Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez vicces. miért?

semmi, nem volt ott a boss

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hja

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pontos leírást mi volt!!!

nem is értem miért 😊

Gugger
kár hogy a sok buzi belerondított

Akkor most mar kiteszek par kepet a (sikertelen ) core raidrol is, meg emlexem hogy vki kert kepet Gugger csoportbuffjarol is😄
Sajnos raid utan kozvetlenul nem volt erre idom a suli miatt, bar igyis 1es lett a zh-m Szidtam is magam hogy gyenge voltam, es elmentem a raidre. Na mind1, de legalabb azt a tetu core-t oltuk volna meg😊
Szal a hires Gugg3r buffok:

Es a majdnem teljes magyar csapat:

Zolee megjott koleszba, igy vegre van idom kepeket kitenni, meg elni is kicsit😊
Tegnap elmentunk bocsokkal meg szovetsegeseivel gonosz, csunya, scammer tempesteseket olni.
Par bator cave maiden, bloody queen, meg dragon bearer ezt probalta meghiusitani, persze sikertelenul😊

Kis ido multan osszegyult a sereg. Sajnos a kepekre csak 1 kis resze fert ra, mivel voltunk vagy 200an, a sok embertol alig lehetett 1 kis szabad texturat talalni a foldon, hogy elore tudjak menni, plane a szukebb folyosokon valo athladas volt erdekes😊)

A gyava, scammer tempestesek (voltak rip-esek is, veluk semmi bajom) viszon valahogy megtudtak hogy meg lesznek buntetve gonoszkodasaikert, igy fergek modjara escapeltek.
Mind1, vmikor el lesznek kapva

mazsa
A múltkor Gludio-ban félrehívott valami ürge, hogy csinál a SoR-omból kettot. Mondta, hogy dobjak el egy adenat, de amikor a fegyveremet kellett volna ledobnom a földre, akkor inkább elhúztam. 😊

SDana
Aki esetleg nincs tisztában mindennel, itt megtalálja a szabályokat:
http://www.lineage2.com/Knowledge/clans.html
Lelkes egyének esetleg le is fordíthatják a háborús részt, ha már aktuálissá vált 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
HÁBORÚÚÚÚÚ
Folyjon a vér 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hi, most tanultam meg az elso summont 😊 10-20 percig volt jelen a lényem.

Ez a jovQben tovább fog tartani vagy van valami módja hogy növeljem? Fegyverem értéke vag ilyesmi? 😊

Fingom sincs...ha tudom, akkor a gyereknek már nem lenne Damascusa!

Baszkurátor
És mit ír Cikika???Nem mindenki keni az inglist....
Légyszi a lényeget magyarul is.Köszönöm szépen!

Baszkurátor
Köszönöm szépen a jókívánságot!!!!!!(#33050,#33052)
Hááát ezis eljött,40 lettem ...

ez az exploit hogy mûködik?

SDana
Hirtelen felindulással egyszercsak leülünk valami nyugodt helyen és megpróbáljuk kitalálni legfeljebb 😊

jaja

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bazzeg, ra kell jonni erre a scamre, azt u.igy hirdetgetni vmi durva cumot, es elscammelni tole a damascust ha mutatja

Az osszes kis tempestes scammer, doke-gecitol kezdve JIZaf-fergeggel bezarolag mindenki.

azér kicsit mintha nagyobb lenne a bicska 😄

Lynx_TWL
akkora a kard mint te😄

๏̯͡๏﴿

De ku*va jó lett volna, ha tudom mit kell csinálni, mert leült a Damascusával és megmutatta, hogy hogy állítsam be a shopot! 😄D
Lesett volna a gyerek, ha elszedem a Damascusát 😄DD

SDana
Nem tudom... De azért inkább kipróbálnám az ilyenen 😄

Azt mondta, hogy csináljak egy shopot, úgy hogy én veszek GS-öt 1 adenáért. Hogy a rákba veszi el?

SDana
Nem exploit, mezei scammer...
Elvette volna egy adenáért és utána kacarászik rajtad. Az ilyenen kipróbálni kell a kardot, nem odaadni neki 😊

Na ezt meg elfelejtettem belinkelni...
Ez a köcsög amint megcraftoltam a kardot és hírdetgettem, jött és már el is akarta venni tõlem exploittal!
Olvassátok mit ír privátba JizaF

BlackArt
DarkFallra varunk, addig SB 😊
Kuldtem accinfot priviben

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

grat
Mi a kov project? Deadman?

SDana
Pedig ez a fegyver sötételf kezébe való lenne 😊

HUNrricane
Boldog Születésnapot!!!

Majd felébredsz!

Végre Gattaca is lvl 44 lett így lett pár új buff 😊

Gattaca lvl 44-en full buffal 😊

Boldog Születésnapot!

A Great Sword új tulajdonosa 😊)

SDana
Hm... Egyszer már kifejtettem, hogy miért nem, de ha gondolod ismétle önmagam 😛
C2ben: Th, Aw kapja tovább a critical powert 5ös szintig, pw semmit. Might mortal SA fegyvereken, még a folyton melléütõ Aw is 90%ban talál elõlrõl, szóval a pw nagy erõssége (magas critical) szépen szertefoszlik. Tetkóval Aw mindössze 1 evasionnal kap kevesebbet. Már most is, de c2ben Awk erõbõl könnyen tudnak osztani dexre, pw meg jobb híjján erõbõl oszt, aminek a következménye, hogy normál sebzés nuku (most is, sebaj 😊. Th critical chance skilljével már most is csak pár ponttal lesz lemaradva pwhez képest. Th ráadásul nem csak erõbõl, de akár életbõl is tehet dexre, mert tele vele a padlás.
Egyetlen reményem a bsps elemental heal, ha kétszerest gyógyít, akkor már jó lesz ténleg. Persze nem pvpben (max bladedancer és hasonlók ellen használható), hanem farmolásban.

De azért még mindig szeretem a pwt 😊
Bár ahogy mostanában néztem, kb úgy volt kiegyenlített a parti amikor voltunk tegnap bugbearozni, hogy 40es szorci (manoooooo), 42es th (csuzli) és 46os Da (ilu). Nagyjából ilyenek mellett éreztem, hogy az 50es pw egyenértékû tagja a csapatnak... Persze szigorúan számomra max fehér mobokon, sárgáknál már sirdogáltam :/

grat cuki!!!!

Jockey
én meg azt olvasom mindenho hogy PW lesz jó c2-ben..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
nah, egy normális ötlet😊
PW- állítókag amugy is ownolo kari lesz c2ben, másrészt azért az a lvl53, hát elég jó...😊

SDana
Át lehet váltani a kasztot...?
Ezt honnét veszed, linket kérek 😊

... még egy PW, azzal se lesz ám több örömöd, mert pvpben nuku leszel. Lehet, hgoy nem olyan unalmas, de cserébe gyenge. Power vs unalom 😊

Taptarap
grat

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

HUNrricane
Ugytunik vissza megyek WhiteRiC-hez, mert nincs erom meg egy karit, ilyen magas szintre felhuzni.. Mivel majd c2-ben atlehet valtani a kasztot azert majd ott leszek PW.

Majd felébredsz!

te csinálsz servert? uh.. kiralye..

vagy ez a server csinálos dolog is érdekelne. mit tudtok erröl?

még mindig halott a frost, nem tudtuk egy másik ien servert? vki mintha emlitett volna egy másikat...

HUNrricane
Köszike a cuccokat.. Vissza mentek SB-be?

Majd felébredsz!

Jockey
c2-es texturkra lenne még mindg szükségem,hol találom mg õket?
a doom dagger nagyon fincsin néz ki c2-be😛

BlackArt
Ugy nez ki curikk van L2-bol, igy valszeg Hunrican-nak at fogok cuccolni. "Barbie-oltoztetos" jatekbol szivargunk vissza a pvp/gvg jatekba. Az L2 szepseget fol kell adni az SB akciodus de parasztos kulsejeert, de hiaba, az meg mindig "git yer blad up".
Itt latszik a kulonbseg azert, mindketto assa, csak egyik itt, masik ott:

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

GAthersw
Megajás, grat.

01110000 01110010 00110000

Ez aaaaaz!!!! 😄D

GSXR
Azért ilyen dolgokhoz vennék alapanyagot:
Avadon Robes - (Avadon) Robe, Circlet, Glove, Boots - +5%Pdef, +15%Castspeed

+WTB Brig Shield & Helmet , Tarbar