Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Amúgyis egyforma csak beszap az agyad. A paint csak arra van, hogy elhidd 😊

01110000 01110010 00110000

itt is eltünhet...
igaz? >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ki lett jelentve hogy egyforma szinü! az nem hogy paintal...

skill.: Tényleg egy színû. Vágd ki painttel és húzdd rá az A négyzetre.

GAthersw
Free szerver csak fun, de nemtudom hogy azok akik ott "funolnak" mondjuk már majd 2 hónapja és egyik napról a másikra eltûnik a lvl60as karija az mennyire érzi majd funnak.

phalanx
nem arról van szó, hogy most esett le, de mostmár annyira kevesen vagynk magyarok, hogy szinte lehetetlen partyt találni, ahhoz, hogy pedig az IC-sekkel menjek még túl kicsi vagyok, mert legalább ha DD lennék... egy partyban mindíg a tanknak kell a legmagasabb szintûnek lennie, hogy jól haladjon a csapat ... és akárki akármit mond, szólózársra tökéletesen alkalmatlan kaszt a DA (tapasztalatból beszélek 😊), ne értesetek félre nem akarom elcserélni a karim, nagyonis tatszik 😊

Sanca:
nem a többi IC-sre gondoltam hanem fõleg a magyarokra, és ha nem is mennek a wow-ra mennek helyette a free szerverre, a végeredmény ugyanaz <#sir>

Hi.
Haverom is szeretne regelni Hellspawnra,de az oldal nem jön be. 😞
Valaki dobna ide pár linket,hogy hova költözött?
Visszaolvastam kicsit...ez komoly? Szétszéled az L2 scene? <#rinya>
vagy te vagy én szinvak 😊))

GAthersw
Az a és a b négyzet egyforma színû!

"we got to 72, thats about 800 more hours than a lv60..."
<#wow2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
PFFFFFFFFFF Hülye patkány

IC private forumrol, "Hong...ahhhh, Need Toon for Siege" a forum topic neve.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez honnan van?O.o

jaja ott a game tetszet most már más

Open beta alatt sztem alig volt ember 30 felett, atlag 20 volt. Ott 1 nap nem 20%, hanem 2-3 szint jott ossze...

Nem akarok beleszolni, de
"nem tom ki, hogy van vele de nekem már semmi kedvem ahhoz, hogy fél napi dögunalmas farmolással összeszedjek 20%-ot"
sokaknak ez mar az open beta alatt leesett..😊
Sztem nem sokan fognak atmenni wow-ra. Meg legalabb az emberek 90%a megvarja, megnezi c2-t
IC forumon is irtak hogy alig fognak atmenni.

phalanx
miért van olyan érzésem, hogy a lineage-nek befellegzett? alig van már aktív magyar játékos, max 3-4... ráadásul me este kezdõdik a wow open béta és még többen szüneteltetni fogják az L2-õt (lehet én is) szerintem legtöbben már a c2-õt se várják meg (nem tom ki, hogy van vele de nekem már semmi kedvem ahhoz, hogy fél napi dögunalmas farmolással összeszedjek 20%-ot)

"Ok so yesterday i got a 72 hour ban for saying the word..."shit" in lineage 2. Hong Screen shotted it and i got a "suspension" for it. Its really to bad that he has to stoop so low, but whatver. So that meas im banned untul Sunday morning (how conveinent for Hong). "

Lol, mekkora 1 fereg ez a Hong<#wow1>

sziasztok ezért fizetni kell vagy van valami tört magyar szerver?

csuzlee
Gyere jatekba pm HUNcsuzlee!!!!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

WTS adena

Serphen
Lvl 4-es klán kell hozzá?

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Már tervezzük az elsõ kastély foglalásunk😊.

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Jockey
most is az 1ik legjobb a 3 közül:-)
kcist unom, és nicskedvem még egy karit 40+on, föleg hogy + pénz kellene neki cuccra

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pedig ugy hallottam hogy c2be a delf toros lesz az 1ik legjobb.

Sztem Karmian setet vegyél. kb 1 millából ki is jön és +5% pdefet meg +15% casting speedet ad, ami nem rossz buffolásnál meg gyógyításnál se. Késõbb majd Divine setet próbálj meg venni vagy craftoltass.divine set +5%pdefet +170 MP-t ad. Elvesz az INT-bõl ami Matkot ad, de ad a WIT-hez ami casting speedet és debuffok ellen védelmet ad.

Jockey
noh, kéne egy kis help nekem
el akarom cserélni az accom egy tyrantos accra, regeltem orphuson, de nem neged topikot nyitni
szal akinek van lehetõsége és tud nyitni topikot ott, az privizzem itt rám

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szekijoe
Banyek akkor csak ki kell nyomtatnom <#rinya>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
a pg-ben meg van az összes mob respawn ideje

Szekijoe
Jóhogy stopper. <#nevetes1> Elég az! Amikor elõször voltam Crmázni a Snipék egybõl felzabáltak. Mostmár megy a root aztán levetem akár egyedül. Bezzeg ha tudtam volna akkor, hogy mikor jönnek! Tuti buff time alatt érkezett. Mindíg akkor derült csak ki, hogy jó-e a party. Ezt már CT2-õn is megszívtam az elsõ kisszobában a nagykardos manussal.<#rinya> A party bírja tartani a szobát de amikor respawnol a lovag a followerrel akkor pánik time van.<#szomoru1>

😄

Pk én kedvemet is elvette kicsit...sok a tahó és nem engednek ki a városból.
Ez a "váltok karit és visszajövök partyval" duma viszont tényleg használ néha,csak futás közbe nehéz írni 😊
"Beszereztem stoppert! Holnap megyek Cruma2-re lemérni a mobok respawn idejét. Ha valaki már tudja légyszi küldje el nekem! Megspórolna nekem egy kis idõt! "
<#wow1>

GW-t mar probaltam, hat broaaaf😊)
WoW-t meg mindja probalom, csak lehessen ma regelni a kulcsoker...

<#eplus2>

Szekijoe
Party szervezõ iroda!!!

Sajna azt kell mondanom hogy csak 3O-45-ig mert ha valaki IC-s logoval jön azt a gyenge party nem tudná megvédeni 😞. De ha azt mondja hogy õ véd meg minket akkor jöhet 😊.

Engem egyenlõre nem érdekel a szólózás csak a party!!!!

Az esetek 95%-ában a healer hal meg legelõször. Az ork, törpe és a Drow elf túlélõ karakter. Féltitek a nehezen összekalapált 7%-otokat. Én tuti kétszer annyiszor halok és a scroll az szerintem 1O%-os, csak azért csin‡lom mert fanatikus vagyok és muszály felderíteni a jó helyeket, meg hogy mi hol van! Eddig 39. szinten CT2-õn 2szer DV-ben 1szer haltam. De menni fogok újra most már 4O vagyok. Aki nem jön, az nem jön és kész.

Akit érdekel az küldje el nekem privátban hogy ezen a héten kb. mettõl meddig lesz online és akar is partyzni! Aki nem akarja otthagyni az éppen megtalált party-t (mert jó az XP és a drop) az egybõl szóljon akkor nem fogok vele számolni! Ha nincs elég magyar én csinálok nemzetközi partyt nem gáz. Szerintem healerre mindíg szükség van. De akkor a magyarok ne sírjanak ha nincs több hely.

Régi party szervezõk, légyszi adjatok tanácsot és tippeket!!! Mit, hol, mivel, kivel!

Ja shortcutba be van rakva a Tempered mithril set! Talán jobban bírom az ütést, meg a + evasion 😊 . De robe-ban akarok lenni amíg nincs gáz!

Beszereztem stoppert! Holnap megyek Cruma2-re lemérni a mobok respawn idejét. Ha valaki már tudja légyszi küldje el nekem! Megspórolna nekem egy kis idõt!

WTB Cgrade robe set. Van kb. 1.9Millám meg Elf robe setem az kb még 900k Mennyibe kerülnek a Cg robe setek? Privátba légyszi. A mindhárom ára érdekel!!! Azt sem tudom meik mennyi, ritkán voltam Giránban az utóbbi idõben.

hpzolee
De most mar jöhet barmi😊))

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Én is már nagyon ki szeretném próbáni a Guild Wars-t meg a WoW-ot!!! 😞((

o_O
Inkabb gw-ztel?? Ehh, sztem most rosszul tetted😞

Hat en 40 alatt is vadasztam a pirosokat. 1etlen kriterium az volt, hogy ne elf ijasz legyen gastraval😊

SDana
Hát sajnálom, hogy nem mentem ostromra, de lekötött a GW béta 😊
Sebaj, majd két hét mulva leszmegint 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Csak kezdohelyen van pkpk. lvl15ig at kell veszelni es jo lesz. Menjel ilyen total elhagyatott helyekre expelni, ahova nem jarnak pk. lvl15on atmesz giran kornyekere, ott mar nem lesz pk.

<#nyes>
Meg igy rootoltam a golemeket, azt azok csak allatak butan😊) Vmi 2 perc 1 millaba kerul golemnel vagy hogyis van? Jo sok penz folyt le acba-rol😊 De azt nem ertem hogyha mar beinveszteltak 2 golemre, stb, akkor emr nem tamadtak rendesen. Csomoan csak alltak a zaszolknal.

Szekijoe
Fõ szabály: Amíg 40. szintû nem leszel. Soha ne üs meg senkit!!!! Soha ne üss vissza mert rózsaszín leszel!!!
Pláne olyat ne akin általad eddig sosem látott páncél van!
Ha pirosat látsz fegyverrel vagy fegyver nélkül kezdj el szaladni az ellenkezõ irányba hátha nem vett még észre 😊
Mivel maxos Ng cuccban vagy ha meglátnak 2 dolgot gondolhatnak rólad. Vagy BOT vagy Reroller karakter, a másodikat nyugodtan beválalhatod (mert egybõl látni rajtad hogy nem egyedül érted el) mond azt hogy visszajössz az 56. szintû akármiddel és szétvered õket.
Én alacsony szintû törpe karakteremet eddig 1 szer pk-ták le. Mikor montam hogy fun karakter vagyok és a healerem szól majd a partyjának. Tõlem még bocsánatot is kértek. 😊
Állandóan köszöngess a többi játékosnak ha melletted vadászik.
Ha játékos partyzni fogtok, ha bot akkor tuti nem fog köszönni.

szivesen oda álok meléd 😉

csak a kezdöhely ilyen :/

talán dwarfland nem ...

thx, de jelen pillanatban nagyon elment a kedvem 😞

még rágódom a dolgon kicsit. Besokaltam a PKerektöl :/
Más online játékokban sem voltam jó PvP-ben soha. Egyszerüen nincs hozzá érzéekem. De nem szoktam eröltetni, itt viszont nincs esélyem elkerülni ha jön egy red íjász...

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

nem lehet, hanem biztos 😊

feltettem a c2 skin packot tul sok változáást nem tapasztaltam :/
lehet hogy csak magasabb grades cucokon látok különbséget?

unatkozom hha gondolod megyeek és segitek... csak szolj!