Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerény véleményem szerint aki igazi funt akar ezzel a gémmel az menjen C2-es test serverre!!! Az a BEST most!!!

ja, és kössz, hogy megnevetettél 😄DDDDD
<#worship>

lol
hát te nem vagy normális 😄DDDD
bocs hogy én nem botozok és én lógok ki a sorból 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

jaja meglincseljük? nem botozik! felháboritó!
>😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Gugger
örülök, hogy örülsz, de valahogy mégis olyan érzésem van, hogy Te lógsz ki a sorból ...

Gugger
*9 esen meg - helyett a freen 😄

lol
nem tudok mit mondani arra aki még free serveren is botozik! 😄DDD
nevetséges...

HUNrricane
healer kellene

Majd felébredsz!

Sugam
en mindjart 20 vagyok de nagyon lassan fejlodok pedig jo cuco van minden.vmi desparios ruinban olok.nemtom jo az nekem?majd dual kardokat akarok😊).tenyleg a warrrior questet hol lehet felvenni?

Gugger
ki nem sza.ja le hogy lehet e vagy sem!? free szerveren kibannolnak 5 nap után mert botoztam! lol újabb 5 nap és megint lvl40 vagyok, szinte semmmit sem veszít az ember a fizetõssel ellentétben... Én addig nyomom amíg utól nem érem a többieket, hogy aztán jó kis partykban nyomulhassak velük...

Gugger
Hát akkor mind azok vagyunk a free szereveren!? 😄 Remélem most hogy te is a freen nyomod nem lesz attól hangos a fórum, hogy Te vagy a fasza gyerek mert nem botozol, mi meg akik igen mint "szánalmasak"! Elõre is köszi...

Gugger
Megyünk együtt a nyájjal!!! 😄 Én is indítottam karit a 9 esen, de valszeg abba is hagyom, a cuccomat felajánlom a haveromnak, de ha õ is jön a free re akkor nekedadom ha kell, bár jöhetnél te is a free re mert már ott van minden magyar. Ha kilövik akkor meg visszamegyek a 2 esre. vagy a 9 esre még nem tudom, ráérek, nem sietek sehova ez a játék élesben nem a gyorsaságról szól. 9 esen meg 2 napja nyomom és 33 vagyok. ma vagy holnap megvan a 40 és a kasztváltót sem kell megcsinálni ha nem akarom mert meg lehet venni. Túl sok az elõny és csak az a hátrány hogy egyszer csak lelövik a szerver, ezért nem érdemes árral szemben úszni ...

közelharcosbolbol van valamibol kevés ami kéne?

Gugger
megunod mert papír! arénában még lehet vele bohóckodni, de élesben az elsõ leszel akit kiszednek.

hát nem tom majd tartok közvélemény kutatást! ^.^
sok minden jo lenne pl emberek nem használnának botot mindenki egészséges lenne nem lnének munkanélküliek...
ezek csupa olyan dolok amin anyira nehéz változtatni hogy senki se probálja meg... 😞

BEAST
szerintem nem lehet ... de leszarom hogy ki használja ... ha aztmondom hogy "fuj rosz dolog" akkor nem botozik többet senkise? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

most akkor döntsétek már el hogy lehet vagy sem! 😄
összezavartok! >.<

BEAST
lol kit érdekel hogy free serveren ki mit csinál ... bot mindenképpen szar bárki bárhol használja ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gondolom ez nekem szolt. nem panaszkodás volt kijelentés...
a panaszkodás igy néz ki : jaj már tök jo volt majdnem lvl 30 voltam +1 es tarbarral de sajnálom! >.<

na mostmár ezt is tudjátok! ^.^

a freen is megy a botozás bárki bármit mond : #36608

ezt már nem mossátok le free szerverröl! 😄

Sugam
😄DDkeltiir😄DD

😄 már bocs de ha a keltir 100at dob mért kéne botozni? föleg ha 500xpt! gg srácok!

gPROject
<#mf1>

Az már tényleg kurva szánalmas, ha vki még free serveren is botozik!
Ott már tényleg csak az botozik aki "énvagyokahûdekirályfaszagyerekésleverekmindenkit" style-ban nyomja.

Atomvillanás
Please valaki írja meg nekem priviben hogy hogyan lehet feljutni arra a freeserverre.

hpzolee
..nah persze felidézte 1 masik nagy ember:F talán nem kéne meg jobban piszkálni ezért sztem eleget kapott már. :T Nah mind1 mejek inkabb vissza tolni :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
"..talán nem panaszkodni kellene, hanem rendesen játszani, ha meg már meguntad akkor keress másik játékot, és ne gyere vissza baromságokat írni, hogy elvedd a többi ember kedvét a játéktól..."

ezt csak idéztem egy nagy magyartól 😛

Norb is botozott vagy mi?
Mind2 accod banoltak?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ivan Pjodr
A Hellspawnon is bannoltak már botolás miatt, de ha ügyesen csinálja az ember, nem nagyon veszik észre...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

norb ot meg engem banoltak looooooooool
lassan az lessz a kérdés hogy még kit nem banoltak!?
kezdenek tullöni a célon! :/

hát gg 😄

Idezet a WoW topicbol:
"Itt 1 fishing bot aki alvás közben is horgásztatni akarja a kariját.:

http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=228207"

haha, gg <#ravasz1>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azi csörögj rám!!!!!!!
06-20-463-63-27

aki el tudja érni azit szoljon neki!!!
kösz!

ha felrakom ezt a pecset vagy mit akkor teljesen hazavágja a l2 met ha mégse banolnának! >/

és ? ^.^ >.<
a frííín szabad botozni? 😄DD

BEAST
de az mááás miatt volt 😛

nekem 5 nap alatt törölték! :/

gPROject
5x-ös?? az ateszt szerveren van
a freen most kapott öcsém egy keltirért 4xx exp-t/5xx sp-t, <--lol

gPROject
crystal dagger/blade: oel mahum warrior
full plate armor/temper: cave maiden

BEAST
meg azért az a jó pár haver sem elhanyagolhato aki már ott jáccik

BEAST
nem az a lényeg hogy 5xös xp ... én spec azért nézek be oda mert nem szeretnék fizetni napi x óra grindelésre

hpzolee
*vagyok=vagytok

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
De free szerveren minek gameltok meg hogy 5x ös szorzok omg, mi ebben akihivás? gyertek teon-ra ha meg most kezdtek karit nem vagyok lemaradva és teonon tuti nem törlik idö utan a karikat :F

azirafael
Mindenki inditson egy spoilos törpét is a free serveren, mert ugye x5 gyorsabban fejlõdnek a karakterek, ezért 1/5 alapanyagot tudunk csak összeszedni... Igaz már van a klánnak Dual SLS, demon set (demon king raid) Yaksha mace, Eminence bow (hamarosan)....

1 magas szintû spoilos törpe van csak Bemapoo lvl 53 aki az ÉN törpicsekem....😄 Szóval recepteket, darabokat tudunk gyûjteni, csak az alap materialokkal van gond.

Archon Susceptor cruma lvl3, de csak c2tol.

azirafael
FONTOS KÉRDÉSEM LENNE!!!

Akarok csinálni full plate armor-t, DE. A guide azt irja Death Wrait dobja spoil-al a darabokat hozzá.... viszont Death Wrait-ot csak Cruma lvl3-an Core mellett találtam eddig, ahol azt irj a game "this caracter can not be spoiled"... Akkor honnan a jókurva fenébõl szerezzek darabokat???

Másik. Kéne crystal dagger. Szintén a guide szerint Archon Susceptor dobja legjobb eséllyel.... SEHOL NEM TALÁLOM, HOL ÉLNEK ILYEN GECIK????

Elõre is köszi a segítséget!

azirafael
Jöjjön mindenki a free serverre mert kurva jo a hangulat 2 klánra való magyar van, és power lvl-el 4-5 nap alatt simán lvl 40-re lehet jutni.

lelehet tölteni a hivatalos oldalról

emberek meg kell venni a játékot vagy lelehet húzni netrõl? valaki válaszoljon pls 😊

nna...megint egy értelmetlen hozzászólás Skilltõl 😄D

gPROject
<#falbav><#rinya>