Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Valaki irjon privátba, aki tudna nekem segíteni befizetni a gamet!!! Hétfõtõl már nyomni szeretném, de egyenlõre meg vagyok lõve!!!
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
๏̯͡๏﴿

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Pedig már készítem elõ költözködésemet Siegre,h végre magyarokkal partyzhassak......
L2 -- Inactive
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
"Úgyis megbuknánk, mert nincs összetartás/kicsik vagyunk/nem akarok szintet bukni és kimaradok/stb..." (megfelelõ aláhuzandó)
Kis klán nem fog kiállni ellenünk, nagy meg simán, pár percig, amíg lecsapják reót.
Eleve kicsit sántikálós a klánwar la2ben, mert a vezért kell megölni hozzá... A két csapat szépen összecsap a csatamezõn, a vezérek meg a városi kocsmában sörözgetnek, mert ott nem bánthatják õket 😊
Szépen kettéoszlik a brigád és ezek után egymásra fogunk vadászni. Mindig adják egymásnak a drótot a két szekció tagjai, hogy ki merre van és jó kis hajtóvadászatok lennének. Amellett, hogy némileg szégyen lenne ez mindkét oldalt nézve, jó móka lenne és feldobná a játékot kicsit az biztos. Meg persze itt a fórumélet is fellendülne a sok flém miatt (betérõ érdeklõdõk kapásból csuknák is be a brózert, de biztos pár vérpisti kiváncsiságát felkeltené a dolog).
Az már más kérdés, hogy talán inkább nekünk együtt kellene hasonlót csinálni másokkal klánwar keretében. De persze azt mindenki tudja, hogy ahhoz még mindenki nudli, hogy másik klánnal konkuráljunk (nemhogy nagy klánokkal) ezért marad ez, ha unatkozik az ember...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
😊
Itt farmolsz mellettem, beszélek hozzád, nem válaszolsz. KSeled a mobokat...
Most akkor kit kell lepkzni? 😄
tiszta röhejek vagytok bazzeg, ugy csináltok mintha egész szerver tiszta lenne, csak inq botozna, közbe meg annyi a különbség, hogy az inq csak most kezdte el, szal késõbb mint mások..

Ennek okán abszolút semmi közöd hozzá, hogy ki botozik a klánból és ki nem....
Vmelyik nap körbejártam Adent, és mást sem láttam csak botoló Inq-sokat ...
Az elején tényleg jó volt, hogy amíg alszol, suliba jársz, dolgozol, m1 a bot, de mostmár sokan átestek a ló túloldalára, inkább botoznak, minthogy játszanának.
Ha vki annyira botozni akar, nem igaz, hogy nem tud összeszedni 300-350k-t és nem tud felszerelni egy törpét. A klánt nem kellene égetni mostmár ilyesmivel.
nem unod még a botozos poénokat?😊
Ha gyógyitja magát akkor meg sleep 😊)))))
a dolgok változnak, vagy haladsz vele vagynem, mindekinek a saját döntése..
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
szerintem ha mondenkeppen bot akkor az tolja hajnaltol delutanig, nagyon noob helyeken, ahol ne mjarnak sokan, este pedig mikor telitodik a server es a magyarok is raernek menjen a party! sokkal elvezetesebb ha 2 db 9 fos party megy , mint nezni hogy mit csinal a bot mig a monika show megy...