Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd 40 fölött lesznek neki jó kis aspeed növelö skilljei 😊))
Egyébként íjak tuti manásak??? Én egy csomót lövöldöztem a múltkor egy eminencebow-al semmi manám nem fogyott közbe... Bug volt vagy csak az íjászoknak von manát hogy azért ne örülhessenek annyira??? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
800 fölött lesz buffokkal 😊
Ha meg tõr van a kezében akkor asszem 1000 környékén!
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Enyém 31 -remélem még ma 32 lesz. Jelenleg ha rajta van a totem spirit bear és semmi más 190 a pattakja -viszont ettöl a bearspirittöl iszonyatul belassul -ha nincs rajta ww2 akkor 86 lesz a speedje... ad vagy 50t vagy mittoén mennyit a pattakhoz, de ennek ez az ára ww2vel 116 -elfogadható sebessége lesz, de átlag buffnélküli karihoz képest még így is lassú. Igaz hogy kétkézzel kaszabolja a mobokat, van jó kis távtámadása és ugye kiskora óta csak dualfistre van masteryje, de mivel béna a pdefje (+3as salamanderskinmail-ba +3as salamander cipökkel 302) ezért vagy kell mellé healer vagy egy hevy armoros tank 😊 Ha nem öt ütik a mobok akkor viszont nagyon jó kis partytag, gyilkol ezerrel 😊
Huh... télleg ha hátulról ütöm öket akkor jobban beletrafálok????? Mik nem vannak????!!!! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Köszi, majd kipróbálom!!! <#wink>#wink>
FeketeVipera 77 SS
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
csak megsúgom
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
vagy hasonlo nevü player tartozik 1m mel
szeretném ha mielöbb rendezné tartozását!
greenboyhun vagy norbhun t keresse a gaméban!!!
2 steelbõl és 25 threadból kell csinálni egy adagot, és ebbõl kapsz 20 cordot. ez a legkisebb egység ahogy csinálhatod.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szomorúan látom hogy ezalatt a 2 hét alatt amíg nemvoltam szétesett a magyar brigád<#rinya>#rinya>
Masik veglet: Gattaca ugy huzott rajtam vagy 20 %-ot, hogy o lerootolta, en meg szejjelvertem ss-el a mobot. Nagyon sok xp jott, folyamatosan. Powerlvl ezerrel.
Tutyi majd megint johetnel Viperaval este, nyomulhatnank. Ha megint nincs senki, inkabb elmegyek wowozni.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
bow sajna ugyanugy csunáéyn eszi a manát, speal-l semmi manád nm fogy, max root
én healerem is bow-l nyomta, de lecserélem majd spearre, mert szar a bow is
lehet többet misselsz spearrel, de a root így is ugyis olcsobb mint ha ijjászkodsz, mivel 40 fele már awp skillek miatt kurva sok lövés kell a mobba
ha lesz pénzem s egyszer kedvem is, és healerrel akarok megit jéátszani, én tuti speart veszek neki
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ijam már megvan de c-s, ahhoz még kéne 3 szint, azzal még nincs tapasztalatom 😊))
magyarokanak SAJÁT használatra nevetséges ár!!!
Kinek mi kell éppen azt vesz 😊))
Egyébként szinte mindgyik kraftolt alapanyag olcsóbb mint az összetevõi külön-külön -dehát egy törpének ez a kis veszteség igazán semmiség, õ ugye ingyé szerzi be a moboktól -kraftolt cucc jobban fogy mint csak az alapanyag és ha már nagyon sok van akkor mindegy má csak vigyék -tudod mint a kinai piacon 😄DDDD
Legalábbis ez az én meglátásom 😊