Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Nah igen, ez igaz, de pl. nagyobb fegyoval kevesebb speckot kellene nyomnom, es maradna mannam, igazan DD-zni. pl. Mert most party is ugy nez ki hogy ha nincs rendes tank akkor en vagyok, marpedig egy 2-3 fos partynal, ha meg sargakat is olunk eleg rendesen kell healingelni, pedig thecam van, elvileg legnagyobb ruci, pdef set bonus stb. Ezert nyomom szep szammal a skilleket es elfogy a manam, akkor meg ugyan ott vagyunk hogy johet a heal! Szoval sehogy sem jo ez ugy erzem 😄 Persze egy 9 fos party az igazi, nah de most oszinten, mikor latunk mi olyat? mert nem gyakran 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
Bár furcsa, hogy miért nem aktív a kláncset... Csak nem fényképbolt? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
GRAT

gPROject
party, party, party
ebben a játékban nem egyedül kell gyakni!

bonebreakerrõl: 2 napja árulnak giranban 8 misiért, nem hiszem, hogy el fog kelni
ezeknek a reális ára max 4,5 milla szvsz

SDana
Grat, szerintem érdemes lenne használnod eladás helyett...
Egyébként...: Tempest? Hehh... Pont a legjobbakhoz.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Crumába sajnos nemtudok menni.
Én reggel 4-kor kelek,tehát amikor Ti indultok crumába akkor én megyek csicsikálni....
Na najd 7végén.

ELS-öt már vagy 5 napja árulják 6 millért....

Baszkurátor
pfff,mitgondolsz hogyé vettem a +3-as Staff of Lifeot??

4 db sikertelen craft után ez legalább sikerült...

Sztem naon jól néz ki!

csuzlee
Szanalom jatek! Timak Orc Soldier lvl_42-es mob dobja a best D-Grade-s fegyvert, amikor mar ahhoz hogy jol tudj haladni, min a best C-G fegyo kellene 😄 Ez hol jatszhato es elvezheto jatek? 😄DD

ui.: egyebkent nekunk ez dobta a Ghost Stuff ot es egy ora alatt el is ment 4M-ert, ugy hogy kerestek nem is arultuk!

B@lu
de mar az is el van tulozva

B@lu
jaja de a top D fegyoknak 4 M korul van az aruk

SDana
Veszik bizony.
Az ELSt is veszik akár 7 milláért is... Azok veszik, akik pl csinálni akarnak egy törpe altot és már amúgy tele vannak pénzzel... Pont nekik készül az ilyen fegyver.

SDana
A queen leölésében segítek szívesen. Elcsalom a csicskáit, ti meg lecsapjátok a kvínt... Aztán leszeditek a csicskákat rólam 😊

Az egy dolog, hogy 10 milláért adták. Szted veszik is?😛P
10 millért már olyan C-s fegyvert lehet venni.........

azirafael

Kérdés. Kit érdekelne bonebreaker összerakása? 3 lény dobja a játékban a fejeket, ugyan ezek dobják a teljes fegyvert is. Ezek pedig: Adherent of Antaras Skyla (41), Stakato Queen Zymna (43), Timak Orc Solidier (42). Akit érdekelne egy ilyen irányú RAID az irjon nekem, mert 10milláért árulják a Bonebreakert a jatékban... és ugye ez a legjobb D-s fegyó.

GSXR
Háháháh joasjoas nem jött be te sóher

GSXR
okok! sajnos a 7en csak max du. 3ig vagyok gépközelben utána nemtudok játszani szóval max 7végén tudnánk elboltolni vagy délelõtt bármikor. 10 boots design és 12 robe fabric kellene. malruk succubus turen dobja (1/30) spoilra a robe cuccot szóval bántsátok õket rendesen😊

Gugger
Gondoltam hátha bejõn 😄

SDana
Ha esetleg sok kínai vagy akárki rendetlenkedne (mennyetekafenébe stílusban), akkor riasszátok a klánt és megyünk megtorolni 😊

azirafael

Közkivánatra módositás!!! Este 22.00 órakor Cruma lvl1 party! Mindenkit várunk lvl 25-38 között. (igy remélem mindenkinek jó) Találkozó a bejáratnál. Mindenki nézze át a Prime Guide-ban a fontos információkat...pl: merre kell menni, melyik monszta agro, csoportos stb.

SDana
Találtam egy érdekes képet...:

Lehet, hogy csak az én szegényes angoltudásom az oka, de úgy tûnik, mintha a GMek se tudnák, hogy mi volt az a nagygonoszgyün beszólás... Különben miért kellen vizsgálniuk a dolgot...? 😊

azirafael
Dehogynem te kivétel vagy drága...no...nesirjál.

ok,majd bizniszelj hovival,de csak boots van
Tuti hogy jöhet mindenki 25-38 szint között crumaba, hiszen nincs olyan nagyon sok player mar ezen a szinten sajnos. Aki van az meg kell mind!

Ugyhogy jöjjönek a lvl 25-38 közötti playerek Crumaba ma este 22.00 órára! Én is jövök Esztibabaval (mindjart lvl 35)
Baszkurátor

GSXR
Szyl avadon robe fabric és boots designra tuti vevõ vagyok. Ha van eladód pls tedd félre nekem.

GSXR
Kedves Barátom!

Bizonyára elkerülte éles elmédet ama apró megjegyzés miszerint a fegyót kölcsön kértem volna 2 napra. Tehát csak pont addig amíg imádott Craftboy barátom megküzd a lvl20-ig rá leselkedõ veszélyekkel. Utána mint menõ lvl2-es craftos egy csomó mindent összetudott volna tenni (VOP, HGS, Silver Mold, Cord) Ugye ezekre a dolgokra neked is szükséged szokott lenni?!
Terveim szerint Giranba campelne állandóan a robe ruhájában és a receptekkel a zsebében minden más felszerelés nélkül szabad használatra. Ennek ellenére Te pár adena miatt megakadályoznád reményteli jövõjét és boldogulását a piaci élet útvesztõjében!

van eleg😊
SDana
De, nekem kell a helmet 😊

nem kell zubei helmet vagy avadon robe recept?
😊)
😊)

SDana
Sote le volt lõve... Akart szegény csak nem hagyták 😊

erre mit mondjak? grat a proginak....

koce, megjott😊

Dana, kedvenc demonod epp merre koszal?😊
vagy csak sztrajkol es azert nincs bent ircn?😊

SDana
Én is voltam annó FTben lvl24en, dev setben... Meg is csapkodtak párszor, de szerencsére voltak jó kis tankok is 😊

Szekijoe
Mi is 2 szoobát tudtunk tisztán tartani Forgottenben úgy hogy én a végén már csak recharge-okat nyomogattam nem is volt semmi gond csak hirtelen az 5 fõs partyból ottmaradtam egyedül az egyik folyosón mert mindenkit kidobott a szerver csak engem nem a törpe tankok persze a folyosón connecteltek be de a 2 könnyûpáncélos a repawnolt szoba közepén mire kivilágosodott nekik a képernyõ addigra meghaltak. (jaja én voltam a hülye probáltam közelebb menni hogy gyógyítsak a haveron) Legközelebb majd megvárok mindenkit a városban (áh ehhez nekem túl nagy szivem van inkább velük halok)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Nyugi én még csak most léptem 30-ra ha én nem megyek akkor senki Mert nincs másik healer

Baszkurátor
Akkor én mint lvl 31-es nemis mehetek????

FIGYELEM!!!DROPOLT A PROGI!!!HIHETETLEN!!!!😊))
DEADMAN'S STAFFOT!!!!!!VALSZEG ELADO!😊
Nethyrrea
meg különbenis mindhárom képen látszanak a c2-es skinek 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha dionból az úton mész wasteland felé, majd a híd után letérsz az útról, ott fogsz találni közvetlen a wasteland kanyon elõtt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

azirafael
Figyelem lvl 32-38!!! Este Cruma lvl1 Partizás!!! Jöjjön minedenki aki ráér, találkozó 22.00 Cruma bejárata elõtt. Mindenki legyen pontos!!!

Nethyrrea
addig általában nincs gond amíg a partivezetõ tudja merre menjen, neked csak követni kell. max az elején elmondja hogy mi aggro, mi nem. azt meg minden healernek tanulópénznek kell megtanulnia, hogy ne a mobok közelébõl gyógyítson mert akkor mindegyiket magárahúzza, és általában nincs az a battleheal ami segítsen rajtad.

tegnap is pl elmentünk klánommal giants cave mélyére barifokat farmolászni meg ami épp akad. 3 termet tartottunk tisztán úgy hogy lövésem sem volt hol vagyunk, csak mentem a góré után. mindenki tudta, hol a helye. jó, oké, tény hogy magasabb szintû és tapasztaltabb játékosok voltak mind. imádtam a partiösszetételt 😊 volt minden: prophet, Swordsinger, én mint BD, shilien knightok, DA, gladi, tõrös dd, nuker. megállíthatatlanok voltunk 😊

azirafael
Köszi szépen... én is erre gondoltam, buzgeráltam is a kábelt folyamatosan.

Shaere: ok, nem gond csak kicsit megilyedtem, mi lett velünk (nameg elkerülhetõnek tartottam volna a halalálod). Egyébként a multkori Ant Nest partin használtam el 2 res scrollt ezért volt csak 1 nálam... minig hordok magamnál😊Dzsasztinkész

Nethyrrea
ha megnézed a hivatalos oldalon, vagy orphuson, mindkét helyen írják, hogy engedélyezték a c2 skin pack használatát.

B@lu
cserelj kabelt
nekem is ez volt megosztott geppel neteztunk ocsemmel, es az o gepe csinalta ezt

fasza uj kabelre lett kicserelve, es megjavult( 15 mteres patch kabel volt ne mgyari)

Szekijoe
Tegnapi Forgotten nekem tetszett. A végén a party server connected down kicsit keresztbe tett a jó hangulatnak. Azi én csak kicsit mentem elöre hátha tudok gyógyítani. De rámagróztak a szaladás és fordulás után viszont a kis hely miatt a nézetem mindíg 2-3 lépésnyit mutatott ezért haltam csak bele. Mégegyszer felhívnám a figyelmet ha új dungeonba megyünk akkor a tapasztalt játékosoknak akik már akár több karakterrel is végigirtották a dungeont kéretik elmagyarázni a healernek hogy merre meddig lehet/kell szaladni ha gáz van. Mert az lehet hogy te tudod hol vagy épp de én általában csak a 3. alkalomra memorizálom le az egész alaprajzot. Minden új helyen tapasztalataim szerint minimum 2-3 szor meghalok ha nem ismerem a helyet!!! Egy robe nem egyenlõ egy könnyüpáncéllal pláne nehézzel. Ja ez minden magyar playernak szól (akinek eddig nem adtam)találkozáskor kéretik tõlem kérni 2rez scrollt ami nálad marad de csak és kizárólag az én feltámasztásomra kérek tartalékolni Ha engem támasztasz fel vele adok ujat ha mást akkor kéretik ujjat beszerezni(meglepödtem hogy a két törpénél összesen max 1 rez scroll volt )Bármikor mehetünk Crumába csak valaki nekem közben magyarázza mi merre van.