Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor

És mégvalami.
Az ElviraHUN nevû karakterem a nejemrõl kapta a nevét akivel december 3.-án ünnepeljük a 21. házassági évfordulónkat.
Hát ennyi.....

Ez a baba nagyon durva😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Eztet nem lehet megolni😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
honnan tudnek iylen fotokat leszedni?

kellene warcryer karik tulajdonsagai

Baszkurátor
Jajaám!!!!
Valamint #34699 ---> Az eletek döntõ többségében az kiabál a legjobban akinek a háza ég ....

B@lu
Hahaha!

milyen csipeszt?????

inkapp valtozoknit hozz magadal😊

SDana
Én partizok akárkivel, ha épp van parti 😊
Legfeljebb csipeszt tezsek az orromra 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gugger
Tisztelt Uraim és Hölgyeim!

Úgy néz ki, hogy a hét végén Sise, Acro és esetlek Skill viszi a karimat, pls csinaljatok jó partykat, mert a Lord nem tud soloban haladni, viszont nagyon hasznos partyban. Ha elérem az 52 akkor meglesz a megtanulható legerõsebb terület root és mehetünk AL be vonatozni, úgyhogy ez lebegjen a Clan szeme elött, és pls help! Ha hazaérek és azt hallom, hogy pl ez vagy az nem akart partyzni Gugg3r-el akkor lesz PKPK ! 😄 Jó hét végét mindenkinek, jó partykat sok sok drop-ot ... bb

SDana
75ös ork destroyer buffolva:

Asszem ez a kaszt is mage hunter lesz... Mire ennyi hpt leszed egy varázsló, elfogy a mannája 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Serphen
Ettöl féltem.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Segítek...sehogy 😊))

Serphen
HEEEEELLLP!!!
NEM TUDOM HOGY LEHET MEGSZEREZNI A GUARD SPEART VAGY A DREADBANE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
A Tomb Raideresbe lehet némi igazság...sose bírtam.

Hat nem tom hogy vagy vele, de nekem nem jon be az, hogy napi 10 ora farmolasnal bamulhatom a sarga banan setes, full buzi kinezetu DE "male"-t pl. Szal inkabb nezem zonca jo melleit meg a jo segget, ha unatkozom😊 Ha te a fiuk segget nezed, lelked rajta, engem nem zavar😊

LOL
Ha egy játékban egy fiú csaj karival játszik akkor az mind buzi?O.o
Gondolom te szerinted aki pl. Tomb Raiderezik az vagy mind buzi vagy mind lány.
Ritka hülye felfogás

Serphen
Mi vezetünk feketelistát és levadásszuk az ilyen playereket!

Serphen

Serphen
Culram:A klánunk Free serveren van.

Shaere, szivesen segitek ha valamit olni kell a kasztvalto kuldijeidben. Nekem is kene majd segitseg benne, gyorsabb lenne.
Gugger
így van a ruhákat, fegyvereket ... viselheti, ha megvan a lvl 40, skillek meg csak akkor, ha megvannak a kvesztek, de már maga a C-s cucc nagyon sokat segít.

Gugger
jólvan na, értjük mi, nem kell szájbarágni !!! 😄DD

Serphen: Ez clan melyik serveren van?

Szekijoe
Hm.. a 40. szintig felvinni és akkor csinálni meg C-s cuccban nem is olyan rossz ötlet ha a kari megkapja automatikusan hogy viselheti De gondolom nem tanulhatja addig a skilleket amíg meg nem csinálta a küldetéseket. Vagy nem így van?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
ha jól tudom legalább 3-4 magyar lány/nõ játszik l2-t.

a mi klánunkban is van 4-5 legalább. az egyik egy 44 éves nõ 😊 a fia is játszik a karijával idõnként 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

a mi klánunkban is van 4-5 legalább. az egyik egy 44 éves nõ 😊 a fia is játszik a karijával idõnként 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

van nöi játékos...
3 nöi 3 férfi karim van...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
legfõbb tanács: kezdd a kasztváltókat ( a 35-öst is) 39-en. egyszerûbb dolgod lesz.

Nethyrrea
ez melyik szerveren? csak mert williamdarktear meg isendur egyrészt ugye ismerõs, Avenger meg egy magasszintû DA volt a sieghardton, egy ausztrál csávóé. történetesen ismertem 😄

Strahd_
#34688 igen

5 ellenséget szereztem úgy látom...hacsak nincs tényleg igazi female játékos is....
lol
na mind1.

valójában nem támadó jelleggel írtam, csak meghökkentem és leírtam amit gondolok, cenzúra nélkül. RészemrQl a dolog "flame" részét kihagyom

hehe látom Te a csaj karis fiúk közé tartozol 😄 ...hát nem az én bajom 😄

hmm c s cuccok 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor
Rosszulvagy faterkám????

Gugger
jótanácsom az, hogy vidd fel a karidat lvl 40 re, utána felöltöztetheted C-s cuccba, és akkor már könnyedén meg tudod csinálni a 3 küldetést...

ennyi a csaj? lol több csaj játszik, mint fiú? ...vagy afféle ferde hajlamú srácok csaj karival ? :/

Gugger
persze, hogy komolyan gondolom... egész hétvégén anyóséknál leszek, legalább az vigasztaljon, hogy a karim feljõdik amíg én szenvedek 😄DD

Szépjóreggelt! 😉

A necromancer az élöholtjait ugyanúgy tudja megidézgetni mint a summoner az lényeit, vagy itt is 6 órás várakozási idö van?

B@lu
lol
te aztan komolyan gondolod😊

Szekijoe
Végre 35 😊 Valaki forditsa le nekem mit is kellene csinálnom a kasztváltós küldiben. És adjatok légyszi tanácsot hogy kell-e hozzá party-t szerveznem vagy egyedül is meg tudom csinálni? Most Mantisetben és Dualkardal vagyok. Annyit kivettem a leírásból hogy sokat kell szaladgálni 😊 Mob ölés nélkül. De a dungeonokban iszonyat mennyiségû mob van. Nem hiszem hogy egyedül birnám. Szerintem ma csak este 9-tõl leszek.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gugger
Ma 3 ig várom a jelentkezõket, utána sajnos nem leszek hétfõ estig !

Gugger
Sajnálatos, hogy senki nem jelentkezett nálam a tegnapi felhívásomra! Ezekszerint nem ér rá senki a hétvégén egy kicsit játszani a karimmal? Senki nem szeretne kipróbálni egy Overlord ot? Vagy nem volt elég a motiváció? Nos akkor : Jelenleg lvl50 + 30% on vagyok, de ha valaki válalja, hogy a hétvégén felnyom a karimon 70% ot = lvl51 ig annak fizetek 1 Millát. Ha Ezután még van kedve játszani, és elviszi lvl52 ig annak további 2 Millát, természetesen Adenában. Az ár irányár, ha van komoly jelentkezõ akkor még tárgyalhatunk! pm me pls!

Gugger
Reggelt!

mazsa
L2 account-om eladó lvl 35 Human Knight-tal együtt (kb 3 millás összértékû cuccokkal). Akit érdekel privizzen rám!

Serphen
Igen ez mind magyar!! Két napja irtam ide és este már össze is hoztunk egy kilenc fõs teamet! De ma már 14-en vagyunk.😊)))

Serphen
Ezek meg mink vagyunk! Még így low lvl-en de már tervezzük a klán magasabbraa emelését!

Serphen
Még egy kérdés. Igaz hogy D-s Soulshotot csa ktörpe tud csinálni?

Serphen
Kéne mitrill gaty a felsöm mellé. Azt hol veszitek ti?

Ha egy elfemnek benyomom az aurát azt a partyban lévõk is megkapják?

Acro
hé te kastélykirály. az alattvaló az két 't'.
De noproblem, az fõparancsnoknak elnézzük

Khold- 52 SR