Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
hát te nem vagy normális 😄DDDD
bocs hogy én nem botozok és én lógok ki a sorból 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
>😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nem tudok mit mondani arra aki még free serveren is botozik! 😄DDD
nevetséges...
sok minden jo lenne pl emberek nem használnának botot mindenki egészséges lenne nem lnének munkanélküliek...
ezek csupa olyan dolok amin anyira nehéz változtatni hogy senki se probálja meg... 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
összezavartok! >.<
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a panaszkodás igy néz ki : jaj már tök jo volt majdnem lvl 30 voltam +1 es tarbarral de sajnálom! >.<
na mostmár ezt is tudjátok! ^.^
a freen is megy a botozás bárki bármit mond : #36608
ezt már nem mossátok le free szerverröl! 😄
Ott már tényleg csak az botozik aki "énvagyokahûdekirályfaszagyerekésleverekmindenkit" style-ban nyomja.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
ezt csak idéztem egy nagy magyartól 😛
Mind2 accod banoltak?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
lassan az lessz a kérdés hogy még kit nem banoltak!?
kezdenek tullöni a célon! :/
"Itt 1 fishing bot aki alvás közben is horgásztatni akarja a kariját.:
http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=228207"
haha, gg <#ravasz1>#ravasz1>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
06-20-463-63-27
aki el tudja érni azit szoljon neki!!!
kösz!
a frííín szabad botozni? 😄DD
a freen most kapott öcsém egy keltirért 4xx exp-t/5xx sp-t, <--lol
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
1 magas szintû spoilos törpe van csak Bemapoo lvl 53 aki az ÉN törpicsekem....😄 Szóval recepteket, darabokat tudunk gyûjteni, csak az alap materialokkal van gond.
Akarok csinálni full plate armor-t, DE. A guide azt irja Death Wrait dobja spoil-al a darabokat hozzá.... viszont Death Wrait-ot csak Cruma lvl3-an Core mellett találtam eddig, ahol azt irj a game "this caracter can not be spoiled"... Akkor honnan a jókurva fenébõl szerezzek darabokat???
Másik. Kéne crystal dagger. Szintén a guide szerint Archon Susceptor dobja legjobb eséllyel.... SEHOL NEM TALÁLOM, HOL ÉLNEK ILYEN GECIK????
Elõre is köszi a segítséget!