Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En tegnap csinaltattam, reggel 8-tol este 7-ig 😄 Egyebne vettem mindent 😄 9.5M-ben megallt 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Crystal daggerre gyujtogettem hogy majd craftolom, az jopar estes buyshop termese volt😊
láttam szépen gyûjtöttél alapanyagot O.o
ha jól emléxem volt nálad, vagy ~160 ori ore, meg xxxdb steel, meg.... 😊
már nem emléxem pontosan, de tudom, hogy leesett az állam 😊)
ha jól emléxem volt nálad, vagy ~160 ori ore, meg xxxdb steel, meg.... 😊
már nem emléxem pontosan, de tudom, hogy leesett az állam 😊)
Hivtak regi Everquestes haverok EQ2 be, es sajna mivel az igazi HC magja a gamenak mar joval 50 felett van, enmeg zombi vagyok,beleuntam hogy nincs allando csapat akik kepesek 10 orat nonstop olni ugyanott amit en birnek😊
WTS 11,1m adena (+ajandekba 45AW acc dec8-ig fizetve, mivel enis ingye kaptam) 25k HUF igy az egesz, vagy tovabbi ajanlatokat PM be.
szerintem magánszerver, vagy fene tudja.. 😊
de azért nem telhetetlen a srác, csoda, hogy bele nem rokkant 😛
de azért nem telhetetlen a srác, csoda, hogy bele nem rokkant 😛
photoshop?😊
😊)
este jössz wowozni?😊mar patchalek😊hordások reszkessetek!!😄
lehet ennyi elégis egy játékból 2*-7-8 hónap mulva már lesz megint pár uj dolog,mint pl. a c2😊
kiváncsi leszek 7-8 hónap játék után, ki fog még játszani a wow-val, eq2-vel és ki nem tartja õket uncsinak majd ennyi játék után 😊
Akkor inkabb visszaadom de elotte kiprobalom 😊 Partiba vagom 😊))
énmeg a tiédet😄
miattad halnának éhen kinába!!!😊)
Hehe, Szyl, akkor ellopom barinodet 😊
Keresd meg Hoviragot, ugy tudom o befejezte, hatha atadja/eladja az accjat. Ó Master, come back! 😊
hát,épp installalom a wowt😊aztan max pentek es jon az EQ2,perpill
L2be nincs semmi uj,erdekes
bariném amugy sokszor van,pl.mostis😊 vele lehet partyzni,igaz csak 37 asszem epp
L2be nincs semmi uj,erdekes
bariném amugy sokszor van,pl.mostis😊 vele lehet partyzni,igaz csak 37 asszem epp
Engem még sehonnan nem zavartak el 😊
Én elsõsorban azért lépnék ki, hogy pkzzak (kis unalomûzõ... kezdõhelyeken kínaiakra rápirulni). Meg hogy botozzak. Fõkarival. Ha banolnak, akkor nem érdekel, bot nélkül úgyse fejlõdök, nem szerzek semmit. Szóval nem érdemes játszani már csak ha minimum napi 12 órát nyomod. Ahhoz meg nekem nincs idegem. 😊
Én elsõsorban azért lépnék ki, hogy pkzzak (kis unalomûzõ... kezdõhelyeken kínaiakra rápirulni). Meg hogy botozzak. Fõkarival. Ha banolnak, akkor nem érdekel, bot nélkül úgyse fejlõdök, nem szerzek semmit. Szóval nem érdemes játszani már csak ha minimum napi 12 órát nyomod. Ahhoz meg nekem nincs idegem. 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
már mi is gondolkoztunk rajta, hogy kilépünk az ic-bõl, mert lassan nem tudunk játszani, mert mindig mindenhonnan elkergetnek az acbasok
Én is unom már kicsit a sok farmolást... És party még ICn belül se nagyon van. Tegnap is páran kerestek partit, de nem nagyon találtak.
Én wowra nem hiszem, hogy elmegyek, GWre viszont szemrebbenés nélkül mennék. Az nagyjából olyan felépítésü, mint a la2 free szerver, csak nem törlik a karikat (még, majd retail elõtt 😊.
Gondolkoztam azon is, hogy kilépek ICbõl. Nem mintha nem tetszene a társaság, csak sok dolgot nem akarok csinálni ICs logóval a fejem felett. Pl farmert írtani, elmenni kezdõvárosba és elpirulni, botolni, stb...
Én wowra nem hiszem, hogy elmegyek, GWre viszont szemrebbenés nélkül mennék. Az nagyjából olyan felépítésü, mint a la2 free szerver, csak nem törlik a karikat (még, majd retail elõtt 😊.
Gondolkoztam azon is, hogy kilépek ICbõl. Nem mintha nem tetszene a társaság, csak sok dolgot nem akarok csinálni ICs logóval a fejem felett. Pl farmert írtani, elmenni kezdõvárosba és elpirulni, botolni, stb...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
pedig játszhatnál aktívabban is, nagy szükségünk lenne healerre, jöhetnél már megint partyzni, nem hiszem, hogy kellene még felszerelésért/lóvé-ért farmolnod/b*tolnod, hacsak nem bizniszeled el az adenát 😊
ja azok engemis érdekelnek,mindennap kinyirunk 2-t,ok?😊
c2-ig nemsok kedvem van jatszani,egyetlen celom az uccso 21% 56-ig,hogy elvileg meglegyen minden skillem😊
c2-ig nemsok kedvem van jatszani,egyetlen celom az uccso 21% 56-ig,hogy elvileg meglegyen minden skillem😊
hát igen, nemtom, hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a felfedezõ túrákat, a nagy raideket(83 új raid mob, ebbõl 23 lvl50 és lvl80 között)
a pvp is teljesen más lesz, mivel nem tudod mire számíthatsz az ellentõl
elõfordulhat, hogy egy pap bestunnol, vagy megvéreztet, de akár egy törpe életet is lophat tõled stb.
én nekem még mindig megfelel ez a játék, csak a gépem jönne rendbe, hogy ne kelljen attól fosnom droppolok valamit, mert behalt a gép hent közben 😞
a pvp is teljesen más lesz, mivel nem tudod mire számíthatsz az ellentõl
elõfordulhat, hogy egy pap bestunnol, vagy megvéreztet, de akár egy törpe életet is lophat tõled stb.
én nekem még mindig megfelel ez a játék, csak a gépem jönne rendbe, hogy ne kelljen attól fosnom droppolok valamit, mert behalt a gép hent közben 😞
c2
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Pali gyere a freere itt tuti bevesznek partyba söt full felszerelést kapsz induláskor csak a két szép szemedért. Mert oda játszani megyunk nem dolgozni.... 😊 és még örülnénk is neked te scavanger csak 1 baj van hogy 1 hét játékkal 40 es lehetsz 😊 full felszerelésel.
Igaz bármikor törölheik a karid ennél több - umot nem találtam.
Igaz bármikor törölheik a karid ennél több - umot nem találtam.
"Free szerver csak fun, de nemtudom hogy azok akik ott "funolnak" mondjuk már majd 2 hónapja és egyik napról a másikra eltûnik a lvl60as karija az mennyire érzi majd funnak."
Nem egy hanem tobb 60 as kariragondoltál? nagy dolog... de tényleg sokkal jobb a fizetös.. orákig játszhatsz pár % ért egy kevés pénzért , de ha van pénzed persz megveheted az adenát mert az ugy jo.
Jo a társaság max ha meghalsz egy fun raid alat vagy fun war alat buksz pár heti játékot de ez ne zavarjon söt ne csak suport hanem fö karid is botold mert ugy nem veszed észre....
garth nekem ez játék nem munka ha törlik a karim sajnálni fogom és megyek másal játszani... ilyen egyszerü. Van pár más játék is ahol már toroltek olyan kaim amivel 2 honapnal többet jatszottam és ? törölték van élet a játék után 😊 anyi történik kiporbálom milyen egy karakter miylen ha van pénzed mindenre funolhasz mert ez játék... és nem azzal kell törödnöd hoyg juj de jo ha most folyamtosan 1222222 óát játszok akkor. Igazad van ha törlik a akrim ezt elvezstem juj elvesztettem 2 honapnyi jatékot. és a hangsuly az hoyg játzsottam valamivel ami tetszett olyna mikor kijátszol egy játékot és utána letörlöd. nem szabad hoyg egy játék többet jelentsen, mert akkor ez nem játék... szenvedésért meg mindek fizetsz?
Nem egy hanem tobb 60 as kariragondoltál? nagy dolog... de tényleg sokkal jobb a fizetös.. orákig játszhatsz pár % ért egy kevés pénzért , de ha van pénzed persz megveheted az adenát mert az ugy jo.
Jo a társaság max ha meghalsz egy fun raid alat vagy fun war alat buksz pár heti játékot de ez ne zavarjon söt ne csak suport hanem fö karid is botold mert ugy nem veszed észre....
garth nekem ez játék nem munka ha törlik a karim sajnálni fogom és megyek másal játszani... ilyen egyszerü. Van pár más játék is ahol már toroltek olyan kaim amivel 2 honapnal többet jatszottam és ? törölték van élet a játék után 😊 anyi történik kiporbálom milyen egy karakter miylen ha van pénzed mindenre funolhasz mert ez játék... és nem azzal kell törödnöd hoyg juj de jo ha most folyamtosan 1222222 óát játszok akkor. Igazad van ha törlik a akrim ezt elvezstem juj elvesztettem 2 honapnyi jatékot. és a hangsuly az hoyg játzsottam valamivel ami tetszett olyna mikor kijátszol egy játékot és utána letörlöd. nem szabad hoyg egy játék többet jelentsen, mert akkor ez nem játék... szenvedésért meg mindek fizetsz?
c2-ben simán bevesznek majd, sõt, Te leszel a kedvenc, csak sajna lehet mégsem örülsz majd annyira, hogy partyzhatsz 😛
Ilu, nekem is olyan erzesem van hogy haldoklik a lineage. Alig talalok partit, napkozben nem tudok csak arulni/venni, este pedig a fenn levo 10 magyar kozul 5 tul magas szintu, a masik 5 meg el van foglalva valamivel. Kivetel volt a tegnapi nap, amikor mentunk ivory ala shaerenek konyvekert, de ilyen ritkan van sajna.
En is benne lennek a giants cave-s partikban, este szoktam benn lenni 9-10 utan.
Egyebkent tuti, hogy a megjeleno MMORPG-k el fognak szivni jopar embert, szoval csak szarabb lesz, jobb nem!
En is unom mar, hogy fel napig farmolok 20%-ert, crumaban nem vesznek be sehova, mert torpi scavi vagyok stb, stb stb. .... 😞(
En is benne lennek a giants cave-s partikban, este szoktam benn lenni 9-10 utan.
Egyebkent tuti, hogy a megjeleno MMORPG-k el fognak szivni jopar embert, szoval csak szarabb lesz, jobb nem!
En is unom mar, hogy fel napig farmolok 20%-ert, crumaban nem vesznek be sehova, mert torpi scavi vagyok stb, stb stb. .... 😞(
a hiba az Ön készülékében van 😛P
de tessék: http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=58684&st=
(a képeket nem látod, a 2 v. a 3. oldalon újra bevannak linkelve)
de tessék: http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=58684&st=
(a képeket nem látod, a 2 v. a 3. oldalon újra bevannak linkelve)
sztem se semmi, mert nem müködik a link😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Minden hétvégén (felõlem minden nap) kéne csináni Giants Cave-es partyt!
Én oda biztos mennék szinte mindig, ha lesz healer meg egy jó tank.
Én oda biztos mennék szinte mindig, ha lesz healer meg egy jó tank.
Remélem is, mert én sem szeretnék menni a free szerverre!
Egyébként valóban elszomorító, hogy mindenki lelép, én a C2-t tuti megvárom, és szerintem utána is leszek egy darabig, hogy legalább pár c2-es skillt is megismerjek. Free szerveren (ha lesz még akkor) szerintem nem is lesz c2. Az NC Soft úgyan sokmindenre baszik, de arra biztos nem, hogy az ilyen free szerverek kihuzzák a zsebébõl a pénzt. Biztosan tenni fog ellene, vagy már meg is tette a jogi lépéseket ez ügyben.
Hétközbe nekem nem sok idõm van játszani, de hétvégén szeretnék jó partykat csinálni! Kik azok akik maradnak és velük aktívan lehet számolni esténként vagy a hétvégén?
Egyébként valóban elszomorító, hogy mindenki lelép, én a C2-t tuti megvárom, és szerintem utána is leszek egy darabig, hogy legalább pár c2-es skillt is megismerjek. Free szerveren (ha lesz még akkor) szerintem nem is lesz c2. Az NC Soft úgyan sokmindenre baszik, de arra biztos nem, hogy az ilyen free szerverek kihuzzák a zsebébõl a pénzt. Biztosan tenni fog ellene, vagy már meg is tette a jogi lépéseket ez ügyben.
Hétközbe nekem nem sok idõm van játszani, de hétvégén szeretnék jó partykat csinálni! Kik azok akik maradnak és velük aktívan lehet számolni esténként vagy a hétvégén?
Na free szerverre biztos nem fog ic-s menni(max magyar😄DD) erre mindenemet felteszem fogadasbol😄DDDD
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az Aval jelölt négyzet pontosan olyan színû, mint a Bvel jelölt.
Skill, nem beszap hanem becsap 😊
Skill, nem beszap hanem becsap 😊
01110000 01110010 00110000
beszap = ?
sorry nem érteni china! 😄
sorry nem érteni china! 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Én ezt nem vágom...mi a rák van ezzel a négyzettel???! Már felidegelsz Gath3r 😊))