Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ma is halattam kicsit, igaz mire kifizetem bele döglök

the world is mine
Strahdi, te ismét L2-zöl? Ha minden jól megy jövõ héten újra lesz netem, kötöttem egy mikrós szerzõdést és újra jövök játszani.
(Nwn-t már nem nyomjátok?)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
๏̯͡๏﴿

material hegyek... a bone iron varnish
majd jelentgezz!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
the world is mine
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szóval szerintem lehet.
Mégiscsak egyszerûbb egyszer elmenni valahova mint kétszer vegy háromszor 
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
en a 37 essel kezdtem, es be is fejeztem, es utana csilaltam a 35 ost es 39 est amiket egyszerre vettem fel.!!!!!!
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
De ha a gugliban (
) rákeresel biztosan találsz sokat.
Addigis ittvan mégegy gyöngyszem!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak jól hangzott 😊