Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
baboom--

New Drop Rates On PTS
# From Wednesday, November 24 at 9:00 a.m. PDT through Wednesday, December 8th at 12:01 a.m. PDT (which is the launch of Chronicle 2), increased drop rates will be initiated on the Public Test Server. The new drop rates are as follows: Item Drop Increase = 5x
# XP/SP = 5x
# Spoil Rate = 5x
# Adena Drop Increase = 10x
# XP Loss On Death = Yes
# Item drop On Death = Yes
# Party XP/SP = 5x

gyertek játszani plz!!! 😄

np

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

vazze... mar 35-tol rarepulhettem volna???
Sanca ... kosz a segitseget!
Szal ez a #36228 -ra a valasz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=212
http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=217
http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=229

Biztos vmi lineage farmer😄DD

Sziasztok...
Valaki mondja mar meg hogy egy human knight hol es mivel kezdhet neki DA-nak? Mikor kinkeservesen elertem a 40-et nagy lelkesen beszaladtam az elso GM-hez hogy mostmaraztan de azonnal.. erre semmi...
Taptarap

LOL<#vigyor3>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Tudja vki hogy az ingame jelszot hol es hogy lehet megvaltoztatni?(nem a plaync-st)

Asszem 2 oras.

gPROject
ez 1 vagy 2 órás karbantartás most?

GAthersw
Hééé! Ez az én aláírásom! elsõ sor 😄DD <#ejnye1><#vigyor2>

01110000 01110010 00110000

HUNrricane
Szövetségesek miatt tettük ilyen idõpontra... De többet értünk volna el ha inkább több magyar lett volna ostromon, mint hogy több szövetséges. :/

Majd felébredsz!

KulacsKa
Probáljatok korábi idõpontot sztem több magyar lessz ott 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

KulacsKa
Hunricane jol nyojja nem valószínû hogy sity suty csak ide oda ugrál ilyen relatíve sok ember.

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Tufa16
sajna 😞 Ultimán elég kevés magyarral találkoztam eddig. azaz egyel sem. bár most vki jött oda szerencsére 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

HUNrricane
Ja de most már nem kezdi ujra 40 magyar 😊

Majd felébredsz!

Tufa16
ultimát próbáltad? én ott jáccok (lvl 13 😊 )és eddig semmi problem nem volt... a másik fórumon írták hogy az a server ahol te vagy sokat ál 😞

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

HUNrricane
<#eljen> HellSpawn

Majd felébredsz!

Tufa16
ez az ultima vagy a nigeria-i server? 😊

HUNrricane
Free szeveren is megvolt az 1. ostromunk. Bár kb 40en voltunk (aktiv) otromlok ezért nem sikerült benvenni a várat 3 és fél óra alatt 😊. Bejutottunk a trónteremig de ott már olyan gyors volt a respawn, hogy nem tudtuk öket olyan gyors iramban ölni..
De többségben magyarok voltunk az ostromon, és ez is félsiker hogy 20-22 aktiv magyar "felkelt" 24kor és fent maradt reggel 3:30 ig..
meg legalább nem lesz SP hiányunk, mert átlagban 150% Xp-t buktunk <#nevetes2>.
2 hét mulva Oren lesz a célpont, remélhetõleg bevesszük a várat. (ha nem akkor mégtöbb SP-nk lesz <#nyes>)

Ha valaki kedvet kapott a free szerver kiprobálásához, írjon privit
<#wave>. "Most már nincsenek rooter problémák, és keveset áll most már a szerver!"

Majd felébredsz!

Taptarap
Diniz kapot egy penge C-s nyakláncot én a Claymore-t ilyeneket ne irjatok, hogy nem adnak semmit mert mindig adnak csak ott kell lenni.

Taptarap
kaptunk tárgyakat , van party, amig várunk volt ingye volt a teleport a világ egyik felirõl a másikra és nekem spec az bejött, hogy az összes nagyobb boss-t lenyirtuk

A free szervereken altalaban nagyobb xp/drop/penz van, viszont kevesebb ember. Most meg ugyanannyit tud, mint a fizetos (bar sok hibaval) de C2 utan nem biztos hogy ugyanazt tudja majd produkalni.
a tört szerver ugyanannyi tud mint a nem tört/fizetõs szerver?

csuzlee
En megkerdezem neked delutan, de annyit hozza tennek, hogy a csodat varni szerintem nem jo dolog, cselekedni kell 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Gugger
Hát én már nem várom a csodát!

De esetleg valaki aki jól beszél angolul megkérdezhetné, hogy van e rá lehetõség? THX

csuzlee
Gugg3r, szerintem az lenne szamodra a megoldas, ha atkerned magag masik IC klanba, ahol sok az aktiv player, mert akkor nagyon sokat tudnal partyzni.

Gugger
Én semmi elõnyét nem tapasztaltam, ostromon sem voltam, mert mindíg éjjel van volt-lesz a 2.es szerveren. Valamint arra is rá kellett jönnöm, hogy nagyon jó karakter az Overlord, de sajnos nem elég az, hogy csak én akarom, az is kellene hozzá, hogy a CLAN akarja. Lehet, hogy egyéni karakternek nem is jó a LORD, a klánnak kellene közösen csinálni egy ilyen karit, mert szinte csak ostromnál van rá szükség egyébként meg mindenki leszarja magasról, mert nem egy pvp kari. Ez sajnos az IC ben sem mûködött ezért kacérkodom mostanában a 9.es szerverre való átvándorlás gondolatával, és ezért kezdtem ott tiszta lappal egy új ORK sámánt amibõl ezuttal Warcryer lesz. Még nem döntöttem a végleges átköltözésben, C2-re várok, de a 9 esen már 21 es a karim, és egy hete tuti nem játszottam a 2 esen ... 😞 Szomorú de ez van!

csuzlee
Szerintem konkretan senki nem kapot semmit, de en pl. sokkal konnyebben talalok party, mindig mehet akarhova, es amikor manooonak csinaltam a ghoul staffot es lattak hogy ott ulok giranban es vasarolok, szoltak hogy alljak fel, es nekem adtak egy rakat cuccot, sopok, ori orek, ilyenek. Azert az sem semmi. Es a PVP-k szerintem nagyon jok. Ez ugyan ugy a jatek resze mint a farmolas, es szerintem az egyetlen dolog amit a farmolason kivul csinalni tudsz 😄DD En nem bantam meg hogy beleptem. A var ostromok pedig egyszeruen UBER FASZAK 😄DD

phalanx
pénzt cuccokat tényleg nem adnak és még csak partit se találok könyebben mint ezelõtt, ennek ellenére nem bántam meg hogy beléptem az IC-be, söt... olyan fasza várostromokban és pvp-zésekben volt részem mint amilyen egy kisebb klánban vagy solo-ban sose lett volna, és ez a lényeg... leguccsó várostromon pl 28%-ot vesztettem amit még azóta se szereztem vissza, ennek ellenére már alig várom a következõ ostromot <#nevetes1>

SDana
Ja tényleg. Ha valahol meghalsz, akkor rövid sirdogálás után általában elõkerül egy barátságos pap és feltámaszt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Ha igazán akarok, akkor mindig van valahol partyban hely, cuccot, pl. mikor Doom Knightokat nyírtunk, akkor is mondtam, hogy de jó lenne ha esne egy Doom Csuka és mikor esett egy darabka azt abban a pillanatban megkaptam ingyen (min. 100k) amikor elbasztam egy craftot, abban a pillanatban újra megkaptam az összes hozzávaló main materialt (igaz hogy 15k/dbért vettem elõtte darabját, de 12x15k az bárhogyis nézed, 180k ajándékba). Ha tényleg valami nagy bajba kerül egy member és helpre van szüksége, bárhol vannak a többiek, odajönnek. Elsõ sikeres raidjeim, egyszerre 3. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, el is késtem a buszt :////

01110000 01110010 00110000

SDana
Egyébként én is gondolkoztam már a kilépésen és botoláson. Lehet (biztos), hogy gyorsabban fejlõdnék. De egyelõre elvagyok ICben.
Ja, meg persze vannak mókás pvpk néha, azok jók még ha 10%okat bukok is néha 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Nem kaptam semmit (néha röhögnek is szerintem a ruhámon 😊. Viszont tegnap is volt jó kis partizás GCben. Nem sokkal, de valamivel egyszerûbb partit találni. Meg annyira már vannak tapasztaltak, hogy jó csapatokat rakjanak össze (híler, buffer, bd, sws). Így kicsit jó farmolni 😊

és ezt nem tartjátok korektnek? 😊

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Nethyrrea
szerintem az összes nagyobb klánnál csak azok jártak jól akik a keménymagot alkották, õk kapták legelõször a jobb cuccokat

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mi pl. semmit, ezért is léptünk ki
nekünk csak hátrány volt...

Egyebkent kivancsi vagyok, azok akik beleptek IC-be, milyen hasznuk volt belole? Irjatok mar le lecci, kaptatok-e penzt, targyat, segitettek-e kuldiben stb
Na fasza, akkor mar targyakat is alig tudunk majd csinaltatni 😞
Szekijoe
Nyugi én vagyok a 2esen csak tegnap elaludtam mint a tej<#integet2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hát wow béta óta én se játszok semmit L2-vel. Mindent tesómnak "adtam" aztán, ha egyszer eladjuk az accot akkor 70:30 arányban "felezünk" <#hehe><#buck><#vigyor3>
Tesóm se nagyon tud játszani, mert ha elkezd egy jót partyzni mindig lefagy, meg critical lesz stb stb....persze a party elõtti 5 óra alatt egyszer se fagy le a jó ku*va anyját ennek a rohadt gépnek <#mf3>
Sztem már a klántársak se bírják idegileg, hogy egy party alatt vagy 5x kell 5-10 percet várni rá 😞(((((
Én meg elvagyok a másik géppel, HL2, NFSU2 meg ilyen szarok.
A fórumot mindig olvasom, meg fogom is tuti 😊

na jó gémet mindenkinek!<#wave><#integet2>

Jockey
egyszerû, mert azt ac acc lejárta végén szépen viszapakolod rá, vagy bevállalod, hogy ha bármikor mégis kedvem lenne játzsani ezzel, akkor accod állapotátol függetlenül belépsz és átteszed rá aznap😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
ejnyebejnye!

en ugy tudom hogy a te karidon nincs is DS miert vezeted felre ezeket az emberkeket?😊P

Gugger
Mielött végleg lelépsz a 9esen a karidnál megmaradt cuccot pls add nekem, sokat lendítene rajtam ! pm me priviben! köszi!

Jockey
én míg várakozom eq2 accra csinltam egy karit 9en, egy ember harcos lánykát.
mivel ugybár 0ról kezdtem, se pénz se sámli, így sikerült szembesülnöm ismét, hogy mekkora szopás
13as szinten 5millió arrow-l tok kiniyrni egy kurva zombit, szal pénz se jön, ráadásul tegnap ellámáztam a fegyvervásárlásom, oszt 50k-ért megvettem egy "fasza" brandisht, ami dög lassú, és mivel 2h még védelmem sincs, a leather szettem meg annyit ad hogy megtok öpni 4 zöldet akkor már örülök
szal valami eszméletlen unatkoztam lvl-s közbe, eq2 és wow után rendkívül untatott a dolog, mert itt még craftlni se tudtam magamnak..
szal asszem ezzel felkerült a már régóta fentlévõ pont az l2 pályafutásomra, le is tiltattam gyorsab a plaync oldalon a füzetést.
lehet még be-be kukkantok, de eq2 elvileg héten megjön, szal elég kicsi az esélye, hogy leszek ajövõbe

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

De most komolyan, mar egy ideje alig van meg forumozo is..
<#nevetes2>

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Ja, powerlvl van😊
Nincs ido itten forumozni😊

hpzolee
Jaja nincs idönk itt cpmmentelgetni lineaget nypmunk 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2