Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén kiléptem az INQ-ból, mert reményeim szerint mire lejár az 5 napos üresjárat, addigra Ricnek meglesz az SP je és akkor mehetünk klán kvesztet csinálni! A probléma az, hogy hétközbe nincs sok idõm játszani, és azt a kis idõt nem szeretném party szervezéssel meg rohangálással tölteni. Clan chat most nincs ugye, így nehezen találok partnert egy gyors és hatékony partyhoz Giran közelében. Szal a legjobb lenne DV be besurrani esténként. Elég lenne akár 2-3 ember is 1-2 órára, mert végre megvan a Divine set em és solo az en esetemben, fõleg most robe-ban egyszerüen = a halállal. Nem kell semmi extra szervezés, Giran gyüjtõponttal délután-estefelé veszünk egy éles kanyart és go DV. PKPK várom a jelentkezõket!
Tempered mithrill-t nem probaltam de inkabb zubei full settet veszek az is ad +4 evasiont C2 ugyis itt van nemsokara
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
Amúgy így ablakban nem csinál kis szkrínsotot a printscreen...?
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
Felajánlásokat a "Kíméljük meg Cukit" jeligére várom

Tud valaki segiteni mit csinaljak mert megorulok!!! 3 napig semmi baj nem volt... mostmeg 10 percenkent kivag, meg laggol mint allat

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
12% kell a lvl 30-hoz az gyorsan megvan remélem utána lesz ww2+recharge ugyhogy hajrá.Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
már csak azt kell belöni h a shopok megvegyék a cuccainkat, és kész is, real server!

thx
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
- Elven Bow of Nobility 4,2 mill
- +4 Elven Bow of Nobility 5,25 mill
- Darkelven Dagger 3,25 mill
- Full Plate Gauntlets 650k
, de ha kell az ini elküldhetem, jöhec tesztre
)
de ha viszont skillt adok nekije az nem hat a szörnyekre, szal ezt nem vágom. viszont nekem annyi is elég lenne ha a dropot be tudnánk állitani, mármint nem ugy hogy egy kis keltir dobjon 3 gods bladet
, hanem reálisra, jönnének elöször kis páncélok meg kardok stb... nem csak 10 adneak meg alapanyagok mint azon a masik külföldi serveren... szal a server megy meg minden, lehet fejlödni. a shopkban viszont gond van az eladásssal, pl a DE városban nem tudom eladni a kezdö tört, be se hozza sell dobozt....
(ss stb)
hogy vesztettél 200k t ?
Klanom (Forbidden) es meg paran mentunk Giran kastely ellen SOC urallta.
Sikerult! Kozel 30%-ot veszitettem meg 200K-t
Lag nagyon durva volt de super jo elmeny volt.
Idom nem volt kepeket csinalni. Majd rakok fel ha kapok haveroktol ^^
Giran kastelya Bartz -on Forbidden-e ^^
40k/design áron szal ha neked ok akkor kérnék 7*40kt a sapkáért
Legszebb íj a játékban... 😊
Legszebb kard.... 😊
Legszebb páncél... 😊
Van gludin környékén egy vagonnyi, északra, délre egyaránt. Meg a wasteland északi részén is...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

2100 c.coal
190 metalick fiber
57 cord
433 suede
806 thread
298 varnish
223 silver nugets
38 hgs
3 sop
7 steel