Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lábtörlö?!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

"amiért fatboyt abahagytam"
Nem ugrik be a keprol h miert hagytad abba.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

na pár kép éljenek a modemesek! :/

amiért fatboyt abahagytam

slimbol már anyi van hogy tetöre másztam...

régebbi össze röffenés

a végeredmény (jo lett volna mi?)

esztivel épp az ulj papirbol készült ujra felhasználhato armorokat teszteltük cruma mellet

egy romantikus este esztivel tiszta kék ég , annyira tiszta hogy még csilag sincs! no meg a lineage 2 tehene egy békésen legelészö basilikus

green fiatal korában kedvenc hent helyén

amikor megmutattam az olmahumoknak a kilakoltatási végzést

Taptarap
LA2 forever!!
<#idiota>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
hol lehet a free szerverre regisztrálni?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Futtass 1 nod32-t a gepeden.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azirafael
Jaja az svchost.exe megy folyamatosan... megnéztem a topicot... nem sokat értettem belõle.

gPROject
gPROject
lesz már valami raid végre?
amióta ic-s lett a fél banda, semmi közös(értelmes) program nem volt

csuzlee
Ha valai tudja pontosan, hogy a hetvegen milyen ostromra kell mennunk es mikor irja meg priviben!

Ha minden igaz:
ma: 7.00pm Gludio
holnap 3.00 pm Oren

jah es valaki irja mar le hogy pontosan hogy kell szamolni az ido eltolodast 😄 Koszi!

ui.: remelem jottok minel tobben!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Ha azon a free szerveren nyomod amin a sok magyar, ahoz kell valami patch is ami tönkrevágja az alap lineage szerveren való játékot, szóval ha nem csináltál biztonsági mentést a Lineage könyvtárról, hanem oda raktad a peccset akkor az lesz a baj.

01110000 01110010 00110000

SDana
Nekem gond nélkül megy a cseló. Mondjuk multkor volt egy kis baj vele, mert mint kiderült valami fejállomás beszart. De akkor teljes szakadás volt, nem ilyen lassulás...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

b-type
szega, csak mint olvasgató jártam erre, szal sry
- mi pörgeti a procidat? svchost.exe?
ha igen, akkor menj át a VIRUStopicba, és nézd meg a #704 hsz-tõl....
ha nem az a gáz, akkor még1× bocs all.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

azirafael
Valaki segitsen nekem!!!<#szomoru1> Ki játszik közületek chello interneten keresztül? Mert nekem mostmár egyáltalán nem megy: az összes karim beragadt giranban, ha megpróbálok beloggolni egyszerûen nem képes betölteni a környezõ sok embert. Már kihívtam a UPC karbantartókat, azt mondták minden rendben a netemmel, újra raktam ma az egész rendszert... semmi, ugyanolyan xar. <#violent> Lehetséges egyáltalan gond nélkül játszani ezt a játékot chelloval??? Az érdekes az, hogy szerda délután 17.00-ig gond nélkül ment... Amikor viszont most lefagy az egész és CTRl-Alt-Delt nyomok azt latom CPU használat 100%--> lehet a procim ment tönkre??? Direkt kipróbáltam egy bot progit... hiszen az semmilyen grafikus megjelenitéssel nem terheli a gépet... ugyanúgy nem volt képes semmit csinálni a kari a városban, ugyanúgy nem tudott beloggolni...

TAnácstalan vagyok. Várom a javaslatokat. Az egyedüli hely ahol most jáccani tudok az a free server, mert ott jóval kevesebb ember van és nem fagyok ki rögtön.<#banplz>

Piknik<#circling>

the world is mine

Jockey
én már akkor éles elõt meguntam, de nincs lhtõságem áttérni wow-ra, mivel nics kulcsom..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Emi bow tuning
Azt nézzétek hányszor sikerült neki egymás után!

érdeklõdnék, nem tudja e vki, hogy lehet-e vhogy olvshatóvá tenni az l2.init, hogy esetleg megnézni az ip-jét a servernek, ahova fellép

!WTB Star Dragon

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

SZEG007
Bizonyára WoW-ra tér át teljes erövel, és megunta a L2-t

ezzel nem lehet felmenni free serverre vhogy? 😄

Jockey
ric, én mindig le vagyok maradva, most abbahayod vagy miért akarod eladni a karid?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Botért ne menj ebayra, az mind kamu.
Helyette innen szedd le az angol klienst...: http://www.tt2xz.com.cn/down/

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

meg valami macro bot se jonne rosszul..:-))
en...en csak..inkabb mostmar... nem is akarnek....:-))

adena kene...meghozza gyorsan....
HUNrricane
Van egy eladó 53lvl -es treasure hunter full felszereléssel (26millió összértékü felszerelés), és még a paypal -se kell szarakodnod. írj ha érdekel <-

Majd felébredsz!

szerencsétlenre hogy ráugrottunk! 😄

mire van szükséged? 😊
van szinte minden ! 😄

mit veszel?😊

hogyan lehet ebay-an vasarolni?
a paypal nem fogad el magyar kartyat...
phalanx
egy kép a legutolsó ostromról, az ellenség szemszögébõl (nightangels):

SDana
Kóreai 1 éves jubileumra a következõ potionok lesznek 😛otion of Face Lift, Potion of Hair Coloring, Potion of Hair Style.
😊

phalanx
bumb ... <#beka2>

😄DD

SDana
Focussal 55ös critical 😄
A tegnapi PVP során girannál (amibõl igazán nem lett semmi) kaptam jó kis buffokat... 207 speed, 500+ critical, 700+ attack speed 😊 Jól esett 😊
Egyébként marha naiívok ezek az ICsek. Ott mondta odin, hogy hú, állítólag a tempesteseknek olyan progija van, ami kiírja a célpont hpját. És sokan nem akarták elhinni o.O ...

HUNrricane
nem gyenge:
http://www.retributionguild.net/Squid.jpg

Majd felébredsz!

Akkor vagy kepzelodtem, vagy rosszul lattam. Remelem utobbi😊)

HUNrricane
hehe 😊))

Majd felébredsz!

hpzolee
Man azonna hirtelen gyere waterfallhoz 😄😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

WhiteRiC-en gyorsan túladtak 😊))

O.o
nem töltöttem fel újra

Cuki, ezt a kepet ugye ujratoltotted? Mintha az elozo verzioban contaqion ult volna u.azon a helyen.

ti menyért veszitek a cuccokat giranban?

lol 😄DDD

nem gáz ugy is bevezetik 50 felett a 3madolot és nem lessz annyi 😊))

legalább is remélem 😛

valakinek nincs egy ealado vagy kölcsönadhat o spearje meg demon fangsa?

hpzolee
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

cheat!

Mdef902😄D

LV:32
Es nem tom mert takarta ki meg mert tunt el a chat abalak bugos a forum <#nyes>tessek rendbe hozni<#beka3>

the world is mine

😄
tiszta barátok közt feeling 😄

én meg ma megütöm a 30 at!
remélem nem csap vissza!

azon gondolkodtam hogy vegyek e egy glaviét?!?!
azt csinálnám mint cuki csak nem egy lénnyel....