Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
hát ha így volt akkor tényleg fura.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Manoooo
Itt nekem az volt fura, hogy 6,5 milláért ült ki Tapi!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Asszem +3 -as! szóval érthetõ, hogy ennyi lenne az ára!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

SDana
Sage staff 6 és félért...? Én annó 6ért alig tudtam eladni egyet, annyit ér. 7ért kész szabadrablás 😊

Nethy, én is ezért nem járok ventrire, mert van pár olyan tapasztalatom, hogy inkább nem akarok hallani semmit 😊 Meg aztán 15 perc után úgyis lefagy és nem tudok beszélni bele, szóval mind1 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Manoooo

Nethyrrea
látod, hozzá képest a megtestesült önzetlenség vagyok 😊 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ebben igazad van, mégis:

1. nekem amúgyis barátom a való életben, õ fizeti többek közt az accom is 😊

2. éppezért én mindig tartom vele a kapcsolatot, szoktunk is menni idõnként partizni

3. én maradok ventrin, bár nincs sok kedvem hallgatni egymás anyázásait, vagy hogy arte épp menstruál és mindenkivel bunkózik/utál. nagyban hozzájárult hogy a külföldi klánhoz csatlakozzak.

Manoooo
Ez egyenes beszéd! ki van mondva, oszt jó van! Mindenki el tudja dönteni, hogy vállalja ezt vagy sem!

BOTOZÁS: az, hogy valaki használ-e vagy sem, nem függvénye annak, hogy ki milyen ember! Hol érdekel, hogy botozik-e vagy sem! Én eddig jókat partyztam, és nem közösítettem ki senkit emiatt! Sok jó fej, és segítõkész ember játszik, és nem azért segítõkészek, mert bot miatt pénzük van, hanem mert NORMÁLIS emberek!

Azon viszont csak jött tudok röhögni, hogy Tapi 6,5 milláért árulja a sage staffját napok óta, mert nem az a kategóriájú staff, amit sokan keresnek, és szeretnénk lebótolni a dolgot, akkor
KAPÁSBÓL RÁVÁGJA, HOGY 7 MILLÁÉRT ODAADJA!

Nekem személy szerint ez fura volt, hogy olyan embereken akarsz keresni, akikkel együtt partyzol néha, beszélni is szoktunk ventrin, és egy vad idegennek a zsebében hagynál 500k-t, aki talán még botozik is!

De remélem el tudod adni annyiért, amennyiért szeretnéd, és lehetõleg a legkevesebbet veszíts rajta!

SDana
Ric, valóban világos beszéd és sajna jelenlegi állapotban akkor nem leszek a goh tagja ismét. Mindesetre sok szerencsét a nagy bandához és legyenek nagy háboruk 😊

Nethy, nem megbélyegzett leszel, hanem egyszerûen úgy fogsz járni, mint Sefi. Jóformán teljesen eltûnt a látókörünkbõl mióta egy külföldi klánban van, nem hiszem, hogy bárki is komolyabban tartja vele a kapcsolatot.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
nem. egy külföldi klán tagja leszek. sokak által máris érzem (jogtalanul) a megbélyegzõ viselkedést

Gugger
Egyébként a tegnapi party egy nagy szar volt! Bocs, hogy ezt kell írnom, de csak a készülõdés volt 1.5 óra, és utána sem volt folyamatos exp. Szvsz inkább úgy kellene szervezni, hogy kiirni egy idõpontot, hogy mikor van indulás, és aki pontosan nincs ott arra nem kell várni. Elindul a banda aki van a többiek meg max csatlakoznak, ha odaérnek.

Gugger
???

Gugger
miért te nem lépsz be a közös magyar klánba

Elado: - kb. 240 braided hemp 750/db
- kb. 1000 silver 450/db
- kb. 110 leather 2400/db
- C weapon enchant scroll 420k
- kb. 100 metallic fiber 800/db

Veszek: - animal bone es skin 300/db, stem 100/db, 49 mithril ore 600/db
PM Esztibaba
Nethyrrea
ha eleve nem kellett volna sor kerüljön erre akkor lett volna az igazán jó. grat, remélem összejön a szövetségetek.

Baszkurátor
Ez tiszta és világos beszéd vóót!!!!Nagyon helyes fater!!!!
Adhatnál egy idõpIntet ahol lehet veled talákozni és még mielõtt elkezded kirugdosni az inaktív embereket feltudnád venni azokat akiknek nincs az 5napos bünti......

Acro
Na alakulnak a dolgok..

" Re: Scarlet Knights
« Reply #8 on: »

--------------------------------------------------------------------------------
I have been whispered by BerZerk and WhitEric from Guards of Honor. They are nice and their clan will be lvl4 this week. They are intrested by an alliance. That could be nice if you chat with them (because you are the leader of the alliance)

see you in the game
Lady Azareth "

Khold- 52 SR

HUNrricane
Ja és plz flame off. Probáljátok elkerülni az ilyen fajt "botos" flameket.
=>Mindenki maga dönt, hogy hogyan játszik.<=

Majd felébredsz!

HUNrricane
Na akkor hivatalossan is:

Aki belép "vagy beszeretne lépni" a Guardians of Honorba, az a belépett karakterével nem használhat botot. A többi karakterével azt csinál amit akar, az már nem a klánra tartozik.

-A klán logot meg kellett változtatni. (tegnap éjfélkor érte el eredeti formáját)

Ma megint lesz Giants Cave party. PM Me akit érdekel.

Majd felébredsz!

GAthersw
Egyébként meg meg lett mondva, hogy Ric klánjában nem lesz bot, akkor nem lesz bot. Nemtom minek veritek a nyálatokat.

bb --->suli

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Azt nemtudod felfogni, hogy attól, hogy este mi fut a gépeden az kurvára de nem befolyásolja, hogy napközbe mit partyzunk/játszunk.

ja ronda dolog!
ha tényleg háboru lessz mindenki tudja hogy én hol leszek!
az okos emberek meg kimaradnak belöle!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csunya dolog a botozas, de azer ne oljetek egymast😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Taptarap
joas a "minden este is" de arra számithatsz ha megláom a karidat éjszaka a mobot fogom buffolni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
már a multkor megmondtam azt hisszem, hogy bottal nem partyzok /még DV-be/

Taptarap
lol én nem is akartam bocsánatot kérni te el vagy tévedve..

GAthersw
Jah még így lefekvés elõtt utólag, ezt az egészet azért találtad ki, mert a fene nagy pojénod nem jól sült el aztán egy bocsánatkérés nehezebb lett volna, meg azzal ugye beismered, hogy fasz voltál.

hpzolee
1 kis helyzetjelentés AL bol ez szinte mindennapos😛

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GAthersw
Jó8.

GAthersw
Jah és akármikor, ha tudok akkor játszok, és nem botozok.

GAthersw
Ez igen, gratulálok Tapi, kurvavicces voltál. Jah, ez a mert botol kifogás meg PFFFF, tudod mirõl van szó, kurva vicces akartál lenni aztán nem sikerült aztán meg kitaláltál egy nagyon nagy okosságot. Érdekes, nekem még senki nem mondta, hogy BOT lennék, meg azis nagyon PFFF, hogy rám kened, hogy DVben MIATTAM néztek téged kínainak na hát ez NC. Jah meg, az, hogy minden este megkérdezted, hogy ArTe berakja e botolni a karidat, erre mikor ezt mondtam, akkor azt mondtad, akkor nem rakod be a törpét PFFFFF. Én miattam neveztek téged a DVben kínainak aha... Megkérdezted és aztmondták, hogy Gath3rHUN miatt aha biztos...

Aki velem akar partyzni, meg beszélgetni az megtalál, aki meg nem az nem. GG ALL.

jah és ha mást baszogatunk akkor per pill minket senki nem figyel, jó taktika

GAthersw
nem Raid, party

GAthersw
kell, hogy legyen.

Mr_no_NaMe
Hát én ezzel fizettem az Swg-t szal jónak kell lennie.
Anyám intézte a cuccot és aztmondta hogy ezzel inkább neten lehet fizetni,valóságban nem is....Létezik ojan hogy ennek nincs ellenõrzõszáma(CW)?
B@lu
EN IS MENNEK A RAIDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

kijottok erttem???

SDana
Dombornyomott, vagy csak mezei? Nem mindegy, hogy milyen kártya, mert nem lehet mindegyikkel neten fizetni.
Az eredeti visás kártyámmal én se tudnék. Meg a mastercarddal se, kellett egy otp webkártya is, amihez adtak minden kódot és mûködik, mint a kisangyal.

Mr_no_NaMe
K&H,Visa
Baszkurátor

SDana
Tök alsó? 😊

Baszkurátor
Milyen kártyád van???

Mr_no_NaMe
Hát nincs
Baszkurátor
De rajtavan.
A hátulján.
Van ott egy "papír" csík,azon van egy számsor.Az utolsó, háromjegyû különálló szám az ellenörzõ szám.Ezt kell beírni oda.

Mr_no_NaMe
Egyébként mi az a CW szám?Nem az a szám amivel le tudják húzni a zsét?És azt meg hol a tökömbe nézzem meg,mert a kártyán nincsen rajta..
SDana
Van valami elõírt felszerelés, vagy általános holmikat kell vinni? 😊

Mr_no_NaMe
Mostmeg a cv számmal és a lejárati idõvel van balya...pedig itt van a kezembe a kártya mindent pontosan irtam be.
HUNrricane
Nem gond, kimegyunk eletek 😊.. bar kicsit csuszik az 5orai kezdes 😊

Majd felébredsz!

Jockey
egybe kell irni a kártyaszámot, ne haggy ki szóközt köztük, tehét:
751021354759232...bla bla

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mr_no_NaMe
Nem írtam semmi kötõjelet
SDana
Mennék én is, de 7 után érek haza :/

SDana
Kötõjeleket nem kell beleírni a mezõbe 😊