Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Drop Rates On PTS
# From Wednesday, November 24 at 9:00 a.m. PDT through Wednesday, December 8th at 12:01 a.m. PDT (which is the launch of Chronicle 2), increased drop rates will be initiated on the Public Test Server. The new drop rates are as follows: Item Drop Increase = 5x
# XP/SP = 5x
# Spoil Rate = 5x
# Adena Drop Increase = 10x
# XP Loss On Death = Yes
# Item drop On Death = Yes
# Party XP/SP = 5x
gyertek játszani plz!!! 😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Sanca ... kosz a segitseget!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=217
http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=229
Valaki mondja mar meg hogy egy human knight hol es mivel kezdhet neki DA-nak? Mikor kinkeservesen elertem a 40-et nagy lelkesen beszaladtam az elso GM-hez hogy mostmaraztan de azonnal.. erre semmi...
01110000 01110010 00110000
Majd felébredsz!
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
De többségben magyarok voltunk az ostromon, és ez is félsiker hogy 20-22 aktiv magyar "felkelt" 24kor és fent maradt reggel 3:30 ig..
meg legalább nem lesz SP hiányunk, mert átlagban 150% Xp-t buktunk <#nevetes2>#nevetes2>.
2 hét mulva Oren lesz a célpont, remélhetõleg bevesszük a várat. (ha nem akkor mégtöbb SP-nk lesz <#nyes>#nyes>)
Ha valaki kedvet kapott a free szerver kiprobálásához, írjon privit
<#wave>#wave>. "Most már nincsenek rooter problémák, és keveset áll most már a szerver!"
Majd felébredsz!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
De esetleg valaki aki jól beszél angolul megkérdezhetné, hogy van e rá lehetõség? THX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
01110000 01110010 00110000
Ja, meg persze vannak mókás pvpk néha, azok jók még ha 10%okat bukok is néha 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nekünk csak hátrány volt...
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Tesóm se nagyon tud játszani, mert ha elkezd egy jót partyzni mindig lefagy, meg critical lesz stb stb....persze a party elõtti 5 óra alatt egyszer se fagy le a jó ku*va anyját ennek a rohadt gépnek <#mf3>#mf3>
Sztem már a klántársak se bírják idegileg, hogy egy party alatt vagy 5x kell 5-10 percet várni rá 😞(((((
Én meg elvagyok a másik géppel, HL2, NFSU2 meg ilyen szarok.
A fórumot mindig olvasom, meg fogom is tuti 😊
na jó gémet mindenkinek!<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
en ugy tudom hogy a te karidon nincs is DS miert vezeted felre ezeket az emberkeket?😊P
mivel ugybár 0ról kezdtem, se pénz se sámli, így sikerült szembesülnöm ismét, hogy mekkora szopás
13as szinten 5millió arrow-l tok kiniyrni egy kurva zombit, szal pénz se jön, ráadásul tegnap ellámáztam a fegyvervásárlásom, oszt 50k-ért megvettem egy "fasza" brandisht, ami dög lassú, és mivel 2h még védelmem sincs, a leather szettem meg annyit ad hogy megtok öpni 4 zöldet akkor már örülök
szal valami eszméletlen unatkoztam lvl-s közbe, eq2 és wow után rendkívül untatott a dolog, mert itt még craftlni se tudtam magamnak..
szal asszem ezzel felkerült a már régóta fentlévõ pont az l2 pályafutásomra, le is tiltattam gyorsab a plaync oldalon a füzetést.
lehet még be-be kukkantok, de eq2 elvileg héten megjön, szal elég kicsi az esélye, hogy leszek ajövõbe
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Nincs ido itten forumozni😊