mondták, hogy mindenki akinek a nevében benne van, hogy HUN farmer/bot-os ...

azirafael
Hali srácok!

Valaki irjon privátba, aki tudna nekem segíteni befizetni a gamet!!! Hétfõtõl már nyomni szeretném, de egyenlõre meg vagyok lõve!!!

HUNrricane

Majd felébredsz!

SDana
Gyere csak nyugodtan, lassan két társaságnyi magyar közül is válogathatsz 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
hmm amíg nem játszom legalább nem maradok le semmi érdekesrõl😊

๏̯͡๏﴿

SDana

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ElBart
Jajjj,még mindig a botolás a téma?!(MOst emiatt tényleg széteseik a csapat?)
Pedig már készítem elõ költözködésemet Siegre,h végre magyarokkal partyzhassak......

L2 -- Inactive

GAthersw

01110000 01110010 00110000

hpzolee
😄😄😄😄DDDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

HUNrricane

Majd felébredsz!

Igen

SDana
Egyébként a multkori raidnél jelenlevõ Dark Syndicate szerintem kapható lenne klánháborúra...

SDana
Általános reakció:
"Úgyis megbuknánk, mert nincs összetartás/kicsik vagyunk/nem akarok szintet bukni és kimaradok/stb..." (megfelelõ aláhuzandó)
Kis klán nem fog kiállni ellenünk, nagy meg simán, pár percig, amíg lecsapják reót.
Eleve kicsit sántikálós a klánwar la2ben, mert a vezért kell megölni hozzá... A két csapat szépen összecsap a csatamezõn, a vezérek meg a városi kocsmában sörözgetnek, mert ott nem bánthatják õket 😊

SDana
Látom, de nem egészen világos, hogy miért...? Azért, hogy isendur botoztatásával ne rongáld a klánhírnevet (?) és másik karival leszel a klánban (néha már nem is tudom, épp ki van az arte nevezetûvel), vagy mert eleged van a fennálló viszonyokból?

Te is kiléptél az INQ-bõl?O.o

GAthersw
Szerintem meg ki kellene valakit hívni klán warra.

Nuygi nem kell kilépni nektek, és nem én foglak zaklatni titeket, inkább kiléptem én.

SDana
Egyébként nem is olyan hülyeség ez az ki utál kit felállás.
Szépen kettéoszlik a brigád és ezek után egymásra fogunk vadászni. Mindig adják egymásnak a drótot a két szekció tagjai, hogy ki merre van és jó kis hajtóvadászatok lennének. Amellett, hogy némileg szégyen lenne ez mindkét oldalt nézve, jó móka lenne és feldobná a játékot kicsit az biztos. Meg persze itt a fórumélet is fellendülne a sok flém miatt (betérõ érdeklõdõk kapásból csuknák is be a brózert, de biztos pár vérpisti kiváncsiságát felkeltené a dolog).
Az már más kérdés, hogy talán inkább nekünk együtt kellene hasonlót csinálni másokkal klánwar keretében. De persze azt mindenki tudja, hogy ahhoz még mindenki nudli, hogy másik klánnal konkuráljunk (nemhogy nagy klánokkal) ezért marad ez, ha unatkozik az ember...

Baszkurátor
Na,végre.Minnyá mehetek haza hentelni ...

Jockey
ahelyett hogy ezek az INquisitorok sajat klantarsaikat tervezgetik hogy megoljék, talán másba is invesztálhatnák az idejüket, mondjuk party vagy raid szervezésbe, az még hasznos is:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
"Mindneki gyanus, fõbelõni mind... Aztán magamat is fõbelövöm, mert én is gyanus vagyk"
😊

Baszkurátor

SDana
Ez naggyon jóóóó 😊
Itt farmolsz mellettem, beszélek hozzád, nem válaszolsz. KSeled a mobokat...
Most akkor kit kell lepkzni? 😄

SDana
Adenát pénzért...? Azon már páran szerintem a retail elején átestek 😊

Jockey
lol, engem valaki kinyir inq közül mert botolok (leég ritkán szoktam) akkor byby inq az tuti
tiszta röhejek vagytok bazzeg, ugy csináltok mintha egész szerver tiszta lenne, csak inq botozna, közbe meg annyi a különbség, hogy az inq csak most kezdte el, szal késõbb mint mások..

Kog
Cuki: ha Aden körül jársz szólj, lehentelünk párat, az az 5% megér egy Inq-s botot 😊

Atomvillanás
OMG hát ez lett lineagebõl is...Már ti is botot használtok hát GG.Ennél már csak az jobb mikor még adenát is vesznek mellé online😛

Baszkurátor
gyerekes vagy....

Én megyek veled INQ-es BOTokat farmolni! 😄D

PK PK ok ok?😄DDDD

Baszkurátor
Nembeszélve arról, hogy ha jól tudom kiléptél a klánból.
Ennek okán abszolút semmi közöd hozzá, hogy ki botozik a klánból és ki nem....

NEM 😊))

Kog
Ha jön velem 1 healer, én szívesen letakarítok pár botolóst.
Vmelyik nap körbejártam Adent, és mást sem láttam csak botoló Inq-sokat ...
Az elején tényleg jó volt, hogy amíg alszol, suliba jársz, dolgozol, m1 a bot, de mostmár sokan átestek a ló túloldalára, inkább botoznak, minthogy játszanának.
Ha vki annyira botozni akar, nem igaz, hogy nem tud összeszedni 300-350k-t és nem tud felszerelni egy törpét. A klánt nem kellene égetni mostmár ilyesmivel.

Baszkurátor
"Gather véged lesz, mint a BOTnak!!!😄DDDDDDDDDD"<-----!!!!!!!!!!

Jockey
jogos kérdés volt?
nem unod még a botozos poénokat?😊

"Nemunod még öcsém???" <------- ????????????

Baszkurátor
milenne??!

mi van?!!

Csak hiszed 😊)

Reflekt dmg müxik, de az nem vmi sok. Macska semmiség (sleep,root) életszívása nudli 😛P
Ha gyógyitja magát akkor meg sleep 😊)))))

Baszkurátor
hmmmhmmm!

GAthersw
Nekem csak egyszer kell, hogy bestunnoljalak 😛PPP

hmmm?

Jockey
régen mikor még még oviba jártam, akkor volt olyan, hogy..
a dolgok változnak, vagy haladsz vele vagynem, mindekinek a saját döntése..

GAthersw
Ahoz képest még a Lin2Richel Orc Barakkoknál nyomta a botot. 😄

Nethyrrea
az alapvetõ koncepció az volt az inq-ban is amikor reo még aktívan a klán fõnöke volt: ha klános karival botozol, akkor repültél. de ha nincs macska, cincognak az egerek.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
na ezaz

szerintem ha mondenkeppen bot akkor az tolja hajnaltol delutanig, nagyon noob helyeken, ahol ne mjarnak sokan, este pedig mikor telitodik a server es a magyarok is raernek menjen a party! sokkal elvezetesebb ha 2 db 9 fos party megy , mint nezni hogy mit csinal a bot mig a monika show megy...