Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajnalban voltam monster racen, qrva hangulatos 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Akkor valószínû én is indítok új karit az eu szerveren(fõleg ha sikerül eladni az accot addig).
Azért kellene megvárni a c2-t, mert új mobok lesznek, új küldik már alacsony szinten is, és kiakarom próbálni azokat is.
Jövö héten megyünk Dion ellen hgy elfoglaljuk..

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tegnapi orfen kiraly volt (koszi sleep hogy szoltatok).Sajna a nagyobbok lanyom felebrett igy kenytelen voltam lelepni de ventrit hallgatva elveztem vegig a masik 2 boss mob kinyirasat.
Atmenve /gondolvan gyerek mellett is nyugodtan elutogetek/ EU szerverre meglepodve tapasztaltam hogy 1mill jatekos olve keltirt es pirosakat mennyire izgalmas dolog is lehet.😊
Tehat aki karit megunva v szintlepesek nehezsegeitol borult ki s hagyta itt a jatekot jojjon egy kicsit EUra is batran bmi sok ember kezdett uj karit.En tuti felvaltva partiktol fuggoen mind a ket helyen leszek egy darabig/eq2 azert meg kiprobalnam millen is/.
ZitusHUN lvl48 a survivor profeta ki nem engedett a wow armanynak pedig szinten reszt vettem az openen...
Zizu lvl 6 meg kialakulo kari (gladiator?) az EUn elesiti kormeit
Zitus
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Az HUNnia volt 😊
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
nagyon sok penzembe kerult 😞
Zubei gatya (ez ocso vot) 1.4M
Zubei felso 1. craft 60% - nem jott ossze
ZUbei felso 2. craft 60% - siker
Zubei sisak elso craft 60% - siker
Zubei kesztyu 1. craft 60% - nem jott ossze
Zubei kesztyu 2. craft 60% - siker
Zubei cipo 1. cfart 60% - nem jott ossze
Zubei cipo 2. cfart 60% - nem jott ossze
Zubei cipo 3. cfart 60% - nem jott ossze
Zubei cipo 4. cfart 60% - nem jott ossze
Zubei cipo 5. cfart 80% - siker

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
menjetek már valahova máshova írogatni a baromságaitokat, és ne vegyétek el azok kedvét a játéktol akik még játszanak vele!
majd ha 7-8 hónap után is játszotok még a wow-val akkor talán lesz alapja azoknak a baromságoknak amit idefirkáltatok mostanában, 1-2 hét wowozás után
<#lama>#lama>
Majd felébredsz!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)