Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Nethy, én is ezért nem járok ventrire, mert van pár olyan tapasztalatom, hogy inkább nem akarok hallani semmit 😊 Meg aztán 15 perc után úgyis lefagy és nem tudok beszélni bele, szóval mind1 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. nekem amúgyis barátom a való életben, õ fizeti többek közt az accom is 😊
2. éppezért én mindig tartom vele a kapcsolatot, szoktunk is menni idõnként partizni
3. én maradok ventrin, bár nincs sok kedvem hallgatni egymás anyázásait, vagy hogy arte épp menstruál és mindenkivel bunkózik/utál. nagyban hozzájárult hogy a külföldi klánhoz csatlakozzak.
BOTOZÁS: az, hogy valaki használ-e vagy sem, nem függvénye annak, hogy ki milyen ember! Hol érdekel, hogy botozik-e vagy sem! Én eddig jókat partyztam, és nem közösítettem ki senkit emiatt! Sok jó fej, és segítõkész ember játszik, és nem azért segítõkészek, mert bot miatt pénzük van, hanem mert NORMÁLIS emberek!
Azon viszont csak jött tudok röhögni, hogy Tapi 6,5 milláért árulja a sage staffját napok óta, mert nem az a kategóriájú staff, amit sokan keresnek, és szeretnénk lebótolni a dolgot, akkor
KAPÁSBÓL RÁVÁGJA, HOGY 7 MILLÁÉRT ODAADJA!

Nekem személy szerint ez fura volt, hogy olyan embereken akarsz keresni, akikkel együtt partyzol néha, beszélni is szoktunk ventrin, és egy vad idegennek a zsebében hagynál 500k-t, aki talán még botozik is!

De remélem el tudod adni annyiért, amennyiért szeretnéd, és lehetõleg a legkevesebbet veszíts rajta!
Nethy, nem megbélyegzett leszel, hanem egyszerûen úgy fogsz járni, mint Sefi. Jóformán teljesen eltûnt a látókörünkbõl mióta egy külföldi klánban van, nem hiszem, hogy bárki is komolyabban tartja vele a kapcsolatot.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
- kb. 1000 silver 450/db
- kb. 110 leather 2400/db
- C weapon enchant scroll 420k
- kb. 100 metallic fiber 800/db
Veszek: - animal bone es skin 300/db, stem 100/db, 49 mithril ore 600/db
PM Esztibaba
Adhatnál egy idõpIntet ahol lehet veled talákozni és még mielõtt elkezded kirugdosni az inaktív embereket feltudnád venni azokat akiknek nincs az 5napos bünti......
" Re: Scarlet Knights
« Reply #8 on: »
--------------------------------------------------------------------------------
I have been whispered by BerZerk and WhitEric from Guards of Honor. They are nice and their clan will be lvl4 this week. They are intrested by an alliance. That could be nice if you chat with them (because you are the leader of the alliance)
see you in the game
Lady Azareth "
Khold- 52 SR
=>Mindenki maga dönt, hogy hogyan játszik.<=
Majd felébredsz!
Aki belép "vagy beszeretne lépni" a Guardians of Honorba, az a belépett karakterével nem használhat botot. A többi karakterével azt csinál amit akar, az már nem a klánra tartozik.
-A klán logot meg kellett változtatni. (tegnap éjfélkor érte el eredeti formáját)
Ma megint lesz Giants Cave party. PM Me akit érdekel.
Majd felébredsz!
bb --->suli
01110000 01110010 00110000

ha tényleg háboru lessz mindenki tudja hogy én hol leszek!
az okos emberek meg kimaradnak belöle!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aki velem akar partyzni, meg beszélgetni az megtalál, aki meg nem az nem. GG ALL.
jah és ha mást baszogatunk akkor per pill minket senki nem figyel, jó taktika

Anyám intézte a cuccot és aztmondta hogy ezzel inkább neten lehet fizetni,valóságban nem is....Létezik ojan hogy ennek nincs ellenõrzõszáma(CW)?
Az eredeti visás kártyámmal én se tudnék. Meg a mastercarddal se, kellett egy otp webkártya is, amihez adtak minden kódot és mûködik, mint a kisangyal.
A hátulján.
Van ott egy "papír" csík,azon van egy számsor.Az utolsó, háromjegyû különálló szám az ellenörzõ szám.Ezt kell beírni oda.
751021354759232...bla bla
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)