Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Azért az elég jó 😊
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Tényleg leirhatnád mit kaptál had csöpögjön a nyálunk 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
összeszedtem 70% xp-t, drop is volt, az elmult 2 napon crumaban összesen 8 dropnál voltam jelen, abból 3 hozzám került 

Beköszöntem most is kláncsetbe aki nem köszönt vissza (senki) azzal kezdhetjük is holnap.
Na de komolyan van egy ember aki az új bot mûködése óta szerintem egy percet se játszott rendesen. Én a nap bármely órájában szoktam játszani és Õ valahogy mindig fentvan....
Azirafael akkor keress meg ma ventrin vagy itt a fizetéssel kapcsolatban
hihetetlen mekkora elszantsag kell ahhoz hogy az ember a sajat klantasait kezdje el levadaszni... ennyi energia befektetessel inkabb lehetne belekohogni a klancsetbe hogy hol a picsaba van egy ki....ott party vazzzeg , ahova lehet jonni xp zni egy kicsit haver ... Aa nem mert a noobok csak xp t szivnak el! erdekes modon 50 felett hirtelen mindenkinek elege lesz a klanbol es a klantarsakbol...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
probáld meg gsxrt! ö talán tud
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mintha elbeszélnék mindenki mellet, vagy láthatatlan lennék... persze lehet senki nem tud segíteni.
Azért megpróbálom mégegyszer: Léccci tudna valaki segíteni, aktiválni az accomat? Nincs kártyám,és legalább 2 hét amig meg tudom csináltatni... az inq-os közös számla él még, mert akkor megírhatnátok ki kezeli most.
Elõre is köszi Azirafael
Majd felébredsz!
a receptek mire jok? hogy lehet oket elkésziteni? mit kell hozza tanulni?
észre kell venni, minthogy az életbe se tud az emebr mindenkinek megfelelni, így itt sem
it is lesznek faszok, és még faszabbak😊
másik dolog, hogy sztem nemtudnánk olyna klánt felmutatni, ahol nics legalább1 bot user:-)
iylen alapon nincs életképes klán..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
lehet nem szeretni a dolgot, de már írtam avéleményem: attol hogy xy botol számomra ugyanlyan ember mint elõtte volt, ezek szerint szted aki botol az valamiért szarabb embe rmint más
más játékba ezzel még 1et is értenék, de itt nem
az hoyg valaki botzik néha, atto még ugyanolyan jol elröhögök partyzok vele én legaláb is, másnál ezek szerint ez már nem így mûxk, egyszerübb bhomlasztani aklánt és hisztizni..
ne haragudj meg érte, csak anno de földön mikor pénzt farmoltam még fiatalon, akor irkáltak ilyet a mindeki látja csetbe akinaiak, azé gondoltam..😛
mindenesetre változatlanul nem értem miért jo hogy kiléptél..😞
de nem egyszerûb beírni HEAL amugy?😊
ez nemtom miért jobb:
++++++
+++++
++++
++
++
egyrészt 5ör anyi idõ, stb...😊
ebböl gondoltam valami nem stimt, de engem különösebben nem zavar amúgy se a dolog..😊
nemtom ki hogy nyomta, de eddig én csak isi karijával groupoltam ugy, hogy õ tuti botolt😊
nevetséges ez az egészkilépéses dolog, már írta erröl avéleményem, az is röhej hogy ilyen ellentétet tud okozni klánon belül..😊
2. Azt hitte, hogy mi is egy olyan csapat vagyunk mint pl. CCTV1,2,3,... Aztán felvilágosítottam a dolgokról és elnézést kért.