Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
finanszírozva még talán megértem, de a semmibQl????? 😄 Úristen. jól elcseszhettem valamit 😄 nekem nem megy ilyen iramban
siegehardton vagytok ezekszerint
lehet nem lesz 10m elado ? 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
én estire járok és már jo ideje nám voltam orán.
ugy tünik accom nem adom el mert nem fizetnének anyit érte hogy megváljak a kariaimtól! de a 10m még mindig gazdát keres!
Kezd el sztem siegehardton, lvl 35ig siman fel lehet huzni 1 het alatt. 54en mar az 1 lvl 1 het😊) Szal valcs amig lehet ha akarsz😛
de egy harcos lesz a következö az már tuti...
a mudafucka nekem is unalmas 😊
milyen fegyod van ? szinted?
Meg egy orc shamant, amit élvezek de érzem, hogy ez sem az a kari amiben a napi feszkót kiélem 😄 az a sok uneffected kicsinál 😄
Épp azon töröm a fejem, hogy a "magyar" szerverre is kéne csinálnom valami karit 😊
Sajna nem ott kezdtem és már hiányzik a magyar hang, jó lenne hunokkal partizni
én tanultam rá talán max egy hetet és 4-5 -el zártam.
Ha van akinek csak az 5-ös elég a felvételiéhez annak sem kéne már most vacogni.....van még pár hónap. az egész 4 év anyagát 3-4 hónap alatt tökéletesen meglehet tanulni....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ma este ostrom.
16 támadó vs 12 védõ klán Orennél.
Minden Ic-s aki megteheti menjen el.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jelentkezés lvl 45 tõl.
Mindenkit szeretettel várunk.
U.i.:Szivesen máskor is.

a másik éretségi
a következö meg nö és l2 nehezen fér meg (még nincs de l2 melet nehezen lenne)
meg hogy nem akarsz vöröset mérgezni.
Elöször wyrmen empower nélkül, a staff of life +0as a ghoul staff +3 volt, 200 damageval nyert a staff of life. Ezután hátha csak low lvl mobok ellen hatásos lvl 2 empowerrel DVbe Headless knight volt a célpont, Ghoul staff: 908 Staff of life: 1050 gg.. Persze ha blessed C spst használ valaki akkor az ne csinálja ezt.
Az orc shamannal elég gyakran "uneffected"-ek a varázslatok. Ez az accuracyn múlik? Ha igen, akkor pl az orc - monk fegyverrel, a fist-ekkel mennyit lehet ezen javítani? Megéri e lecserélni a baltát, amihez jár a pajzs és a stun....?
ja es lvl44 eleg vagy majd csak 45?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"NCsoft is planning to launch Lineage® II in Europe by the end of 2004, with City of Heroes™ and Guild Wars™ set to follow in 2005. After that, the company will continue to service new games with the objective of establishing itself as a leading online game company in the European region by the end of 2005."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
msn: [email protected]
ha nem sikerül magyarnak eladni jo áron megy ebayra
Szoval ez most azoknak fog szolni akik 40 felettiek, C-s bottal es CSPSel mennek. Tehat tegyuk fel Jozsikanak top C botja van, minden loveset CSPSel nyomja es dmg-el X-et. Ha jozsika csinalna egy staff of lifot, vagy venne egy +3as demon fangset, minden loveset BDSPSel nyomna, akkor x+30%ot sebez kb. A CSPS es a BDSPS ara megkozelitoleg ugyanannyi, vagy igen hasonlo. Viszont a top D bottal/+3as demon fangsel 30%al nagyobbat sebez lovesenkent, ami nem rossz. A cucc empowerrel is hatasos 😊 gl
ILYEN NINCS!!!!!!!!!
MOSTMEG ESETT EGY YAKSA MACE!!!!!!!!!!!!!!😄D

JOEZ A PROGI!!!
UI:Várom má kidob fel!😛