Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Nekem is csak 41en lett meg az elsõ késem, ami egy mainguche volt... 43ig manticoreban szaladgáltam 😛 És még mindig helmet van a fejemen 😊
Hiába botolok meg farmolok, nem érzem magam különösebben gazdagnak. Vagy nagy mák, vagy nagy irl pénztárca kell, hogy valakinek jó cuccai legyenek, amint lehet. Vagy egy pénzcsináló törpe 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

na ez olyan szép volt toled,meg az en kokemeny szivemet is meghatotta,legkov ha talizunk kapsz jutalomkent mondjuk 25 greaterheal potot😊
azirafael
Windowd mode pach-et honnan tudom leszedni?

csuzlee
Tudod, lassan a faszom ki van azzal, hogy mindenki full milliomos lesz korulottunk, mert el a jatek adta lehetosegekkel, en meg meg egy rohadas Demon Tunic-ot sem tarthattam meg mikor droppolt egy csavo en meg felvettem, pedig tolem is lenyurtak mar par droppot a mocskos kis kinaiak. De a multkor nagyon buszke voltam magamra, mert Ivoryban meghalt egy Sourceror, es droppolta a Karmian kesztyujet. En felvettem es visszadtam neki, es nagyon nagyon megkoszonte, mert akkor lett csak 40-es, es olyan csoro volt hogy csak egy Dagger of Mana-ja volt, es akkor komolyan osszeszorult a szivem, hogy mi itt sirunk, pedig lvl_40-en mind manooonak mind nekem megvolt a CG ruci meg fegyo 😄 De akkor is idegesit hogy sokan masokbol es bugokbol gazdagszanak meg.

ui.: nem felreerteni, a botozokkal semmi bajom 😄DDDDDDDDDDDDDD

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
Írts máshol 😊 Azok a bicskás kinkeresõs kasztváltós kveszthet kellenek asszem.

Alttabolásra meg tegyétek fel a windowed mode paccsot, akkor villámgyors lesz és nem romlik el.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ilyet csinal nalamis. Egyszeruen valts kepfrissitest jatekon belul mondjuk 100-rol 85-re, aztan nezzel teljesen fel, es vissza. Ha igyse jo akkor ulj le, nezz fel es vissza.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azirafael
Bazzdmeg!!!! Bekesen irtom a delu lizardmeneket.... aztan megjelenik a semmiböl egy rakas masik delu lizard QUEST MONSTER oszt bedarálnak..... Mi a fasz volt ez?

azirafael
Tudtok segiteni, mi a faszt kell beállítani, hogy ne baszódjon el a kép mikor Alt-Tab-al kilépek meg vissza?

azirafael
NEKEM KELLL!!!

Baszkurátor
Ja.Csak elkellene adnom azt a kiba brig shieldet..

SDana
Köszönet 😊

Elnézést, ha bunkóság, de a sapit is majd valamikor kifizeted? Most minden adena számít nekem 😊 Köszi 😊

Baszkurátor
Abszolút nemfizecc rosszul Dana.Nekem sajnos csak 1 darab SoP volt a tulajdonomban ami mostmár a Te tulajdonodat képezi!

Nethyrrea
nemtom, talán van. én még a helvirahelt is eltom képzelni, elvégre vannak köztük ex-WAR-osok is 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

print screen😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
printscreen 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

A RIP az biztos, de mas nincs?

azirafael
Melyik billenytûvel tudok screenshotot csinálni, elfelejtettem...?

azirafael
Fasza mennyiért adod?

SDana
Van egy elven fülesem és egy nyaklancom eladó, ha érdekel, majd keress meg giranban 😊

azirafael
Basssz ilyen drága a kurva brigantine helmet?

azirafael
Visszatértem!!! Mostsantól hajnalig online ha valaki akar partyzni privizzen rám! Este 18.00-tól Forgotten Temple!

SDana
Megy teljesen jól minden.
Nézd meg a lineage2.comon is, ott is van szerver státusz kiíró.

Szekijoe
http://www.glop.org/lineage2/ én ezen a linken néztem és ott azt irja hogy nem megy most akkor rossz a link? mindegy délutánig ugysem tudok belépni mert melózom

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
Tessék mindnekinek a girani boltomhoz járulnia és beleadakozni cokest, sopot meg cbpt 😊 Annyira nem is fizetek rosszul 😉

Melyik szerveren játszol? Mert a Sieghardt már régen megy és annyian vannak mint eddig is.

Szekijoe
Nem megint!!! hajnal 2-tõl még mindíg tart a leállás

Nethyrrea
hehe, már megin? 😊)

nembaj, csak este menjen...

Szekijoe
Arra mondjon valaki okosat, hogy miért áll a szerver és meddig fog tartani

Nethyrrea
nem a RIP?

tempestesek szovetsegesei kikis most?

Nem, csak Zolinak nem tetszett, ezer csereltem katanara. (meg 400k-t is fizettek melle, az se volt utolso indok😄)

B@lu
te meg nyugodtan szolj a gm eknek hogykurva gyorsan dobjanak egy amuletet, mert ez igy gaz... mi ez a negativ diszkriminacio???

B@lu
aha mnem teljesen ertem ezt leforditana valaki???

Nethyrrea
meguntad a shamshirokat?

Gugger
most akkor nincs wish. potion kveszt? hogy lesz akkor nekem amulet: Hart of Pagrio-m ?

hpzolee

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
khm háttérbe kis clan harc amit a tempesek nyertek sajna, létszámfölénynel..Ja itt meg ahogy ténylegesen kinéz a bw amugy mdefet én is keveslem gladiatornal de mind1 vlhol ot is megkell fogni😛

http://sgtagok.srv.hu/pictures/BWbp.JPG

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
585 azaz 550 😛

phalanx
lassan szervezhetne valaki megint valami RÉJDET

Great helmet van.

Szekijoe
Azt ti aztán beszélgettek gyorsan Ha hármnegyedig nem kapcsolják vissza én megyek aludni

Szekijoe
egyetértek és ez ráadásul pont csata közben találta meg a partymat egyedül a tankunk tuti nem nyírta ki a mobot

gPROject
akkor meg se említem az 550 körüli mdefet ami gatnak van 😛

gPROject
cipõd* 😄

gPROject
nincs sapkád, és comp cipód van??

hehe,nagyon tré ez a gladiator szerintemis 376 mdef black oreval,nekem 400 felett van devotion gyuruvel😄D
Jo en damazsdiler vagyok, nem tank-prophet😊 Meg ilyen maradvanyok vannak rajtam mint composite boots, great helmet...

gPROject
lol..616-os pdef??
gattacanak 607(sajat buffel, shield 3-mal😊 😛P

jah es johogy szoltak😊