Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
Ha lila vagy, tényleg nem dobsz semmit<#smile>

<#vigyor3>
En ugy vagyok vele, hogy ha nincs bizonyos idonkent vmi pvp/war, akkor megunok minden jatekot(ezert is volt uberkiraly a Planetside😄). A drop meg sztem jo hogy van(mar ha van pvp-nel, nem tom), nem csak arra van esely hogy te dobsz, hanem arra is hogy az altalad kinyirt jatekos dob😊 Igy kicsit izgalmasabb==kevesbe uncsibb lesz a jatek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
a kis esély nem egyenlõ a 0-val, szóval az engem nem érdekel, hogy csak 0,0001 az esély rá, hogy dobjak valamit, én akkor sem akarok se fehéren, se lilán, se pirosan megdögleni egy másik kari által/miatt, mert ahogy Te mondtad:"Az eselyek, %-ok epp errol szolnak amit irtal. Ezert valoszinuseg a valoszinuseg, esely az esely😊
Sztem minden 1es ember eleteben van legalabb 1 olyan dolog, ami osszejott neki 1 a milliohoz, es 1, ami nem jott ossze 999.999 a milliohoz. Ez igy korrekt😊"

gPROject
"ha lila vagy nem dobsz semmit"

ezt meg honnan veszed?

Sztem akkorse dobsz, vagy u.ilyen kis esellyel, ha player ol meg, es nem ucc vissza.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ezt jo tudni 😊

mai drop satyek mikor viszaértem még ott volt 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

csuzlee
Ebben az a szep, hogy ha lila vagy nem dobsz semmit, a kacifant az egeszben, hogy pont ezert erdemes visszutni 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Hali mindenkinek !Tudnátok segiteni??Hogy tudom magam regisztrálni Free Szerverre ?Kaptam egy linket de napok ota nem müködik !!HELP !!Elöre is THX !<#help>

GAthersw
A robe=varázsruha. Amikor rákattintasz egy ruhára, írja a nevét, hogy milyen grade és a fajtáját (Heavy,Light,Robe). Általában robe az xxx tunik meg xxx stockings.

01110000 01110010 00110000

Segitsetek profik egy kezdo elf wizard-nak:

1. megtanultam a a Summon Unicorn Mirage spell-t, es van
is 7 db D crystal-om, megis amikor rakattintok a spell-re azt irja, hogy: "cannot be used due to unsuitable terms"

2. van egy csomo mage passive skill, ami "robe" viselesenel ad elonyt. Hol lehet robe-t venni? vagy ezek a "Tunic"-ok szamitanak robe-nak? (szerintem a Robe olyan, hogy nem lehetne ala nadragot venni, de ilyen ruhazatot en meg nem talaltam).
lehet hogy most taáltam meg ? 😄
nagyjo majd 45 nél elhiszed...
tom! 😊

ha kiötlöttél valamit szolj neked mindig csötbevezetö 5leteid vannak 😛
de ezt komolyan gondolom...
szerintem megoldhato

Sztem minden 1es ember eleteben van legalabb 1 olyan dolog, ami osszejott neki 1 a milliohoz, es 1, ami nem jott ossze 999.999 a milliohoz. Ez igy korrekt😊

Az eselyek, %-ok epp errol szolnak amit irtal. Ezert valoszinuseg a valoszinuseg, esely az esely😊

gPROject
az esélyeket felejtük el egy olyan játékban, ahol egyeseknek a +13-as ijj is összejön, másoknak meg a 70%-os craft is failed 5-bõl 5x

Skill Biztosito Rt.
Mekkora 5let<#taps>

A kis eselyt most nem a 9999999+ karmahoz viszonyitom, hanem arra ertem, hogy ha player ol meg sokkal kisebb esellyel droppolsz mintha mob olne meg.

lilan asszem nem lehet dobni, vagy ha lehet is iszonyu kis esellyel.

Ezt honnan tudod, nincs is 45os karid, csak 7db 40es<#vigyor1>

semo1
<#worship>

Rossz textura packot hasznaltok, leteznek olyanok amibe vannak effele textura hibak. En ezt hasznalom es nem talaltam benne egy hibat sem, keylogger/virus sincs benne

Itt simogatom Zitust viszketnek a baranyhimloi.😞A betegseg miatt nem tudtunk lemenni jatszani igy a kicsi meg beporgott nem lehet leallitani.Igy kicsit nehez lenne jatszani.Ha elaludtak a lanyok es meg birom meg benezek.

Zitus

van benne valami...

én naponta 2x dobom el a omen beat earinget szal napi 2-300k megy viszavásárlásra...

gondoltam oylanra hogy ha páran adnak pár milát letétnek akkor én segitek ha bajuk lenne (dobnanak értékes holmit) ezt persze még át kell gondolni meg a részleteket kitalálni (van adenám de nem végtelen)

semo1
Miért nem játszol?

1.Marmint ha befernek az ujak mivel azt senki nem mondja a 45 alattiaknak de lehet hogy a mi klanunk pl betelt legalabbis tegnap ezt mondtak.
2.Nem biztos hogy 45lvllel talalni fogsz partit ha meg igen keszulj fel hogy esetleg AL-be visznek ahol ugy erzed majd magad mint lvl21esen crumaban v utkozben valtozik a program mert jonnek a rip,temp seregek.
En megegyszer tuti nem lepnek 52 alatt egy ilyen nagy klanba.

Zitus

gPROject
ez addig jó móka, amíg nem dob az ember semmit, de ha eldobodod a fasz ellennek a b-s armorod vagy/meg a b-s fegyod az már nem vicces
láttam már nem egy képet ahol 2-3 itemet is dobott az illetõ, volt aki bw felsõt meg még valamit
ez nekünk magyaroknak még szarabb
mi még kicsik vagyunk, nincsenek 100 millióink tartalékban, és nem is hiszem, hogy tudna bárki is segíteni rajtunk, ha eldobnánk az armorunk/weaponunk

legalábbis nyalogassuk 😛

szeerintem meg mindenki great xp 45 ig azt utánna élvezzük a gyümölcsöt...

hpzolee
Igyvan

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Engem 2* meg is oltek miota ICs lettem.1* mikor felkeltettem egy KOS-sost 6 SL alta korul pedig tudtam hogy kinyirnak.(KOSsos legalabb megmenekult😊).A masodik alkalommal oren mogott moboles kozben.DE mindez nem izgat jatek csak rohogok rajta.
Egy nagy hatrany viszont hogy a kicsikkel szinte teljesen megszakadt a kapcsolat a nagyok meg mostansag nem igazan akarnak partizni v ha igen mennek big IC-s emberekkel ahova en mar ugysem fernek be.
Raidrol meg mar tenyleg almodni sem mer az ember.Kihalt a csapatszellem senkisem tori magat hogy osszehozza a magyar emberkeket.Egy vezeregyenisegszeru emberke hianyzik aki legalabb szervezne egy ket igazi nagy partit v raidet.

Zitus

csuzlee
En eddig kb. 8szor haltam ACBA miatt 😄 az kb 40-45% 😄 de jo volt 😄

Igy van, jo ez a cba-acba ellentet. Csak az a rossz, hogy acba-e AL😊

Mer nem rootoltad le a ripes prophetet?😊
Az meg hogy szopatnak a rip/tempestesek 1ertelmu, engem 2. nap le akart pk-lni 1 tempestes, mikor al-hez mentem es probaltam felmaszni a hegyen, 300hp-vla futottam el😊

csuzlee
En ugy latom a dolgokat , hogy ket fele keppen lehet jatszani az L2-ot!
1.: Van akinek bejon a folyamatos mob oldokles a GREAT XP-ert, es szeret ide oda rohangalni, meg partyzgatni, meg ilyenek, de ugy valojaban tok jol elvan akar magaban is!

2.: Szerintem en a masodik kategoriba tartozom. En kifejezetten szeretem hogy "fosnom" kell az ACBA-tol, es vegre egy kis szint visznek a mindennapok szurkesegebe, es vegulis szamomra ez a jatek, ez is a jatek resze, a pvp, a trukkozes a kulonbozo karikkal, hogy jol kibasszunk a masikkal, a sajat karaktered ismerete (pl. en rengeteget tanultam az ilyen mezei pvp-bol, hogy mire kepes a karim ilyen helyzetekben es hogy erdemes hasznalni, mert az arenas kuzdelem szerintem tok mas, nem is beszelve egy SIEGE-rol! Szoval ezzel csak azt akarom mondani, hogy most teljesedett ki a jatek, most erzem ugyhogy hogy a jatek adta osszes lehetoseget modomban all kiprobalni, kb fel ev kemeny farmolas utan, es most erre lehet irni, hogy IC nelkul is lehet pvp-zni meg ez meg az, meg lehet menni siegere, de az nem ugyan az , legalabbis szamomra 😄

Szoval csak ennyi, es nekem sem kell rogton leharapni a fejem! 😄

...mert nekem csak hátrányom volt eddig. 😞
Ma is pl. RiP-es kurva elõször mobokat húzott rám...prophet volt.
Elkezdtem ölni blazing swmnél egy punishment of undeadet...Õ megütött egy másik PoU-et kézzel (azért kézzel mert az szinte semmit nem sebez ezért kevésbé agrosodik be a mob) és miközben én ütöttem egy PoU-et Õ elkezdett futkosni a másik PoU-el amíg az rám nem agrózott.
Utána sikerült kinyírnom minden rámagrózott mobot és vártam.
Láttam, hogy megint ment összeszedni a mobokat, de most nem 1et hanem vagy 5-öt. Amíg õ futkosott a mobokkal én gargoylét öltem 😊
Szóval ezzel megszopta. utána healelte magát, a mobok amik eddig kergették csak lemaradtak megint kergették én meg Ww-t adtam mindnek. Csak sajna õ meg lerootolta õket 😞
Na mind1...sajna túlélte és arrébb vonult.
De persze csak azért, hogy hívjon másik két RiP-es faszt. Sajna el kellett teleportálnom, mert mind2 RiP-es stunos volt 😞
A törpe simán bestunol mob ölés közben 😞

Ez volt a mai kis kalandom 😊
Nem mondom, hogy örülök annak, hogy fosnom kell mostantól, ha meglátok egy ACBA-s playert 😞
Ki tudja mikor PKznak le 😞
Mostantól 1000L lvl 55-ig...ott kapok Return 2-õt 😊))

Taptarap
kövér volt a hintalova😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

😉=

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Taptarap
igen nem kell fizeni a teleporért😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Most õszintén...vkinek lett már vmilyen elõnye abból, hogy ICsek vagyunk?
csak kérdezem, nem kell leugatni rötön 😊

Te hol nezed?
http://www.lineage2.com/news/news.html#a000377 - mer itt 12 ostromlo klan van.

phalanx
mondjuk az érdekes, hogy 10 perce mikor utoljára néztem az ostromlók listáját, már csak 6 kán volt rajta ... érdekes ... egyébként magyar idõ szerint este 4-kor lesz a gludioi ostrom

phalanx
mind 1, multkorira se voltunk feliratkozva, megis ott voltunk 😊

Az a gaz, hogy az InnerCircle nincs feliratkozva(amibe mi vagyunk).

phalanx
én nem is olyan régen javasoltam, hogy rendezzünk egy orfen raid-et, dehát ezek szerint nincs rá igény <#sir>

phalanx
Saturday, 11/6

Sieghardt Server

Gludio Castle
Clan vs. Clan-held castle at 7 p.m. PST
Castle occupied by: DefenderValor, DefenderSpirit, InnerCircle4, InnerCircle2, KnightsOfShadow, Kn1ghts0fSha0w, InnerCircleIII, CircleofSteel.
Attacking clans: WeAreRuthless. Mecha, LaLegionNoire, Mecha2, MastersOfTime, TheShadowGypsies, ScarletKnights, RingOfJustice, ImperialDeath, DivineKnights, AdenExplorers, TimeGuardians

csuzlee
Nah esti siegvel kapcsolatban valami info?

vagy doom vagy zubei

Jah, a shamanok ez a fajta gatyesza c2 skinnel bugos.
Milyen fajta gatya is ez? Doom?

Nektok szokott lenni ilyen durva bug?
Látom Skillnél is jelentkezik hasonló 😉