Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak te meg néha gattaca 😊
az az oldal amiröl beszélsz szerintem megszünt! =(
most ami van : http://www.l2orphus.com/
http://www.thedarkrealm.de/quests/quests.php?name=judgesearcher

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Serphen
Tudtok olyan fasza lineages oldalakat mint a Warcry? Régen volt egy ahol az összes páncélnak a képe fenn volt minden fajra de már nem találom. Csak én vagyok itt spearos?

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Ez itt az én képem te csak hajolsz rajta!😄DD

SDana
9v9 pvp videjó.
Nem is maga a videó az érdekes, hanem a VH1ról oly nagyon elterjedt popupos téma. Én halálra röhötem magam rajta 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Most ez a csontvázasdi már eljött vagy itt van vagy mi van most?😊

SDana
Háhá... végre valami event. Ma csontiellenes hadjáratba megyek asszem este 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

kiváncsi leszek mikor csapja meg öket pár clán!

en magam nem lattam mert most elfogalt vagyok de en 100-akrol hallotam szoval nem csak 1-2 van beloluk

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

igencsak kék 😞 ha neki is vörös lenne ! >😉

Nem tudom lattad-e napoking ment a duma "A Great evil is approaching", na most megerkezett.
Egy hadseregnyi csontvaz

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Gugger
ez mi ez?

azirafael
Ment privi

ajaj

Én is hajtok IC-re de én még el sem kezdtem. 😊

Jockey
hehe, köszi
én se leszek már fiatalabb, egyre közelebb van az a fránya 30, no mind1, ha megjavul a gépem (valami elfüstölt benne 2 nappal ezelõtt, szal szervíbe van), ráhajtok a 45-re így az IC-s belépõre..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ment privi

értelek!
de TE nem bukhatsz mivel én küldöm neked a lét elöre!

hat majd meg atgondolom, de ahogy mondtam multkor buktam 230 Kanadai Dollart (valtsad at FT-ba ) ugyan igy szoval azt hiszem erteto hogy nem igen vagyok tul segitokesz ez ugyben.

kell valakinek animal bone ? ocsóóóóó 😛

ezek szerint nem sikerült meghatnom téhed 😞

viszont ezt ezttudom ajanlani, haber ehez is kell Visa

hogy lehet bukni???
kész vagyok elöre fizetni meg sok más...
a forum fele (minimum) ir peticiot ha gondolod!

sorry game kardosdit nem jaccok >.<
multkor buktam 230 dollart

Joreggelt urak =)

Baszkurátor
Vedd fel a kaccsolatot Petyócával.Õ kanadai srác,biztos ismer valakit abban a ********** országban.

jááááááááááááááátttttszannnnnniiiiii akarooooooooooook! 😞

valakinek van usaban haverja? vennék gamecardot vagy mit!

gPROject
AoBA-t már árultak 35 misiért is. Deadman's Glory most 39 milla. 35-40mill az áruk, ennél nem hiszem, hogy olcsóbban c2 elõtt lehetne kapni, viszont ennél drágábban meg nem szabad venni. 😊

Jah, boldog szulinapot

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sáska
happy birthday Penge

Mondjuk a pvp sikerek biztos kompenzalnak 1 kicsit a dolgon...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ijasszal az a baj hogy megunod az eleted mire 20 lesz. Ha meg modnjuk lvl 60as ijaszt akarsz akkor ez az eletmegunas kb 500x fog bekovetkezni😊

Sztem is jó az ijjász mert hamarabb neki lehet vele menni táposabb lassú dögöknek mondjuk 1000 év mire kinyírod Én egy kardos sráccal rohangálok szólóba az se olyan rossz😊)))

the world is mine

1 Deadman glory kb 45 milla sztem😊)
Art of battle axe is e korul mozog(ekvivalens a gloryval).

Magasabb szinteket a magekkel is jol lehet szolozni, pl sorcerer, necromancer, spellsinger, spellhowler.

Szia igen en a Bartz-on jatszom

Gugger
Úgy vélem lehet feleslegesen aggódom, mert az Overlord, tulajdonképpen egy buffer lesz egész magas szinten. De mivel terület támadásai, debuffjai, clan gyógyítása miatt sokan ki akarják nyirni a nagyobb csatákban, és ostromnál. Így mégis lehet nem árt, ha meg tudom védeni magam. Sok mani az jó volna nekem, robe is kellene, meg heavy is, mage fegyó, meg fighter is. Elbaszott egy dolog ez a pénztelenség. + tisztára kész vagyok, hogy solo sem megy, és hétközbe mire összeáll a party, addigra elfáradok, és megyek aludni.

Gugger
Miért nem ilyen >>> Deadman's Glory ? Egyébként mennyi lehet ez, mert én ilyent szeretnek B-s fegyónak ! +3-azva ennek is lenne 108 az matk-ja (patk 202 😄), ami nem sokkal maradna el attól, ha a Nirvanat feltolnam +3-ra, az 110 lenne. Nagyon gondolkozom, mi lenne a jó:

1. Nirvana +5 vagy feljebb ...
2. Deadman's Glory +3, tovább nem, mert nagyon drága mulatság lenne.

help me Mr.Piackirály !

Sztem íjász, abból is elf.

Hali, letezik, hogy jatszik valaki a Bartz szerveren?
Ha esetleg van ilyen, uzenjen ram, amint lehetseges.

mit vársz egy poktol? 😊 a falon is megél 😉

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni.

Melyik harcos faj/kaszt a legalkalmasabb szólózásra?
PvP igazán nem érdekel de ne is szopassanak halálra 😊
dungeonokat meg egyéb jó helyeket szeretek felfedezni... tehát a PvE inkább szempont nekem.

plz help

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Csak tudnám hogy kapaszkodik föl LOL

the world is mine

Szep. Te +3aztad vagy igy tradelted?

;D

GSXR
Nice!

Na végre meg lett amit már rég akartam
Igaz nem én craftoltam, hanem eltradeltem, de a végeredmény ua.

Lécci add meg nekem privibe, vagy értesítsd hogy kerestem privátban. Fontos.

HUNrricane
Ja én 😄

Majd felébredsz!