Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beirok vmit frost serveres loginnal de nem megy tovabb. Ez gyakori, vagy vmit rosszul csinaltam?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Baszkurátor
Hagyd a francba Dana.Majd megunja vagy kinövi....

SDana
Nekem már elég régóta van fake deathom, de igazán player ellen még nem használtam (nemhogy magyar játékos ellen). Ha a 'without bot' jelzõcske egyenlõ ezzel a baszogatással, akkor én inkább maradok 'powered by johnny walker'...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Majd ha lesz egyzser lvl 2-es Returnom!

700-800k kb 😊
Azért az elég jó 😊

phalanx
semmi igazán értékeset: salamander skin boots, chain hood, ogre power guantlets

azirafael
Hali GSXR!

Irtam privát üzit, olvasd el lécci!

CSõ

Gogo27
amit akarsz ... csak aztan ne felejtsd el mit irtal be 😛

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Manoooo
Most biztos mélyen alszik, és Ilu a dropjaival álmodik!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Baszkurátor
....vagy valami!

Szekijoe
Gratula Tényleg leirhatnád mit kaptál had csöpögjön a nyálunk

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Manoooo
Grat! 😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

B@lu
miket kaptal?

B@lu
LoL!

ez az esti krumazas nem estetol hajnalig tartott?😊

phalanx
nah a ma esti crumázás is gyümölcsözõ volt összeszedtem 70% xp-t, drop is volt, az elmult 2 napon crumaban összesen 8 dropnál voltam jelen, abból 3 hozzám került

GSXR
Nem kell pirosnak lenned. Összegyûjtesz jópár aggrot delikvens mellet kapnak egy sleeping cloud-ot és a többi már megy magátólBeköszöntem most is kláncsetbe aki nem köszönt vissza (senki) azzal kezdhetjük is holnap.
Na de komolyan van egy ember aki az új bot mûködése óta szerintem egy percet se játszott rendesen. Én a nap bármely órájában szoktam játszani és Õ valahogy mindig fentvan....

Azirafael akkor keress meg ma ventrin vagy itt a fizetéssel kapcsolatban

B@lu
olyan erdekes ez nem? nem lenne tok furi ha felhuznam magam 50 ig bottal es kilepnek a klanbol hogy most mar eleg a botozasbol es tessek megsertodni?

B@lu
LoL az egesz bot tema...

hihetetlen mekkora elszantsag kell ahhoz hogy az ember a sajat klantasait kezdje el levadaszni... ennyi energia befektetessel inkabb lehetne belekohogni a klancsetbe hogy hol a picsaba van egy ki....ott party vazzzeg , ahova lehet jonni xp zni egy kicsit haver ... Aa nem mert a noobok csak xp t szivnak el! erdekes modon 50 felett hirtelen mindenkinek elege lesz a klanbol es a klantarsakbol...

SDana
Én nem érzek különösebb ellentétet... A legtöbben ugyanúgy játszanak, ahogy eddig, függetlenûl attól, hogy most bot, vagy nem bot.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
bármit

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Én régeben Reoval fizettem, mostmeg anyám kártyájával, azzal meg nem lehet mást. Elvileg Isendur/Strahd tud neked segíteni, mert neki ilyen Smses dolog van, sztem segít neked, ha erre téved.

A frost server elinditasa hogyan muxik? Mit kell beirni usernek meg jelszonak?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mi mar fizettunk 3 accot a kartyankrol.

azirafael
Bassz ezt nem tudtam....
Ez a cég tényleg el akarja veszteni az elõfizetõit.
Köszi az infot.

nem tudok segiteni és nagy valoszinüséggel a töbiek sem mivel korlátozva lett 1 kártyárol fizetés...
probáld meg gsxrt! ö talán tud

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

azirafael
Kezd egy kicsit csehovi dráma hangulatom lenni...
mintha elbeszélnék mindenki mellet, vagy láthatatlan lennék... persze lehet senki nem tud segíteni.

Azért megpróbálom mégegyszer: Léccci tudna valaki segíteni, aktiválni az accomat? Nincs kártyám,és legalább 2 hét amig meg tudom csináltatni... az inq-os közös számla él még, mert akkor megírhatnátok ki kezeli most.

Elõre is köszi Azirafael

Baszkurátor
A kraftos törpe tud a receptbõl cuccost csinálni.ILletve a cucc elkészítéséhez kell a recept is.De errõl inkább Cukika tudna mesélni Neked.

HUNrricane
Csak a mostani Lineage 2-ben "és a fórumon" kialakult nevetséges ellentétekre 'válaszként' raktam be ezt a smájlit...

Majd felébredsz!

hi all
a receptek mire jok? hogy lehet oket elkésziteni? mit kell hozza tanulni?

GAthersw
Ez így van, például egy Multi FPSben aki csal az nem ember a szememben. És ha ez bárkinek is megvetendõ, mikor lefekszek aludni is nem kell semmit vásárolnom, és minden este letöltök, ígyis úgyis megy a game akkor miért ne? Reggel indultam a suliba és 2 percem volt a buszig, de láttam, hogy beszorultam, szóval a botbol kértem segítséget gm-tõl, 1 perc múlva kint is voltam, és jött az autóüzenet, hogy Good Luck... Ennyit EULA/GM/stb...rõl.

Jockey
jah, ezis baromság
észre kell venni, minthogy az életbe se tud az emebr mindenkinek megfelelni, így itt sem
it is lesznek faszok, és még faszabbak😊
másik dolog, hogy sztem nemtudnánk olyna klánt felmutatni, ahol nics legalább1 bot user:-)
iylen alapon nincs életképes klán..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GAthersw
A mecha nagyrészével jóban vagyok, "értelmesebb" európaiak, tudják mi az hogy Hungary. Ez a Shaolin Style egy noob idióta amerikai balfaszok gyülekezete és mikor megkérdeztem, hogy tudja e egyáétalán mi az hogy Hungary aztmondta, hogy igen õ is éhes, na gratulálok.

Jockey
sztem meg egy nagy baromság amit csináltál, má bocsi😊
lehet nem szeretni a dolgot, de már írtam avéleményem: attol hogy xy botol számomra ugyanlyan ember mint elõtte volt, ezek szerint szted aki botol az valamiért szarabb embe rmint más
más játékba ezzel még 1et is értenék, de itt nem
az hoyg valaki botzik néha, atto még ugyanolyan jol elröhögök partyzok vele én legaláb is, másnál ezek szerint ez már nem így mûxk, egyszerübb bhomlasztani aklánt és hisztizni..

Csak azért mert ti ketten is mondtátok hogy kiléptek ha pampognak a botolás mellett és úgy gondoltam inkább én megyek mint 2 másik ember. Sztem ez így fair 😊

Jockey
ahh értem
ne haragudj meg érte, csak anno de földön mikor pénzt farmoltam még fiatalon, akor irkáltak ilyet a mindeki látja csetbe akinaiak, azé gondoltam..😛
mindenesetre változatlanul nem értem miért jo hogy kiléptél..😞

Mert mikor 5x beirom hogy heal vagy recharge é nem fogja akkor gondolom ezt talán meglátja.

SDana
Gondolom ez az aláírásodra vonatkozik, és hogy mennyire érdekel ez a téma téged 😊

Jockey
oh ezt nemtudtam, akor eröl ennnyit
de nem egyszerûb beírni HEAL amugy?😊
ez nemtom miért jobb:
++++++
+++++
++++
++
++

egyrészt 5ör anyi idõ, stb...😊

Azt én nyomom mikor láma a híler!!!

Jockey
hát, lehet rosszul tom, de sztem senkienk a karija nem irkal +++++-at a parytcsetbe csak ugy, egymas után többször is..
ebböl gondoltam valami nem stimt, de engem különösebben nem zavar amúgy se a dolog..😊

Mit groupoltál te velem ?

Jockey
jah ezt én se vágom
nemtom ki hogy nyomta, de eddig én csak isi karijával groupoltam ugy, hogy õ tuti botolt😊
nevetséges ez az egészkilépéses dolog, már írta erröl avéleményem, az is röhej hogy ilyen ellentétet tud okozni klánon belül..😊

phalanx
1. részletkérdés
2. hát én nem úgy értettem, na mind 1, elõbb utóbb úgyis bekövetkezik ..

kiprobaltam😛kihalt meg a botba is szyl tole😛osszevissza futkostak a buta torpek😊
nekem lineage melet 512 adsl 30 k letöltés mellet kira a game... szazl jöhetsz l2 zni is 😉

most nagyon unom,ma vegtoltam a doomot es a kov. a larry lesz ha lejon(igyaztan besemegyek,mert toltok),ezek jatekok,most valahogy reggel vegiggondoltam es perpill semmi valtozatossagot nem latok a gamebe
GAthersw
Gyere inkább Szyllel és hívd Hovit, Zoncával partyzni szeretnénk!!!

GAthersw
1. Nem mechás volt
2. Azt hitte, hogy mi is egy olyan csapat vagyunk mint pl. CCTV1,2,3,... Aztán felvilágosítottam a dolgokról és elnézést kért.

tiedbe nincs is hun😊latjatok milyen jo hogy ketnapja botozok,most mutogatnek HUNokra,hogy Te!!!a hirnevemmel milesz yeti!!!😄
ezek után tuti nem vesznek vissz ancestors of god ba...