Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így-így 😊

Hat pl torinel van 20-30 db kidolgozott tetel. Azt be lehet magolni 1-2 nap alatt siman, megha nem is jartal suliba rendszeresen. Annyi a lenyege, hogy torit pont erecsegi elott kezd el magolni, igy erecsegire meg eppenhogy eszedbejut a sok ertelmetlen hulyeseg😊 Aztan masnapra jol elfelejted ahogy kell😊 Irodalom irasbeli az vicces, ossze kell hordani sok hulyeseget a versekrol, minden ami eszedbe jut, szal ilyen 2es-3as az tuti. Szobelire mar magolni kell a verselemzeseket, ez fel nap alatt megoldhato. Nyelvtan 3-4 ora😛 A matek 1 huzos dolog meg ha nem erted, azt mindenkepp erecsegi elott joval sajaticsd el, azt erecsegi elott 2-3 nappal hagyd abba mindenkepp!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

😞

lol ha kapok segitséget 5 perc és csinálok ott egy karit 😊

Hat iron hammer az melee fegyo, nem mage... szal ne csodalkozz ha unaffected van... Meg lvl 20-21nel mar 1 mace of prayer-nek kene hogy legyen nalad, az meg 2x nagyobb matk mint iron hamer.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hogy a fenébe csinálsz egy hét alatt a 0-ból lbl 30-35-t? 😊

finanszírozva még talán megértem, de a semmibQl????? 😄 Úristen. jól elcseszhettem valamit 😄 nekem nem megy ilyen iramban

siegehardton vagytok ezekszerint

jaja szerintem gyere ha kell kezdeti help akkor segitek cuccal pénzel...

lehet nem lesz 10m elado ? 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

na gondolom te napalira jártál és legalább hetente benéztél a suliba!
én estire járok és már jo ideje nám voltam orán.
ugy tünik accom nem adom el mert nem fizetnének anyit érte hogy megváljak a kariaimtól! de a 10m még mindig gazdát keres!

Akkor sztem tuti hogy keves a matk-od, ha zold mobokra unafekted ilyen soxor.
Kezd el sztem siegehardton, lvl 35ig siman fel lehet huzni 1 het alatt. 54en mar az 1 lvl 1 het😊) Szal valcs amig lehet ha akarsz😛

Jah, nekemis. 2 napbol masfel nap tori, fel nap irodalom. Azt a nyelvtant mar a suliban tanultam😊

lvl 20, iron hammer. nem nagy szám, de a zöld és fehér ellenfeleken nagyobb sikert vártam volna. Mind1 azért élvezem jó kis kari ez 😊

de egy harcos lesz a következö az már tuti...

most valami harcos karit kéne próbálnom.... csak nem igazán tudom hogy mi miben jó. A skilleket ismerem de igazán gyakorlatban derülnek ki a dolgok úgyis

hiányzik már a qrwa anyád felkiáltás? 😛
a mudafucka nekem is unalmas 😊
milyen fegyod van ? szinted?

eddig próbáltam egy elf wizardot...de hosszútávon nem esik jól a lelkemnek, hogy nincs közelharc.

Meg egy orc shamant, amit élvezek de érzem, hogy ez sem az a kari amiben a napi feszkót kiélem 😄 az a sok uneffected kicsinál 😄

hát én fehér ellenfelekre szoktam menni leginkább, de ma pl épp zöldeken cseszett szét az ideg, hogy 4x-5x egymás után uneffected : (((

Épp azon töröm a fejem, hogy a "magyar" szerverre is kéne csinálnom valami karit 😊

Sajna nem ott kezdtem és már hiányzik a magyar hang, jó lenne hunokkal partizni

jah nekem a töri volt a legtöbb tanulásom...az elözö két nap

Hat, nekem nincs shamanom, de ha az eddig megszerzett l2-es informacioimbol extrapolalok, akkor a varazslat sikeressege legfokepp a matk-od es a mob mdef-jenek aranyatol fugg. Tovabba fugg meg a lvl kulonbsegrol player es mob kozott, meg hogy van-e ellenallasa a mobnak(pl lirieneknek viz ellenallas).

Jah, ezt enis szova tettem mar😊 En annyira leszartam, hogy irasbeli erecsegik elott fel napal kezdtem el tanulni. Szobelire meg tanultam 2 napot, azt annyi😊

a,úgy köszönöm a válaszokat 😊

érettségire mit tudnak parázni egyesek? 😊

én tanultam rá talán max egy hetet és 4-5 -el zártam.

Ha van akinek csak az 5-ös elég a felvételiéhez annak sem kéne már most vacogni.....van még pár hónap. az egész 4 év anyagát 3-4 hónap alatt tökéletesen meglehet tanulni....

Nem latod a smajlit hulyegyerek? Ne mutogassal monitorodon keresztul.

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

De legalabb tudni fogjuk hogy ha Szylt feldobjak ki volt az😊

En akkor inkabb +5 Staff of Evil Sprit + B bsps-el mennek, de azer te verziod se rossz😛

Nethyrrea
nem szeretnéd lehúzni magad a wc-n?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Bevesznek, nyugi.
Ma este ostrom.
16 támadó vs 12 védõ klán Orennél.
Minden Ic-s aki megteheti menjen el.

Jockey
ha megvan a 45 automatice bevesznek? vagy elofordulhat, hogy mire 45 leszek (1 szint) addig fullos lesz a klan?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gratulálok minden IC-snek.
Jelentkezés lvl 45 tõl.

Mindenkit szeretettel várunk.

U.i.:Szivesen máskor is.

az a helyzet hogy most kapásbol inditanék egy sámánt és nincs hely az accomon... lol!
a másik éretségi
a következö meg nö és l2 nehezen fér meg (még nincs de l2 melet nehezen lenne)

az a fegyod m atackjátol függ! ezen jobb fegyoval meg sps és bsps el tudsz segiteni.
meg hogy nem akarsz vöröset mérgezni.

Semmi nincs matk beli különbséggel, ma lett letesztelve lvl 50es SHval
Elöször wyrmen empower nélkül, a staff of life +0as a ghoul staff +3 volt, 200 damageval nyert a staff of life. Ezután hátha csak low lvl mobok ellen hatásos lvl 2 empowerrel DVbe Headless knight volt a célpont, Ghoul staff: 908 Staff of life: 1050 gg.. Persze ha blessed C spst használ valaki akkor az ne csinálja ezt.
hogy képzelitek hogy nem választoltok azonnal?????? 😊

ez nektek fórum? sehol egy válasz 😄 hullatanya lol

hi.
Az orc shamannal elég gyakran "uneffected"-ek a varázslatok. Ez az accuracyn múlik? Ha igen, akkor pl az orc - monk fegyverrel, a fist-ekkel mennyit lehet ezen javítani? Megéri e lecserélni a baltát, amihez jár a pajzs és a stun....?

Jockey
kinel kell jelentkezni? mert te nem vy online
ja es lvl44 eleg vagy majd csak 45?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GAthersw
Kivel? 😄DDD

01110000 01110010 00110000

meguntad vagy mi?

HUNrricane
Kraftoltattam.

Majd felébredsz!

tolódik

phalanx
abbahagyod?

Nah este 8 kor legyen mindenki Giranban aki az IC-be szeretne csatlakozin 😊

Taptarap
mijez valami BOT használó reklám????

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
NC pressrilíz:
"NCsoft is planning to launch Lineage® II in Europe by the end of 2004, with City of Heroes™ and Guild Wars™ set to follow in 2005. After that, the company will continue to service new games with the objective of establishing itself as a leading online game company in the European region by the end of 2005."

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

És mi van az matack beli különbségekkel ?

account elado! 36 rouge 20 artisan 40 bounty 35 dark elf wizard 35 dark elf assasin +10m

msn: [email protected]

ha nem sikerül magyarnak eladni jo áron megy ebayra

Tipp varazsloknak
Szoval ez most azoknak fog szolni akik 40 felettiek, C-s bottal es CSPSel mennek. Tehat tegyuk fel Jozsikanak top C botja van, minden loveset CSPSel nyomja es dmg-el X-et. Ha jozsika csinalna egy staff of lifot, vagy venne egy +3as demon fangset, minden loveset BDSPSel nyomna, akkor x+30%ot sebez kb. A CSPS es a BDSPS ara megkozelitoleg ugyanannyi, vagy igen hasonlo. Viszont a top D bottal/+3as demon fangsel 30%al nagyobbat sebez lovesenkent, ami nem rossz. A cucc empowerrel is hatasos 😊 gl

pff 😄

SIRNOM KELL:😄DDDDDDDDDDDDDD
ILYEN NINCS!!!!!!!!!
MOSTMEG ESETT EGY YAKSA MACE!!!!!!!!!!!!!!😄D
JOEZ A PROGI!!!
UI:Várom má kidob fel!😛
Vetted vagy kraftoltad?