Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Itt meg én 😄

Majd felébredsz!

Hehh

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Pedig ok sztem joarcok😊 Tegnapi nap eleg gazos volt a harcok miatt, szal sztem ezert kergultek meg 1 kis idore. En pl 15%-ot vesztettem...😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A scammer-t kihagytad😊

arra a Badphisre emlexem a keprol, lehuztam az asn knifjat mikor piros volt regen 😊

Nethyrrea
mondjuk IC-sek között is akadnak barmok: tegnap is giran arénában heptahelix meg viperxxl senkit nem hagytak játszani, mindegyik harcba belecsépeltek, aztán csak röhögtek. cskhát az a baj ugye hogy együtt se tudtuk volna kiverni azt a 2 60+-os f*szkalapot.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
aki nem tudja még a tempest/rip párosról hogy seggfejek gyülekezete az naiv.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ennyit az eletrevalosagukrol, es raadasul tobben voltak.

Ez mar az elesztesuk utani kep, bar meg laccik jopar a foldon. Sajna a gyozelem dicsoseges erzesenek kovetkezteben elfelejtettem lescreenelni a 30 halott tempest/rip-et😊

azirafael
Bocsi srácok Juditkát a craftos törpének valót próbáltam felhúzni de... délután 5 körül ma viszont leszek szóval megyek segíteni!!!

Nem, BW gaiters van. Es a Wolf BP az meg = a BW BP-vel, csak nem irtak ki jatekba ele a Blue-t(csomo ilyen targynev hiba van). Szal a Wolf BP meg a BW gaiters azok a c2-es BW set elemei, ami durva bonust fog adni.

Mondjuk miis nyertunk csomot😊 Pl asszem en vittem be ucso utest Hongba

GAthersw
Azthittem, hogy csak Wolf Gaiters van.

01110000 01110010 00110000

Jo, en tegnap meg 4x haltam tempest+rip elleni warba AL-be.

A legujabb kraftom(BW gaiers):

Nethyrrea
bad luck

hogy csoben eddigi 3 b-s craftjabol legalabb egy sikerüljön.
Nethyrrea
nemhiába írták oda azt a 80%-ot...mégis mit vártál?

Baszkurátor
Ja.Ottvagyunk.
Én megyek délután veletek partyzni.
De lehet,hogy a harcimarcival.Bár egy kicsit alacsony hozzátok azért már tud ezt-azt ......

mostantol bekaphatjak a cumit az ncsoftnal,ket perc alatt elrontottam hovinak az ava gatyajat es az ava felsojet is!CUMI A SZAJUKBA!!!😛
nem tudja valaki a Tempestbe nem lehet belépni,lenti képek alapján eletrevalobb klan😄D
Szekijoe
Azi nem voltál tegnap sehol egész nap FT-ben voltunk Esztibaba elment délután(betelt a targylistája) de mi még hajnal egykor a kisszobát farmoltuk jó lett volna egy törpe nagyon. Utána felmentünk manti cipõt farmolni nekem délután 4-5 kor Leto ölés kezdõdik ezerrel. Bárkinek bármi jó ötlete van hova érdemes menni privi nekem. Ha arra van igény 9 fõs partyt is összeállítunk. Próbálok intézni sámánt.
Most mindenki ezen az új Ventrin van?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Jockey
hát lol
én meg amióta kiléptem inq-l mert hogy majd jol átlépünk IC-be, folyamtosan pvp-k bazzeg😛
párszor bepirosodtam, mert kínaiak rámszálltak a lizardoknál, tiszta röhej
télleg kézel farmolok én, erre jön psoupsou vagy k za isten és belém üt egyeket, lehet aszitte bot vagyok vagy nemtom
mondtam neki állj, de leszarta, kis low lvl assasinjával egytt, hát, felidegeltem magam, és lepk-zt, ahaverjával együtt😛
ledolgoztam a pirit, aztán visszamentem famolni hát nem bírta ki, megint kötekedett megint piri lettem rajta, most a kishaverja már elfutott mikor õt kergettem😛
no mondom elég, megyek crumába partyzni, 1õ szinten szintán belekeveredtem egy szoba háborúba kinaiakkal, itt is csak sodort az ár, kihaltam vagy 4er😊sztem már rég 44 lennék, no mind1😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

semo1
skynetwork.hu
3784
lolmano
funraid

ez a ventri muködik

semo1
C2-ben mindenki kap uj skill-ket ez + nem kap lofaszt se😞

semo1
Kiváncsi vagyok érdekel e valakit.

GAthersw
Tegnap partyztam egy lvl51 Necroval, gyakorlatilag kifogyhatatlan manája van, hihetetlen, hogyha jól használja a skilljeit, 1 nap 2szer kell pihennie. Sztem ne cseréld el 😊))

Gugger
GBS powa - asszem 😄

Baszkurátor
Ja.Biztos.De azért még vagyunk néhányan.

semo1

Nem csak akit idegesített ez és szóvá tette az lelépett már ebbõl a játékból, aki meg maradt az már megszokta és nem anyázik 😊

Baszkurátor
7:50-kor megint 5 perces leállás.
Jól elvagyok itt magammal.....

Hol a nagyérdemû????Sörözés volt esetleg és most szlííííp van????

Baszkurátor
Azt a tetves, büdöslábú jó qrva édes anyjukat ezeknek a kib*** mocskos **************************************************!

Jujjjjjjjjjj de ideges vagyok!
7:10-kor 5 perces szerver leállás.
7:42-kor még se mobok se NPC-k.

Ekkora rakat teveszart mint ez......

Baszkurátor
pfff...

07:00:28 Clan DefenderValor is victorious over 's castle siege!

Baszkurátor

GSXR
Jah ez a b-s kraft dolog nagyon rizikós ha nincs nagy anyagi háttere vkinek. Avadon Circlet 1/1 , Avadon Boots 1/1 , Avadon Gloves 3/1 nálam a helyzet. Viszont én még ígysem panaszkodhatok mert ez a 3 dolog 3.35millába van nekem kb a 2 rontott craftot is beleszámítva.
Robe-al megvárom c2-õt és addigra talán lesz pénzem is összerakni.
Szóval utolsó fillérekbõl senki se akarjon b-s cuccot fõleg hogy elõtte el kell adnia a c-s cuccait!

GSXR
Ha nincs summon lényed akkor meg sárgákat is tudsz szólozni és nincs xp bünti😊 Én is gondoltam hogy az leszek de mégsincs kedvem egy robotot irányítani. Nukerek jók partyba is és szólozásra is svsz a legjobb választás a varászhasználók közül.

nah eszoptam az Avadone Robot
-2,4milla

Legjobb szövegük....

SDana
Azért az idézõnek vannak servitor gyógyító meg buffoló szkilljei, amivel lényegében egy pap/tank párost alkothat a summonjával. Ezért lehet vele szólózni, akár fehér mobokat is.
Persze az xp bünti az idézett lényekre elég szívás 😊
Meg aztán partiban fene tudja hogy boldogul. Nincs nagyon szüksége rá, és nem is biztos, hogy sokat tud egy partnak segíteni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

én tapasztalatom még bétábol (sok minden változott azota)
hogy használhatatlan... ha nem segitesz be neki egy fehér mob leöli...
a heal bol amit meg rányomsz kasztolsz 2 öt 3 mat amivel ki is nyuvasztod a mobot és a full xpt kapod aztán meg kristáylért sem kell fizetned! eleve csak abba gondolj bele hogy mért nem duozol egy közelharcossal <= ott áll és hozád képest kevés dmgt visz be te meg nyomhatod a 150 hps healt!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
3k HUF

mennyi akkor 1 hónapra ?
GSXR
Az életben mi van ingyen?

GSXR
Gondolod el odafut valami farmer (aki az egy bone arrowt is felszedi) itt mit csinált volna😄

Hali
Elég hülye kérdés de fizetõs ez a game és ha igen mennyi 1 hónap? Köszi bye
GSXR
Van jópár receptem kb ezek vannak abból ami neked kell:
lvl 1 receptek:
-Braided hemp
-Coarse Bone Powder

Lvl 2 receptek:
-Steel Mold
-Cord
-High grade suede
-Silver Mold
-Synthesis Cokes

Lvl 3 receptek
-Bone arrow

Odaadom ingyen mindnet ha néha kisegítesz egykis craftolással.
+nemkell craftos törpét indítanom😊

Serphen
Vagy aposztróf orrba-szájba""""""""""""""""""?

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Kláncseten kivül meg tudjuk valahogy oldani a csetelést?

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver