Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semo1
pm:esztibaba

semo1

Baszkurátor
Most õszintén,ez kinek a törpéje???

phalanx
és a többi?

GSXR
Gath pffff😞((

Emlexik meg vki arra a linkre amin a c2es valtozasok voltak 1 orphus forumon?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sáska
Értem, hogy mit jelent, de ez mi

Sáska
gemstone c-t csak magicshopban kapsz, 3-4k között mozog asszem.

gPROject
phalanx
A következõ materialok (sac/kb) mennyiért vásárolhatók manapság?:
-Artisan's Frame
-Mithril Alloy
-Synthetic Cokes
-Gemstone C

Elörre is köszi

...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor

Lynx_TWL
ejjj

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
A kínai kormány eltökélte, hogy az országban elsõsorban saját fejlesztésû online játékok lesznek a lakosság számára elérhetõk. Döntésüket azzal indokolják, hogy erõteljes fellépésre van szükség az országot elborító "importált" játékokkal szemben.

inkább a kínából exportált farmerek ellen kellene hatékonyan fellépni

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
elég olcsó, igénél is kb. 3k-ért lehet eladni, szóval nagyon tescos 😊

01110000 01110010 00110000

Van itt debreceni, és eladja egy accját.
Bart: Az érdeklõdésem még fenn áll.

Baszkurátor
Igen.Ez eléggé furcsa.Én is ismerek (látásból) olyat aki azóta botot használ mióta van ez a játék.....

Jockey
mellesleg megjegyzem pont az ilyne klannelkuli torp altok alegveszelyesebbek ban szempontjabol szvsz, no guild logo, stb..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
bahh gather, ez gaz
lehet valki felnyomott
amugy most, hogy kileptem INQ-bol IC miatt, faszan ramszaltak akinaiak
ma 3 at pk-ztam, siman utogetnek mikozbe farmolok, hat legyaktam 1 40+ost 2er, a kis tetu sarga haverjat aki 40 alatti meg 1er
assziné az ember de gaz, de nem, mert most megjobban tapolok hogy lemenjen apiros szin😛
eddig 2er feheritettem ki magam, most jon a 3ik😛
amugy aki botozik, sztem tisztaba van a lehetsegeskovetkezmenyekkel, en legalabis igen, aki nem az meg telleg gondolja at😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

semo1
Ez érdekes. A sok telivebevert farmer + hemzseg aden földjén.
Ha ezért végleg banolnak téged akkor elmehetnek a jó kurva annyukba.

ElBart
Én éppen abbahagyom,úgyhogy mondhatjuk,h nekem épp jól jön a vételi szándék.
8ezret mondtam az accra Culram-nak,de igazából fogalmam sincs,h igazából mennyi lenne a reális.........ezzel arra célzok,h érdekelne més véleménye is.
Adenám is eladó, aztmeg 2e/millióra gondoltam,szerintem ez elég olcsó

L2 -- Inactive

Nethyrrea
árat pusztán azért nemtok mondani mert asszem eddig 1-2 esetet leszámítva nem került rá sor magyar berkekben 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Azthittem itt azért konkrét emberek vannak. Gonodolom hogy nem ingyen adják el. Akinek van árajánlata az privizzen.

Nethyrrea
jópárezer forintért általában...

Engem éredeklnének az eladó accok. Hogyért, mennyibe?

GAthersw
Egyelõre küzdök a sajátomért, van remény mert kaptam egy másik levelet is NCtõl, hogy az account nemtommihez kellenek az adatok, 20 digit code stb, van remény, ha nem adják vissza akkor sem fogok elmenni 😉

GAthersw
Köszi, mindenki nagyon rendes volt, eddig, már ajánlották fel Cromac accountját, Arte régi accountját, Spirit Swordot, Pénzt, stb-t... Szóval thx all, még egy kicsit gondolkodnom kell egyelõre.

gPROject

ne menj már el! van pár eladó acc, amin van nagy lvl-es kari

Tudom, hogy szidtam mindenkit a botozás miatt, de ezt azért nem kívántam senkinek, fõleg neked nem.

Taptarap
bazmeg

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Sokak örömére vagy bánatára

This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.

As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.

Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk.

azirafael
Cruma party akkor lessz most? HA nem jövünk össze elegen akkor Forgotten Temple mindenkeppen lessz!!! Shaere meg én biztosan megyünk valahova!!!

SDana
Valahogy olyan sanda gyanúm van, hogy kezdik a la2t megtörni... Lásd a multkori nagy gonosz közeleg üzenetet, amire a GM úgy reagált, mintha õ se tudná, honnan származik.
Most meg ez.
Ha valaki esetleg lemaradna róla, itt egy szkrínsot a hivatalos honlapról:

Kissé fura. Ennyire bénák talán még az ncszoftosok sincsenek, bár tõlük sokminden kitellik...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Ha ma este lesz valami nagyobb partizás, plz keressetek meg este 7 után. Megyek akárhova 😊
És mielõtt jönne a ventris szöveg... Még mindig lefagy, max hallom, hogy épp ishakat ölitek, de azt se tudom, ki van ott 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Az a haste3 hatása gondolom. Ember tõrösnek ez olyan 1000 körül lehet szerintem ugyanilyen buffokkal, ha megkapja minden gyorsítását.

Mindenetre ez olyan sebesség, aminek már nem látszik az animációja, mert nem elég rá az fps 😊
Egyébként leggyorsabb az az ork monk tõrrel. Na ott tényleg kettõt üt, amíg azt se látod, hogy megmozdul a keze 😊

Nethyrrea
én inkább azon a 822-es attack speeden pillogok... O.o

Nethyrrea
érdekes az a +5-ös theca boots...meg a +8as cry dagger is. vajon hány szerverrestartjábba került?

SDana
Mondjuk az utóbbi UE alatt van, de hiányzik neki evasion buffokból jópár... Pl az orkos és swordsingeres.

SDana
Két kép Nem buffolt és buffolt PWrõl. Nézzétek a két evasion közötti különbséget! Bruuutális 😊

SDana
Lvl0 klán már mással is felmerült. Majd ha Szyl erre jár és úgy gondolja, lehet, hogy törpapa haverjával csinálnak egy kis klánt kláncset célzattal 😊

hpzolee
Pár kép 1 train kivegzeséröl 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Nekem tetszik a lvl 0-ás klán ötlet Pont fel akartam vetni hogy biztos van néhány delevelled törpe mázsányi SP-ve elfekvõben. akár lvl 1-2 re is fel lehetne húzni. És aki majd majdnem eléri a 45-öt csak ki tudja számolni mikor lesz elõtte 5 nappal kilép. Szerintem mindenki jól járna. Egy free klán.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Van a scavytorpemnek egy lvl 0 as klanja, 10 ember elfer benne es van klancset.

aki akar jonni giranban beveszem.
Elõtte pm Isedur.

Nethyrrea
ez tény

GSXR
Jaja én meg 15:00-ig vagyok kb. Már nem gond mert elkótyavetyéltem a divine csizmám szóval van pénzem. Ráér 7végén.

GSXR
Ha megnézed a képen az elsõ 2 spellem 70%-át lekapja a mobnak (mérgezés + hidegzuhany) Ha közel vannak egymáshoz akkor hármat megölök egy perc alatt. Tehát 13395xp/perc és kb 12perc 1% ami 53on szerintem szólóba kiváló. A mana regenerációmat használom így csak akkor kell leülnöm mikor lejön az empower. Fullra töltöm magam és megyek kunyizni egy újat😊 1000 adena fölött dobnak tehát a 2 bsps ára is simán visszajön.

HUNrricane
Brig felso..pm me

Majd felébredsz!

Baszkurátor
Keresek megvételre : Brigandine Cuccost,Tarbart vagy hasonló kaliberû kardot

.....neeeem,nem Csipetkének kell egyenlõre.

Crumában minden mob dupla HP-s, azt hittem ezt legalább tudod.

Gugger
no para emberek, rendezõdik a helyzetünk, de be kell látni, hogy egyenlõre várni kell egy kicsit.