Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw

01110000 01110010 00110000

SDana

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Manoooo
Nekem is! Nekem is! 😊)))

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Vki tudja meg a linket arra az oltoztetos oldalra? Konkretan human no + bw set serdekelne. Mer akarom nezni hogy fog kinezni zonca 2 nap mulva

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Most is dolgozom!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Most is online vagyok

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

okok. Amugy raer nekem, jo helyen van az a penz😊

Erdekes meglatas😊

csuzlee
Zonca te is legyel majd este, en sem szeretek sokaig tartozni 😄D

Sáska
kk, csak most is sulibol irok. mostanában nasgyon besûrûsödtek a dolgok. amugy ha van bitang, vagy phanotm, ok be tudnak lepni a karimmal. talan acro is. kérd meg õket pls.

SDana
Plz valaki egy linket arról, hogy mi is ez a class váltási lehetõség C2ben...
Én még csak nem is hallottam róla. No nem mintha SR akarnék lenni, csak érdekel 😊

Lehet, hogy Danart átképzem Assassinná pelenkás lovagból 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Bocs, scamet kihagytam, igazad van 😊

Sis3, Te meg gyere ma be vmikor a jatekba plz, zavar ha ilyen sokaig van tartozasom😊

Sáska
akor ezentúl minden csunya szóért 200 adenat kérek😄 aki nem fizet, azt kirugom a GBS szobából😄D😄
Gazdagok, káromkodjatok plsplspls😄D😄

Ne mond ma hogy csak ez a 3 lehetoseg van a penzszerzesre

HUNrricane
Bocsesz páran szerintem félreértettétek, én nem kényszeríteni akarom népet, hogy mindenki átjöjjön a GoH-ba. Az jön át aki akar... Inq még egy ideig biztos megmarad, ugy hogy aki jól érzi ott magát, az természetessen maradjon.

A giants cave beli partyrol meg majd írok infot.. és az jöjjön aki akar, én nem vállalok felelõséget a party xp és drop ratingje iránt.. 😊)))

Majd felébredsz!

SDana
Az a GC parti valóban nem volt az igazi... Kicsit szétszórtan estünk neki mindennek.
Utána mentünk manooval, csuzlival, iluval meg még sokan másokkal partizni, na ott alig volt valami félresiklás. Öltünk mint a gép és az egy szál, éppen negyvenes zitus simán életben tartott mindenkit, mert nem kellett sokat gyógyászkodnia. Ráadásul ott volt Diniz is, tehát bufofkat se mind neki kellett osztania. Ez már elég összeszokott banda asszem 😊
Szegény oel mahunok csak úgy dõltek, mint a zsák 😊

Sáska
persze, mert mindenki próféta lett 😄😄

Nethyrrea
hát az utóbbi pár napban a mondatonkénti "bazmeg"-átlaga ugrásszerûen megnõtt 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
és köszönöm

Strahd_
azta akkr ha játszanék lenne álom staffom .)) köszi 😄 jol lement az ára .)

13 millért bisztos kapsz. Még lehet olcsóbban is, mivel egy head ára 100k kb.

Napot!

Partyzásokhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy ha megyünk egy nagyobb partyra akkor úgy szervezzétek plz, hogy legyen min. 1 aktív healer.
Amit észrevettem és sztem sokaknak is feltünt az az, hogy 1 db healerünk van!!! Mivel sajna szyl mostanában nem nagyon játszik 😞(

Strahd_
valaki tud rádiózni valaki nem... de még midnig nem tudom hogyé adják a GúlStaffot 😄

Sáska
Igaz, a héten nem voltam ventrin, de én soha nem tapasztaltam kurvaanyázást, legalábbis nem olyan mértékben, ahogy te ezt beállítod. Igaz, néha Artenak megjön, de szvsz ez belefér..

Nethyrrea
én aztán nem...de nincs kedvem ezt hallgatni minden nap. kénytelen vagyok már lehalkítani a hangfalaimat is otthon, mert csak a folyamatos kurvaanyázás hallatszik, és már az otthoniak elõtt ég a pofám helyettetek is hogy ilyen bandával játszom

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nekem bejön az egész még a szabályok is bár legutobb "nem fértem be" ric hez
vagy mi volt...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

csuzlee
En is halottam es jot rohogtem rajta, ez egy jatek 😄 csak ti tul komolyan veszitek 😄

Sáska
Penge, mikor veszed át a könyved? Már elkezdték rágni a molyok😄

Nethyrrea
álmodj királylány....

nagy közös partik eddigis lehettek volna, mint pl a tegnapi giants cave buli, de én a ventrin az egészbõl anyázást meg vitázást hallottam....

csuzlee
Ha jol tudom RiC folytatja az ijaszat, mert ugye C2-ben lehet egyszer castot valtani. Igy, ha minden igaz, jovo hetre meglesz neki a lvl 4-es klan! Ezen felul, halottam olyan hireket, hogy lesz szovetseges klanunk, akiknek mar van 2-3 lvl 4-es szovetseges klanja, tehat ez also hangon 80-120 fo. A fo celjuk pedig egy esetleges var foglalas, amire C2-ben meg gyakorolni is tudunk a heti kastelyok foglalasaval! Szerintem minden fele keppen megerne felretenni az esetleges vitakat, es egy kozos celert kuzdeni, ami hala istennek mar nem is olyan tavoli remeny, kozos nagy partyk, castle siege, klan haboru 😄

csuzlee
Nah jo ez vicc volt 😄

csuzlee
Szerintem ez van

Jockey
bocsi shaere, én sajnálom alegjobban, hogy nemtok veled menni, de nics mivel sajna😞
mivel az roc raideremnek nics meg a pénze még fegyóra, igy nemtok vele játszani, most épp csendpenge-l próbálom a amint összeszedni, hogy legyen fegyója..
a tunic sett egyenlõre maradjon nálad, majd visszatradeljük valamikor, sztem ahéten igen keveset tok lenni, majd hétvégén átveszem
jelenleg csipi lenne a megmentõm, de most neki is kell a tarbarja, szal rendbetesz pihen most...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

haha tom én meg a famereket ice boltal buffoltam 😛
kb 2 óra mulva megunták és jöt egy ijász és helyre tett! 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
A kinai olyan, mint a nem túl válogatós bika. Nem csak vörösre, de lilára is támad 😊

Sáska
Én multkor megbuffoltam a kinaiak kecskéit. Jol meg is kergetett egy torpe, de szerencsére nem ért utol a rövidlábú😄D
mindenesetre fun volt😊))

SDana
Én ezzel a bot szivatással úgy vagyok, hogy megteheti, hisz miért ne tenné...? A játék pvp játék, sok szivatási lehetõség van benne. Ha valaki híleli a bot mobját, vagy buffolja, vagy akármi, akkor lila lesz. Ezzel lényegében tudomásul veszi, hogy amíg lila, akkor szabadon leölhetõ. Ha esetleg ott a bot tulajdonosa, vagy esetleg éppen nem bottal van, hanem csak békésen 'manuálisan' farmolgat, akkor ez jóformán felhívás táncra... 'gyere és bunyózzunk, aztán a jobb életben marad, a rosszabb elhullik' Azt hiszem, ez a helyes felfogása az ilyen dolgoknak, természetesen a kicsinyes bosszúállásokat mellõzve (multkor hílelted a mobomat te szemét, most jól megszivatlak). Helyben le kell rendezni, ha valaki bottal van és éppen nem tud sokat tenni ellene, akkor így járt. Ha meg tud, akkor a szekáló egyén járt úgy...

De persze azért az egész dolog moráljához hozzátennék, hogy nekem jellemzõen még egyszer se jutott eszembe, hogy meglátva valakit, aki számomra ilyen-olyan okból unszimpatikus, az legyen az elsõ gondolatom, hogy a környéken milyen agró mobok vannak, hogy rátrainoljam... Papok gyógyíthatják a mobot, én max trainolni tudok. De ez már csak hozzáállás kérdése, mindenki máshogy áll a másik emberhez.

Strahd_
nem mintha játszanék csak ugye a kiváncsiság .)

Strahd_
Goul staff is jo .) milyen áron mozognak?

Baszkurátor

Jockey
k,akkor pár vélemény részemröl is, bár tudom többe leszarják, meg nem képesek értelezni amit írok, de nem érdekel, én elmondtam legalább..
szal:
1.Írtó nagy tahóságnak tartom, és gyerekes dolognak, hogy aki botolt, vagy hazsnált botot, e miatt lenézzék, vagy kötekedjenek vele, esetleg fröcskölödjenek elõtte (ez a ritkább) vagy mögötte. Mannoo kb leírta mi a véleményem: nekem eddig semmi bajom nem volt pl gatherrel senkivel, aki néha botozik, jól elprartyzgatunk ennek ellenére, és engem ez érdekel, semmivel nem kevesebb ember azért mert néha botol.
2. Vasárnap találkoztam nem elõször, ezzel a bizonyos Ne leechelj dologgal. Amikor is partyztok, de valakinek akad valami sürgõs dolga, és afk mondjuk 10 percet. Sztem ez benne van, engem nem zavar a dolog, soha senkinek nem mondom lépjen ki, leszarom, hogy ha kilépne addig akkor jönne 100 xp-l több... Aki ezt nézi és kiteszi a másiakt, vagy szövegel NE LECHELJ szöveggel az afk-snak, az én szememben..(of orse ha valaki félóráig nics gépnél akkor tegyék ki, de ne 10 perc után...)
3. Isendurral nemtom ki játszik, de röhej amit mûveltek, pk-tok a klántárst, sõt mndeki aki a saját klántársát akarta pk-ni botozás miatt gondolkodjon el picit, ha nem sikerül azokrol is megvan a véleményem.
4. Tapi mondta tán ventrin mikor botozásrol volt szó, DVbe voltunk, hog akkor nem is healel, hát ez is lol...
Ideje lenne felnõni egyeseknek, mert ami feszültségkeltést, és gyerekes faszságot itt kitalálnka az már közröhej.
Más, nem voltam 2 napot máris uj tervek, látom RIC ismét szervezkedik, remélem ez már nem a sokadik pillanatnyi fellángolás..
Én még valszeg használni fogom a botom néhány anpig, mig össze nem szedem a lóvét a Raiderem cuccára, utána lehet én is elgondolkozok majd az átálláson, bár öszint megmondom most hallom ezt elsõnek, és eddig a legfixebb pont ebbena jatiban az inq volt..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szekijoe
Rendbetesz merre vagy így magyon el fogok mellõled húzni
Tegnap szereztem White tunic+elven stockingot úgyhogy vissza tudom adni a setedet csak szólj rám nagyon köszi még egy karcolás sincs rajta.
Én tegnap láttam a klánlogó verziókat nekem az 4 bõl három bejön nagyon sorry nem tudok képet, esetleg este

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sáska
áhám. S akkor az emberek már mennek is át ric-hez? s milyen a klánlogo? vki tud képetz mutatni?

SDana
Én is csak félfüllel hallottam, hogy mivel ric visszatért az ijjászához, ezért folytatja tovább a klánfejlesztést is, tehát a GoH lesz a nagy lvl4-5ös magyar klán. És mivel Phan/Reo nem akar fejleszteni tovább (amúgy se kellene két lvl4es), ezért mindenki megy majd GoHba és akkor az lesz a nagy 😊

Sáska
nekem mostanában nincs nagyon idõm játszani a suli miatt, ezert nekem uj ez az uj klán dolog. az inq. megszûnt?? vagy hányan vannak még benne?
Kik vannak=lesznek ric klánjában?

Manoooo
Hát mi lettünk volna olyan lúzerek, hogy megvegyük!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

SDana
Nem, bár van már jópár. Ghoul staffból viszont tényleg sok van már.

Strahd_
ilyen sok demon staff van már? .)

SDana
Úgy már más. Akkor a 6.5 az olcsó, a 7 még reális. De többért nem fog elmenni, az biztos. Amúgy se egy keresett bot... Tipikusan az olyan 'lúzerek' vesznek ilyet, akik nagynehezen összefarmolták a manit rá 😊 A nagy töbség, akik vettek soksok adenát / összebtoztak delevelt karival sokat / alájuk teszi haver vagy klán az anyagot, azok vesznek kapásból jobbat 😊