Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
már te is ilyen gazdag vagy? ezekszerint en vagyok a a legcsóróbb, és még csak solozni sem tudok 😞

Jockey
asszem aktualizálnod kellene az aláírásod:-)
amúgy sztem jó cserét csináltál, SR-l unalmasabb kari nincs (igaz ez bármilyen ijjászra).
Milyenek az elsõ tapasztalatok amúgy? hogy tetszik?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Nyakadba akasztott SEvel könnyû 😊
Lehet, hogy nem így van, de tisztára úgy néztek ki ketten Celionnal, mint egy átlagos tápbotparty 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Jockey
grat

Baszkurátor
Tyúúúúúú Nethy,egyre brutálisabb leszel!!!!!GratS

GRAT

Nethyrrea
na, tegnap este nagynehezen összejött a dual katana 😊 szerencsére rögtön akadt vevõ a dul stormajimra, és elõször shoutolt valaki eladó katanát kerek 5 milláért, helybõl megvettem. és láttam egy másikat 5.5-ért. azt is megvettem és összeraktam. így nagyjából annyiból jöttem ki mintha craftolni akartam volna õket. csak kicsit gyorsabban. szóval mostantól 3 weapon enchant scrollra és az avadon szetemre koncentrálok 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
plz nekem az SE-met egy 60-as SE-re cseréld már el.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
téged akkor is utállak

Acro
Ha Acro bonyolítja a cserét akkor nincs átverés

Khold- 52 SR

GSXR
Kösz azért! A lényeg hogy legalább a csizma jó lett. Csak az bosszant hogy a kesztyûhöz nehezebb összeszedni a cuccokat.
Eddig Avadon Circlet 😊
Avadon Boots 😊
Avadon Gloves 😞

WTB avadon gloves part & recipe
WTS divine boots (39 pdef top c, óccsó nagyon pm)

gPROject
Bitang mail ment!

gPROject
minden partyban?
hivtalak volna, mert mellettem ölt whiteric és eszembe jutottál, de nem is vagy bent 😛P
ezt a randa thecat remélem 52-ön gyorsan lecseréled szép zubei szetre, mert az valami gyönyörû, ez a rongy meg nem méltó hozzád 😛
már 5,5 misiért veszel alsót+felsõt, a többit meg 1,5 millából megcraftolod(ha sikerül, de miért ne sikerülne? 😊)

HUNrricane
Egy kis riziko belefer 😊

Majd felébredsz!

Az ilyen cserek hogy mennek? Nem feltet hogy atvagnak?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

HUNrricane
Whiteric-et szedjetek ki a friendlistbol es invitaljatok az uj karim plz 😊

Minden paryba benne vagyok.. pm me

Majd felébredsz!

Free szervereknél nemtom hogy hogy van de ha a normál gémmel akarsz játszani akkor elõszõr elõ kell fizetni.

HUNrricane
Az uj karim 😊)..

Majd felébredsz!

Na a játékkal kapcsolatban. Mondtátok van ingyenes szerver, de a játék nekem rögtön az ID-t kéri. Valami segítség? Vagy lehet ingyenes ID-t is kérni?

Mit akarsz a golfommal😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
1 általán nem ide tartozik de már rég láttam iylen képet :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Tuggyátok mit, most ezt az utolsó pár napot én i kihasználom, már unom azt, hogy mindenki aki 4-5 szinttel alacsonyabb volt az már +1/+2 szintel ver.Szal Vasárnapig PWR lvl minden eszközzel.

Jockey
én erre azt szoktam mondani mindenki magábol indul ki
senkitöl egy szóval nem halottam még itt, hogy botozom , és hüde kurva jó vagyok
csak az feltételezett iyleneket eddig, aki nem botol, érdekes nemde?
sztem egy embert nem az l2beli pályafutása, vagy botozás vagy nem botozása alapján kéne megítélni
ebbe az az érdekes, hogy pár emberrel itt egász szépen elpartyztunk, jókat nevetünk, most meg mintha valami alsóbbrendû lények lennénk lol
nem értem ezeket a pálfordulásokat

Sáska
És sztem senki nem veri a mellét azok közül, akik botoznak, hogy bazze de májer vagyok, lvl783424-es vagyok

Sáska
EZ EGY JÁÁÁTÉÉÉK... sztem nem kéne ilyen messziremenõ következtetéseket levonni. amúgy meg ez a bot téma már tényleg booooooooooooooring

Taptarap
na, te inkább ne is mondj semmit

Taptarap
nekem már kedd óta az van.

Taptarap
elég szánalmas számomra, hogy még büszkék vagytok a botozásra.nem sok sikerélményetek lehet az életben, hogy ilyen eszközökkel akartok nagyobb eredménytt elérni, amit utána büszkén mutogathattok: "Én kitartó munkám szüleménye ez a karakter!"

GAthersw
Eleve ezen a bot témán tök felesleges lovagolni, Vasárnaptól vége van legalábbis azoknak, akik jönnek ICbe.

01110000 01110010 00110000

Baszkurátor

Miért nincs még péntek .....????

na ti ne vegyetek inget nektek hoztam gatyát 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Én is botozom tessék engem is szidni nyugodtan. Ejnye bejnyét már kaptam egy illetõtõl de valami szaftosabbra vágyom.

Elrontottam egy B kraftot, lehet kárörvendeni is mint például:
- Isten nem BOTtal ver. bottal éééérted, vagy pl
- Úgyis bejön az ára éjjel stb
SDana
Ha nagyon akarod, én szivathatlak... Megyek majd melléd kselni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

van pár nagyon szánalmas ember sgn...
sok ing vár kiosztásra szal nyugottan tesék felvenni!
egyébként srácok botozom! lol!?!?!
engem senki nem szivat? pff
szal hajrá utáljuk a másikat est!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

te már csak tudod...

Baszkurátor
Dana,számold csak hozzá azt amit a héten már szoptunk......
Naugye!

SDana
Azt írta az announce, hogy a mai estimated down time 1 óra lesz. A 2 helyett... Most vagy fejlõdnek, vagy még mindig a great eviles mókás csávó van a billentyûzetnél 😊

SDana
Pedig a melóhely a legideálisabb bot futtatására 😉

Most az egésztõl függetlenül attól még tényleg gyerekes, és eléggé sértõdött hangnemet lehet felfedezni hozzászólásodban, legalábbis szerintem 😊

BTW szerintem nem volt világos hogy földba döngölve le PKztad, vagy csak rácsaptál egyet, és lévén úgy van beállítva neki bot, nyomta egybõl logout-ot, és az egész probléma ebbõl adódott. De örülök, hogy ennyire jól megy a sorotok, hogy az életben ez számotokra a legnagyobb probléma, mikor én még itt szopok melóba 😛

SDana
Csak a szerver nevét hagyta ki a hirdetésbõl... Aztán majd a bartzos klónTHk betámadnak 😊

Egyébként Ric, nem tudom, hogy miért akarod elcserélni...? Az SR még mindig jó klassz nem csak szólóra (lasd a megjegyzést, miszerint a lvl70es elitIC csapatnak zatutic, az SR a tankja...). És pont TH...? 😊 Annyi van belõle, mint retek, aztán majd C2ben a sok rerollolt dobja és megy vissza AWnak, mert ott a mighty mortal SAval már az AW lesz a király a nagy sebzése miatt... De mind1, te tudod 😊
Aztán majd olvashatod a 'kiakarfeltápolni' hírdetéseket az orphuson a saját neved alatt, mint Gather 😄

Jockey
k, de ilyne alapon bárkit meg lehet püfölni, mert odajött xp-ni, neki is ugyanolyan joga van ott lenni sztem😊
persze lehet mondani, ez pvp játék, és ezeket ahelyzeteket pl igy lehet megoldani, de ha ismerem, és magyar, engem marhára nem zavarna..

GAthersw
De ha a botom megeszi elõle a MOBokat, és ennél faszább helyet nemtud, vagy ez tetszik, akkor üssön meg, mert ne neki kelljen más helyet keresni amíg én botolok.

Jockey
nem rosszul látod, ez iq kérdése
magas iq-u emberek ilynekor megütik a másikat😊
nekem eszembe nem jutna hogy megüssek valakit, akármit csinál, ha nem reagál bizti botozik, hát farmolok tovább, de bennem ez nem szül aggressziót, nem csökkentebb képességû ember szememben aki botozik
Ahhoz kéne iq, hogy betudja pár ember fejezni a másik baszogatását, de ez nehéz, kezdem belátni..😊

GAthersw
Nyugodtan üssön meg, ha ott akar irtani, direkt azért van beállítva, félóránként megüt egyszer oszt kész, aztán ha elment akkor megyek.

Nethyrrea
rólam beszélsz?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
a te teszteden?😊
lol
annyi baj legyen

Nethyrrea
ami meg a beszédstílusodat illeti, mély értelemrõl és sugárzó intelligenciáról árulkodik, gratulálok barátom, megbuktál a teszten.

Nethyrrea
nem, nem tudtam hogy botol. utána jöttem rá, hogy se msn-en, se ventrin, és nem is reagál.

SDana
Sis, majd valamikor bedobnál egy kis pénzmagot a fogadott lányomnak? 😊