Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
afk meg bot közt van egy kis különbség 😊

tudjátok jól hogy rühellem a botozást, ezért szó nélkül belekötök bárkibe. fõleg abba aki erre veri a nyálát.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Te nem örülnél, ha akármilyen módon kapnál egy sokmillás dropot?
Azt ne mond, ha épp partizol GCben és a bariff elhajítja a greataxet mikor te épp afk vágy, akkor visszadobnád, hogy "áhh... itt se voltam, nemkell". 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

A Ghoul staff az sima mezei CSPS volt, a Staff of life volt BDSPS.
nem tudom menyire meri meglepni blizzard, mar ha betartja, hogy minden szerveren azonos verzio fut, hogy usaban fizetos mig euban beta ugyan az a jatek😊

Nethyrrea
õszintén, mégis mit vártál attól hogy ide beírod hogy bottal milyen überbrutáltáp dropot szedtél össze? hogy mindenki elhûl és azt mondja hogy "ejha, derék, nagyon derék, milyen ügyes ez a szyl hogy ilyen jó cuccost botozott össze..hajrá, csak így tovább! drukkolunk hogy legközelebb egy damascust botozz össze!" pathethic.

egód kenegetése végett írtad be, örülni tudsz magadban is. innentõl ignore.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Az ostrom nagyon jó volt, bár kicsit untam magam. Annó az elsõ gludiói sokkal mozgalmasabb volt... Persze akkor még ICseket lõttem seggbe, de mind1 😊
De valóban nagyon jó volt a csapat, néha észre se vettem, hogy a hílerünk tart csak életben a nagy lövöldözés közben. A buffok meg durvák voltak, én mint kistudásu ijjász 600asakat sebeztem kritikus nélkül az ijjal ha épp nem valami tankot lõttem 😊 Az 502es critical meg a hunter song miatt nagyon durva volt. Hozzá bd buffok, nem csoda, hogy még ijjal is elvoltam 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

jah,de ahogy olvastam a wow csak az amcsiknak elérhetõ,amig nincs eu szerver
nov 9-en mondjuk jolenne már eq2-zni😊
nem toltottem le, egyelore eq2t nyomom, van sok sok uj kuldi, nem lenne idom wowra is😄

majd open beta ha lesz azon megnezem😊
habar most olyan hirek vannak hogy eq2 es wow is megjelenik novemberben, ki tudja😊

Szekijoe
Az új játékosok szóljanak 20.szintig nagyon gyorsan ellehet jutni. Ha kap az ember segítséget utána meg a partyzás nagyon nagy feeling. Nem kell ütögetned iszonyat sokáig a kis mobokat.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

😊)
megy már a Wow is?😊
Laci kvestekben segítesz majd?
Nah go creepelni csõ😊

the world is mine

akkor most vibratorral hatcol csoben??😄D

ne mar az olyan noies fegyver😄

milyen faj cast vagy ? lehet kezdö samim segithet neked!
meg forditva!
uj vagy ?
kell cucc help meg jotanács?
szolj! 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lehet kérném segitséged power lvl céljábol!
majd még kioderül de szerintem kezdek egy shamant...

mármegbocsáss,de örülni csak szabad,föleg ha elötte egy ***** épp kárörvend azon hogy nem sikerült 3 craftunk
tanulság,nem irom ide soha tobbe(habár képzeld volt akinek kellett csöben regi fegyoja kölcsön,masképp nem tudhatta volna meg)
azmeghogy lehuzhatom a wc.....nemirom ide
es nem bot reklám,mert eshetne anélkülis,mert normalisan is jatszom,de nem esik...
Nah Wazz akkor én a lv: 8-ammal😊)
Nem baj laci retegj mert elõbb utóbb utol érlek😄DDDDDDDDD

the world is mine

Szekijoe
Természtetesem ma is megyünk, Shaere addig nem száll le a Leto soldierekrõl amíg nem lesz manti csizmája mondjuk Giránban is veszek lininget, úgyhogy nem gáz ha csak a gruppokat farmoljuk NoRBHU mondta asszem õ nyolctól lesz, Azi nem ér rá Esztibaba asszem este, bis login 22h30, többiekre sajna nem emlékszem hogy mondták volna. Szerintem hétköznap mindíg cserélõdni fog az állomány de ha sokan összejövünk véletlenül akkor irány észak vagy Cruma Ja én 16.45-18 között logolok be valamikor. De egybõl szaladok Észak felé és hívok minden online ismerõst.

Manoooo
Hali mindenki!
Nagyon szuper volt tényleg a tegnapi siege!
Tök jó volt, hogy végig figyeltek ránk! Végig fel voltunk buffolva!
Csak azt nem sikerült a siege elején kijelölnöm, akit kellett volna!
De a végére megtaláltam! Egy "kis" genyér ijjász volt! 😊) És hogy találtam meg???? Hogy megölt! 😊))
Na majd a következön kiosztom! 😊)

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Nethyrrea
épp errõl beszélek. megállapítottak egy moderate szintet a belépésre hogy azért mégse tudjon a legutolsó suttyó is csatlakozni, de kell nekik az ember mivel megszaporodott az ellenséges klánok száma, és kezdik kényelmetlenül érezni magukat.

csuzlee
Hat szerintem most mar nagyon konnyu lesz talalni party-t. Az allience chatiban allandoan megy a keresgeles!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Hát végig gondoltam...
Ha nem lépek be akkor nagyon elveszek, nagyon egyedül maradok. Igaz eddig is nagyon jól boldogultam soloban, de azért már kezd uncsi lenni.
Másik az, hogy kláncset nélkül elég nehéz tartani a kapcsolatot a többiekkel.

csuzlee
NEKED MEG NAGYON ORULOK HOGY BELEPTEL GATT-al!!!!!

csuzlee
Jaja, kb. en is ezt vettem eszre! De azert valjuk be, en pl. meg eleg kis csicska vagyok hozzajuk kepest. Csak a klanban mindenki lvl 53-62 😄 de megsem az volt az elso, hogy huzzak mert kis csicska vagyok 😄

Nethyrrea
perszehogy kell, egyre több a magasszintû ellenségük.

Ennyire azért ne legyetek magatokra büszke.

Baszkurátor
Jah igen fasza volt a tegnapi menet !!!!!
Ma este is mehetnénk valahova,nekem nagyon kellene a powerlvl.

csuzlee
Igaz meg csak 1 napja vagyunk az IC-ben, de ram nagyon pozitiv benyomast tettek, mind a klan mind az allience memberek! Tok jo fejek voltak. Tolem is megkerdeztek hogy hanyas TH vagyok, mondtam, hogy meg csak 46 es azt mondta, hogy semmi gaz az "cool" es hogy menjek majd veluk partyzni DV-be meg AL-be es gyorsan felhuznak 😄 A honlapjukon levo forumon is nyitottak egy Hungarian Topicot, es oda is irogatnak, es ahogy eszrevettem orultek hogy csatlakoztunk, gondolom kell az ember 😄DD

csuzlee
En lvl 46 vagyok

B@lu
Csuzlee teged is bevettek?

nem kell lvl 45?

B@lu
Es a Ghoul staffot C sps el nyomtatok?

mert az ugyanannyi mint a D BSPS...

ugy lenne fair az osszehasonlitas!

csuzlee
Uhh gyerekek, tegnapi Castle Siege OWN! Nagyon jo volt, bar eleg nehezkesen indult nekem. Egy rosz partyba kerultem, akik eleg batrak voltak egyedul odammeni, en meg jo katona modjara kovettem oket es fel id obtam a bakkancsot. De aztan Manooo-ek party-jaba kerultem, es az mar nagyon jo volt. Szo szerint elo falat alkottunk, kesobb pedig mar a HV-bol (mert ugye ha meghalsz ide rak) visszafutokat, szo szerint apritottuk. Kb. 8-9 embert oltem meg, ez kevesebb mint a Mage-ke , de szerintem szep teljesitemeny. Kis sunyin szukaltam le mindekit, sot egy Hawkeyt 1on1-be nyirtam ki. Nagyon nagyon jol ereztem magam, kar lett volna kihagyni!!!

Nethyrrea
1. te meg ki a rák vagy?

2. irigykedik a halál. csak azon akadtam ki hogy mindkét dropja bottal esett.

Szekijoe
A tegnapi partyzás nagyon ott volt a toppon Majdnem az összes 40 alatti játékos ott volt, Leto lizardokat mentem volna farmolni kis partyval, végül Ivory Tower alatti nonstop vadászat lett belõle. Crumában simán jók lettünk volna ezzel a csapattal. Csak nem úgy indult de majd legközelebb elkezdem szervezni is. Mert ez most szervezés nélkül nagyon összejött. Köszönet érte mindenkinek.

Acro
Innen lövöldöztem Isendurral. Kurva jó volt megy egy helyre tömörültünk, és engem nem jelöltek ki szinte soha az ellenfél.Élõ falat alkottak elõttem.Kb az egész ostrom alatt 20 embert öltem meg.Empower3 blessed sps 1000 damage mindenkire😊

A várat megvédtük, aztán leittuk magunkat, bebasztunk, és én rámásztam Linneva-ra. Ja amugy Exiledonet még bonuszként lepk-zták az ostrom után😊

Khold- 52 SR

elsö 3 sor 1 hiányzik! na melyik? 😄DDD

Baszkurátor
Jéééééééééééé de rég láttalak!!!
Tutyival mivan?????

WTB acc
WTS animal bone 😛

Gugger
nagy ká, hogy ezek a mókák már éjszaka vannak 😞

Sámán

Irigykedsz mi kiscsavó???!!!

FeketeVipera 77 SS

PW + Song of Hunter ^^

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

phalanx
hehe f@sza volt a mia siege is, sajnálhatja aki kihagyta...

pár kép:

wtb acc

már csak 3 nap!

és megszületik greenboyhun !

naja, unalmas 1 kari az biztos😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

nincs partyra ehh fáradok

ijászt hamar megunja szerintem mert nincs solozásra kényszeritve!

DA valoban az 1ik legjobb tank, de Paladin jobb talan tanknak(1 fokkal nagyobb pdef)(osszessegeben viszont a DA a jobb). Destroyer nem 1 tank alkat sztem. Elf ijasz meg jobb pvpbe mint delf, mivel gyorsabb, es az iszonyat sokat szamit. Solozasra tokeleted.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

😄 na kapsz segitésget!
kedd elött nem megy mert elfelejtettem befizetni!

éretségivel kapcsolatban: kereskedelem és marketingröl tud valaki valamit?

nah akkor én most megyek aludni 😊

kifáraztott a skillek böngészése. mindíg arra a jutok, hogy avenger meg destrójer a legjobb tankok, de a dark elf és elf nyilasadakat semmi nem vert PvP-ben. A gáz csak hogy ezek nem a nekem való kasztok 😊 amit szeretek az minden játékban looser kaszt szokott lenni 😄

Jó éjt.

Najo, kicsit kiegeszitem meg, es akkor tuti atmesz😊
Szal matekot mar ma kezd el(ha nem vagy matek guru😄), ilyen napi 1 ora ajanlott, ha tobb idod van akkor 2, max 3. Kozbe erdemes(de nem muszaly) meg kivalasztani 1 targyat amit kozbe tanulsz. Ha lesz nyelv erecsegid, akkor azt(ha nem vagod). Ha ez nem vonatkozik rad, akkor pl nyelvtant nezd at, mondjuk ossz 10-15 ora eleg, es akkor ebbol 5osod lesz😛 Meg olvasd el a 3-4 leghiresebb regenyt, 4et kilvasol, kb 30-40%od van hogy lesz irasbelin vagy szobelin.
Aztan erecsegi elott 3 nappal abbahagyod eme tevekenysegeket, azt 1 nap irodalom. Utana 2 nap tori. Es megvan az 5.0as erecsegi atlag, es napi 1-2 orad ment el az egeszre osszesen.