Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egyelõre én is a kivárásra játszom, egy hetet várok a belépéssel, hogy lássam, milyen is ICsnek lenni. Meg aztán ott van a másik ok is amiért egyelõre még nem lépek be 😊
(most a személyes IC utálatomat félretéve kivételesen... de majd lehet, hogy rám fog törni az is)
Parti meg jaja, kellene. Tegnap este is vártam partira, de mondták, hogy tele van a DV parti. Úgyhogy unalmamban mentem kicsit arénázni. Aztán mire legközelebb hallottam ventrin meg kérdeztem volna, már sehol nem voltak :/
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Tök jóvolt, hogy volt egy fasza klánunk most meg ittvagyunk két szék között a redvaás földön hemperegve......
Ehhhhhh,televan vele a törpöm!!!
Másrészrõl viszont ha a fajünk fölött lenne az IC logo akkor az IC nemgyõzne megvédeni minket, alacsonyabb szintû karikat.
2. Masreszt viszont az, hogy "kicsiket" nem vesznek be, szívás a 45. szint alattiakra, akik bizony vannak joparan, köztük én is Esztibaba nevû karakteremmel, akivel manapság játszom.
Egyelõre annyit érzékelek az egész mizériából, hogy sokkal nehezebben tudok partizni mint elõtte (már elõtte sem volt túl jó az arány!!), sokkal nehezebb így felvenni a kapcsolatot többekkel kláncset hiányában.
Ezek miatt gondolkozom egy ideiglenes magyar klán alapításáról, vagy be kéne lépni az Ing-be az alacsony szintueknek, mar ha nem szûnik meg.
Ennyi a meglátásom.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem is mondom el mi volt, majd ha találkozunk nem fogtok rámismerni
. Csak adjatok tippeket hol érdemes az aktuális szintemen farmolni? mondjuk már 85% on vagyok. Tegnap éjjel kicsit nem aludtam gyorsvonatgyártás volt OB-ban. Mint kiderült, csak fanatikusok vannak a friendlistámon 9 fõs party 2 healerrel + sámánnal nagyon Király volt hogy 2 vonat futott be egyszerre
mondjuk akkor bele is haltam de csak azért. Hanem mert belagzott, amúgy megcsináltuk volna. 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Bitang meg farmolja ezeket.
1744 animal bone
184 animal skin
390+ stem cukira vár
500+ iron
140 metalic fiber
550+ suede
1200 thread
272 silver nuget
manti felsö +0
manti also +3
helmet
legjobb d kesztyü
vennék: knowglade settet
1m es fegyvert healernek (bow kizárt)
msn : [email protected]
4000+++ animal bone
500+ varnish
200 c coal
184 animal skin
159 coal
390+ stem
500+ iron
140 metalic fiber
550+ suede
1200 thread
550+ varnish
272 silver nuget
manti felsö +0
manti also +3
helmet
legjobb d kesztyü
vennék: knowglade settet
1m es fegyvert healernek (bow kizárt)
Még új vagyok itt és érdekelnek az MMORPG-k!
A screenshotok alapján jó lehet a game csak azt nem tudom hogy lehetne megszerezni???
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
C1-ben gatya a szar, C2-ben cipõ meg kesztyû.
Avadon C1-es skinnel:
Felsõ kurvajó...
gatyával viszont nagyon ocsmány 😞((
Avadon C2-es skinnel:
Zubei C1-es skinnel:
Zubei C2-es skinnel:

KogHU
Sleepkiller
Berzerk
CelionHUN
Gugg3r
BitangPower
WhiteSis3
Diniz
ZituHUN
HUNcsuzlee
Manoooo
Reonel
Isendur
Iluvator
SemoHUN
PaliHUN
Gath3rHUN
Gattaca(?)
SzylHUN(?)
Hovirág(?)
Danaliena(?)
SirWilliam(?)
Csendpenge(?)
A kisseb szintûek akik,ha elérik a 45 õt akkor jönnek:
Fekete
MaliceDuOrden
Shaere
Azirafael
U.i.: Elnézést ha kihagytam vkitkihagytam. És ha valakinek kellene egy magas szintû kari akkor az accountomat(a régit) oda tudom adni csak be kell fizetni. (lvl 48 DA) mivel ezt az accom ingyen kaptam, én is nyugodt szívvel odaadom vkinek ha komolyan gondolja.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
No egy kis segitséget szeretnék tölletek kérni.
szeretnénk csinálni egy magyar linage 2 szervert, és kellene hozzá a szerver emulator. Ugytudom ehhez is van nyilt forráskodu beta kiadás,
de nemtaláltam sehol se a neten.
ha valaki tudna segiteni megköszönném.
azt az elf csajt nagyon szépen megrajzolta a gyerek...le a kalappal.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Törpilány
Varázslólányka 😊
Nethy 😛
Templomos lovag BWben 😊
Ez meg egy tipikus bicskaboszi, bár az öltözék nem stimmel 😊