Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck TH 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Song of Hunter+Prophet DW+Focus+BD Dance of Fire=HALÁL
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tudom csalás, én is ellenzem minden más gamában, több mmo-ban játszottam sose hazsnáltam semmilyen csalást, egyedüli kivétel az l2 ez alol, mert itt normális körülményke között esélytelen vagy elérni "normális" szintet, nincs hozzá unalomüzû másodlagos skillek (craft vagy bármi), csak farm, nincsennek questek amik lekössenek, vagy ami van az is bugyuta. 40ig még van is célja az embernek, de utána még inkább céltalanná válik ajáték, aminek nem látod avégét..
Nem sokáig leszek én se, amint kijön Eq2 vagy wow már itt se vagyok, addig viszont fogok botozni, ha épp ugy tartja kedvem, nemtom ez miért fáj neked, nem bántalak vele, nem vezsem el apénzed, nem beszélek veled csúnyán, stb..
A kezdet kezdetén az összes nagy klán, álá IC is szétdupolet, kihazsnlt minden szart, csak ezt mindeki elfelejti..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de azért gondolj bele, ha hajlandó még a party ss-t is használni, akkor két tõrös, egy prophet, kioszt akár 1500dmg másodpercenként
jó lenne kipróbálni, be keresni kellene egy singert az egyik dv-s partynkhoz
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ja, és nem fair a többi playerrel szemben.......
Én még nem próbáltam egy ingyenes szervert, de jót nem nagyon hallottam róla.
Ha az "eredetivel" szeretnél játszani, akkor elõször ~10e Ft.-ot kell fizetned és kapsz egy hónap ingyen játokot. Utána minden hónapban ~3e Ft.
Szeretnék játszani ezzel a gemmel, és ha lehet adjatok némi kis infot.
melyik ingyenes szerverre éri meg felmenni, hol vannak magyarok, ilyen ingyenes szerverre egyáltalán érdemes e menni, és mennyibe kerül a rendes szerver (és ott mennyi magyar van)?.... köszi
no kb ennyit tudsz te is rólam, mint másrol is
lvl43,5 vagyok, ebbol kb ,75%jött botbol, 40ig hozzá nem nyúltam, aktívan játszottam 40ig, kivéve egy kihagyást amikor befejeztem jó ideig, 41 kézzel, 42 kézzel, és a 43amba gyúrt bele a bot 75%-t kb, lehetett volna több is, de hot láma vagyok hozzá és sokkal többet buktam mint nyertem vele hehe.
Ja és tartom hogy gyerekes vagy, ez iszonyat szar duma, hogy le se szart, ha tudtad botol mi mást vártál? Az meg kifejezetten nevetséges, hogy ezért még meg is ütöd..Egy idejáró ember pl le is pk-zott mr saját klántársát, mindd nevetésges számomra, már bocsi.
K, neked az a jó , itt fröcsöghetsz hogy kézzel toltad fel a karid, k, örülök, ügyes vagy, grati, de mást ne baszogass, hogy máshogy játszik.
Aki akar szopja végig a lvl80as szintet kézzel, õ dolga, én drukkolok neki, hajrá..
szóval, ha lenne egy magyar ssinger, brutális partik lehetnének
multkor cuki kapott ilyen büfföt, hát ne tudd meg... 10 ütésbõl min. 9 critical, szóval, ha van egy jó kis tõrös party ssingerrel, prophettel az megálíthatatlan
lehet hogy szerinted gyerekes, de engem pl bosszantott hogy visszatértem szokásos farmolóhelyemre és azt látom hogy egy gather ott ül, köszönök neki, le se szar, hanem szépen feláll és megy mobot ütni. most biztos meg fogom kapni megint hogy akkor éppen nem voltam ott. egyébként meg nem pkztam le, csak megütötem. ennyit már te is tudhatnál a botodról hogyha megütik, kilép. mivel ha jóltudom a te karid játékidejét is 80%-ban a bot végzi helyetted.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ugyhogy tessek csak csodalkozni Zoli zombisagan😊
De ez most leginkabb Zoli erdeme, en alig toltam most(nem volt gepem, viszont az uj gepem viszi girant folyamatosan max grafikaval😄)

..ha megsem itt egy cim:
ingye serverek
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
kaptam egy eq2 accot, oszt azzal funolok, ezért kcist kevesebbet vagyok mostanság (moondhatni 1 hete nem nagyon logoltam be), fujd le aport rola, és benézek valamikor érte.
Egyik este életet akartam varázsolni az MI-l, el is mentem aludni asszonykához, de mikor reggel hazabaktattam fürdcsizni, ámos fejjel konstatáltam az MI megint minuszba vágott lol 3 %al😊)
Hiába nem megy ez nekem lol
véleményemet is tudja sztem mindeki, hogy faszság pe pk-ni saját honbelidet, erõsködjetek máson
amugy se vágom, hogy más logod van elvileg már, akkor semmi közöd hozzá, szal nemtom miért fáj a dolog, de gyerekes amit csináltál az biztos
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
És fizetõs. A kulcs 10e pénz, egy hónapi játékkal. Utána havonat 3e pénz.
Mivel uj vagyok azt szeretném megkérdezni, hogy hogy megy ez a játék. Arra már rá jöttem hogy online, de fizetõs? Meg letöltöttem a netrõl a fullt, de installnál nem kérte a harmadik cd-t.
Meg most elindítottam, és ugye upgradel, de mindig ilyen sokáig?
Képekrõl teccik a játék, bárcsak futna.
Egyébként mostanában te is nagyon belendültél, már 50es vagy 😛
Egyébként elf tankot elég nehéz lenne felhúzni hamar megfelelõ szintre 😊
Ric, nincs kedved ilyenre elcserélni az ijjászod? 😊