Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Nézd meg orphuson, hogy melyik ruha mennyi defet meg manát ad...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gugger
és itt nem a SET tulajdonságokra gondolok !!!

Gugger
tudja-e valaki, hogy a B grade-es SET Robe-ok ugyanannyi manat adnak, és egyforma a pdef vagy van külömbség? pl mint ahogyan a D és C grade-esek között is van külömbség! (pl: Avadon +300 mana 200pdef = Zubei +300 mana 200pdef)

LOL 😄DDD

Gugger
megtaláltam, majd ha tudom kiteszem újra ide, mert már nagyon vissza kell lapozni !

Thx

the world is mine

Gugger
Lökjön már valaki egy linket a B grade-s ruhákról, thx !

http://www.thedarkrealm.de/quests/quests.php?name=judgesearcher
http://www.l2orphus.com/
http://gamehaqs.com/phpBB2/viewforum.php?f=75
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=111

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Vmi más nincs? Itt nem nagyon találtam leírást.

the world is mine

HUNrricane
http://www.game-center.de/quests/

Majd felébredsz!

Hi megondoltam mégse botozok😊))
Viszont azt megköszönném ha vki tudna küldeni kvestekrõl leírást és vagy címet adni hol tudom megnézni neten lehetõleg vmi részletesebbet nevekkel stb kössz elõre is GG.

the world is mine

A zsarusat nem tudom, de szerintem az mikor megérkeznek túl az óperenciába, és olyan mintha majamiban lennének. Pedig Hollywood szerû felirat van a hegyoldalon.

Prince Justni akkor van mikor össze vesztek és Shrek nem tud aludni,az ágyon belül felül van a Justin timberlake poszter és alá van írva hogy Prince Justin.

Senki se tudja sztem😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

En lattam a Shrek2-ot, de ez a Prince Justin meg Beverly Hills-i zsaru poenok ezek hol vannak?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A Sigharton vagyok. (Bocsi hogy nem tudom hogy kell írni.) Most még nem akkor megyek fel mikor akarok, de a héten remélem megoldódik.

BlackArt
yup 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Lynx_TWL
mondjuk sztem jó szar is lett shrek2 ilyen értelemben, hogy tele van rejtett poénnal, és ha egyet nem értessz, elég hiány érzeted lesz utána, ha mások magyarázzák meg.... na vége OFFnak

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát Shrek2ben az eredeti hang kell már csak egy két poén miatt is (Prince Justin, meg Beverly Hills-i zsaru)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
dehogy, az csak egy példa, hogy sztem az még magyarban is jó😊

a túró még hasonló az a mai szinkron minõsége

๏̯͡๏﴿

BlackArt
... pedig nem mostansag jatszottak a mozik 😊

GAthersw
Te, én pofánlõttem Marvint bazdmeg.

01110000 01110010 00110000

BlackArt
Jason? Valamikor 20 eve lattam vmifele horrort ılyen neven. Be is szartam rendesen 😊)))

mmint ugy ertem hogy a szinkronba mondja azt😊)

BlackArt
nem is azzal volt bajom, hanem a hangokkal: vhogy nem illettek oda. İgy vagyok a Kill Billel, Bloffel, Shrekkel meg meg ki tudja mivel 😊

Ez komoly hogy ama ominozus jelenetbe aszondja a Bruce hogy túró meg hétszentségit ?😊))))) Bazz, azt be kell szerezni lol😊

Hát még a Jason-X milyen szar volt magyar szinkronnal! 😄DDDDD

Lynx_TWL
a ponyvaregény eredeti szinkronja nekem még tetszik (bazdmeg bazdmeg bazdmeg, tudod te milyen hülye picsa vagy.... 😊 nem túró meg hétszentségit az obszcén szavak helyett

๏̯͡๏﴿

BlackArt
ne is mondd: regebben azt hittem a magyar szinkron milyen qurvajo. Haaat....
Pl. megvan eredetiben a Ponyvaregeny, itt meg tegnap megneztuk magyar szinkronnal

Melyik serveren vagy?

Lynx_TWL
Dungeon, gondolom tudod mi ez😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
AvPt nehogy szinkronizálva nézzétek meg 😊!!!!

๏̯͡๏﴿

BlackArt
Az egy toronyszeru torony (a terkepen megtalalod), magasabb szintu karik tapolasra alkalmas hely magasabb szintu dogokkel. (Noverem mondta...)

Hali all! Asszem új tagja leszek e világnak. Már intézkedések történtek az accommal kapcsolatban. Már ki is próbáltam a játékot Bart jóvoltából. Köszönöm neki mégeccer. Van egy Elf Harcos nénim. 8 LVL. Culramwen a neve.

Volna majd egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, meg a fórumon elhangzottakal kapcsolatban.Mint pl: CRUMA? Mi az?

BlackArt
Probald ki SB-t amig en tavol vagyok 😊 A nagy karikat ne mozgasd mert mindenki ismeri oket 😊)) De folhuzhatnadd addig az assamat, Honi megadja a kodot 😊))
Aztan ne feledjetek: november 5. Alien vs. Predator a mozikban

mit akarsz?
Taptarap
The Staff-od nincs???azt vennék

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nagytakaritas van:elado cumok!
Mystic Staff
Mage Staff
Viper Fang
Triple-Edge Jamadhr
Cestus
Dwarven Chain Gaiters
Bladek/Headek:Nirvana,GreatPata,Deadman's staff,Demon's staff,Homonkulus,SOR,Sword of Nightmare,Strombringer,Crystal staff
Enchant Armor D scroll
D-Kristaly
Ava Robe+Zubei Helmet Reci(ez mondjuk mindig van😊)
pm Mokuska vagy Dugodani
Jockey
hát, pedig sztem ha már külföldi klánab beálltatk(unk), akor illene anglisul beszélni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Baszkurátor
Kössz véreim..!

SDana
http://www.innercircleguild.com/
Csak fórum van és Dylan-el kell kontaktálni ingém, ha hozzá akarsz férni bármihez is regisztráció után.
Dylan jellemzõen offlány, bár tegnap siegen feltûnt, de épp nem ez volt a legnagyobb gondom... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Van meg vmi mukodo forum, csak nem tom a cimet😛

Baszkurátor

Baszkurátor
Ja.Azé köszönöm szépen Nethy!

Thx és majd vigyázok😊))
Lv: 12

the world is mine

Nethyrrea
elvileg a www.innercircle-clan.com
de ott most csak valami izé van

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Még mindig érdekel véreim, hogy hol a rákba' vanik az IC klán honlaptyája?????

SDana
Mind fizetünk...

Nethy, az oké, ha egyedûl vagy magyar, de mi most megszálltuk az ic egyik klánját, muszály magyarul beszélni 😊

Nethyrrea
engem egyáltalán nem zavar hogy angolul kell beszéljek/írjak 😊 jól jön a gyakorlás. így is tökéletesen megértjük egymást: nemhiába tanultam 10+ évet angolul.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mint pl l2us.no-ip.com ez a szerver,csak erre nem lehet reggelni mert televan. Ahova nemkell fizetni vagy hasonlo. Ti hol nyomatjatok a gamet ???