Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
ebben a játékban nem egyedül kell gyakni!
bonebreakerrõl: 2 napja árulnak giranban 8 misiért, nem hiszem, hogy el fog kelni
ezeknek a reális ára max 4,5 milla szvsz
Egyébként...: Tempest? Hehh... Pont a legjobbakhoz.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Én reggel 4-kor kelek,tehát amikor Ti indultok crumába akkor én megyek csicsikálni....
Na najd 7végén.
ez legalább sikerült...
Sztem naon jól néz ki!

ui.: egyebkent nekunk ez dobta a Ghost Stuff ot es egy ora alatt el is ment 4M-ert, ugy hogy kerestek nem is arultuk!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Az ELSt is veszik akár 7 milláért is... Azok veszik, akik pl csinálni akarnak egy törpe altot és már amúgy tele vannak pénzzel... Pont nekik készül az ilyen fegyver.
10 millért már olyan C-s fegyvert lehet venni.........
Kérdés. Kit érdekelne bonebreaker összerakása? 3 lény dobja a játékban a fejeket, ugyan ezek dobják a teljes fegyvert is. Ezek pedig: Adherent of Antaras Skyla (41), Stakato Queen Zymna (43), Timak Orc Solidier (42). Akit érdekelne egy ilyen irányú RAID az irjon nekem, mert 10milláért árulják a Bonebreakert a jatékban... és ugye ez a legjobb D-s fegyó.
Közkivánatra módositás!!! Este 22.00 órakor Cruma lvl1 party! Mindenkit várunk lvl 25-38 között. (igy remélem mindenkinek jó) Találkozó a bejáratnál. Mindenki nézze át a Prime Guide-ban a fontos információkat...pl: merre kell menni, melyik monszta agro, csoportos stb.
Lehet, hogy csak az én szegényes angoltudásom az oka, de úgy tûnik, mintha a GMek se tudnák, hogy mi volt az a nagygonoszgyün beszólás... Különben miért kellen vizsgálniuk a dolgot...? 😊
Ugyhogy jöjjönek a lvl 25-38 közötti playerek Crumaba ma este 22.00 órára! Én is jövök Esztibabaval (mindjart lvl 35)
Bizonyára elkerülte éles elmédet ama apró megjegyzés miszerint a fegyót kölcsön kértem volna 2 napra. Tehát csak pont addig amíg imádott Craftboy barátom megküzd a lvl20-ig rá leselkedõ veszélyekkel. Utána mint menõ lvl2-es craftos egy csomó mindent összetudott volna tenni (VOP, HGS, Silver Mold, Cord) Ugye ezekre a dolgokra neked is szükséged szokott lenni?!
Terveim szerint Giranba campelne állandóan a robe ruhájában és a receptekkel a zsebében minden más felszerelés nélkül szabad használatra. Ennek ellenére Te pár adena miatt megakadályoznád reményteli jövõjét és boldogulását a piaci élet útvesztõjében!
vagy csak sztrajkol es azert nincs bent ircn?😊
nem is volt semmi gond csak hirtelen az 5 fõs partyból ottmaradtam egyedül az egyik folyosón mert mindenkit kidobott a szerver csak engem nem a törpe tankok persze a folyosón connecteltek be de a 2 könnyûpáncélos a repawnolt szoba közepén mire kivilágosodott nekik a képernyõ addigra meghaltak. (jaja én voltam a hülye probáltam közelebb menni hogy gyógyítsak a haveron) Legközelebb majd megvárok mindenkit a városban
(áh ehhez nekem túl nagy szivem van inkább velük halok)Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Mert nincs másik healer Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
DEADMAN'S STAFFOT!!!!!!VALSZEG ELADO!😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
tegnap is pl elmentünk klánommal giants cave mélyére barifokat farmolászni meg ami épp akad. 3 termet tartottunk tisztán úgy hogy lövésem sem volt hol vagyunk, csak mentem a góré után. mindenki tudta, hol a helye. jó, oké, tény hogy magasabb szintû és tapasztaltabb játékosok voltak mind. imádtam a partiösszetételt 😊 volt minden: prophet, Swordsinger, én mint BD, shilien knightok, DA, gladi, tõrös dd, nuker. megállíthatatlanok voltunk 😊
Shaere: ok, nem gond csak kicsit megilyedtem, mi lett velünk (nameg elkerülhetõnek tartottam volna a halalálod). Egyébként a multkori Ant Nest partin használtam el 2 res scrollt ezért volt csak 1 nálam... minig hordok magamnál😊Dzsasztinkész
nekem is ez volt megosztott geppel neteztunk ocsemmel, es az o gepe csinalta ezt
fasza uj kabelre lett kicserelve, es megjavult( 15 mteres patch kabel volt ne mgyari)
a szaladás és fordulás után viszont a kis hely miatt a nézetem mindíg 2-3 lépésnyit mutatott ezért haltam csak bele. Mégegyszer felhívnám a figyelmet ha új dungeonba megyünk akkor a tapasztalt játékosoknak akik már akár több karakterrel is végigirtották a dungeont kéretik elmagyarázni a healernek hogy merre meddig lehet/kell szaladni ha gáz van. Mert az lehet hogy te tudod hol vagy épp de én általában csak a 3. alkalomra memorizálom le az egész alaprajzot. Minden új helyen tapasztalataim szerint minimum 2-3 szor meghalok ha nem ismerem a helyet!!! Egy robe nem egyenlõ egy könnyüpáncéllal pláne nehézzel. Ja ez minden magyar playernak szól (akinek eddig nem adtam)találkozáskor kéretik tõlem kérni 2rez scrollt ami nálad marad de csak és kizárólag az én feltámasztásomra kérek tartalékolni
Ha engem támasztasz fel vele adok ujat ha mást akkor kéretik ujjat beszerezni(meglepödtem hogy a két törpénél összesen max 1 rez scroll volt
)Bármikor mehetünk Crumába csak valaki nekem közben magyarázza mi merre van. 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gondoltam hátha bejõn 😄