Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy sztem jó cserét csináltál, SR-l unalmasabb kari nincs (igaz ez bármilyen ijjászra).
Milyenek az elsõ tapasztalatok amúgy? hogy tetszik?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lehet, hogy nem így van, de tisztára úgy néztek ki ketten Celionnal, mint egy átlagos tápbotparty 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Eddig Avadon Circlet 😊
Avadon Boots 😊
Avadon Gloves 😞
WTB avadon gloves part & recipe
WTS divine boots (39 pdef top c, óccsó nagyon pm)
hivtalak volna, mert mellettem ölt whiteric és eszembe jutottál, de nem is vagy bent 😛P
ezt a randa thecat remélem 52-ön gyorsan lecseréled szép zubei szetre, mert az valami gyönyörû, ez a rongy meg nem méltó hozzád 😛
már 5,5 misiért veszel alsót+felsõt, a többit meg 1,5 millából megcraftolod(ha sikerül, de miért ne sikerülne? 😊)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Minden paryba benne vagyok.. pm me
Majd felébredsz!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
senkitöl egy szóval nem halottam még itt, hogy botozom , és hüde kurva jó vagyok
csak az feltételezett iyleneket eddig, aki nem botol, érdekes nemde?
sztem egy embert nem az l2beli pályafutása, vagy botozás vagy nem botozása alapján kéne megítélni
ebbe az az érdekes, hogy pár emberrel itt egász szépen elpartyztunk, jókat nevetünk, most meg mintha valami alsóbbrendû lények lennénk lol
nem értem ezeket a pálfordulásokat

nem sok sikerélményetek lehet az életben, hogy ilyen eszközökkel akartok nagyobb eredménytt elérni, amit utána büszkén mutogathattok: "Én kitartó munkám szüleménye ez a karakter!"
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
01110000 01110010 00110000
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Elrontottam egy B kraftot, lehet kárörvendeni is mint például:
- Isten nem BOTtal ver. bottal éééérted, vagy pl
- Úgyis bejön az ára éjjel stb
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
sok ing vár kiosztásra szal nyugottan tesék felvenni!
egyébként srácok botozom! lol!?!?!
engem senki nem szivat? pff
szal hajrá utáljuk a másikat est!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
BTW szerintem nem volt világos hogy földba döngölve le PKztad, vagy csak rácsaptál egyet, és lévén úgy van beállítva neki bot, nyomta egybõl logout-ot, és az egész probléma ebbõl adódott. De örülök, hogy ennyire jól megy a sorotok, hogy az életben ez számotokra a legnagyobb probléma, mikor én még itt szopok melóba 😛
Egyébként Ric, nem tudom, hogy miért akarod elcserélni...? Az SR még mindig jó klassz nem csak szólóra (lasd a megjegyzést, miszerint a lvl70es elitIC csapatnak zatutic, az SR a tankja...). És pont TH...? 😊 Annyi van belõle, mint retek, aztán majd C2ben a sok rerollolt dobja és megy vissza AWnak, mert ott a mighty mortal SAval már az AW lesz a király a nagy sebzése miatt... De mind1, te tudod 😊
Aztán majd olvashatod a 'kiakarfeltápolni' hírdetéseket az orphuson a saját neved alatt, mint Gather 😄
persze lehet mondani, ez pvp játék, és ezeket ahelyzeteket pl igy lehet megoldani, de ha ismerem, és magyar, engem marhára nem zavarna..
magas iq-u emberek ilynekor megütik a másikat😊
nekem eszembe nem jutna hogy megüssek valakit, akármit csinál, ha nem reagál bizti botozik, hát farmolok tovább, de bennem ez nem szül aggressziót, nem csökkentebb képességû ember szememben aki botozik
Ahhoz kéne iq, hogy betudja pár ember fejezni a másik baszogatását, de ez nehéz, kezdem belátni..😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lol
annyi baj legyen