Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro

Khold- 52 SR

GAthersw
Kerosene amint bejött a healer, lepkzta 😊

01110000 01110010 00110000

Elvileg a varba rakja, de nem tom 100%ra. Amugy Zolee-val jaccottatok most, nem velem😊

"Keresone vagy hogy hívják nem szöszmötölt sokat" - ezt viszont nem ertem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GSXR
Zonca ha bepirosodik veletlenul az ember es nyom 1 SOE: castle-t a varba rakja vagy a var kore? Elmentel volt meg 1 restart es a rip-esek kozul pont a healer jott be elõször. Hát neki pkpk lett😊
Keresone vagy hogy hívják nem szöszmötölt sokat

Cromac Mac Art-nak tud valaki másik elérhetõséget is a fórumon kívül?

Baszkurátor
Recept.
Unikumos pulyka :

1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütõbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hõfokot 190 sütõre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

Káosz regény télleg naon zsir😊))
De sztem az elfen meg a humánon kívül az összes népség hót igénytelen gondoljatok bele a szakállas törpének mennyi kaja lehet a szakállába stb stb😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

the world is mine

Baszkurátor
Helyes !

Lol, en sem ugy gondoltam a vitat...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GSXR
Dehogy fogod felpróbálni Te arra az izzadságtól büzölgõ testedre az én patyolat ruhámat
Amugy avadon jó lesz nekem sokáig +5% pdef +15% casting speed.
DE vazsiknak annyi pvp-be!

Baszkurátor
De ez nem komoly vita.Sztem csak évõdünk egymással.Mert kedveljük egymást és ehez hozzátartozik az, hogy egymást ugratjuk!!Én igy gondolom!!!!

Ez a budostalpu vita mekkora ma😊 Folytassatok😛P

Hat erre a beverly hillsi zsarura nem jottem volna ra😛P

Baszkurátor
De ez komoly!!Tessék olvasni Káosz regényt!!!!QRVA JÓ!!!!Akkorákat lehet röhögni mind állat....

SDana
A trágyalé azért kell neki, amiért az embereknek a dezodor... A testszag elnyomása végett 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Hááááááát,Skandar Graun aki egy félork harcos-pap elég sûrûn fentreng a trágyalében.Már elnézést .....
Ezzel nem az ork karakterrel jáccó barátaimat akarom megsérten!!!!Ez távol áll tõlem.De hát a tény az tény kérem.....

Thx😊

the world is mine

B@lu
Nazt mondtam en is !

fel le rohangaszni domina borcsizmaban azewrt miylen izzaszto lehet😊)))

a sajtszag messzirol erezheto lehet😊))

Lynx_TWL
photoshop kezdõknek?

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Olvass el néhány Káosz regényt .....

Lynx_TWL
Szamár hangja Eddie Murphy, és ahogy culram mondta, megérkezenk túl az operenciába akkor van ahogy néz fel mellette a pálmafák--->beverly hillsi zsaruból😊

๏̯͡๏﴿

ElBart
Hogyha azt akarod,h a te írásod is narancssárga legyen,akkor tegyél elé egy "!" jelet..........azon kívül,h narancssárga lesz a szöveg még jóval messzebb levõ playerek is látják(asszem vhogy úgy van,h a sima(fehér) szöveget csak azok látják akik látótávolságodban vannak,míg a narancssárga szöveget(shout-nak híjják) az egész régió látja).

L2 -- Inactive

SDana
Különbözõ csatornák.
Narancs: shout, fehér: talk, kék: klán, rózsaszín: trade, sötétzöld: parti, világoszöld: alliance, világoskék: announcment, barna: minden rendszerüzenet.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Mért van az hogy ha én írok az fehér és amit látok az meg ált narancs sárga? Gondolom elég n00b kérdés de még most keztem😄DD

the world is mine

Gugger
sosem jártam ott 😄

Gugger
látom nem értesz te semmit, nem ér semmit a hosszú lábad meg a csizmád, ha a víz nyakig ér 😊

SDana
Az elf vidéken sincs mocsár... Csak az orkok nagy haverjainál a DEknél. Meg persze minden ork sámán kedvenc helyén, krumában 😛

SDana
Jaja, csakis evasion... Sebzésem nincs, hpm se sok... Marad az evasion, hogy legalább ne csak egyel nagyobb legyen, mint egy velem egyszintû DE bicskásnak... :/
Egyébként a csizmám majdnem a combom közerpéig ér és jól szigetel. Ráadásul bõrbõl van, így a vizet nem engedi át, de szellõzik 😊

Gugger
Egyébként nem emlékszem, hogy lenne mocsár a nagy és szép ORK birodalomban! Nem úgy az ELF vidékeken! 😄

Gugger
az sem lehet semmi, amikor a csizmád szárán befolyik a víz, és ott bent jókis lábvíz lesz belõle, szépen szétáztatja a lábújjaid között a bürkét. Aztán szellõzés hiányában jó lassan szárad meg a lábad! Húúúú ott lehetnek ám a szagok kellemesen riasztóak. bödöstalpú 😄DD

Gugger
+4Evasion -ra gyúrsz ?

SDana
Ja, pont ez az... képzelem, milyen illatok lehetnek ott, amikor mezitláb végigszáguldasz a mocsárban. Vagy elég csak annyit említenem, hogy csigalassúságú futkározásod közben a felvert por mind odatapad az izzadt meztelen lábujjaidra... Fúúúj, büdöstalpú 😛

SDana
Cuki, csak úgy kiváncsiságból kérdezem, hogy el akarod-e adni a zubei kesztyûdet, sapkádat és csizmádat...? És ha igen, mennyiért?
Még nincs rá manim ugyan, de kellene majd hamarosan (remélem 😊.

Gugger
ki találta ki ezt a marhaságot, hogy az ork nak büdös a lába? OK nagyok vagyunk és erõsek, így nagy a lábuk is, de nekem pl azért van papucsom hogy egészségesen szellözzön a lábam. És én úgy láttam neked pl csizmád van, és abban futkározol, így tuti, hogy a Te lábad a budösebb 😄DD

SDana
Sõt már FStarnak is mondtam, hogy ugly orc 😄
Mit vársz egy tünde lánykától? 😛

SDana
Nem te leszel az elsõ... Dinizt se véletlenûl szoktam csak simán lebüdöstalpúzni 😉

Gugger
ÁÁÁ, ezt megjegyzem neked 😄

Gugger
-b +k

Gugger
na az az ami töb semmire nem kell 😄

SDana
Ja, nem szabadf elfelejteni, hogy c2ben már minden vízben kell majd... És egy orkból nem nézem ki, hogy olyan nagyon tudna úszni 😊 Fõleg, mivel vizet se nagyon szoktak látni 😛

Gugger
Ha Doom Robe ról beszélünk akkor a -3WIT miatt. Egyébként ezt a Robe-ot Bitangnak tudnám elképzelni, de Õ meg úgysem ezt választja, mert a WIT csökkenti a casting speed-et. Asszem Õ már most Avadonra gyúr!? Ami nem is rossz mert legalabb kipróbálom majd 😄

Ne huzd ma le, ott a breath gauge!

SDana
A +2int jó, de a -3 wit az szívás egy denek és orknak. Max elf nem érezné meg nagyon, de pvpre semmiképpen nem ajánlott... Ott ugyebár az nyer, aki elõbb altat és a lassabb kaszt nem szerencsés. Partiban még elmegy 😊

SDana
Szerintem blue jó lehet DEnek is, a wit miatt. A doom meg elfnek nem pvpre, hanem partizásra lesz jó.
Papoknak meg jó BW light. DE papoknak meg avadon light de az csak a kinézete miatt, tegnap a TRes SEn (Vierna) az volt és hát nagyon jó kis ruha az DE hamvas lánykáknak 😊

GAthersw
+2INT miért nem jó?

01110000 01110010 00110000

Gugger
szvsz Avadon Robe lesz a nyerõ az Overlordnak és Elf varinak, Zubei a DE varinak, Bule jó lesz a buffereknek (pl Sis3-nek), Doom meg nem kell majd senkinek 😄

Annak a lejebb linkelt frost servernek esetleg valami hp,vagy forum oldalát tudna esetleg adni valaki?

Gugger
lol, tényleg 😄

SDana
Az avadon a full bodys... Keresd a helyén 😊

Gugger
más hely? Orphuson nincs meg pl az Avadon Robe