Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
igaz? >😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
01110000 01110010 00110000
Sanca:
nem a többi IC-sre gondoltam hanem fõleg a magyarokra, és ha nem is mennek a wow-ra mennek helyette a free szerverre, a végeredmény ugyanaz <#sir>#sir>
Haverom is szeretne regelni Hellspawnra,de az oldal nem jön be. 😞
Valaki dobna ide pár linket,hogy hova költözött?
Visszaolvastam kicsit...ez komoly? Szétszéled az L2 scene? <#rinya>#rinya>
<#wow2>#wow2>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"nem tom ki, hogy van vele de nekem már semmi kedvem ahhoz, hogy fél napi dögunalmas farmolással összeszedjek 20%-ot"
sokaknak ez mar az open beta alatt leesett..😊
IC forumon is irtak hogy alig fognak atmenni.

Lol, mekkora 1 fereg ez a Hong<#wow1>#wow1>
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
kcist unom, és nicskedvem még egy karit 40+on, föleg hogy + pénz kellene neki cuccra
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
el akarom cserélni az accom egy tyrantos accra, regeltem orphuson, de nem neged topikot nyitni
szal akinek van lehetõsége és tud nyitni topikot ott, az privizzem itt rám
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ez a "váltok karit és visszajövök partyval" duma viszont tényleg használ néha,csak futás közbe nehéz írni 😊
<#wow1>#wow1>
WoW-t meg mindja probalom, csak lehessen ma regelni a kulcsoker...
Sajna azt kell mondanom hogy csak 3O-45-ig mert ha valaki IC-s logoval jön azt a gyenge party nem tudná megvédeni 😞. De ha azt mondja hogy õ véd meg minket akkor jöhet 😊.
Engem egyenlõre nem érdekel a szólózás csak a party!!!!
Az esetek 95%-ában a healer hal meg legelõször. Az ork, törpe és a Drow elf túlélõ karakter. Féltitek a nehezen összekalapált 7%-otokat. Én tuti kétszer annyiszor halok és a scroll az szerintem 1O%-os, csak azért csin‡lom mert fanatikus vagyok és muszály felderíteni a jó helyeket, meg hogy mi hol van! Eddig 39. szinten CT2-õn 2szer DV-ben 1szer haltam. De menni fogok újra most már 4O vagyok. Aki nem jön, az nem jön és kész.
Akit érdekel az küldje el nekem privátban hogy ezen a héten kb. mettõl meddig lesz online és akar is partyzni! Aki nem akarja otthagyni az éppen megtalált party-t (mert jó az XP és a drop) az egybõl szóljon akkor nem fogok vele számolni! Ha nincs elég magyar én csinálok nemzetközi partyt nem gáz. Szerintem healerre mindíg szükség van. De akkor a magyarok ne sírjanak ha nincs több hely.
Régi party szervezõk, légyszi adjatok tanácsot és tippeket!!! Mit, hol, mivel, kivel!
Ja shortcutba be van rakva a Tempered mithril set! Talán jobban bírom az ütést, meg a + evasion 😊 . De robe-ban akarok lenni amíg nincs gáz!
Beszereztem stoppert! Holnap megyek Cruma2-re lemérni a mobok respawn idejét. Ha valaki már tudja légyszi küldje el nekem! Megspórolna nekem egy kis idõt!
WTB Cgrade robe set. Van kb. 1.9Millám meg Elf robe setem az kb még 900k Mennyibe kerülnek a Cg robe setek? Privátba légyszi. A mindhárom ára érdekel!!! Azt sem tudom meik mennyi, ritkán voltam Giránban az utóbbi idõben.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Inkabb gw-ztel?? Ehh, sztem most rosszul tetted😞
Sebaj, majd két hét mulva leszmegint 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Meg igy rootoltam a golemeket, azt azok csak allatak butan😊) Vmi 2 perc 1 millaba kerul golemnel vagy hogyis van? Jo sok penz folyt le acba-rol😊 De azt nem ertem hogyha mar beinveszteltak 2 golemre, stb, akkor emr nem tamadtak rendesen. Csomoan csak alltak a zaszolknal.
Pláne olyat ne akin általad eddig sosem látott páncél van!
Ha pirosat látsz fegyverrel vagy fegyver nélkül kezdj el szaladni az ellenkezõ irányba hátha nem vett még észre 😊
Mivel maxos Ng cuccban vagy ha meglátnak 2 dolgot gondolhatnak rólad. Vagy BOT vagy Reroller karakter, a másodikat nyugodtan beválalhatod (mert egybõl látni rajtad hogy nem egyedül érted el) mond azt hogy visszajössz az 56. szintû akármiddel és szétvered õket.
Én alacsony szintû törpe karakteremet eddig 1 szer pk-ták le. Mikor montam hogy fun karakter vagyok és a healerem szól majd a partyjának. Tõlem még bocsánatot is kértek. 😊
Állandóan köszöngess a többi játékosnak ha melletted vadászik.
Ha játékos partyzni fogtok, ha bot akkor tuti nem fog köszönni.
csak a kezdöhely ilyen :/
talán dwarfland nem ...
még rágódom a dolgon kicsit. Besokaltam a PKerektöl :/
Más online játékokban sem voltam jó PvP-ben soha. Egyszerüen nincs hozzá érzéekem. De nem szoktam eröltetni, itt viszont nincs esélyem elkerülni ha jön egy red íjász...
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
lehet hogy csak magasabb grades cucokon látok különbséget?