Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Én még csak nem is hallottam róla. No nem mintha SR akarnék lenni, csak érdekel 😊
Lehet, hogy Danart átképzem Assassinná pelenkás lovagból 😄
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Gazdagok, káromkodjatok plsplspls😄D😄

A giants cave beli partyrol meg majd írok infot.. és az jöjjön aki akar, én nem vállalok felelõséget a party xp és drop ratingje iránt.. 😊)))
Majd felébredsz!
Utána mentünk manooval, csuzlival, iluval meg még sokan másokkal partizni, na ott alig volt valami félresiklás. Öltünk mint a gép és az egy szál, éppen negyvenes zitus simán életben tartott mindenkit, mert nem kellett sokat gyógyászkodnia. Ráadásul ott volt Diniz is, tehát bufofkat se mind neki kellett osztania. Ez már elég összeszokott banda asszem 😊
Szegény oel mahunok csak úgy dõltek, mint a zsák 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Partyzásokhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy ha megyünk egy nagyobb partyra akkor úgy szervezzétek plz, hogy legyen min. 1 aktív healer.
Amit észrevettem és sztem sokaknak is feltünt az az, hogy 1 db healerünk van!!! Mivel sajna szyl mostanában nem nagyon játszik 😞(
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
vagy mi volt...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nagy közös partik eddigis lehettek volna, mint pl a tegnapi giants cave buli, de én a ventrin az egészbõl anyázást meg vitázást hallottam....
mivel az roc raideremnek nics meg a pénze még fegyóra, igy nemtok vele játszani, most épp csendpenge-l próbálom a amint összeszedni, hogy legyen fegyója..
a tunic sett egyenlõre maradjon nálad, majd visszatradeljük valamikor, sztem ahéten igen keveset tok lenni, majd hétvégén átveszem
jelenleg csipi lenne a megmentõm, de most neki is kell a tarbarja, szal rendbetesz pihen most...:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kb 2 óra mulva megunták és jöt egy ijász és helyre tett! 😞
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mindenesetre fun volt😊))
De persze azért az egész dolog moráljához hozzátennék, hogy nekem jellemzõen még egyszer se jutott eszembe, hogy meglátva valakit, aki számomra ilyen-olyan okból unszimpatikus, az legyen az elsõ gondolatom, hogy a környéken milyen agró mobok vannak, hogy rátrainoljam... Papok gyógyíthatják a mobot, én max trainolni tudok. De ez már csak hozzáállás kérdése, mindenki máshogy áll a másik emberhez.
szal:
1.Írtó nagy tahóságnak tartom, és gyerekes dolognak, hogy aki botolt, vagy hazsnált botot, e miatt lenézzék, vagy kötekedjenek vele, esetleg fröcskölödjenek elõtte (ez a ritkább) vagy mögötte. Mannoo kb leírta mi a véleményem: nekem eddig semmi bajom nem volt pl gatherrel senkivel, aki néha botozik, jól elprartyzgatunk ennek ellenére, és engem ez érdekel, semmivel nem kevesebb ember azért mert néha botol.
2. Vasárnap találkoztam nem elõször, ezzel a bizonyos Ne leechelj dologgal. Amikor is partyztok, de valakinek akad valami sürgõs dolga, és afk mondjuk 10 percet. Sztem ez benne van, engem nem zavar a dolog, soha senkinek nem mondom lépjen ki, leszarom, hogy ha kilépne addig akkor jönne 100 xp-l több... Aki ezt nézi és kiteszi a másiakt, vagy szövegel NE LECHELJ szöveggel az afk-snak, az én szememben..(of orse ha valaki félóráig nics gépnél akkor tegyék ki, de ne 10 perc után...)
3. Isendurral nemtom ki játszik, de röhej amit mûveltek, pk-tok a klántárst, sõt mndeki aki a saját klántársát akarta pk-ni botozás miatt gondolkodjon el picit, ha nem sikerül azokrol is megvan a véleményem.
4. Tapi mondta tán ventrin mikor botozásrol volt szó, DVbe voltunk, hog akkor nem is healel, hát ez is lol...
Ideje lenne felnõni egyeseknek, mert ami feszültségkeltést, és gyerekes faszságot itt kitalálnka az már közröhej.
Más, nem voltam 2 napot máris uj tervek, látom RIC ismét szervezkedik, remélem ez már nem a sokadik pillanatnyi fellángolás..
Én még valszeg használni fogom a botom néhány anpig, mig össze nem szedem a lóvét a Raiderem cuccára, utána lehet én is elgondolkozok majd az átálláson, bár öszint megmondom most hallom ezt elsõnek, és eddig a legfixebb pont ebbena jatiban az inq volt..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tegnap szereztem White tunic+elven stockingot úgyhogy vissza tudom adni a setedet csak szólj rám
nagyon köszi még egy karcolás sincs rajta.
Én tegnap láttam a klánlogó verziókat nekem az 4 bõl három bejön nagyon
sorry nem tudok képet, esetleg esteShaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Kik vannak=lesznek ric klánjában?

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

😄😄