Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
-Artisan's Frame
-Mithril Alloy
-Synthetic Cokes
-Gemstone C
Elörre is köszi

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
inkább a kínából exportált farmerek ellen kellene hatékonyan fellépni
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
Bart: Az érdeklõdésem még fenn áll.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
lehet valki felnyomott
amugy most, hogy kileptem INQ-bol IC miatt, faszan ramszaltak akinaiak
ma 3 at pk-ztam, siman utogetnek mikozbe farmolok, hat legyaktam 1 40+ost 2er, a kis tetu sarga haverjat aki 40 alatti meg 1er
assziné az ember de gaz, de nem, mert most megjobban tapolok hogy lemenjen apiros szin😛
eddig 2er feheritettem ki magam, most jon a 3ik😛
amugy aki botozik, sztem tisztaba van a lehetsegeskovetkezmenyekkel, en legalabis igen, aki nem az meg telleg gondolja at😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha ezért végleg banolnak téged akkor elmehetnek a jó kurva annyukba.
8ezret mondtam az accra Culram-nak,de igazából fogalmam sincs,h igazából mennyi lenne a reális.........ezzel arra célzok,h érdekelne més véleménye is.
Adenám is eladó, aztmeg 2e/millióra gondoltam,szerintem ez elég olcsó
L2 -- Inactive
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tudom, hogy szidtam mindenkit a botozás miatt, de ezt azért nem kívántam senkinek, fõleg neked nem.

This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.
As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.
Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk.

Most meg ez.
Ha valaki esetleg lemaradna róla, itt egy szkrínsot a hivatalos honlapról:
Kissé fura. Ennyire bénák talán még az ncszoftosok sincsenek, bár tõlük sokminden kitellik...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
És mielõtt jönne a ventris szöveg... Még mindig lefagy, max hallom, hogy épp ishakat ölitek, de azt se tudom, ki van ott 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mindenetre ez olyan sebesség, aminek már nem látszik az animációja, mert nem elég rá az fps 😊
Egyébként leggyorsabb az az ork monk tõrrel. Na ott tényleg kettõt üt, amíg azt se látod, hogy megmozdul a keze 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Pont fel akartam vetni hogy biztos van néhány delevelled törpe mázsányi SP-ve elfekvõben. akár lvl 1-2 re is fel lehetne húzni. És aki majd majdnem eléri a 45-öt csak ki tudja számolni mikor lesz elõtte 5 nappal kilép. Szerintem mindenki jól járna. Egy free klán. 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
aki akar jonni giranban beveszem.
Elõtte pm Isedur.

Ha közel vannak egymáshoz akkor hármat megölök egy perc alatt. Tehát 13395xp/perc és kb 12perc 1% ami 53on szerintem szólóba kiváló. A mana regenerációmat használom így csak akkor kell leülnöm mikor lejön az empower. Fullra töltöm magam és megyek kunyizni egy újat😊 1000 adena fölött dobnak tehát a 2 bsps ára is simán visszajön.
.....neeeem,nem Csipetkének kell egyenlõre.

Gath pffff😞((