Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Nem botozok, nem farmerkedek, nem ártok az égvilágon senkinek. Ha egyszerre ketten megyünk egy mobra átengedem mert ilyen marha rendes vagyok erre állandóan kinyírnak!
És kezd nagyon elegem lenni belQlük, se fejlQdni se aj átékot élvezni nem lehet így!
PvP játék mondják, akkor menjen az arénába meg váraostromra, meg duelezzen, de ne a nála egyértelmüen gyengébb ÁRTATLAN játékosokat mészárolja! az nem PvP hanem vágóhíd!
rohadt életbe...de elment a kedvem! <#confused>#confused>
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Zitus
En halisten csak 1x haltam, es 3x futottam el 200 alatti hp-val😄
Es kb 10et oltem meg😛
Vege volt a legjobb mikor kirohantunk, hat olyanbol kene non-stop 2 ora, az lenne csak igazi. Az az utolso 5 perc eddigi pc-s palyafutasom egyig legjobb elmenye volt😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(ha van aki még nem látta volna)
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=73793073&replies=0
Nem semmi...scak au a baj, hogy a felét nem értem 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha online ha nem akkor is csinálja,de a választ megkaptam...kilagolok 😞
thx a helpet.
Itt van egy szerver status.
http://sztproba.inf.elte.hu/~ndru/lineage/check.php
Lenne megint 1 problémám...
Amikor beírom a logint és a passt hiába nyomok rá a gombra nem történik semmi,nem lép se ki se be. Ez néha a szerver választó ablaknál is elõfordul...olyan mintha nem mûködnének a gombok.
Valami 5let?
1.:Hellspawn szerveren Magyarokat hogyan tudom megtalálni?
2.:Beragadós bug...beragadok a falba,tereptárgyba és nem tudok kijönni. ez ellen lehet tenni valamit? 1 karit sajnos már törölnöm kelett ezért 😞
3.😛K-t hogyan tudom tiltani? Szegény sötét elfemet város elött mindíg levágták 😊
Elsõ nekifutásra ennyi lenne,majd még jövök.
A válaszokat elõre is köszönöm.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
sose volt sámlim 😊
pedig Cukinak nem ártana^^
~27 mill
Sima Great Axe-t árulnak 17-ért már nagyon rég óta. Sztem nagyon sokat kellett volna szarakodnom az eladásával szóval sztem jól jártam.
C2-ben pedig a Critical Drain-t fogom választani 😊))
minden criticalnál HP-t szívok csak az a kérdés mennyit...
Berzerk ad patkot, attack speedet, casting speedet.
(mer l2.com 3 orat ir, ic forum meg 6 orat)
Mennyier vetted? Asszem alita meg 29 millaer arult ilyet.
Masik hogy berzerk patkon kivul atk, cast speedet is novel?
lvl 30 hova menjek ölni?
fegyó? (több is lehet de inventory ne legyen tele fegyoval)
Propheteknek jobb mint a dual SLS (sztem)
Mert...
- C1-ben is olyan sebzésed van mint C2-ben dual SLS-el
- C2-ben 3 SA közül választhatsz
- propheteknek szar a pontossága, ezért bluntot vagy fistet kell használniuk, ha nem akar sokat misselni
- C2-ben dual kardoknak elõre meghatározott SA-juk van (nem lehet 3 közül választani mint a többi fegyvernél) és az csak akkor aktiválódik amikor +4-re enchantolod
info
Szal innercircleguild.com-om belul hol lehet megnezni ezt a sieges infot?
01110000 01110010 00110000
asszem keresek valami mas klánt..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
most beszeltem crusaderrel, aszonta fullon van a klan, szal majd ujraszervezeik aklant lol..
enynit az ic-s dologrol..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Oren Castle
1. Mecha
2. Imperial Death
3. LaLegionNoire
4. TheShadowGypsies
5. WeAreRuthless
6. MastersofTime
7. Helvirahel
8. TimeGuardians
9. ZarDrache
10. Mecha2
11. RingofJustice
vs. 6 KOS
note: NyX is now a CBA alliance member and have gone on record saying they will not siege oren.
Giran Castle
1. Eternals
2. HawksofHavoc
3. Hydra
4. Tempest
5. Divine Knights
6. MXG Alliance
7. Rip
8. ScarletKnights
9. OrderofTheDragon
10. Masada
11. Tempest2