Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
viszont isten ments hogy most találjak barátnöt! szegény l2 bánná...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Köszi
Kb 1 hét, mire visszafizetem.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha mar egyszer van hozza receptem...
hülye éretségi! 😞
Khold- 52 SR
2. nem hiszem, hogy megyek siege-re (szaggat, laggol stb.)
3. ha már annyira benne van a többség a botozásba, miért nem húz fel vki egy craftos törpét 45+-ra és majd az megtanulja a Siege Golemet, 2-3 hét alatt megvan......
lininget crumaban a snipok bol lehet kipréselni ha jol tom
Naszal warriornak csomo skillje van ami noveli a sword meg a blunts sebzest. a incarses sword damage(vagy mi) az noveli a dual sword sebzeset is? Vagy semmi kozuk egymashoz
Bocs, hogy koran el kellett mennem, remelem legkozelebb tovabb maradhatok.
WTB elven mithril gloves design
WTS leather, braided hemp, silver
Sorry, hogy brb-znem kellett. Ant Nest kicsit húzósabb. De mehetünk bármikor hétvégére nem mondok semmit de jövõ héten akár minden nap mehetünk bárhova ahol elég sok mob vagy adena van nekem nagyon megérte a tegnapi nap lof of thx 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
olyan erös a klán mint a playerek benne!
szal a friss husok jelentkezzenek felszerelésért!
mindenkinek probálok segiteni!
Re ugye tudsz siege golemet csinálni?
Lehet hogy szükség lenne rá két hét múlva..majd írd le hogy mi kell hozzá neked, és hogy megoldható-e?
thx
Khold- 52 SR
na majd ugyan igy a weponnal is ! 😉
Na a mai termes: Voltunk Forgotten temple... nem tartott sokaig semmi különös, de jo volt. Aztan elneztünk Ant Nest be itt kicsit megvaltozott a spoil rataja a hangyaknak mert szarsagokat dobaltak, igy is esett egy elf füli. Aztan elmentünk Shaele me gegy francia haverje cruma melle scrollt verni a bekakbol... 8 db esett 3.5 ora alatt
Szóval jó napot zartam....
inkább belinkeltem,servert csinálni es felmenni ra tudok.Ha valaki rájön arra hogy hogyan lehet ha egyáltalán lehet GM kedni azviszont irjon =D
Itt egy másik tört szerver lirás stb, mikor felmentem egész sokan voltak,akinke van kedve nézze meg,és ha nem lusta irhatna nekem PM be rola =D
ha lett volna pénzem meg is vettem volna és eladtam volna 9,5-ért
Nem tom mire gondolsz, ilyesmi diablo2 expansionban volt, l2be nincs😄 Ranyomsz jobb gombbal fegyora invbe vagy quickslotre kiteszed.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
www.l2orphus.com
oldalt
Vegre warrior lettem.
Namost ugye dual swordos lennek. Warriorkent nincs semmi dual sword skill... de van pl ilyen hogy: sword blunt mastery. ez noveli a dual sword sebzeset is?
Kicsit furán fogalmazok de nemtudom jobban kifejezni magam =D Alt weapons ? =D
most olvasgattam azt megláttam 😄
Bantottatok a karimat vagy mi?😊