Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Wow!!! Az nem semmi <#smile><#smile><#smile>

Majd 40 fölött lesznek neki jó kis aspeed növelö skilljei 😊))

Egyébként íjak tuti manásak??? Én egy csomót lövöldöztem a múltkor egy eminencebow-al semmi manám nem fogyott közbe... Bug volt vagy csak az íjászoknak von manát hogy azért ne örülhessenek annyira??? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Nekem tegnap GCben 818 volt 😄DDD

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
very thx<#worship>Akkor ügyes vagyok, hogy nem vettem blesed designt<#nevetes1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gugger
Divine kesztyu tuti jo, nekem is az van !

SDana
Asszem most már kijavították és a divine adja a bónuszt, nevének megfelelõen. Az orphus meg eléggé elavult ... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Plíz valaki ismét osszon nekem észt! Zitus mondta hogy neki A Divine Set bónuszt a Divine kesztyû adja, nem a Blessed kesztyû! Most elkezdték nekem eröltetni itt giranban hogy a mindkettõ megadja a bónuszt mert ugyanaz a kettõ. Azt vágom hogy a két kesztyû különbözik csak az nem tuti hogy meik adja a bónuszt. Én úgy emlékszem pont ezt mondta Zitus hogy rosszul van fenn Orfuson. <#help><#help><#help><#help>

Ork monknak az attack speedje lesz vmi iszonyat durva 😊))
800 fölött lesz buffokkal 😊
Ha meg tõr van a kezében akkor asszem 1000 környékén!

Gugger
idõ kérdése és mindenki lvl 75 lesz 😄 már aki marad addig 😄

Szekijoe
Oksa<#vigyor2>Csak gyere vissza és én ott leszek mögötted és gyógyítalak <#papakacsint>

SDana
Ha visszajjövök la2be én nagyon szeretni foglak téged az evasion buffal 😉

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Nem tudom figyeled-e de elég határozottan dolgozom az ügyön <#papakacsint> de ha már az 50-esekkel tudok partyzni én veryvery boldog leszek ha egyáltalán marad addig valaki <#nemtudom>

Nethyrrea
kétlem....mikor érsz te be egy 60+-ost? 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Nem gáz ha a táposak wow-oznak így simán utolérjük õket <#vigyor2>

Sámán
Áh most néztem meg... nem is ad olyan sok pattakot.. spiritb-nálkül 161... De might2 vel meg sb-vel 212 <#wink>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Orkmonkoknak egy valamijük van: pattakjuk! Minden másuk béna, kezdve attól hogy csak light armorja lehet stb 😊
Enyém 31 -remélem még ma 32 lesz. Jelenleg ha rajta van a totem spirit bear és semmi más 190 a pattakja -viszont ettöl a bearspirittöl iszonyatul belassul -ha nincs rajta ww2 akkor 86 lesz a speedje... ad vagy 50t vagy mittoén mennyit a pattakhoz, de ennek ez az ára ww2vel 116 -elfogadható sebessége lesz, de átlag buffnélküli karihoz képest még így is lassú. Igaz hogy kétkézzel kaszabolja a mobokat, van jó kis távtámadása és ugye kiskora óta csak dualfistre van masteryje, de mivel béna a pdefje (+3as salamanderskinmail-ba +3as salamander cipökkel 302) ezért vagy kell mellé healer vagy egy hevy armoros tank 😊 Ha nem öt ütik a mobok akkor viszont nagyon jó kis partytag, gyilkol ezerrel 😊

Huh... télleg ha hátulról ütöm öket akkor jobban beletrafálok????? Mik nem vannak????!!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Köszi, majd kipróbálom!!! <#wink>

FeketeVipera 77 SS

19 ha jol emléxem

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

azirafael
Sziasztok, mikor indul az európai szerver pontosan???

GSXR
NP Tapi ócsón veszek SE-t Bitang mellé😛

Hogy te mikre nem gondolsz...<#nyes>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ha nem tünnél el msn röl már tudnád...

vki adjon tanácsot! merre farmolgassak lvl 12 körüli törpivel?

talán, ha a mobot nem elõlrõl ütnéd,hanem hátulról, akkor 1 mobon max 2-3missed lenne...
csak megsúgom

Taptarap
40-tõl szinte csak partyval tudsz fejlödni

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
te vagy a hibás miattad esett szét mert nem osztottad szét a földi javaidat <#mf2><#mf2><#mf2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

csuzleehu
vagy hasonlo nevü player tartozik 1m mel
szeretném ha mielöbb rendezné tartozását!
greenboyhun vagy norbhun t keresse a gaméban!!!

Szekijoe
Lol Thx <#worship> Na ez volt az az info ami hiányzott hogy 20 cord jön ki ennyibõl. akkor minimál alapanyagokat kell venni <#vigyor2> Én orpfuson nézegettem ott horibilisre jött ki a végösszeg. Na de így ujra kell számolnom mit is akarok venni

Nethyrrea
cord készítése:

2 steelbõl és 25 threadból kell csinálni egy adagot, és ebbõl kapsz 20 cordot. ez a legkisebb egység ahogy csinálhatod.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
<#duhos2>

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
Én leszek 9 után

SDana
Én biztos nem leszek, mert wowzni fogok este, 4es szerveren 😊

GSXR
Re emberkék végre van netem😊
Szomorúan látom hogy ezalatt a 2 hét alatt amíg nemvoltam szétesett a magyar brigád<#rinya>

Amikor FeketeViperaval (alias Saman) egyutt nyomultunk, az nagyon jo volt. Lizardmeneket oltunk, o rootolta, aztan egyutt utottuk. Siman ment, meg tobb is egyszerre, kb 1-2 szint elteres volt koztunk, de ugy meg pont jo volt.
Masik veglet: Gattaca ugy huzott rajtam vagy 20 %-ot, hogy o lerootolta, en meg szejjelvertem ss-el a mobot. Nagyon sok xp jott, folyamatosan. Powerlvl ezerrel.

Tutyi majd megint johetnel Viperaval este, nyomulhatnank. Ha megint nincs senki, inkabb elmegyek wowozni.
szolj neki ha kell ss te tudsz vlakit aki anyagárba adná neki!

Szekijoe
Viszem a 36. szintõ monkot tesztelni <#nevetes1>az a gáz hogy sok SS-t szeret használni és igy tutter rá figyelnek majd a mobok <#nevetes1>

Jockey
roo-t kb mob fél hp-l fordul át amob a dd-re, tapasztalatom szerint, 40fölött még nem probáltma, ott lehet hamarabb a mob hp miatt

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Nem feltétlenül, a root elég nagy agressiont szül. Pl ha egy bicskással mennél, akkor lazán ráverhet egy DBt, akkor se figyel rá ha te is ütöd mellette. Amikor meg már ráfigyelne a kritikusoik miatt, akkor már késõ a mobnak 😊

Jockey
én amondó vagyok healernek jobb aspear, mint abow
bow sajna ugyanugy csunáéyn eszi a manát, speal-l semmi manád nm fogy, max root
én healerem is bow-l nyomta, de lecserélem majd spearre, mert szar a bow is
lehet többet misselsz spearrel, de a root így is ugyis olcsobb mint ha ijjászkodsz, mivel 40 fele már awp skillek miatt kurva sok lövés kell a mobba
ha lesz pénzem s egyszer kedvem is, és healerrel akarok megit jéátszani, én tuti speart veszek neki

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Magasabb szintû harcos ehhez nem jó, mert ha túl nagyokat üt ráfigyel gyorsan a mob😊
Az a baj a lándzsával hogy tényleg nem sebez a mob, tényleg folyamatosan fejlõdsz de iszonyat sokat misttel -1mob 1h... kicsit unalmas -viszont ha összeállsz egy kisebb fájterrel, akkor rootolsz, elkezded ütni a lándzsával és a fájter simán leszedi, mert a mob közbe rád figyel, õt meg nem bántja -akár 5-6 szinttel nagyobb mobokat is üthettek -nekem ez bejött 😊
Ijam már megvan de c-s, ahhoz még kéne 3 szint, azzal még nincs tapasztalatom 😊))
van egy glaviém elfekvöben...

elado nagyon sok varnish iron c coal
magyarokanak SAJÁT használatra nevetséges ár!!!

Szekijoe
<#wow1>Ezt még nem próbáltam. Mondjuk sajna a Dualom és a Tempered mithril setem kölcsön cucc a francia monk havertól. Amíg 40 nem lesz addig használhatom. Nem vagyok szkammer tehát nem fogom eladni. Egyenlõre Divinére és Thecára gyúrok és próbálok partyzni. De ha szerzek távolsági fegyót kipróbálom.

GAthersw
2 Steel meg nemtomhány thread=xx Cord, elvan írva.

SDana
Ja, és persze wind shackle minden mennyiségben. Eleinte talán még nem látványos, de késõbb nagyon is hatásos... Nagyjából negyed annyit üt a mob, mint normálisan.

SDana
Próbáld ki a root + ijj párost (esetleg polearm). Nem egy tünde papot láttam így nyomulni. Lehet, hogy kicsit lassabb, mint a kard + SS, de folyamatos szerintem. Fõleg, ha nem nyílellenállásos mobot szemelsz ki 😊

Szekijoe
Ezt vágom de a cordban van 2 steel és 4 cord = 8 steel és akkor az egész többi ajándék

Szekijoe
Egyedül sehol nem gyakok mert csak a Heavennel tudok fetered-et ölni de 4-5 után nincs mana és pihizni kell egy fél órát. Dualkardal meg max full ss-el tudok valamit ölni úgy hogy minimum 3-4 battle heal magamra <#vigyor5>De nem gáz most még Cruma1-2 jó lenne csak azért sírok mert, ha magyarokkal partyzom legalább tudom hogy 1-2 másodpercen belül tudják ha rámagrózik egy mob, míg vadidegeneknél vagy észreveszik vagy nem <#szomoru1>

Szyléknél vagyok és istebbek se jut eszembe a jelszavam... Na mindegy 😊
Kinek mi kell éppen azt vesz 😊))
Egyébként szinte mindgyik kraftolt alapanyag olcsóbb mint az összetevõi külön-külön -dehát egy törpének ez a kis veszteség igazán semmiség, õ ugye ingyé szerzi be a moboktól -kraftolt cucc jobban fogy mint csak az alapanyag és ha már nagyon sok van akkor mindegy má csak vigyék -tudod mint a kinai piacon 😄DDDD

Legalábbis ez az én meglátásom 😊
GAthersw
Cleather:
4 Leather, 4 Cord, 4 Coal.