Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nongradés a fegyver!
nongradés soul shotot boltban lehet vennni a kezdö városokban vagy játékosoktol.
ha A B C D akkor csak játékostol tudsz vennni!
elöre szolok az ss meg sps nagyon drága mulatság
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
a lenyeg...nagy nehehezen /15 lvl/ szereztem egy fegyvert aminek az infojaban az van hogy soulshot x2 meg az a masik is x2 /:-)))
kb itt veszitem el a fonalat..harc kozben csak a mezei dmg-el sebez es azt nem tudom hogy lehet a soulshot-jat is hasznalni...
az eddigi segitsegeket is nagyon koszonom...viszont a "sgt 5x dkf-t rakd pd-bede akkor ha ktj nem dukb" tipusu magyarazatok lelenleg meghaladjak szereny ertelmi kepessegeimet....
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Csinálgatom a szervert de lenne néhány baráti kérdésem a figurához...
SS-bõl, SPS-bõl is több fajta van, non-grade, D-grade, C-grade, B-grade. Olyan SS/SPS kell a fegyveredbe amilyen grades.
Pl. ha van egy Longswordöd és rákattintassz az ikonjára akkor kiírja a grade-jét. A Longsword non-grades, non-grades SS-t, SPS-t boltban tudsz venni, vagy más playerektõl (akik szintén boltból vették és drágábban adják).
D-grades, C-grades, B-grades SS-t, SPS-t csak playerektõl tudsz venni, fõleg törpéktõl mivel a törpék csináljál.
sps töl 1.5x nagyobbat varázsolsz és gyorsabban
bsps töl 2x nagyobbat varázsolsz és gyorsabban
ez az én verziom
Spiritshot varázsláshoz van
Használat: veszel a bótba vagy a pijacon és ütés varázslás közbe rákattintasz és leszen nagy kék felhõ a mobon(ss) vagy csodás égi fény a botodon(sps)
SS/sps 25%-al nagyobbat mint a sima ütés/varázslás. Van blessed sps ez 100%-al nagyobbat sebez mint a sima varázsspell ,de ez drága dolog én csak pvp-be és vészhelyzetbe használom.
Mert ott vagyok bent, cséepelm Qket, simát, leadert, quest monstert, mindent és egyetlen rohadék quest itemet sem kaptam. És ebböl 2 kell 😊 Namármost egyszerüen nincs szerencsém és folytassam majd lesz, vagy elvagyok tájolva és mást kell csinálni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Höhö Karalabé!"

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Kellene az URL...
ök hogy amikor az 1 kártyáról való fizetésnél összejön a 3 account egyszerûen "lezárják" a kártyát és hiába nem fizetsz elõ 1 régi tagot akkor sem tudsz újat fizetni. Remélem ezért enm banolták végleg a kártyámat mint Reonak

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Figyelem!
Ki az akinek Bitang fizette be az accot plaync-nél?
Acro-t tudom õt már nem.
Skill téged sem kellett már ugye?
Esetleg még vki?
Azit nemtudom befizetni mert aztmondja sok fizetés egy kártyáról de tuti nincs meg a 3 ember...

Ki az akinek én fizettem be a plaync-nél?
Acro-t tudom õt már nem.
Skill téged sem kellett már ugye?
Esetleg még vki?
Azit nemtudom befizetni mert aztmondja sok fizetés egy kártyáról de tuti nincs meg a 3 ember...
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Na serverkedes elhalasztva, Zoli megunta a grindelest szal most valtas van😊
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
1 kulcsszora nem emlexel veletlenul a kommentbol?😊 Meg hogy kb mennyi az a par oldal:F
Heroes MMORPG a láthatáron
Birdy, 11:10 - Játék: MMORPG - (4 komment)
(Gamespot) Barny: Némileg meglepõ hírt jelentett be az Ubisoft China Shanghai-ban, a mai nap során. A Ubisoft ázsiai részlege megállapodást kötött a TQ Digital Entertainmenttel, miszerint méretes summával ($20 millió USD) támogatják az ázsiai fejlesztõcsapatot, cserébe pozíciójuk megszilárdítását várják a kínai játékpiacon.
Eme együttmûködés elsõ terméke egy Heroes of Might and Magic frencsájzra épülõ MMORPG lesz, mely 2005-ben érkezik a kínai játékosok számára. Kínán kívüli esetleges rilíz "megfontolás alatt áll".
..sajat servert .. Dana par oldallal hatrebb betett egy linket .. keresd meg .. onnan le lehet tolteni
Es ilyen sajat servert hogy lehet csinalni? Kiproszalnek par dolgot😊
Ja, bme-s vagyok.