Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csajok buknak a jó cuccokra

the world is mine

Acro
nana, csak ne személyeskedjünk itt

Khold- 52 SR

Sebaj, az elozo kommented igyis jobb volt😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Acro
szóval ezek akartak lenni😊

Khold- 52 SR

Acro
Egy átlagos nap az arénában:

Egy átlagos nap FG-nél😊

Khold- 52 SR

ok, milyen neven vagy benn? irj ram - stuffolo

ok

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Varnisht mennyier tolod? 350er vennem max 183 db-t

WTS
receptek
776 vanrish
52 c coal
30 cord
400 stem (ha cukinak nem kell)
1025 iron
140 metalic fiber
288 silver nuget
1400 thread
620 suede

elven set (5)
theca set (3)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

l2be nem letezik ilyen, hogy mindenre eleg legyen a penzed. Esetleg a legelso warsmithek a kivetelek, akik a fel tarsasagnak kraftoltak a katanaka, emi bowokat.

SDana
Én is hajkurászom a gazdagságot... De fõleg azért, mert még nagyon messze állok attól, hogy gazdag legyek la2ben 😊
És simán fel lehet élni szerintem... Elég csak nekiállni overenchantolni. Néhány szétesett cucc után már repül is egy egész vagyon 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
pedig megtehetnék. ha akarnák. inkább hajkurásszák a gazdagságot, bár nemértem mivégre. az itteni pénzt (hacsak ebayen nem) nem tudod késõbb felélni, ha szarabb idõk jönnek.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Igen, erre rajottem😊)

SDana
Sajna a trénelõk pont azt nézik, hogy ha 70% alatt van az esélyed... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szerencsere nem a leg pvp orientaltabb klan, es en maximalisan osztom ezt a nezetet. pvp-be akkor bocsatkozom szivesen, ha 70% felett van a gyozelmi esely😊)

GSXR
Nyugi nem a varázslók a fõ pksok. Ha talizunk a játékba törlesztek megint és megyek farmolni😊

SDana
Nem véletlenûl rekruitáltak egy egész klánt... meggyengült az ic 😊

Egyébként sokan panaszkodnak icn belül is, hogy nem eléggé agresszív a klán. De nem hiába hívják carebear szövetségnek... Szerintem nem elsõsorban pvp/gyakjunkmindenkit a szemlélet.

GSXR
Hát csináltam pár képet de annyira nem jók ha érdekel elküldöm mélbe.
Szóval ha Gugg3r menõsködhet akkor én is.
A sereg Bitang irányításával a tûzparancsra vár😊

Gugger
Én és alatvalóim >>>

teljesen igazad van szerintem.
nekem volt most sok sok szabadidöm és élveztem is a játékot, de most reggel elmegyek késödélután érek haza és azt veszem észre, hogy nem fejlödik a karim..., mert nincs annyi idöm és energiám játszani vele....tényleg HC gamereknek való. Nem lehúzni akarom aj átékot, mert szerintem jó, de se a botot ( ha nem a quest monstert öli), se a könnyitett szervert nem bánom...

Hat most talan az ic-hez kepest 1 fokkal taposabb a tempest(csomo nagy lvl ic-s abbahagyta). Viszont cba ownzolja a tempest+rip+others szovetseget, es ez a lenyeg. C2be meg az lesz a lenyeg hogy kie a ToI.

gPROject
lol..
ilyeneket 😊

gPROject
hoho!!
Te ne csinálj ieneket, mert még droppolsz valami nagyot, és akkor mi sem tudunk craftolni egy jó ideig: 😊

gPROject
Nem fikázásnak szánom, de elég nyúlbélák az ic-sek😞
Pár napja volt egy kis "összecsapás" a girani arénánál(az ic-sek arénán belül, tempes+stb. kivûl), és nekem elég gyávának tûntek, alig-alig léptek ki az arénából. Mondjuk kicsit megértem õket, mert a tempest 1 az 1-ben megette volna õket. Talán egyedül Linneva volt aki nem szarta össze magát.
De amúgy ez a tapasztalatom, arénán belül is, valahogy nem megy igazán az ic-nek.

phalanx
képek?

Mondjuk nekem a farmerekkel semmi bajom, az alapanyagok 80-90%at ok szolgaltatjak nekem buy shopba. Meg sztem sok mindenki masnak is😊

En pont u.igy jartam, mikor meg a kepeket postoltam be ide. En is keson nyomtam a soe-t, kb meg 3mp kellett volna a tuleleshez😊)

gPROject
wyste asszem a neve, és egy kibaszott gazdag acba-s törpe, talán war-os is volt, már nem emléxem, de az tuti, hogy az egyik "legõsibb" törpe a szerveren 😊

GSXR
Tegnap lett volna iszonyat nagy pkpk. 4-5 full partyval mentünk AL-be rip/tempest raidre😄 Sajna azonban csak 1 rip-essel találkoztunk. Ezen mérgelõdve a farmerek lettek a célpontok. Béke poraikra! Utána
lementünk a szívhez minden ment frankón míg egyszercsak berobogott 4 vonat. Az összes partyból szvsz 2-3 ember maradhatott élve akik még idejében nyomtak soe-t. Nekem is azt kellett volna tennem csak nemakartam hogy gyávának tartsanak. dropppp: moonstone füles.
Még így is megérte mert végig borsózott a hátam annyira jó volt.

2felekepp is at lehet ugrani, mind2ot ezidaig trivialisnal veltem😊
1ik pl hogy nem a lineage2-ot inditod, hanem a system konyvtarba az l2-ot. Masik modszer pl ha erre lusta vagy, hogy meg a konnektalasi proba elott rakattintasz a startra(kijelolod az l2es ikont, odateszed a kurzort ahol a start lesz, enter, bal klikk, ennyi😊

hpzolee
AAzért bazz-.- mertazon keresztül tudol a szerverekre fel csatlakozni ha az nem megy valaszinuleg nem tudod átugrani(ez csak feltételezés de ha áttudod meg csak 2. éven akkor tényleg jo mérnök leszel 😊)))))))))))))))))))))

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

En azt nem tom agyilag felfogni, hogy minek kell ide update server?
Milyen mernok leszel igy Zoli

hpzolee

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

HUNrricane
nem müxik

Majd felébredsz!

hpzolee
Nektek most megy az update szerver?

Thx

the world is mine

SDana
Idézõjel és név. Pl.: "Danaliena hello

SDana
Nincs, nem szokásom...
Bár tegnap nem tudtam megállni. Törpe kislány avadon heviben és valami ork karommal. Nagyon összeillett a kettõ 😊

Hogy kell wispelni? Thx😊)

the world is mine

GAthersw
Screenshot?

01110000 01110010 00110000

SDana
Jajj, DAról jut eszembe. Tegnap volt egy nagy banda az arénában. Crusaders néven. Csupa paladin és gladiátor. Jól néztek ki 😊

SDana
Akkor marad az ijjász stun, az se rossz... Tegnap szegény zoncát elsõ lövésre lestunoltam arénában 😄
Örültem is, ha másnak már nem tudok, legalább ennek 😊

GAthersw
Shield stun sem mûködik, ha rámenne fehérre, mindenki DA lenne 😄DD

SDana
Gondolom ezzel a belga idézettel (asszem) a nyóckeri problemszolúsön módszerre akart utalni 😊

GAthersw
?????

SDana
Fake death, nekem is van, meg a sószóró törpéknek is. Mûhalál, oszkárdíjas elõadásban. Bevetése esetén leszállnak ról az agrók és a legközelebbi célpontot kezdik kiszemelni maguknak.
Jobb, ha hozzászoksz, mert crumában, ALben és minden frekventáltabb helyen ez a legjellemzõbb pkzási módszer... Az egyetlen ellenszere talán csak a shield és egyéb stun (root sajna nem mûködik fehéreken...) és akkor talán a tréner hal bele a dologba, amíg a többiek elmennek a helyrõl. A mási, ha van a csapatodban is egy fékdeszelõ, aki vissztréningezi a mobokat. Vagy egyszerûen csak reméli, hogy csak õ van a környéken és rátrénelnek... Utána fékdesz és mindkét mûhalott ott áll a sok agró között és nem mernek mocorogni nagyon 😊

Nethyrrea
nekem ez az állandó. most pl nem, mert a héten szabin vagyok.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Jó hely Cruma. Csak az lenne a kérdésem, hogy mindíg harcokkal kell szobát szerezni? Jó volt tegnap a party Tegnap miután a magyarok elmentek összehoztam egy 6 fõs partyt de üres szoba az egy sincs Elfoglaltunk egy szobát egy törpe farmertõl csak 4 szer kerültem 100 alatti HP-ba Hozta a Snipéket lelkesen. Azt hogy csinálják a törpék hogy elesnek és az össze mob akit húztak egybõl engem támad? Tiszta gáz a hely ilyen szempontból tele van 40+os egyedüli farmerekkel. De kezdek ráérezni csak kell szerezni a magyarok mellé még min 2 fõt. Este Cruma!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
A mindig félreütést a spécikre értettem és persze buffolatlan harcban... Egy DE tõrös 10bõl 3szor ha betalál szembõl a DBjével, akkor már kis virágokat szór örömében a várostól az arénáig... Buffolva, focussal, swordsinger énekekkel persze most is nagyon betalál.
És egy tõrös nem a mezei ütéseivel nyeri meg a meccset, hanem a spécikkel. És ja, más is tudja. Én alapból sokat találok, nekem minek...? TH is sokat talál, neki se létszükséglet... És én még mindig a felét sebzem egy-egy ütéssel annak, amit egy aw, vagy akár th tud sebezni 😛