Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nem ugrik be a keprol h miert hagytad abba.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amiért fatboyt abahagytam
slimbol már anyi van hogy tetöre másztam...
régebbi össze röffenés
a végeredmény (jo lett volna mi?)
esztivel épp az ulj papirbol készült ujra felhasználhato armorokat teszteltük cruma mellet
egy romantikus este esztivel tiszta kék ég , annyira tiszta hogy még csilag sincs! no meg a lineage 2 tehene egy békésen legelészö basilikus
green fiatal korában kedvenc hent helyén
amikor megmutattam az olmahumoknak a kilakoltatási végzést
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amióta ic-s lett a fél banda, semmi közös(értelmes) program nem volt
Ha minden igaz:
ma: 7.00pm Gludio
holnap 3.00 pm Oren
jah es valaki irja mar le hogy pontosan hogy kell szamolni az ido eltolodast 😄 Koszi!
ui.: remelem jottok minel tobben!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
01110000 01110010 00110000
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
- mi pörgeti a procidat? svchost.exe?
ha igen, akkor menj át a VIRUStopicba, és nézd meg a #704 hsz-tõl....
ha nem az a gáz, akkor még1× bocs all.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
TAnácstalan vagyok. Várom a javaslatokat. Az egyedüli hely ahol most jáccani tudok az a free server, mert ott jóval kevesebb ember van és nem fagyok ki rögtön.<#banplz>#banplz>
the world is mine
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Azt nézzétek hányszor sikerült neki egymás után!
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Helyette innen szedd le az angol klienst...: http://www.tt2xz.com.cn/down/
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
adena kene...meghozza gyorsan....
Majd felébredsz!
van szinte minden ! 😄
a paypal nem fogad el magyar kartyat...
😊
A tegnapi PVP során girannál (amibõl igazán nem lett semmi) kaptam jó kis buffokat... 207 speed, 500+ critical, 700+ attack speed 😊 Jól esett 😊
Egyébként marha naiívok ezek az ICsek. Ott mondta odin, hogy hú, állítólag a tempesteseknek olyan progija van, ami kiírja a célpont hpját. És sokan nem akarták elhinni o.O ...
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
nem töltöttem fel újra
legalább is remélem 😛
valakinek nincs egy ealado vagy kölcsönadhat o spearje meg demon fangsa?
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Es nem tom mert takarta ki meg mert tunt el a chat abalak bugos a forum <#nyes>#nyes>tessek rendbe hozni<#beka3>#beka3>
the world is mine
tiszta barátok közt feeling 😄
én meg ma megütöm a 30 at!
remélem nem csap vissza!
azon gondolkodtam hogy vegyek e egy glaviét?!?!
azt csinálnám mint cuki csak nem egy lénnyel....
<#idiota>#idiota>