Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuki, ha esetleg el akarod adni a zubei cuccokat, akkor engem érdekel a cipõ, a sapka és a kesztyû 😉
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Egyébként most péntekig nemm leszek a játékban, de a hétvégét végig nyomom... csinálni kéne valami jó kis partyzást. Írjatok privátba ha van ötlet. Csá
Értesítem Önöket, hogy az Önöknél biztosított Ferrarim totálkárosra
tört.
Csak jelezni szeretném, mert amúgy leszarom!
Tisztelettel:
Szemlédi András ötöslottó nyertes
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Én most ba**tam el egy avadon csuka craftot, de a kesztyû sikerült.
Már csak az avadon boots kell az avadon setemhez, és akkor már nem csak zubei lesz 😊
Majd felébredsz!
WTB 4 avadon boots design, 11 robe fabric , 7 gloves part
Szyl , Hóvirág esetleg valami?😉
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ki vár mit hol miért?
valaki írhatna részletesebben is adologrol😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Latom 3/3 adem rignet failedeltel😞 Yewelleryk tobbseget 90%al erdemes csinalni.
Meg hogy a fenebe szereztel 3 recipet?
Vhogy szerezz ma nekem 1et plz, adok erte 150k-t😊Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mellesleg milyen hex konyvrol beszelsz?😊
Az alatta lévõ rész meg arról szól, hogy jelenleg Bs cuccot csak 80 vagy 60%os eséllyel lehet gyártani. Persze a nagyobb százalékhoz több alapanyag is kell. C2ben a 80as helyett majd 100%os lesz. Tehát lesz 60%os talán összejön és több anyagért 100%os tuti kraft.
majd bemásoljátok 😊
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=137048&poll_id=0&warned=y
Avadon Circlet. Shotot nem csináltam mert ugysem látszik. Majd a Robe-ról😄
Thx!
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Tudsz csinálni egy craft Shopot, amibe betudod pakolni a materialokat+ a receptet, ezzel üldögélsz ki, és a playerek mikor eladnak neked cuccot, akkor automatikusan hozzáadódik a Craft shophoz, ha megvan minden alapanyag, akkor automatizálódik a craft, és elkészíti az itemet.
Összesen 10 receptet tudsz egyszerre így hazsnálni.
a bgrades cuccot én is csak félig értem: tán a sikerességi ráta növeksik 100%-ra, a 2ik sort nem vágom..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
13.4 Craft Shop
* Dwarves may now set Craft Shops as well as Buy/Sell.
- Select Craft Shop under Action Tab
- Place Items to create under shop in the form of your Recipe
- Upon placement, pop-up of how much you are wanting to charge will appear
- When other players click on your Craft Shop, players see the names/grades/cost/success rate of items
- Up to 10 Recipes can be placed on a Craft Shop
- Rest are same as normal crafting.
What I'm wondering from the patch notes it says:
13.5 Crafting Related Changes
* Existing B-grade or higher recipes will automatically be changed to 100% success rate
* Future B-grade or higher recipe drops will either be 60-70% or 100%
That mean there will 2 different recipes /item?
eg. doom plate rec. A (60-70%) and doom plate rec. B (100%)