Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fejböl nem megy! valami támpontot adhatnál mi kell!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

megprobálom egyensulyban tartani a dolgot...
viszont isten ments hogy most találjak barátnöt! szegény l2 bánná...

SDana
Milyen materialjaid vannak? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

jo hogy zaklatsz materialok miatt...

lol, hol van az meg😊 Sose ertettem kozepsulisok mit kezdenek el parazni erecsegi elott mar fel evvel lol. En 1 hettel elotte elkezdtem ra tanulni, oszt 4.5os atlag😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Kérdés: Tudna nekem valaki kölcsönadni kb 1.5 millio adena értékben? 😊
Köszi
Kb 1 hét, mire visszafizetem.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
😄DD

01110000 01110010 00110000

nem is vagy beleszerelmesedve a játékba ugye? 😄 (az "aláírásod" )

Köszi

GAthersw
Skill

01110000 01110010 00110000

A megidézett lényem ereje/élettartama, stb függ a fegyverem minöségétöl vagy csak a skillemtöl?

Nethyrrea
inkább érettségizz mint játssz

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ottvan pl csõben karija

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Elven mithril gloves designt a leto lizardmen soldierek dobnak, majd johetnel skill vagy barki segiteni. Zitussal tegnap 3 esett mar csak 4 db kene asszem. A cucc nem nekem lesz, ajandek vkinek 😊
Ha mar egyszer van hozza receptem...
ja + questek azok megölnek (sok idö) 😞

én csinálnék... DE a crafolás egyszerüen már nem tudom hova ranki a fejemben! 😞
hülye éretségi! 😞

Baszkurátor
Jajjj anyám.....
Most néztem a 35-37 kveszteket.
Háááát,mit monnyak.Szörnyû....

Acro
de annyira se tudsz eljönni, hogy minimum grafikán, és csak egy golemet kell csinalnod? pedig jó lenne, mert ha megcsináljuk a szövetséget, akkor ránk is számitanak ostromkor, szal nem vonhatjuk ki magunkat ez alol

Khold- 52 SR

1. kellene hozzá 700k SP
2. nem hiszem, hogy megyek siege-re (szaggat, laggol stb.)
3. ha már annyira benne van a többség a botozásba, miért nem húz fel vki egy craftos törpét 45+-ra és majd az megtanulja a Siege Golemet, 2-3 hét alatt megvan......

http://skill.mailfantom.hu

azirafael

Valalki tegyen fel egy linket honnan tölthetem le a Prima Guidot!!!! Léccci léccci léccci

miböl mennyi kell ?
lininget crumaban a snipok bol lehet kipréselni ha jol tom

Hy..
Naszal warriornak csomo skillje van ami noveli a sword meg a blunts sebzest. a incarses sword damage(vagy mi) az noveli a dual sword sebzeset is? Vagy semmi kozuk egymashoz
Baszkurátor
IGENIGENIGEN valamint ÉNISÉNISÉNIS

Nekem is tetszett a Forgotten Temple, majd ismeteljuk meg! Eladtam a cuccokat kb. 4k jut mindenkinek, tudom nem sok de van meg 2 elven mithril gloves recept megprobalom eladni.
Bocs, hogy koran el kellett mennem, remelem legkozelebb tovabb maradhatok.

WTB elven mithril gloves design

WTS leather, braided hemp, silver
Szekijoe
Templom nekem is tetszett Sorry, hogy brb-znem kellett. Ant Nest kicsit húzósabb. De mehetünk bármikor hétvégére nem mondok semmit de jövõ héten akár minden nap mehetünk bárhova ahol elég sok mob vagy adena van nekem nagyon megérte a tegnapi nap lof of thx

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

belépek a gohba... botozom (nem fö karival) => sok pénz material
olyan erös a klán mint a playerek benne!
szal a friss husok jelentkezzenek felszerelésért!
mindenkinek probálok segiteni!

Acro
Cuki.
Re ugye tudsz siege golemet csinálni?
Lehet hogy szükség lenne rá két hét múlva..majd írd le hogy mi kell hozzá neked, és hogy megoldható-e?
thx

Khold- 52 SR

az tényleg szép! grat 😊
na majd ugyan igy a weponnal is ! 😉

Baszkurátor
Ilyen templomos menetet máskor is csinálhatnánk!!

azirafael

Na a mai termes: Voltunk Forgotten temple... nem tartott sokaig semmi különös, de jo volt. Aztan elneztünk Ant Nest be itt kicsit megvaltozott a spoil rataja a hangyaknak mert szarsagokat dobaltak, igy is esett egy elf füli. Aztan elmentünk Shaele me gegy francia haverje cruma melle scrollt verni a bekakbol... 8 db esett 3.5 ora alatt

Szóval jó napot zartam....

http://pandragon2.tripod.com/l2jgui.zip
inkább belinkeltem,servert csinálni es felmenni ra tudok.Ha valaki rájön arra hogy hogyan lehet ha egyáltalán lehet GM kedni azviszont irjon =D

Ja és akit érdekel még a saját server készittés az pm me van hozzá egy egyszerü guim

http://lineage2.wrw.be/l2j/fixes.php
Itt egy másik tört szerver lirás stb, mikor felmentem egész sokan voltak,akinke van kedve nézze meg,és ha nem lusta irhatna nekem PM be rola =D

Nethyrrea
ha el tudtad volna...megy le az ára nagyon.

phalanx
huhh most láttam giranban emi bow-ot 8,5-ért ha lett volna pénzem meg is vettem volna és eladtam volna 9,5-ért

oO
Nem tom mire gondolsz, ilyesmi diablo2 expansionban volt, l2be nincs😄 Ranyomsz jobb gombbal fegyora invbe vagy quickslotre kiteszed.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
ha valamennyire tudsz angolul, javallom a

www.l2orphus.com

oldalt

Hy megegy fontos kerdes..
Vegre warrior lettem.
Namost ugye dual swordos lennek. Warriorkent nincs semmi dual sword skill... de van pl ilyen hogy: sword blunt mastery. ez noveli a dual sword sebzeset is?
Az inventoryba a másodlagos fegyvereknek a helyét hogylehet elõhozni? =D
Kicsit furán fogalmazok de nemtudom jobban kifejezni magam =D Alt weapons ? =D

fogalmam sincs 😊
most olvasgattam azt megláttam 😄

Lynx_TWL
tegnap vettem észr én is... mit keres az ott?😊

๏̯͡๏﴿

oO
Bantottatok a karimat vagy mi?😊

nézzétek meg a #450-es hozzászolást itt 😊

400 se lenne😊

Nethyrrea
jó, most mondtam valamit. de pl ha gods bladet dualba lehetséges lenne összerakni akkor az olyan 450 körüli értéket adna....... ami azért nyálcsorgató gondolat 😄

Nethyrrea
viszonyítás kérdése. és az hogy hogyan játszod a karaktered. MAJDNEM bármelyik kaszt képes legyõzni a nála erõsebb kasztokat is, ha pusztán szerepjátékról, és a skilljeid ismeretérõl beszélünk. ha a puszta matematikát vesszük, természetesen ez nincs így. tehát pl közelharcosként legtöbb esetben öngyilkosság kiállni egy nuker ellen..... egy nuker több közelharcossal is röhögve elbánik.

Hat hogy ez hogy jott ki neked...😄DDDDD

Eleg nagy dmg-t okoznak, legalabbis a triple sonic slash. Anni kb a dmg-e mint a nyilas vagy a toros tamado skille.

Nethyrrea
hát nemsûrûn, összeraknál 2 sword of miraclet, a maga 400-as PATK-jával, az már kiscit túl durva lenne.....