Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
hali!
Gratulálok mindenkinek az IC-s tagsághoz, meg ilyesmikhez....
nekem most jár le az accom, tuti, hogy nem fogok már hosszabbítani,mert nem tudom már folyatni L2-t, mivel meglehetõsen besokalltam a sok farmolástól... most szabadidõmben wow-ozom, nem rossz, tetszik meg minden, csak a jó társaság hiányzik..😞
ui. itt már szinte egy kis családdá kovácsolódott a banda, szal csak ezt sajnálom itthagyni...
na, sok szerencsét mindenkinek, mégtöbb dropot, meg mittudomén😊
bye
Cromac
(jaj, ha öcsém nem tart igényt az accomra akkor ingyen elvihetõ...)

SDana
Az se rossz... Látszik, hogy még életemben nem használtam trainolásra a fake deathot meg nem is akartam ilyet csinálni, mert ez eszembe se jutott 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Én úgyszoktam csinálni botolós sárgákkal, hogy összeszedek néhán mobot, a sárga felé futok és amikor odaérünk (a mobok nagyon közel a bothoz) akkor kilépek.Aztán meg vissza,addigra már a botot ütik....

SDana
Az a gáz, hogy ránézésre SR a visító elflányka... Hogy rázza le vajon a rajongóit? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
=> Én ott leszek mögötte Silent Move-val :

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ha véretlenül belagol a gyerek......

Majd felébredsz!

SDana
Menetel a partikiller csapat

Skill, neked mikor lesz végre egy lvl 40-nél magasabb karid?😊))
Mindig újat kezdessz, döntsd már el végre 😊

Ja. és olvass orphus-t.

Hat nincs, kraftolj magadnak 1et😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Baszkurátor
Ja.Most néztem meg jobban.A háta mögött van a keze,lehet most nyomkodja vissza a "sport szelet"-et .... :o)

??? tudtomal nincs cukinak még +0 ása sem...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Szerintem az a reakció a rezgnáltságtól elég messze van... Inkább, mint aki maga alá csinált 😊

SDana
Pedig tényleg volt ilyen beszólás valakitõl kláncsatin, hogy meg akar tanulni magyarul 😊

De az eddigi kedvencem az volt, amikor egy kinai kezdett el magyarul írkálni crumában. Együtt partiztunk és éppen mondtam Celionnak, hogy szerintem dual spirit szebb, mint a katana. Erre csak úgy másolgatva visszaírta, hogy dual katana szebb, mint a spirit 😊
Majdnem lefordultam a székrõl a röhögéstõl. És fõleg, hogy így el is lehetett volna vele vitatkozni... Fõleg mivel dual katanás gladi volt, szóval még szakértõ is 😊
(persze ettõl még nem szeretem a kínaiakat, de ez jópofa volt)

Baszkurátor
Én az utolsón vigyorogtam/vigyorgok.....
Ahogy ott áll az a baromállat KKK-s és csak rezignáltan annyit mond, hogy szent szar.....

A potteres elmegy😊

no-ip-s server cim? Azt igy hogyan?😊)

Baszkurátor
Röhögni énis szeretek,figyelj fater :

És a legjobb :

Haliho mondana nekem valaki no-ip s szerver cimet, ha lehet magyart
Jah, +3as atubat.

már intézem a legjobb ds ékszert cukitol 😉

De van bennük hajlandóság, hogy megtanuljanak magyarul 😄
😊)))))))))))))))))))))
Bazzeg, ezen meg jopar percig rohogni fogok😊

SDana
Én kétkezes mágus staffot.
Stun mûködik azzal is (blunt), pajzzsal úgyse véd sokat. És cserébe szívógathat, róótolhat kedvére. És persze elven set, mert olyan lassu, mint egy csiga 😊

te mit raknál egy 20 as sámán kezébe? atuba? (normal speed 2 kéz,tarbar,107)

Baszkurátor
Például innen!

De ha banolnak akkor nem engem anyázni .....

Jó és honnan lehet letölteni botot?😊))

the world is mine

Baszkurátor
Hol a rába' van az IC honlaptyája????

Baszkurátor
Ajánlom szives figyelmedbe ezt :

"Sokak örömére vagy bánatára

This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.

As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.

Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk."

Sámán
Ha csupán küllem alapján összetévesztenének velük néhányszor nem venném zokon!!!

FeketeVipera 77 SS

Jockey
hehe, hisztizel már megint pengetánci?😊
én örülök, hogy volt dropja, és mind1 kézzel vagy bottal:-)
jah és a nyálverést se fedeztem fel..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

re
ilyen botot hol lehet szerezni? köcc elõre is jah és én nem kívánok vitázni csak gamelok.
GL HF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the world is mine

csak legyen türelmed megtalálni 😛

mért?
azért van a plázacicáknak is elönyös oldala! 😉

fiatal meg elnezem neki😄DD

Sámán
Rólam is van szó??? De jó nekem -végre valaki plázacicának néz!!!!

FeketeVipera 77 SS

SDana
Hehhe... Leplázacicáztál egy õsöreg törpe nagyapót 😄

na lol ez kb olyan számomra mikor a két plázacica megbeszéli mi volt a mükörmösnél! =/

Sámán
Neeeeem!!!! Csak mostanában Nyuszika is megint tetszeni kezdett -de Vipera köszöni szépen még nem avult el 😊)))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
na akkor az elobb nem mellé katt volt -nem annak válaszol akinek akarom.. Na mindegy, majd rájön akinek szól

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Semmi különös, Tutyi pihizik -majdha valaha egyszer Vipera 40 lesz visszakapja a cuccait, egyébként meg Nyuszika is megint képbe került

Keveset játszok, sok a meló 😞

FeketeVipera 77 SS

Fekete viperat is meguntad mar?😄

Sámán
Hm... valszeg mellékatt... Szóval az elõzõ ha vki nem jött volna rá Nethyrrea -nak akart válasz lenni...

FeketeVipera 77 SS

SDana
Csak épp most a klánban, ahol vagyunk, több a magyar, mint a külföldi. Néha már panaszkodnak is, hogy mukkot nem értenek a szövegelésünkbõl 😊
De van bennük hajlandóság, hogy megtanuljanak magyarul 😄

Sámán
1. Huh, sehol egy szmájli, télleg kiakadtál, vigyázz agyvérzést ne kapj!!! Ez csak egy játék, nem ér ennyit!

2. Hmmm... biztos nem???

Ráadás: 3. Ismersz!!! Legalább annyira mint én!!! A Sánám alapján legalább annyira fel fogsz ismerni az utcán, mint én téged a Nethyrrea alapján

Jáccon mindenki ahogy akar, speciel egyetlen magyarra se fújok a játékba (egyedül a pk-s -öket utálom, de magyar még ezen a téren nem inzultált), mondjon mindenki amit akar télleg csak egy játék, segítek a többieknek ahogy tudok -sajna vannak akik egy csúnyánnézés miatt örökre "halálos" ellenségeket szereznek -netán egy beszólás is... na az már még komolyabb

Sámán -a titokzatos, -aki percenként megunja a kariját, aki mindig újat kezd, akinek emiatt rengeteg iszonyat "magasszintû" -je van

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mieink tuti nem voltak ott 😊 máshol voltunk... 😊

külföldi klán miatt meg a magyar kommunity nagyrésze is leszólható, lásd IC 😛 😊)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

egyik nap csoka mondta hogy blacksmittel csináltatom a cbpt ?
megcsinálja? drágán?

/target Nethyrrea

😛

HAHAHAHAHAHAHAHA

egyetértek veled!

SDana
Nem hiszem, hogy verte volna... Még egyetlen botost nem láttam itt, aki verte volna akármire is ("bazze egész éjjel farmoltam és most két szintel nagyobb vagyok és lenyomlak mint postás a bélyeget").
Mindenki másképp csinálja, ne tessék mindent letüdõzni 😛
Téged se szólt le senki, hogy külföldi klánba csatlakoztál... Tényleg ti ACBA vagy CBA oldalán vagytok? 😊 Mintha láttam volna a tiedhez hasonló logót az ostrom alatt... És mintha lõttem volna õket 😊
Persze a kavarodásban már ki tudja 😊

neked maniad, hogy kotozkodj valakivel, amig nem botoztak adig epp cukit utaltad, mert kraftolt volt penze es neked nem adta olcson a dolgokat.

ha te igy erzed jol magad, akkor csinald😄