Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Nem megy pedig 12k van a kártyámon.

Ezt irja ki:

Submission Error

You card number contained characters which were not numbers.

If the problem persists, please email [email protected].
HUNrricane
Gaints Cave elott 5-kor party..
Addig jon:
WhiteRiC
Isendur
Cukipofa
CellionHUN
(befer meg 5 karakter) pm me

Majd felébredsz!

Mr_no_NaMe
Király
GAthersw
igen, oda.

01110000 01110010 00110000

Mr_no_NaMe
Na szal a zsé megvan délután kérhete kis 1 kódot.
Ha megkaptam a kódot akkor azt a play nc-n az add gaméba kell beírni?Vagy mit kell vele csinálni?Pls help
nincs, nem igazan arrol szol, de gondolom van ra valami lehetoseg, amugy terulet sebzesek csak mobokra hatnak

SDana
Hogy hogy nincs pvp...? Még egy nyamvadt aréna sincs? Vagy legalább tömegbe belelõtt tûzlabda, ami azért megsütöget mindenkit...? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

irtam mar ott van a beallitasok menu(options) ott tudsz mindent allitani, de alt+tab utan ujbol visszarakja ablakba

a talcat meg eltudod tuntetni kepernyorol, es sokszor elonyos hogy ablakban jatszol😊

Jockey
THANGAR
pls nézz át az eq2 topikba, kéne info meg help, ne itt vagánykodj..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hehe, nincs pvp, de nem is hianyzik, eleg kihivast adnak a mobok es a kuldik😊

ja, es partiba nagyon jol kiegeszitik egymast a kulonbozo kasztok😊

Hany pvp-t nyertel eddig?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gateway

Na hogy csorogjon nyalatok, EQ2ben lvl 20 paladinom, mar lohatrol apritja gonosz gyalogokat, es oszlatja tomeget kardjanak lapjaval😊)

B@lu
HEHEHe Hedrox😊

mizujs ecsem?

Acro
ez hol van? én már elfelejtettem..

Khold- 52 SR

egyszerüen nem tudok ehez mit hozáfüzni!

najo mégis: byby

😞 már megint ...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor
Te meg vigyázz magadra,visszavárunk!!!!

BlackArt
Elmentem jo masfel honapra megint a kurdok koze, accountom ki van fizetve december 8-ig de mar le vannak cuccolva a karik, nyugodtan lehet torolni oket, ujat krealni stb. Ha valakinek van ingerenciaja kiprobalni a gamet vagy cuccolni stb szuksege lenne egy accountra, vegye fol a kapcsolatot Hunricannal. Jooook legyetek

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Hedrox
Köszi! 😄 Ahogy elnéztem egy-egy postot, ez a két és fél ezer meg fog felelni kb. a Háború és Békének, mesekönyv kiadásban.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Kellemes olvasgatast

Hedrox
Well, hello-hello drága L2 játékostársak, itt megboldogult Hedrox beszél.😊 Hogy megy sorotok mostanság? Elég rég voltam...

---
Játékosok fóruma
- Lineage 2 - a MMORPG (2438 új üzenet)
---

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

PhantomW
Cuki holnap visszadom a fegyót csak kiléptem és nem engedet már vissza mert lejárt az akkó

The World is Yours

megrepedt a mátrix vagy hogy mondja a müvelt kocka 😊

nem nö szerintem egyébként 20 perc és lopja az xpt 😞

Deja vu erzesem tamadt e kommentet olvasva

Hi, most tanultam meg az elso summont 😊 10-20 percig volt jelen a lényem.

Ez a jovQben tovább fog tartani vagy van valami módja hogy növeljem? Fegyverem értéke vag ilyesmi? 😊

GSXR
Tapi ha leszel holnap keress meg ventrin

Baszkurátor
És azt hiszi, hogy ilyennek még bedõl valaki????

Azt azért láthatta, hogy Cuki nem éppen most kezdte a gámát.

Meg nem vagyok IC-s. Majd ha az leszek lehet szolnak erte, ha kell berakom.

És az IC nél nem kötelezõ a TS?

😊))

Nem volt szükség a nehéztüzérségre. 😛PP

Azt hogy Cuki tegye be a kardjat 1a-aer meg gondolom meg par nyilat vagy ilyesmi. Igy el tudta volna lopni a kardjat.

Taptarap
gyorsabb voltam

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
ja és nem tudom látjátok-e ki henyél a jobb sarokba? 😊)

Ilyet inkabb nem?😊

Taptarap
köcsög

Taptarap
Csuzliékkal mi már ilyeneket farmolunk

azirafael
Finomítgatok a megjelenésemen...

Baszkurátor
De hogyan??Valaki lefjordíthatná, hogy mitakart a manyus....

Hat doke, meg meg par tempestes sell shop scammelt. Ilyesmi hogy soul ore kristalynak, gemstone sop-nak, meg ilyesmi, ezt magam lattam.
Meg cuki ugye most postolt 1 screent, ahol jizaff probaltal elscammelni nehezen megszerzett great swordjet.

Most apprientice vagyok

Mi vicces? Mi miert??

azirafael
Hello mindenki!

Sajna még mindíg nem tudok "bedzsojnolni", mert GSXR sem tudott segíteni
Lehet hét vége lessz belõle mert addigra talán elkészül a saját számlám.

Addig is... MINDENT BELE

Engem ma egy tempestes gyerek akart beszopatni.....
Nézegesd a képeket lejjebb.

Biztos az IC sek mondták 😛PP

Nethyrrea
honnan a scammer-hírük? van rá bizonyíték is, vagy mindenki csak ezt ordibálja róluk?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tényleg és te mikor lépsz be az IC-be ?