Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
Help!

Hétvégén kiléptem az INQ-ból, mert reményeim szerint mire lejár az 5 napos üresjárat, addigra Ricnek meglesz az SP je és akkor mehetünk klán kvesztet csinálni! A probléma az, hogy hétközbe nincs sok idõm játszani, és azt a kis idõt nem szeretném party szervezéssel meg rohangálással tölteni. Clan chat most nincs ugye, így nehezen találok partnert egy gyors és hatékony partyhoz Giran közelében. Szal a legjobb lenne DV be besurrani esténként. Elég lenne akár 2-3 ember is 1-2 órára, mert végre megvan a Divine set em és solo az en esetemben, fõleg most robe-ban egyszerüen = a halállal. Nem kell semmi extra szervezés, Giran gyüjtõponttal délután-estefelé veszünk egy éles kanyart és go DV. PKPK várom a jelentkezõket!

Gugger
van egy vipers fang, Ork dual fegyo! asszem ez a full non grade, beszamolhatjuk a mi kis üzletünkbe, ha gondolod. 😄

azirafael
Nem jossz vissza?

azirafael
TE MEG MI A FASZT CSINÁLTÁL SHAERE?????

ja
azirafael
Mindenkit kivagott????

És az itemslotok számozása az hogyvan?Mert pl beraktam 8 fegyvert meg 1 shieldet és hiába katitntok másikra mindig a shildet rakja be kézbe =)

Nem tudom ben voltam a jatekbe es megis az egeszet csinalta :|

Tempered mithrill-t nem probaltam de inkabb zubei full settet veszek az is ad +4 evasiont C2 ugyis itt van nemsokara

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

SDana
A tempered mitril setet nem próbáltad PWvel? Én multkor meglepõdtem mennyit számít, mikor Reonellel küzdöttünk az arénában. Õ is 51es és thecaban volt... Elõször akkor tudott legyõzni, amikor ruhát cseréltünk és én voltam thecaban és õ az én temperedemben... Addig valahogy mindig túléltem 12 HPval 😄
Amúgy így ablakban nem csinál kis szkrínsotot a printscreen...?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

tronon =)

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

GAthersw
Jegyzettömbbel kell átírni, nem worddel és akkor nem rak bele.

01110000 01110010 00110000

Téged hogyha átirod a kari tulajdonságait pl,lvl100 10000HP stb akkor nemrak bele a foldbe? =D

GSXR
Akarok csinálni egy craftos törpét is amit min lvl2-es craftig akarok vinni. Ha valaki tudna adni ng-s fegyót neki 2 napra megköszönném.
Felajánlásokat a "Kíméljük meg Cukit" jeligére várom

azirafael

Tud valaki segiteni mit csinaljak mert megorulok!!! 3 napig semmi baj nem volt... mostmeg 10 percenkent kivag, meg laggol mint allat

azirafael
Francos netem folyton megszakad. Azt irja egy pillanatra helyi kábel nincs bedugva, aztan megint minden rendben.... csak közben kivag a jatekbol.

aszem mert ez c2 es skin és azt még nem szabad használni mert nsoft nem adta ki hivatalosan...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cukipofa miért húztad ki a neved az elsõ két képrõl? 😊

Szekijoe
Azi merre vagy ?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Lynx_TWL
ismered-e
Sejbit, a szervízvezetõ ISTENT ? 😊)

๏̯͡๏﴿

a communitiy gomb nálad sem müködik?

ehehe... nekem 384-es dsl-em van és 3-an jáccottunk, semmi gáz nem volt.

Szekijoe
Kb 7 körül jövok gémelni Ha valaki akar partyt 27-35 lvl jöhet én Gludioban jelenek meg akár mehetek egy torpe után is farmolni valamit de ha nincs jelentkezõ elmegyek OB-ba adakozó törpék elõnyben 12% kell a lvl 30-hoz az gyorsan megvan remélem utána lesz ww2+recharge ugyhogy hajrá.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

már eladtam...

Ez szép és jo de ahhoz hogy servert cisnálj kell normális net.Mikor én 512 es ADSL rõl cisnáltam bese tudtak hozzám connectelni akkora volt az ms =)

jah.. csak szolok, hogy a drop reálisan van beállitva, szal VAN drop, lvl 2-ön dobott nekem egy 15 dmg-s tört! ugy örültem mint még soha!
már csak azt kell belöni h a shopok megvegyék a cuccainkat, és kész is, real server!

sry.. vki tudna adni egy linket h honnan lehet lehuzni a játékot? 😊
thx

áh.. rájöttem, tudok neki cuccot adni, csak az baj h akkor meg a súly izé felugrik 180% körülre, meg pl egy full plate páncélt adtam neki ami ugye 234-et véd, na azt sehol sem irja ki a statusnál, szal olyan mintha nem is lenne rajta semmi (vagy nem is kell kiirnia sehol?), de végülis a súly nem számit semmit, ugyan olyan gyorsan fut meg minden, semmi változást nem vettem észre.

Cuki a +3as katanad nem akarod lecserelni +0asra+penzre?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

WTS...

- Elven Bow of Nobility 4,2 mill
- +4 Elven Bow of Nobility 5,25 mill
- Darkelven Dagger 3,25 mill
- Full Plate Gauntlets 650k

Lynx_TWL
partisan hideaway

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jól megy a kesztyûhöz😊

๏̯͡๏﴿

(áhhrggg.. fákk.. lehet ....elö kéne fizetni...grrrhh... itt szarakodok...... szar serverekkel.. egyik se joo...ghrrrr...árghhh......)

skillt még nem tanultam 21sp-böl , de ha kell az ini elküldhetem, jöhec tesztre

az a baj, h droppot még nem találtam, de gondolom ott van vhol, a karinál bármit át tudok irni (megcsináltam a frost serveres 20-as lovagomat )
de ha viszont skillt adok nekije az nem hat a szörnyekre, szal ezt nem vágom. viszont nekem annyi is elég lenne ha a dropot be tudnánk állitani, mármint nem ugy hogy egy kis keltir dobjon 3 gods bladet , hanem reálisra, jönnének elöször kis páncélok meg kardok stb... nem csak 10 adneak meg alapanyagok mint azon a masik külföldi serveren... szal a server megy meg minden, lehet fejlödni. a shopkban viszont gond van az eladásssal, pl a DE városban nem tudom eladni a kezdö tört, be se hozza sell dobozt....

200K volt a cuccos amit vettem maga az ostromra
(ss stb)

Baszkurátor
Gratula Petyóca! 😊

grat
hogy vesztettél 200k t ?

Ma este eletem elso Kastely ostroma!
Klanom (Forbidden) es meg paran mentunk Giran kastely ellen SOC urallta.
Sikerult! Kozel 30%-ot veszitettem meg 200K-t
Lag nagyon durva volt de super jo elmeny volt.
Idom nem volt kepeket csinalni. Majd rakok fel ha kapok haveroktol ^^
Giran kastelya Bartz -on Forbidden-e ^^

vettem sapka darabkát este megcsinálom!
40k/design áron szal ha neked ok akkor kérnék 7*40kt a sapkáért

Pár kép....

Legszebb íj a játékban... 😊

Legszebb kard.... 😊

Legszebb páncél... 😊

GSXR
Most gludin fele vagyok de itt csak desertereket láttam.
Nem lehet hogy összekevered?

SDana
Mindenhol vannak, ahol tábor nincs... Õk a tartalékosok 😊
Van gludin környékén egy vagonnyi, északra, délre egyaránt. Meg a wasteland északi részén is...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GSXR
Ol Mahum Reserve-t hol találom? Mahum táborba nem láttam ilyet. Kellene d ss recept 1/64-be dobja spoilra. Vagy vkinek elfekvobe esetleg?

WTB brig helmt design! 35-40k 7*3 db

vannak emberek akik piaci ár felé ért venék az nem kulturált!

"kulturált áron" <<<<<< ez teccik

WTS (kulturált áron)
2100 c.coal
190 metalick fiber
57 cord
433 suede
806 thread
298 varnish
223 silver nugets
38 hgs
3 sop