Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDD

Taptarap
tudom ez nem az a forum de Ric jó volna ha visszaadnád azt a 150m adenat amit lenyúltál tõllem. A boltos néni azt mondta te vetted el cóval jó volna ha visszavásárolnád!!!!<#nezze><#bohoc>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
"L2 -- Inactive "
Nem lehet, hogy egyszerûen csak átdobtak a palánkon egy elcserélt/eltrédelt karival...? Meglátott téged a frendlisten és gondolta lescammel...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Playertol vedd mindenkepp, Giran-ba arulnak. 1.8-er kb, de ha msg-lsz, meg hirdetgec, sztem megkapod 1.6 korul us.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

thx<#worship>

the world is mine

full armor erted ez a neve de nem tudom melyik cty szal plz help vki thx

the world is mine

HUNrricane
luxury (giranban van /Északi kijárat felé keletre/ ), de playertöl olcsobban megkapod.

Luxuryban csak cristályban tudsz vásárolni. Tehát kell neked C-cry és D-cry -is, ha ugydöntesz a luxuryban veszed meg.

Majd felébredsz!

megy a server

the world is mine

szerintem player shop bol vagy craft de igazábol nem vágom mi az 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jo lenne ha megkeresnél mert ne tudom hova ranki a pénzem... 😉

greenboyhun
msn t csinálj ha nincs! ([email protected])

Composite Armor hol tudok venni?

the world is mine

Nick: Geckoka <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen

Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2004. 10. 03.
Utolsó üzenet idõpontja: 2004. 11. 02. 17:20
Üzenetek száma: 3

no comment...

HUNrricane
Hogy oldjam a feszültséget ==>

Majd felébredsz!

ElBart
??????? Nem tudom mirõl beszélsz

L2 -- Inactive

<#wow1><#wow1>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

HUNrricane
LoL hogyan csinálta?

Majd felébredsz!

lol
ez nem gyenge

HUNrricane
Most már egész sok ideje lent van a Hell szerver.

Ostrom különben milyen volt?

Majd felébredsz!

Composite Armor hol tudok venni?

the world is mine

"For your peace of mind, I can tell you that you did hand your in-game items to the player 'BartHun'."

( a gm üzenete)
Hello Mindenki. ( tom h nem szoktam ezen a forumon irogatni csak egy embernek szeretnék üzenni és nagyon remélem megkapja!)

KEDVES ELBARTHUNO! Ezúton szeretném megköszönni h több mint 20 milla adenát nyultál le Sylvanastól és ezúton szeretném veled közölni h mivel ezt már eladtad igy félelmetes sebeséggel szerezd vissza valahonnan! A GM-ek röpke 1 honap után közölték velünk h te nyultad le Dávid cuccait. Sztem jobban jársz ha veszel 20 milla adenat és szépen ideadod... Amugy nagyon rendes ember vagy! Valaki megbizik benned te meg lenyulod mindenét!
na pusz
ha valaki úgyérzi segitene...online vagyok 😊

Imusen

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Imusen a karim neve

mondjuk egy devotion settel meg egy mage staffal a lvl 20-25 nem is lenne olyan sok idö... és addigra böven vissza is tudnám fizetni

Baszkurátor
Igaz.Ha valaki megszánná egy dev settel meg egy voodoo manóval akkor hamarabb jutna egyrõl a huszra... 😊

StrayWolf,mi a karaktered neve?????

Még kigondolom, hogy megéri e így is átmennem a "Ti" szerveretekre. Mert külföldi guildben nem akarok lenni, meg amúgyis jobb a hazai hang 😊

De ha csak hosszadalmas grindeléssel lehetne utolérni titeket, akkor nem sok értelmét látom...ahhoz nincs kedvem. Elvégtére is ez egy játék, nem lóverseny.

Szóval ha kapok olyan jellegü, mértékü támogatást, hogy közepes eröfeszítéssel, relatív gyorsan elérjek egy olyan szintet, ahol már tudok partizni veletek, akkor jó lenne, de ha csak nyüglödés árán, akkor nem....

Amúgy mi ez a C1 meg C2? 😉

Strahd_
szerintm 250k adenával jobban járna és akkor nem olyna hszsu idö de ez az én véleményem.....

tudok segiten anyagiakkal meg mindennel...
ingame GreenBoyHUN
msn : [email protected]

esetleg venti ha szolsz hogy menyjek...

köszi

csuzlee
Hat...nem akarom elvenni a kedved <#miaz> de kitarto munkaval (napi 18 ora jatek 3 honapon at) sikerulhet. Egyebkent tudnam ajanlani a http://l2orphus.com vagy az www.ige.com weboldalt, ahol el tudod cserelni a karidat. Adod a tied, egy hasonlo szintu, Sieghardtos kariert! Szerintem ez jo megoldas! Probald meg!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

ezzel azt akarod mondani, hogyha csak a magyarok miatt nem érdemes ezen a szerveren játszani, mert a többség úgyis olyan magas szintq, hogy sosem érem utol Qket?

csuzlee
van egy par 30-40 kozotti kari, de a legtobben mar nagyok 😞

lol csaj = csak

tehát csak magyarokkal akarok jácani....lol

könyörgöm segitsen valaki 😊)))

másik szerveren már vannak magasabb szintü kariaim és most egy kínszenvedés a nulláról indulni...., csaj magyarokkal akarok jácani 😉

(in-game: Imusen)

csuzlee
Szerintetek 9M-bol meg lehet craftolni egy Crystal Daggert? Segitsetek alapanyag arakban, mennyiert erdemes venni, hogy 9m-bol kijojjon! A bladek sincsenek meg 😞

korrekció 😊

hi, egy alacsony szintü ember varázslóm van a 02-es szerveren.
Akinek volna kedve/lehetQsége segíteni az indulásban azt örömmel venném, csak úgy, mint az útbaigazítást a magyar társaságról/guildröl stb.

In-game: Imusen

hi, egy alacsony szintü ember varázslóm van a 02-es szerveren.
Akinek volna kedve/lehetQsége segíteni az indulásban azt örömmel venném, csak úgy, mint az útbaigazítást a magyar társaságról/guildröl stb.

In-game: Imusan

Lynx_TWL
kár volt eladni jól néz ki, és még a zubeihez is megy😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ezen a képen jobban látszik...

na most már teleflameltem a fórumot minden sz*rral 😄D
megyek inkább gémelni...

+3-as dual raid volt de este eladtam.

Restart után nem is tudtam hogy vigyázban állnak a mobok O.o

Train by Ric

HUNrricane
minimum 20%nyi xp-t kellett volna veszíteniük.. <#vigyor1>
A következõ event beharangozásánál, azonnali evaquálást rendelnének el a szörnyek által kiszemelt városban..
Csak a legjobbak maradnának a városban, akik ellenszegülnének a gonosz élõhalott hordák vérszomjas vezetõjével, aki a saját seregéböl szivná az életerejét, és Demon Swordot dobna 50% -al <#nyes>..

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
húú azok a kardok kurvajól néznek ki gattaca kezeiben😊 milyen kard?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hmmm...fincsi exp<#vigyor5>

Nethy Avadon-ban

Nethy Zubei's-ben

még megvannak - pm cukipofa v. gattaca

silver axe

szerencsére nem

Sajna vesztettem 😞
Ezek a képek halálom után lettek csinálva.

Itt az elsõ kép...

Utána emancit healeltem és pont akkor spawnolt a következõ undead army és jött vagy 10 doom knight 😞
esélyem se volt...

Nethyrrea
hát azért kicsit durva poén lett volna ha mindenki aki meghal az event alatt dropolt/vesztett volna...fél világ behalt ennyi undeadtól

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX