Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Hogy hogy nem vesztettél %ot?

Majd felébredsz!

Nethyrrea
cuki, rakd fel légyszi azokat a képeket amiket rólam csináltál B-s cuccban légyszi

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

elérhetetlen vagy! 😞
ékszerek megvannak?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
jeez, mi az a bazinagy balta/buzogányféle ott annál az akárkinél jobboldalt????

lol...szívesen ottlettem volna az eventen.. 😞(((

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hehe, jo lehetett😊
Vesztettel vmit amikor haltal(2. kep)?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Az teny es valo, hogy az l2, fanatikus, pro, hardcore gamerekenek keszult, de ha kicsit felre rakjuk a szazalekok utani vagyakozast, es csak ugy funbol partyzgatunk, meg okorkodunk, tok jo kis jatek 😄 En mar tuti nem fogok masik MMORPG-be kezdeni, neha en is anyazok, de mar ez van, es azert mindig tortenik valami jo is, csak manooooval kell menni, es drop is lesz 😄DDDDDDD

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
Ja.. már több hete bejelentik, hogy aprócsing. Semmi egyéb... Ez olyan, mintha a fõnököd közölné veled, hogy lesz fizetés valamikor. Aztán egyik nap bemész és monfja neked, hogy tegnap volt csak te éppen nem voltál elérhetõ, szóval majd köv hónapit kapod csak meg 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
GWnek csak a terjesztõje az NC, meg az õ szárnyai alatt fut... A La2 belsõ fejlesztés, a GW nem. És látszik is... Nem hárdkór kóreai napi18óraonlány fazonoknak készült... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
Bejelentik! Volt Attention Players 😄 De ebbol en is kimaradtam 😄 Bar vasarnap 5szor haltam 😄 mokas volt 😄

SDana
Temspeak szerver: 202.97.171.218:8767
Állítólag 300nál is több kínai farmer gyülekezõhelye... Este lehet, hogy behallgatok majd ide 😊

Lynx_TWL
GW is ncsoftos, úgy látszik ott nem engedi arenanet, hogy belepofázon😄D

๏̯͡๏﴿

SDana
Errõl is lemaradtam... Miért nem lehet bejelenteni, hogy mikor lesznek eventek? 😞

Ha nem gond akkor rakok fel most pár képet...
bocs a modemesektõl! 😊

Elátkozott sámán 😊

Eventrõl pár kép...

5. percben...

undead attack

csuzlee
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lynx_TWL
majd Sejbi mester megcsinálja helyetted😄D

๏̯͡๏﴿

csuzlee
Ha Isten is ugy akarja, ma leszek 48, de az a 4 szint ... sosem lepem meg 😞 egyszeruen nincs ra idom!

csuzlee
Szerintem en sem fogok menni 😄 Eleg idomet veszi el hogy vegre 52-es legyek!!!!

Nethyrrea
szóval mezei játékos nem is mehet tesztszerverezni? na szép....pedig meglesném nethyt az új c2-es skillekkel 75-ön full avadon/dual sls-el 😊

Acro

Khold- 52 SR

csuzlee
Erdekelne elado ADENA vagy esetleg ACC, fullosan! Irjatok privit!

Cromac Mac Art
new L2 quest!!!

visual basic-ben jártas "szakembert" keresek..( i need some help..)

REWARD 1,5 milló adena !!!

😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HUNrricane
Sok IC-st delvl-nek ha mindenki csak lvl60-as lesz <#hehe><#hehe>

Majd felébredsz!

csuzlee
Ha jol tudom, holnap, azaz NOV 3-an indul a C2 teszt szerver. Nem tudom lehet-e ra jelentkezni, de ha jo infokat kaptam, akkor a nagyobb klanok, charakterei at lesznek transzferelve (lsd. IC) 😄D Ezen felul azt is halottam, hogy minden karakter lvl60-as lesz full skillekkel, hogy minel tobb bugra lehessen rajonni! Kb. ezeket olvastam az elmult 3 nap IC Allience chatijan 😄

Nethyrrea
cmon, nemsoká itt a C2 teszt szerver (hogy lehet menni oda? hol nézhetem ezt meg?) tehát valszeg november végére lesz maga C2 is 😊 és akkor majd mindenki jól felemeli a material árakat mivel c2-es crafthoz jóval több kell majd 😊 fenébe, mold gluet kell vennem.....

Nekem is bejott!
Vegre nem csak az egyhangu kalapalas,normalis kuldi es tenyleg jo atvezeto mozik.Feludules volt vele kicsit eljatszogatni.

ZitusHUN lvl46 profeta szeru
meg mindig mivel csak most lett ra penzem hogy meg is vegyem WTB SB
Bless the Body,Magic Barrier!

Zitus

HUNrricane
Én nyomultam még anno az alfával is, de ez sokXosan überelte (bár szerintem még mindig kezdeti stadiumban van). Nekem a Warrior/Monk kaszt vált be a legjobban... Nagyon fun volt amkor egyszemélyben én voltam a tank és az egyik healer is 😊. A grafikája tényleg nagyon szép. Olyan mintha ötvözték volna a Lineage 2 és a WOW grafikáját, ami szerintem nagyon pozitiv lett, és mint hogy ezt is "blizzard (leaglábbis volt tagok)" készítik gépigénye nagyon kicsi..

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
anoo az a kis bemutató teszt nem fogott meg, most hogy végig játszotam, talán már bánom is, mert most kurvára kéne a játék, és tudom várhatok csomót mire lehet vele megint nyomni😊

ami meg lineage után beszarás volt az a grafika...
hát ilyen kiba* szép játékot😊 eszméletlen jól néz ki, és a gép igény hozzá.... anti alias+tükrözõdés a vizen istenjól néz ki, semmi akadás, a terep gyönyörû, sokkal több tagolás és díszítõ elem ellenben itt ahol, vannak szép nagy placcok és egy két fûszál, GWben meg rengeteg növény akadály..... na megyek elsírom magam😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SDana
Nem tudom annó milyen lehetett, de most egy kiegyenlített (alig van olyan, hogy valamelyik klassz über lenne, bár a harcos monk és némelyik varázsló érezhetõen erõsebb, de linkább csak pvpben) rendszer és izgalmas játékmenet (mintha szingli játék küldetései lennének benne, nem multis - pl vannak ingém átvezetõ mozik... ilyet multi játékban még nem láttam 😊 GW. Mindehhez egy jó endzsin és netkód tartozik... A telepítõje 60 kb és legfeljebb két percel az installása után már játszol o.O ... Az ápdétje meg la2höz képest maga a menyország... Volt olyan velem is, hogy visszamentem egy helyszínre és más volt mint amikor legutóbb ottjártam. És közben ki se léptem a játékból 😊

Hat, en az elozo gw stressz tesztel jacottam vagy mivel, ami kb fel evvel evelott volt. Akkori velemenyem az volt rola, hogy gw lesz az eddigi legszarabb jatek. Ennyire megvaltozott volna, vagy csak az izlesunk nem egyezik ily hatalmas mertekben?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Nekem is hiányzik nagyon... A la2 farmolása és bemegyekahelyre-osztírtok hozzállása nagyon lapos 3 nap GW után... Be kell vallanom, unom már a szintezést és a folyamatos öldöklést. Más nagyon, fõleg így, hogy láttam, hogy jobban is meg lehet csinálni 😊

<#szomoru1>

Lynx_TWL
sok idõ, mióta iskola van nem gámáztam, most meg semmi kedvem szintekért harcolni😊

na meg ez a 3 nap Guild Wars... eszméletlen jó volt, most hiányérzetem van de nagyon keményen ám😊 nem kezdem el sorolni a játék elõnyeit, az 3 oldalas off topik lenne😄

HUNrricane
jujj

Majd felébredsz!

Ez volt az uccsó B-s craftom C1-ben...

Ez naon szarul esett 😞((

mire ezt összeírtad 😊

Szinte mindent elmondtatok, de a memoriát kihagytátok. Nekem tönkre ment az egyik modulom, és ugyanezeket csinálta. Ezért is kapcsold ki az amit B@lu mondott.

semo1
Miért nem játszol?

B@lu
nekem akkor vot iylen ha nem kapcsoltam be a vizhutest akkor bootolas utan elbol reset😊))

es 120 fokos proci

amugy volt ilyenem amikor a moddolt 350 es tapban leallt a csokkentett fordulatu venti, es kezdett elszarodni(budos is volt)

volt 1X amikor a windows oprendszer volt a hibas, pedig friss telepites volt, be kellett kapcsolni azt az opcipot hogy " ne resetelje a gepet ha egy alkalmazas bexar"

Vegezetul az mindig meg....szop...at😊 amikor tulhajtom a procit, es elfelejtek Vcoret adni neki.

phalanx
Azért mielõtt bármibõl is újat vennél, nézd át a gépet egy vírusírtóval <#eplus2>

Lynx_TWL
nekem amikor a videó kártyám melegedet túl akkor csinált ilyeneket

Baszkurátor
Ja.Mégvalami.
A 20%-ból én adnák 15%-ot a ramnak is.
Fõleg ha az nemrég vásárol samsung ddr ram.Sajnos sokan hamisítják a samsung ramot......

Baszkurátor
Inkább a táp lesz a büDös.
Alaplapnak elég kicsi a valószínüsége kivétel ha abit.
Sajnos az abit elég szar elkot tesz az alaplapjaira.
VGA túlmelegedésnél nemindul újra,simplán lefagy.Processor tulmelegedésnél is fagylalt van.
Szal én 80%-ra raknám a tápot,20% az összes többi.... <#beka3><#awink><#wink>

Taptarap
kihagytad a megdöglött az oprendszert.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ez kisse rablasnak hangzik😞

<#eljen>
grat a haste2-hoz

50%tap, 30%vga tulmelegedes, 15%proci tulmelegedes, 5% elfaradt alaplap

Taptarap
3m adena 😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

<#vigyor3><#vigyor5><#wave><#wink><#circling><#crazya><#buck><#vigyor2><#integet2>

Számtechesek help! 😊
Ha újraindul szó nélkül a gépem, vagy lekapcsol szó nélkül akkor mi lehet a baja?
Sztem a tápom szart be 😞
Sztetek?😊)