Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok mindenkinek az IC-s tagsághoz, meg ilyesmikhez....
nekem most jár le az accom, tuti, hogy nem fogok már hosszabbítani,mert nem tudom már folyatni L2-t, mivel meglehetõsen besokalltam a sok farmolástól... most szabadidõmben wow-ozom, nem rossz, tetszik meg minden, csak a jó társaság hiányzik..😞
ui. itt már szinte egy kis családdá kovácsolódott a banda, szal csak ezt sajnálom itthagyni...
na, sok szerencsét mindenkinek, mégtöbb dropot, meg mittudomén😊
bye
Cromac
(jaj, ha öcsém nem tart igényt az accomra akkor ingyen elvihetõ...)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mindig újat kezdessz, döntsd már el végre 😊
Ja. és olvass orphus-t.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
De az eddigi kedvencem az volt, amikor egy kinai kezdett el magyarul írkálni crumában. Együtt partiztunk és éppen mondtam Celionnak, hogy szerintem dual spirit szebb, mint a katana. Erre csak úgy másolgatva visszaírta, hogy dual katana szebb, mint a spirit 😊
Majdnem lefordultam a székrõl a röhögéstõl. És fõleg, hogy így el is lehetett volna vele vitatkozni... Fõleg mivel dual katanás gladi volt, szóval még szakértõ is 😊
(persze ettõl még nem szeretem a kínaiakat, de ez jópofa volt)
Ahogy ott áll az a baromállat KKK-s és csak rezignáltan annyit mond, hogy szent szar.....

😊)))))))))))))))))))))
Bazzeg, ezen meg jopar percig rohogni fogok😊

Stun mûködik azzal is (blunt), pajzzsal úgyse véd sokat. És cserébe szívógathat, róótolhat kedvére. És persze elven set, mert olyan lassu, mint egy csiga 😊
the world is mine
"Sokak örömére vagy bánatára
This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.
As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.
Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk."

FeketeVipera 77 SS
én örülök, hogy volt dropja, és mind1 kézzel vagy bottal:-)
jah és a nyálverést se fedeztem fel..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ilyen botot hol lehet szerezni? köcc elõre is jah és én nem kívánok vitázni csak gamelok.
GL HF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
the world is mine
azért van a plázacicáknak is elönyös oldala! 😉
FeketeVipera 77 SS

FeketeVipera 77 SS

Keveset játszok, sok a meló 😞
FeketeVipera 77 SS

FeketeVipera 77 SS
De van bennük hajlandóság, hogy megtanuljanak magyarul 😄
2. Hmmm... biztos nem???

Ráadás: 3. Ismersz!!! Legalább annyira mint én!!! A Sánám alapján legalább annyira fel fogsz ismerni az utcán, mint én téged a Nethyrrea alapján

Jáccon mindenki ahogy akar, speciel egyetlen magyarra se fújok a játékba (egyedül a pk-s
-öket utálom, de magyar még ezen a téren nem inzultált), mondjon mindenki amit akar télleg csak egy játék, segítek a többieknek ahogy tudok -sajna vannak akik egy csúnyánnézés miatt örökre "halálos" ellenségeket szereznek -netán egy beszólás is... na az már még komolyabb 

Sámán -a titokzatos, -aki percenként megunja a kariját, aki mindig újat kezd, akinek emiatt rengeteg iszonyat "magasszintû" -je van

FeketeVipera 77 SS
külföldi klán miatt meg a magyar kommunity nagyrésze is leszólható, lásd IC 😛 😊)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
megcsinálja? drágán?
😛
HAHAHAHAHAHAHAHA
egyetértek veled!
Mindenki másképp csinálja, ne tessék mindent letüdõzni 😛
Téged se szólt le senki, hogy külföldi klánba csatlakoztál... Tényleg ti ACBA vagy CBA oldalán vagytok? 😊 Mintha láttam volna a tiedhez hasonló logót az ostrom alatt... És mintha lõttem volna õket 😊
Persze a kavarodásban már ki tudja 😊
ha te igy erzed jol magad, akkor csinald😄