Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
) core raidrol is, meg emlexem hogy vki kert kepet Gugger csoportbuffjarol is😄
Sajnos raid utan kozvetlenul nem volt erre idom a suli miatt, bar igyis 1es lett a zh-m
Szidtam is magam hogy gyenge voltam, es elmentem a raidre. Na mind1, de legalabb azt a tetu core-t oltuk volna meg😊
Szal a hires Gugg3r buffok:
Es a majdnem teljes magyar csapat:

Tegnap elmentunk bocsokkal meg szovetsegeseivel gonosz, csunya, scammer tempesteseket olni.
Par bator cave maiden, bloody queen, meg dragon bearer ezt probalta meghiusitani, persze sikertelenul😊
Kis ido multan osszegyult a sereg. Sajnos a kepekre csak 1 kis resze fert ra, mivel voltunk vagy 200an, a sok embertol alig lehetett 1 kis szabad texturat talalni a foldon, hogy elore tudjak menni, plane a szukebb folyosokon valo athladas volt erdekes😊)
A gyava, scammer tempestesek (voltak rip-esek is, veluk semmi bajom) viszon valahogy megtudtak hogy meg lesznek buntetve gonoszkodasaikert, igy fergek modjara escapeltek.
Mind1, vmikor el lesznek kapva

http://www.lineage2.com/Knowledge/clans.html
Lelkes egyének esetleg le is fordíthatják a háborús részt, ha már aktuálissá vált 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Folyjon a vér 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ez a jovQben tovább fog tartani vagy van valami módja hogy növeljem? Fegyverem értéke vag ilyesmi? 😊

Légyszi a lényeget magyarul is.Köszönöm szépen!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tempestes scammer, doke-gecitol kezdve JIZaf-fergeggel bezarolag mindenki.Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Lesett volna a gyerek, ha elszedem a Damascusát 😄DD
Elvette volna egy adenáért és utána kacarászik rajtad. Az ilyenen kipróbálni kell a kardot, nem odaadni neki 😊
Ez a köcsög amint megcraftoltam a kardot és hírdetgettem, jött és már el is akarta venni tõlem exploittal!
Olvassátok mit ír privátba JizaF
Kuldtem accinfot priviben
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Mi a kov project? Deadman?

Gattaca lvl 44-en full buffal 😊

C2ben: Th, Aw kapja tovább a critical powert 5ös szintig, pw semmit. Might mortal SA fegyvereken, még a folyton melléütõ Aw is 90%ban talál elõlrõl, szóval a pw nagy erõssége (magas critical) szépen szertefoszlik. Tetkóval Aw mindössze 1 evasionnal kap kevesebbet. Már most is, de c2ben Awk erõbõl könnyen tudnak osztani dexre, pw meg jobb híjján erõbõl oszt, aminek a következménye, hogy normál sebzés nuku (most is, sebaj 😊. Th critical chance skilljével már most is csak pár ponttal lesz lemaradva pwhez képest. Th ráadásul nem csak erõbõl, de akár életbõl is tehet dexre, mert tele vele a padlás.
Egyetlen reményem a bsps elemental heal, ha kétszerest gyógyít, akkor már jó lesz ténleg. Persze nem pvpben (max bladedancer és hasonlók ellen használható), hanem farmolásban.
De azért még mindig szeretem a pwt 😊
Bár ahogy mostanában néztem, kb úgy volt kiegyenlített a parti amikor voltunk tegnap bugbearozni, hogy 40es szorci (manoooooo), 42es th (csuzli) és 46os Da (ilu). Nagyjából ilyenek mellett éreztem, hogy az 50es pw egyenértékû tagja a csapatnak... Persze szigorúan számomra max fehér mobokon, sárgáknál már sirdogáltam :/
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PW- állítókag amugy is ownolo kari lesz c2ben, másrészt azért az a lvl53, hát elég jó...😊
Ezt honnét veszed, linket kérek 😊
... még egy PW, azzal se lesz ám több örömöd, mert pvpben nuku leszel. Lehet, hgoy nem olyan unalmas, de cserébe gyenge. Power vs unalom 😊
Majd felébredsz!

a doom dagger nagyon fincsin néz ki c2-be😛
Itt latszik a kulonbseg azert, mindketto assa, csak egyik itt, masik ott:

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399