Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudjátok jól hogy rühellem a botozást, ezért szó nélkül belekötök bárkibe. fõleg abba aki erre veri a nyálát.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azt ne mond, ha épp partizol GCben és a bariff elhajítja a greataxet mikor te épp afk vágy, akkor visszadobnád, hogy "áhh... itt se voltam, nemkell". 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
egód kenegetése végett írtad be, örülni tudsz magadban is. innentõl ignore.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De valóban nagyon jó volt a csapat, néha észre se vettem, hogy a hílerünk tart csak életben a nagy lövöldözés közben. A buffok meg durvák voltak, én mint kistudásu ijjász 600asakat sebeztem kritikus nélkül az ijjal ha épp nem valami tankot lõttem 😊 Az 502es critical meg a hunter song miatt nagyon durva volt. Hozzá bd buffok, nem csoda, hogy még ijjal is elvoltam 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
nov 9-en mondjuk jolenne már eq2-zni😊
majd open beta ha lesz azon megnezem😊
habar most olyan hirek vannak hogy eq2 es wow is megjelenik novemberben, ki tudja😊
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
megy már a Wow is?😊
Nah go creepelni csõ😊
the world is mine
ne mar az olyan noies fegyver😄
meg forditva!
uj vagy ?
kell cucc help meg jotanács?
szolj! 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
majd még kioderül de szerintem kezdek egy shamant...
tanulság,nem irom ide soha tobbe(habár képzeld volt akinek kellett csöben regi fegyoja kölcsön,masképp nem tudhatta volna meg)
azmeghogy lehuzhatom a wc.....nemirom ide
es nem bot reklám,mert eshetne anélkülis,mert normalisan is jatszom,de nem esik...
Nem baj laci retegj mert elõbb utóbb utol érlek😄DDDDDDDDD
the world is mine
NoRBHU mondta asszem õ nyolctól lesz, Azi nem ér rá Esztibaba asszem este, bis login 22h30, többiekre sajna nem emlékszem hogy mondták volna. Szerintem hétköznap mindíg cserélõdni fog az állomány de ha sokan összejövünk véletlenül akkor irány észak vagy Cruma
Ja én 16.45-18 között logolok be valamikor. De egybõl szaladok Észak felé és hívok minden online ismerõst. 
Nagyon szuper volt tényleg a tegnapi siege!
Tök jó volt, hogy végig figyeltek ránk! Végig fel voltunk buffolva!
Csak azt nem sikerült a siege elején kijelölnöm, akit kellett volna!
De a végére megtaláltam! Egy "kis" genyér ijjász volt! 😊) És hogy találtam meg???? Hogy megölt! 😊))
Na majd a következön kiosztom! 😊)
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Ha nem lépek be akkor nagyon elveszek, nagyon egyedül maradok. Igaz eddig is nagyon jól boldogultam soloban, de azért már kezd uncsi lenni.
Másik az, hogy kláncset nélkül elég nehéz tartani a kapcsolatot a többiekkel.
Ma este is mehetnénk valahova,nekem nagyon kellene a powerlvl.
mert az ugyanannyi mint a D BSPS...
ugy lenne fair az osszehasonlitas!
es fel id obtam a bakkancsot. De aztan Manooo-ek party-jaba kerultem, es az mar nagyon jo volt. Szo szerint elo falat alkottunk, kesobb pedig mar a HV-bol (mert ugye ha meghalsz ide rak) visszafutokat, szo szerint apritottuk. Kb. 8-9 embert oltem meg, ez kevesebb mint a Mage-ke
, de szerintem szep teljesitemeny. Kis sunyin szukaltam le mindekit, sot egy Hawkeyt 1on1-be nyirtam ki. Nagyon nagyon jol ereztem magam, kar lett volna kihagyni!!!Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
2. irigykedik a halál. csak azon akadtam ki hogy mindkét dropja bottal esett.
Majdnem az összes 40 alatti játékos ott volt, Leto lizardokat mentem volna farmolni kis partyval, végül Ivory Tower alatti nonstop vadászat lett belõle.
Crumában simán jók lettünk volna ezzel a csapattal. Csak nem úgy indult de majd legközelebb elkezdem szervezni is. Mert ez most szervezés nélkül nagyon összejött. Köszönet érte mindenkinek.
A várat megvédtük, aztán leittuk magunkat, bebasztunk, és én rámásztam Linneva-ra. Ja amugy Exiledonet még bonuszként lepk-zták az ostrom után😊

Khold- 52 SR

elsö 3 sor 1 hiányzik! na melyik? 😄DDD
WTS animal bone 😛

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
és megszületik greenboyhun !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
kedd elött nem megy mert elfelejtettem befizetni!
éretségivel kapcsolatban: kereskedelem és marketingröl tud valaki valamit?
kifáraztott a skillek böngészése. mindíg arra a jutok, hogy avenger meg destrójer a legjobb tankok, de a dark elf és elf nyilasadakat semmi nem vert PvP-ben. A gáz csak hogy ezek nem a nekem való kasztok 😊 amit szeretek az minden játékban looser kaszt szokott lenni 😄
Jó éjt.
Szal matekot mar ma kezd el(ha nem vagy matek guru😄), ilyen napi 1 ora ajanlott, ha tobb idod van akkor 2, max 3. Kozbe erdemes(de nem muszaly) meg kivalasztani 1 targyat amit kozbe tanulsz. Ha lesz nyelv erecsegid, akkor azt(ha nem vagod). Ha ez nem vonatkozik rad, akkor pl nyelvtant nezd at, mondjuk ossz 10-15 ora eleg, es akkor ebbol 5osod lesz😛 Meg olvasd el a 3-4 leghiresebb regenyt, 4et kilvasol, kb 30-40%od van hogy lesz irasbelin vagy szobelin.
Aztan erecsegi elott 3 nappal abbahagyod eme tevekenysegeket, azt 1 nap irodalom. Utana 2 nap tori. Es megvan az 5.0as erecsegi atlag, es napi 1-2 orad ment el az egeszre osszesen.