Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham... es galdiatorral eros skillek vannak?
Warriornak nincsenek skilljei duallal. Gladiatornak vannak csak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azirafael
Aki akar jönni partyzni lvl 28-34 között, 30 percen belül találkozás a Forgotten Temple bejárata elõtt!!!

Lynx_TWL
igen

๏̯͡๏﴿

ahaaam 😊 na mar ezt is tudom 😊
Amugy a warriornak eros skilljei vannak dual sworddel?
Lynx_TWL
fegyver minõség, legrosszabb a none utána D.. C.. B.. A meg S <---istencsászár de még se S se A nem létezik.

D minõségû fegyvert 20as szinttõl C-t 40estõl B-t 52-tõl lehet használni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

kovetkezo hulye kerdes:
Mik azok a gardek( ez az A meg ilyenek 😊
Lynx_TWL
ne fájjona fejed A grades dolgok után 😄

SDana
Ha warrior vagy, akkor szerintem 20ig kard, utána blunt (bunkó) a stun miatt 40ig és csak utána kapsz dual masteryt. Bár mastery nélkül 20-40 között is el lehet lenni partiban dual fegyverrel, ha nem tankolsz.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

hmmm es abbol mi igaz hogy A tol nem lehet dualozni?
Lynx_TWL
nincs meghatározva mivel menj, mehetsz ásóval is, nem számít (csak a fegyver specifikus skilleknél)

az elsõ kard amit dualba lehet rakni az a saber

Hy ujra 😊
Ha warrior akarok lenni akkor mar kezdettol dual sworddal kell mennem?
És barmilyen kardal(okkal) lehet dual swordozni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
24/7 AL-ben partiznál tese csodálkoznál

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Nem ebbõl indult ki az egész, de ez se rossz megvalósítás, kösz a tippet 😛
Én arra akartam utalni, hogy az mennyire számít botozásnak GoH szempontjából, ha valaki csak maga után húzza a botot, de õ maga játszik.

C2-es skillekrõl, javításokról egy linket plz!
thx

Az lenne csak a jó játék!
Vennél még egy accot egyiken egy SE-t másikon egy SK-t indítanál, beállítanád mindkettõt kurva botnak, 2-3 hét múlva megnéznéd õket és már lvl 40+ mindkettõ.
GG

SDana
Bár már felvetõdött bennem, hogy egy próféta/th párost fel kellene turbózni így párosan 😊
Kár, hogy eléggé túlnépszerû kasztok, így nincs benne semmi érdekes. Lehet, hogy marad majd egy SE/SK páros, az se lenne rossz 😊

SDana
Nem, mivel nincs akit húzhatnék. Meg igazából tündének erre nincs is szüksége, mert szólóban elvagyok jellemzõen jól 😊
Inkább csak olyan elméleti kérdés volt...

gPROject
Te ilyet is tudsz? 😊

SDana
Jajj tényleg. Evvel a fõkarival botozással kapcsolatban akartam már kérdezni rég. Az is kizáró ok, ha a fõkarival nem botozok, csak egy botot húzok magam után, aki gyógyít, buffol, satöbbi?

gPROject
ja arte.... gyere már a sps-ert!!

A karmian egy 1m es ruha de DEnek jobb mert növeli a cast speedemet.
A ghoul staff pedig olyan,mint a most készülõ tõröd.

A scavy törpém egy este 250k-t hoz +alapanyag 😊

SDana
Nekem még nincs ghoul staff szintû fegyverem és karmian szerû ruhám, szóval nem megyek gohba, mert kell a farm...

Jaja most, hogy Ric megcsinálja a lvl 4 es klánt és az egyik fõtétel a Fõkarival való nem botozás. Így jobnak láttma ha belépek, de az INQ felbomlik pár napon belül és akkor szinte mindenki átjön 😊

gPROject
goh-os vagy?
már nem gyûjtesz semmire? 😛

Nah akkor Strahd mesternek szeretném ezt ajánlani. 😊

Remélem ez az álom staffod

SDana
Akkor fene tudja. Mindenesetre papoknak kevesebb skin van, mint a többieknek.

Nem.
Ez Cuki Zubei sete Gattacán és zonca is ideadta a BW felsõt.

SDana
Abból is csak a robeoknak, nem? A nehézpáncélnak nincs nagyon spéci texturája varázshasználó embereken...

Ja, és ez Half-Plate set. 😊

Zubei-nek meg Blue Wolfnak miert van akkor?!

SDana
Prófétáknak nincs spéci skin, nem is lesz c2ben. Ez a chain set skinje 😊

azirafael
Raadasul eldobtam 250 iron oret is... több % buktam ma jóformán mint amit összeszedtem

azirafael
Hát ez nem igaz... teljesen befordulok... Tlejesen máshol farmoltam, és megint megjelentek a kurva hajigálós gyíkok és megint lezúztak. Dögöljön meg az összes gyíkbelû gyík!!!

Na itt van Gattaca Avadonban...kicsit máshogy néz ki rajta mint mondjuk egy human harcoson. Lehet, hogy nem teljes az a C2-es textúra pack??

LOL...na ilyet biztos nem láttatok még 😄DD

Na amind1 itt van amit mutatni akartam...

Nemtom láttatok e már ilyet...

Es ezzel mi a problema? Neked meg igyis kb 2x annyi penzed van😊

Azért nektek is megindult a szekér elég keményen 😊
(pl. Comp armorról rögtön Blue Wolfra váltás meg hasonlók 😊)

Strahd_
akinek nem inge ne vegye magára .)

Hozzam beszelsz?

Strahd_
nem lehetne kevesebb szitokszot használni? kicsit megnöt az 1 oldalon elöfordul ilyen szó.

A sok kics k*csog meg hasznalja oket😞

Hat ja, ezek a rohadt exploitok jol felviszik mindennek az arat😞

SDana
Karul bugbeart ölj hozzá, hv mellett. Dob mindent elég gyakran.

azirafael
brigantine helmet-hez mit kell ölni? Mi dobja a design-t? És és a teljes sisakot?

azirafael
Valaki fel tudná rakni a Lineage 2 kézikönyvet is? Van abban valami használható egyébként (pl összes kvest leirása, az összes lény drop-ja stb..)

SDana