Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ez mar az elesztesuk utani kep, bar meg laccik jopar a foldon. Sajna a gyozelem dicsoseges erzesenek kovetkezteben elfelejtettem lescreenelni a 30 halott tempest/rip-et😊

:

Én megyek délután veletek partyzni.
De lehet,hogy a harcimarcival.Bár egy kicsit alacsony hozzátok azért már tud ezt-azt ......

) de mi még hajnal egykor a kisszobát farmoltuk jó lett volna egy törpe nagyon. Utána felmentünk manti cipõt farmolni nekem délután 4-5 kor Leto ölés kezdõdik ezerrel. Bárkinek bármi jó ötlete van hova érdemes menni privi nekem.
Ha arra van igény 9 fõs partyt is összeállítunk. Próbálok intézni sámánt.
Most mindenki ezen az új Ventrin van?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
én meg amióta kiléptem inq-l mert hogy majd jol átlépünk IC-be, folyamtosan pvp-k bazzeg😛
párszor bepirosodtam, mert kínaiak rámszálltak a lizardoknál, tiszta röhej
télleg kézel farmolok én, erre jön psoupsou vagy k za isten és belém üt egyeket, lehet aszitte bot vagyok vagy nemtom
mondtam neki állj, de leszarta, kis low lvl assasinjával egytt, hát, felidegeltem magam, és lepk-zt, ahaverjával együtt😛
ledolgoztam a pirit, aztán visszamentem famolni hát nem bírta ki, megint kötekedett megint piri lettem rajta, most a kishaverja már elfutott mikor õt kergettem😛
no mondom elég, megyek crumába partyzni, 1õ szinten szintán belekeveredtem egy szoba háborúba kinaiakkal, itt is csak sodort az ár, kihaltam vagy 4er😊sztem már rég 44 lennék, no mind1😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
01110000 01110010 00110000
Jól elvagyok itt magammal.....
Hol a nagyérdemû????Sörözés volt esetleg és most szlííííp van????
Jujjjjjjjjjj de ideges vagyok!
7:10-kor 5 perces szerver leállás.
7:42-kor még se mobok se NPC-k.
Ekkora rakat teveszart mint ez......

Robe-al megvárom c2-õt és addigra talán lesz pénzem is összerakni.
Szóval utolsó fillérekbõl senki se akarjon b-s cuccot fõleg hogy elõtte el kell adnia a c-s cuccait!

-2,4milla

Legjobb szövegük....

Persze az xp bünti az idézett lényekre elég szívás 😊
Meg aztán partiban fene tudja hogy boldogul. Nincs nagyon szüksége rá, és nem is biztos, hogy sokat tud egy partnak segíteni.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
hogy használhatatlan... ha nem segitesz be neki egy fehér mob leöli...
a heal bol amit meg rányomsz kasztolsz 2 öt 3 mat amivel ki is nyuvasztod a mobot és a full xpt kapod aztán meg kristáylért sem kell fizetned! eleve csak abba gondolj bele hogy mért nem duozol egy közelharcossal <= ott áll és hozád képest kevés dmgt visz be te meg nyomhatod a 150 hps healt!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Elég hülye kérdés de fizetõs ez a game és ha igen mennyi 1 hónap? Köszi bye
lvl 1 receptek:
-Braided hemp
-Coarse Bone Powder
Lvl 2 receptek:
-Steel Mold
-Cord
-High grade suede
-Silver Mold
-Synthesis Cokes
Lvl 3 receptek
-Bone arrow
Odaadom ingyen mindnet ha néha kisegítesz egykis craftolással.
+nemkell craftos törpét indítanom😊
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver