Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Data mappába nemtom hol találtál droppot de nekem istennek sincs meg.A Karinál tudok neki bármi cuccot adni,csak az inventory slot számozását kéne megtudni mert nem mind1 hova irom,és a karakter tulajdonságoknál ha állitok valamit az embert belerakja a földbe )=
Attenzione
Eladó egy teljes Full Plate Set (Ruha+Sapi+Csuka+Kesztyû+Pajzs)
Ha valakit érdekel bármelyik, itt vagy játékban jelentkezzen!
Eladó egy teljes Full Plate Set (Ruha+Sapi+Csuka+Kesztyû+Pajzs)
Ha valakit érdekel bármelyik, itt vagy játékban jelentkezzen!
01110000 01110010 00110000
WTS zubei shield frag , zubei leather shirt fabric , blue wolf helmet recept.
WTB avadon gloves part , avadon circlet recipe , asofe
WTB avadon gloves part , avadon circlet recipe , asofe
ok megvan, data mappa, visszaolvastam és mektaláltam 😊
nah csináltam egy servert, de a drop-ot meg a többit hol és hogy lehet beállitani?
kinek kelett 200 coal ?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Csinálj SS-t plz 😊
Meg a Doom heavyrõl is human mage csajon.
Meg a Doom heavyrõl is human mage csajon.
Nincs dual Limit, egyszerûen ebben a fajtában nincs benne....
Az avadon heavy meg asszem a half plate.
Az avadon heavy meg asszem a half plate.
01110000 01110010 00110000
Na meg a 3. pontal.Bármit megnyitok a Tools fulecskében (kivéve a Server settingset(a windows java mapáját nyitja meg windows intézõvel.
Nah mindent pontot értek kivéve az elsõt.
Amikor megnyitom amit kér,beugrik a windows java,mappája és itt elakadtam.Mit kell cisnálni?😊
Amikor megnyitom amit kér,beugrik a windows java,mappája és itt elakadtam.Mit kell cisnálni?😊
itt le van irva teee észlény 😊
Mármint ne nézd meg, hanem csinálj screenshotot és rakd fel nekem szépen! 😊)
Gather plz nézd már meg, hogy egy human mage csaj hogy nez ki dual Katanaval vagy dual sword of limittel avadon heavy-ben!!!
plzplzplzplzplzplzplz.....
Olyan haja legyen mint Gattacának!!! 😄DD
Ez naon fontos!! 😄
plzplzplzplzplzplzplz.....
Olyan haja legyen mint Gattacának!!! 😄DD
Ez naon fontos!! 😄
Hali all
Nyah sikerült kipihenni magam 1 hónapig tartó behavazottság után, mostanában leszek majd többet igérem, aki keresett majd játékban ráüzzenek
.
Kész van már az új klán?
Nyah sikerült kipihenni magam 1 hónapig tartó behavazottság után, mostanában leszek majd többet igérem, aki keresett majd játékban ráüzzenek
.
Kész van már az új klán?
Birkus Maximus
Ja és nem Sanca üzenetére hanem egyel flejebb =D
Elõször letöltöd ezt
http://sourceforge.net/projects/l2j/
Aztán ezt:
http://pandragon2.tripod.com/l2jgui.zip
A kettönke egy mappába kell lennie.Elinditod a guit ott elolvasod a help részét mindent szépen végigcsinálsz ahogy levan irva,elindítod a servert belépsz és játszol =).Azt hogy GM ként hogy kell arrol fingom nincs =(
Data mappába ha kreáltál karit átirogathatod a dolgokat,de én meguntem miután hiába aggattam magamra minden szar ,ha belerakott a földbe =D
http://sourceforge.net/projects/l2j/
Aztán ezt:
http://pandragon2.tripod.com/l2jgui.zip
A kettönke egy mappába kell lennie.Elinditod a guit ott elolvasod a help részét mindent szépen végigcsinálsz ahogy levan irva,elindítod a servert belépsz és játszol =).Azt hogy GM ként hogy kell arrol fingom nincs =(
Data mappába ha kreáltál karit átirogathatod a dolgokat,de én meguntem miután hiába aggattam magamra minden szar ,ha belerakott a földbe =D
Elkészült nagynehez az új bicskám, kép is van, csak uwre épp nem lehet feltölteni...
Sokan kérdezték, hogy mennyi volt, nos itt a története...: 😊
Egy millióm volt, amikor nekiálltam. Szerencsére gyorsan el tudtam adni a DSem 6 millióért. Nekiálltam összeszedni az anyagokat, de volt már sok a raktáramban is (pl 70 acél, sopok, orik, meg egy valag cokes). Mire az összes synhetic cokes elkészült a varnish of purity mellé és megvettem a kristályokat (egy része talált és összetört cucc volt) maradt kb 400K-m. Szerencsére Hóvirág megszánt és tudott nekem adni 7 pengét és elég mitrilt. Ha ez nem lett volna, akkor az ijjamat is el kellett volna adni, ami 2 nap alatt nem sikerült, mert kutyának nem kellett... A maradék 4 bladet sikeresen beszereztem 90Ks áron.
Tehát pénzügyileg nagyjából 7 millát költöttem el. Ehhez jön még 500-1000K közötti saját anyag a raktárból. Valamint még virágnak is tartozom vagy 1.1 millióval... Ha számbaveszem, hogy mindez három nap alatt jött össze és naponta mondjuk jó esetben 150-200Kt farmolok, akkor akár még 600Kt is rá lehet dobni. Tehát nagyjából 10 milliónál kevesebb volt a kés... De nekem túl idegörlõ a sok vásárlás, nem hiszem, hogy mégegyszer ilyesmibe belevágok 😊
Piacopn már +3ast is lehet kapni 12.5 millióért, legközelebb inkább farmolok még egy kicsit...
Lehet, hogy kevesebb pénz volt, de nekem nem éri meg. Az nem játék, hogy napokig a városban boltolok 😊
Sokan kérdezték, hogy mennyi volt, nos itt a története...: 😊
Egy millióm volt, amikor nekiálltam. Szerencsére gyorsan el tudtam adni a DSem 6 millióért. Nekiálltam összeszedni az anyagokat, de volt már sok a raktáramban is (pl 70 acél, sopok, orik, meg egy valag cokes). Mire az összes synhetic cokes elkészült a varnish of purity mellé és megvettem a kristályokat (egy része talált és összetört cucc volt) maradt kb 400K-m. Szerencsére Hóvirág megszánt és tudott nekem adni 7 pengét és elég mitrilt. Ha ez nem lett volna, akkor az ijjamat is el kellett volna adni, ami 2 nap alatt nem sikerült, mert kutyának nem kellett... A maradék 4 bladet sikeresen beszereztem 90Ks áron.
Tehát pénzügyileg nagyjából 7 millát költöttem el. Ehhez jön még 500-1000K közötti saját anyag a raktárból. Valamint még virágnak is tartozom vagy 1.1 millióval... Ha számbaveszem, hogy mindez három nap alatt jött össze és naponta mondjuk jó esetben 150-200Kt farmolok, akkor akár még 600Kt is rá lehet dobni. Tehát nagyjából 10 milliónál kevesebb volt a kés... De nekem túl idegörlõ a sok vásárlás, nem hiszem, hogy mégegyszer ilyesmibe belevágok 😊
Piacopn már +3ast is lehet kapni 12.5 millióért, legközelebb inkább farmolok még egy kicsit...
Lehet, hogy kevesebb pénz volt, de nekem nem éri meg. Az nem játék, hogy napokig a városban boltolok 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Felalltak a serverek, persze Siegehardt nincs koztuk

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2 prájm gájd : ITT.
a szerverek mennek, update szerver nem.... de ha ügyes vagy és mielõtt kiírná hogy connection refused... a start gombra kattintassz, el fog indulni a játék (nállam legalábbis)
abban nem tudok segiteni.
menyiért szerezted ?
kb menyiböl jön ki a dager kraftolással?
menyiért szerezted ?
kb menyiböl jön ki a dager kraftolással?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben